ole norm piiga ja mõtle kuidas kool lõpetada ja töökoht otsida .Kas koolis siis normaalseid oma vanuseid kutte ei ole ,et pead otsima endast hulga aastaid vanemaid mehi kelle kulul elada. Ja pole ilus teiste rahakotti piiluda kui sul endal midagi ei ole vastu näidata. Lõpeta kool, mine tööle ja siis räägi kui palju sina pappi teenid. Kui sa õige minija oleks võtaks mehe vanemad sind enda juurde elama kas maale või korterisse.Aga paistab et sa oled aardekütt,algul tahad et mees üüriks või ostaks korteri,hiljem sulle riideid ehteid,sest sina ju ei saa ,sa käid koolis ,siis tahad tasuta elamist ,süüa jne. Sa plaanid juba mingit kooselu, aga ega see mees loll ole kui juba ta on läbinud sellise eluetappi kus naine talle külma tegi.
Armastusest küll ära jahu, sest seda see suhe ei ole, kui oleks oleksite juba ammu omas korteris olgu see kas või üüritud.Ja üleüldse miks mees peab orgunnima elamise ,otsi ise ja vaata kas ta tuleb sulle järgi.Kasuta oma vanemate abi elamispinna leidmisel.
Mul on ka tütred kes on praegu vanuses 21 ja 19 ,kes käivad kooolis kuid mõlemal on ka töökohad olemas.Noorem käib nv-tustel tööl,vanem on täiskohaga kuid vahetustega nii saab reguleerida koolis käimist kus ta on ka veel päevases õppes mis raskendab olukorda kuid on 2 aastat vastu pidanud,See on kõik selle nimel et oleks oma raha. Ühel töötab kutt, soomes ,teisel rootsis. Koos oldud neil juba ühel 5 aastat ,teisel kolmas aasta käsil.Vanuse vahed on , aga alla 10 aasta. Elamispinnad mõlemal kutil olemas,millesse panustavad mõlemad osapooled ,mitte see kes rohkem teenib. Me ei lubaks elusees kummalgil tütrel ei vanemate ega mehe kulul elada.Kuigi meie töötame ise soomes.Ja raha probleemi nagu ei peaks olema aga oma raha peab olema,saagu või 100 euri kuus. Ja on tegevust ,ei tule lollid mõtted pähe nii nagu sel naisel 22el aga saaks tasuta kõik kätte,kuna tema käib koolis.
Ma ei kirjuta enam , ma lausa vihastan selliste omakasu peal välas olevate inimeste peale,saaks ainult kedagi lüpsta.õrrrrrrr