Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
on targemaid
 
Karli 05. juuni 2010, kl 18.52
Meil on juba neli last ja enam nagu ei tahaks.On see nüüd õige mida mulle soovitatakse,et lase teha vasektoomia.Ma ei julge,kas teisi võimalusi polegi?
 
Soovitaja 05. juuni 2010, kl 19.03
Lase järgmine kord kõhu peale.
 
tokktor sekks 05. juuni 2010, kl 19.50
Kondoom, tuperõngas, rasestumisvastased tabletid/plaastrid, spermitsiidid?
 
aga 05. juuni 2010, kl 20.05
..naine saab ju ka opi teha...munajuhade lõikus, miks ta seda ei tee.
 
Aia 05. juuni 2010, kl 20.22
Loomulikult on see õige. Alati on võimalusi aga need ei anna garantiid.Ups juhtumiste peale
 
a4 24. november 2010, kl 15.39
muidugi naine opile ,mees mudkui nussigu ,aga edasi.peale nelja last veel opile .te mehed mõelge ka mis paska te suust välja ajate.
 
helesinine 24. november 2010, kl 18.16
Kui naine läheb munajuhasid lõikama, tähendab see üldnarkoosiga operatsiooni. Naine peab jääma vähemalt ühels ööks haiglasse järelvalve alla, ning taastumine pole ka just kõige kergem.
Meestele tehakse vasektoomia kohaliku narkoosiga uroloogi kabinetis. Pärast seda mees lonkab paar päeva.
 
tumelilla 24. november 2010, kl 18.58
las naine lõigub end, pole ise vaja osa võtta sellest jamast. sina ju ei rasestu, seega - kel janu, sel jalad.
 
mutt 24. november 2010, kl 19.00
Mõtle, mees, kas sul on nii hirmsasti neid lapsi veel juurde vaja? Need, kes on, tuleb ju üles kasvatada. Või arvad, et jätad pere maha kunagi ja lähed mujale sigitama? Et sellepärast ei julge vasektoomiat teha? Milleks sul siis need neli last vajalikud olid? Kui enam ei meeldi, siis jäävad naise kaela?
 
Aike 24. november 2010, kl 19.10
Mh huvitav mis sajandil me täpselt elame?
Kas su naine ei ole kuulnud rasedusvastastest vahenditest?
Miks peab keegi ennast lõikuma?
Minge arsti juurde ja ta teeb teile puust ja punaselt ette kes ja mida võib teha ja kuidas teha.
Siin küsida võid ennast segi lugeda, igal oma seisukohad ja kus juures jummalast õiged, tema jaoks. Kuid kas ka Sinu ja Sinu naise jaoks on ise küsimus.
 
eksole 24. november 2010, kl 19.50
siin teile veel üks seisukoht. kuna mina olen üks neid õnnetuid naisi, kellele pole ükski väljapakutavatest rasedustvältivatest vahenditest sobinud- ei istunud mulle spiraal ja kõiksugused hormoonidel põhinevad vahendid tegid must täitsa "toreda" tüdruku, kogu aeg oli meeleolu nagu nädal enne päevi- näriks kellelgi kõri läbi ja mehe kõri oli alati justkui kõige lähemal, siis oli see raseduse vältimine päris närvide mäng kuust kuusse. kodurahu ja armsa mehe vaimse tervise huvides lõpetasin hormoonide tarvitamise.
ja nimelt selletõttu ajab mind veel praegugi väheke pöördesse meeste kurtmine- lapsi ei taha...aga kummiga näed pole nii hea ja vasektoomit ka ei julge teha. krt. ole siis ilma! õnneks lahenevad kõik probleemid ühel päeval iseenesest;D

aga aikel on õigus. naised on erinevad ja sinu naine ja sina peate leidma teile sobiva lahenduse. selleks on meil meditsiiniline personal olmas.
 
iks 24. november 2010, kl 20.33
Aga sinu naine on need neli last kandnud ja sünnitanud, mis ei ole mitte kerge ja valutu toiming. Ilmselt tunneb iga naine sünnituse eest mingit hirmu, sõltumata sellest, mitmes kord see on.
Sinust oleks nüüd kena see üks samm enda kanda võtta, kui naine ei soovi või on talle vastunäidustatud antibeebipillid ja spiraalid
 
Aike 24. november 2010, kl 21.58
Kulla inimesed me elame 21sajandil. On nii? Mida see tähendab? Üks asi mida see tähendab on see et, me nii Sina kui mina elame infotehnoloogilisel ajastul. Meie käsutuses on neti. maailm Mida natuke tuuseldades leime hulgaliselt infot meid huvitavate probleemide lahendamiseks. Mida sealt siis otsida?
Antud teemal ma otsiksin ülesse teema mis käsitleb naise anatoomiat ja füsioloogiat.
Naine ei rasestu 30 või 31 päeva kuus kogu aeg. Jämedalt on see evolutsiooni aeg ainult 24 tundi. Selle aja suudab iga mees kes oma naist austab ja armastab olla ilma sexita. Või ei suuda?
Väidan et, naine tunneb või võiks tunda selle aja ära. No ja kui tõesti ei tunne mis pole ka välistatud võiks ju näiteks kondoomi kasutada???
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!