Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
swingerid
 
nora 21. september 2010, kl 14.29
no ma lugesin ka huviga. mote hoiab pead ka selgena, et kas ikka on paris voimalik nii voi ikka pole. juhul kui manasin parnust vandrani koik kohad, mis veel ka kinni olid, siis tekkis tunne, et uks jama ja hala kaib. no aga sellegipoolest oli huvitav.
millega ise vastaks, mitte millegiga. juhul kui ma tahakisn olla kellegi kolmandaga, siis oleks see midagi vaga ootamatut midagi aarmuslikku. nimelt on see tume mees ja seda suudan panna oma fantaasiasse reaaluselt samuti. lihtsalt on voimalused selleks olemas. olen ise juba 45 aga sex on ainus mille ule ma suurt naudingut tunnen. oleme ehk partneriga st mehega joudnud ei tea mitmenda levelini...paljudele tunduks jabur, kui raagiksin, mida hindan. kolmanda vastu pole endal midagi, minu mehel oleks, talle ei sobiks ja meil tuleks aasta tood sellega teha, et see toimiks. mina kolmandana tema juures, teda nautimas tahaksin kull olla ja ei oleks hirmul, et temast ilma jaan. hetk aga on peas, et kas see oleks oluline voi mitte. mis viga kui sul on tegelikkuses ju olemas tohutult onnelik abielu ja sex elu, milleks siis seda veel kuhugile edasi suruda. suruda kuhugile, kui ei teagi, kas see rikuks voi elavdaks. ehk nimetaks seda hirmuks oma norm elu koigutamise kohapealt.
no igatahes laheme puhkusele ja seal siis selgub, et kas ja mis ja kuidas. mida kaugemal ja mida huvitavamal pimmal seda rohkem pinevust pakub. ise seda looma vist ei hakka.
korjan motteid, eks kirjutan hiljem....soidan veidi ringi....
 
pähh 21. september 2010, kl 17.16
Pakub sama vähe pinget ja huvi kui trollis suvalisega suudlemine. Whats the point?
 
issand 21. september 2010, kl 18.11
milles tõesti point miski võhivõõraga keppida?...eriti kui ei tunnegi inimest..pärast miski poolearuline või debiilik või 100st teisest üle käinud 20 haigust kallal jne...pointless ennast alandada
 
dfg 21. september 2010, kl 20.44
Autor: üks
Aeg: 09-21-10 10:32

eks nii ongi üldiselt
 
suss 21. september 2010, kl 20.52
mis värvi on armastus?

usun armastusse ja siis ika ei saa küll hoorata enam ja ei tahagi ju

kuid jah, armastatuga koos mängitud mängud on teine asi, sinna võib vahel keegi kolmas vöi neljas ära eksida küll, arvan nii, olgugi et pole proovinud
 
fun 4 2 19. mai 2015, kl 00.49
Sinu jutt on mingis mõttes õige, isegi minu swingerist abikaasa pole suutnud seda haigust mida te põete nii hästi lahti kirjeldada.
Mis seal ikka, ma loodan, et sa ei tee nii palju haiget oma lähedestele kui minu haige mees. Sest, teie ajud on nagu kodrtel, nuusutate heal juhul ja ronite otsa? Mis veel haigem, surute oma naist selliste ebaseksika sinusuguse saastaga nühkima. ( ega te ei suru eksju, lihtsalt mõjutate iga Jumala päev)
Sa swinger oled nõrk mees, sellepärast sa naudid, et sinu lähedasi nühitakse,sa ei väärigi kedagi! Nii ,et kao swingerklubisse ja naudi oma õnne seal,muud sa ei vääri. Loodetavasti ka need on inimesed kellega oled sexinud saavad kinagi aru, et sex on palju suurem kui kui võõrastega nühkimine. Sest mõistsgi, sinu aju pole võimeline naist hindama, väärtustma. Kahju sinust tegelikilt, sinu elu on tühi. Sind kunagi ei hakata armasta. Ja tead mis...paras sulle
 
alu kogemused 19. mai 2015, kl 01.12
aga alu, kui sa oma krõhvaga seal käisid, kuidas see klubi oli siis ka? palju sa nagu juurde pidid maksma?
-
tõestile ütleks, et koonerdajate kepp ongi koonerdamine ka sexis.
 
rootsi swingeri klubi 19. mai 2015, kl 01.14
rootsi swingeri klubi asub ju Stockholmi metroos, nagu alu kilkas.. odav kah.
 
Eesti swinger 20. september 2017, kl 23.19
Swingimine. Mis see on?
See on naiste või partnerite vahetus seksi ajal. See ei ole monogaamne tegevus. Seda harrastavad nii abielus paarid kui ka lihtsalt sekspartnerid.
Tallinna kõige populaarsemad svingerite peod korraldatakse Klubis 69 (http://SwingerParty.ee) või Maxi poolt vanalinnas (Svinger.ee)
On olemas ka väiksemad korraldajad, kes teevad seda rohkem enda ja sõprade jaoks
Agne Tamm 21. september 2017, kl 21.34
Ma enam ei hääleta!
 
looder 22. september 2017, kl 07.22
Selge, nüüd oled ise kandidaat.
emmklise 03. september 2021, kl 18.15
Seksi tutvumissaidid - http://tonzes.com/sexdatingee.htm Soovitan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!