Olen alati olnud tähelepanu all, huvilistest pole puudu tulnud, ja seepärast natuke rikutud.
Tundub, et peab paika ka see teooria, mitmes laps perekonnas oled - mina olen pesamuna, mitte küll parandamatu egoist, siiski küllaltki enesekeskne. Aga hoolimatu ei ole - loomad, lapsed ja vanainimesed tekitavad vajadust neile toeks olla. Esikohal on minu jaoks tõesti loomade heaolu, sest teiste eest tavaliselt hoolitsetakse riiklikul tasandil rohkem.
Kuni 36.eluaastani arvasin, et ei taha lapsi, aga siis tabas mind nö tõeline armastus, ja ühel hetkel sain aru, et temalt tahaksin, kohe väga, no et oleks meie oma ja tema nägu jms nähud sinna juurde. Loll lugu oli see, et olingi rase, sellest ilmselt ka need imelikud mõttemuutused
Ja siis muidugi kainestav Murphy-seadus sinna otsa: kui seni olid ALATI mu boyfriendid ja mehed need, kes kooselust või lastesaamisest rääkima hakkasid (mille peale minu huvi nende suhtes tavaliselt ruttu lahtus), siis minu suur armastus leidis, et tema pole pereeluks loodud ega jaksa last ülal pidada (ega jaksagi), ja jättis mu lihtsalt sinnapaika. Õnneks see rasedus püsima ei jäänud, ja miskipärast ei saanud ma sellest ka mingit traumat, lihtsalt lahistasin paar päeva nutta ja siis oli hea meel, et sellelt mehelt last ei saanud, keda peaksin nüüd üksi kasvatama.