Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Täiskasvanud mees elab vanematega, APPI
 
tegelikult 30. november 2011, kl 11.52
on see ikkagi nende naiste probleem, kes tahaksid ehk selle mehega liini ajada ja tema juurde elama minna, selle asemel, et ise toime tulla.
 
üks 02. detsember 2011, kl 00.49
tark jutt naisterahva suust.

naised loodavad, et mees ostab korteri ja ehitab maja, aga ke... võib naisi ka ilma elamispinnata.
 
kuule n22 02. detsember 2011, kl 00.53
aga sa osta ise korter või maja ja võta m38 enda juurde elama, kas nüüd võttis köhima või?
 
ehh 02. detsember 2011, kl 04.39
sina võid teda küll armastada, aga ilmselgelt ei vasta mees samaga.
 
hjh 07. detsember 2011, kl 22.02
tead mis N22.. otsi noorem mees.. Esiteks on Su praegune mees emme tissi küljes ikka veel kramplikult kinni.Mugav ju. Teiseks tundub et Sa ei ole tema jaoks piisav motivatsioon et isegi katsetada omaette kolimist..
Kolmandaks, mõtle tulevikule. Praegu oled Sa 22 ja tema 38. Kümne aasta pärast on tema 48 ja Sina 32. 15a pärast oled Sina 37 ja tema 53.. Sinul IKKA veel seksuaalsuse tipp aga temal ammu vanamehe lõhn juures, füüsiline võimekus kukub iga mööduva aastaga nagu kivi ja seksist pole tõenäoliselt juba aastaid asja.

Sina pole veel 40ndki aga istud kuival, õnnetu ja armastuseta..
 
muruniiduk 07. detsember 2011, kl 23.58
mees võib elada oma vanematega, kaua tahab. ja mida kauem elab, seda tervem mõistus tal on. kui pole veel leidnud naist, kellega ta abielluda ja lapsi tahab, on tal isegi parem elada koos vanematega. jäävad igasugused apsakad, ehk üksikemad ja isata lapsed ära. õige mees!
 
to muruniiduk 08. detsember 2011, kl 14.37
sa oled ilmselt ise üks nendest, kes elab ema tissi otsas....irw ja pole võimeline vastutust võtma isikliku pereelu näol.
 
mm 10. detsember 2011, kl 22.51
Ikka suht haige, kui keskealine mees elab vanematega. Ma ei vaataks elusees sellist meest. Kui mees tahab endale üldse naist saada, siis peab omama oma maja või korterit, autot ja saama kõvasti palka. Ükski normaalne naine mingi rotiga küll koos elada ei taha...või siis kui elabki, siis on õnnetu(kuigi ta ei pruugi seda endale tunnistada).
 
m40 11. detsember 2011, kl 00.40
loe ja imesta kui lollid on ikka naised, mehel korterit või maja pole, järelikult ei armasta.
 
praegusel 11. detsember 2011, kl 02.43
MASU ajal on täiesti õigustatud mehe elamine emaga-nii hoitakse kuludelt kokku!
 
tule taevas appi!! 12. detsember 2011, kl 02.05
Ise olen ka üliõpilane ning kursaõel sama seis, et mees on ka ligilähedasel vanusel 36, kuigi ise alles 21. Tüdruk veel rase ka. Kas tal üldse pealuu sees pole midagi mis tulevikus juhtuma hakkab?? Mees veel pettis ka eite raseduse ajal, ja mõlemad said suguhaiguse külge aga noh mis teha, tal mees imbetsill ning eit ise ka samasugune idioot. Küll on palju erinevaid seikasid rääkida tal oma debiilsustest, tõesti ma ei tea kedagi kes nii loll on.
Üks naine ka rääkis et tal on oma mehega 15 aastane vanusevahe, nüüd kahetseb et oma elu luhta lasi kohe peale kooli, tegi temaga lapsed ning vanaduses pole mitte midagi ühist selle vanamehega enam, voodis ka ei saa see oma lõdva voolikuga midagi saavutatud ja naine käib armukeste juures, sest kuna noor naine tahab täisväärtuslikku elu elada.
Tuleb meelde see film nimega idiokraatia, idioodid oskavad palju lapsi teha mõtlematult ja targad ootavad ja kaaluvad hoolikalt kõike.
 
N22 12. detsember 2011, kl 12.56
Lapsi küll plaanis pole, ärge selle pärast kartke. Selleks, et laps saada, peaks olema mul ikkagi enda elamispind ja väga kindel töökoht. Ja no ega sellest mehest ju lapsele isa ei saakski, sest mees ise ei taha suureks kasvada.
Ja masus nüüd küll asi pole. Täpet palganumbrit ei tea, aga Eesti keskmise saab kätte.
Rääkisime sellel teemal ja vahepeal juba tundus, et mees saab äkki ikka aru, et oleks aeg omaette kolida. Siis muidugi tulid raharaskused ja sain aru ning jätsin teema rahule. Nüüd juba räägitakse, et äkki järgmine sügis üürib, et suvel on vanemad tal maal äkki. Seda muidugi ei juhtu, see on lihtsalt taaskord tühi lubadus. Nagu see suvi pidime ise kogu aeg maal olema ja vanemate aeda hooldama. Ämmal ka mugav elu, pane kevadel midagi mulda ja sügisel tuuakse kõik köögiviljad koju kätte, suvel ei pea kastma ega midagi.
 
To teemaalgataja 12. detsember 2011, kl 13.43
Kulla laps, jättes kõrvale selle, milline on Su silmarõõm, saad sügavalt peeglisse vaadates ise ka aru, et tõsiseks suhteks Sa veel küps ei ole, tahaksid niisama tilu-lilutada ning ainuüksi aiakastmine tundub Sulle üle mõistuse ülekohtune. Arvan, et meeski on sellest aru saanud ja miks ta peaks siis oma elu muutma kellegi pärast, kes sealt nagunii varsti kaob. Aga jah, keskealine mees on juba nii nutikas küll, et oskab noore tütarlapse tähelepanu ja muid kehaosi hinnata ning nendega müramise nimel natuke lolli mängida.
 
Üliõpilane 12. detsember 2011, kl 14.02
No kui sulle meeldib selline memmekast vanamees, siis anna minna, armastusel pole piire. Mul kahju ainult, et sa lepid temaga, sest sa saaksid palju parema mehe omale, saaksid omaette kolida temaga ja iseseisvat elu alustada, sest selle memmekaga sa jäädki tema lubadustega sinna ämma äia juurde ning raiskad oma elu, samas kui saaksid juba korralikult elada, hiljem peaksid hakkama uut meest otsima ning vanemana see raskem.
 
N22 12. detsember 2011, kl 14.36
Kui palju siin leidub inimesi, kes vabatahtlikult võõra inimese aiamaad hooldavad ilma isegi aitähita? Ja aiamaal ei ole tegemist ainult lilledekastmisega, vaid tuleb ka väetada, tomateid üles tõsta, umbrohtu kitkuda jne.


Üliõpilasele!
Su jutt on tegelikult väga õige! Aga armastus teeb inimesed kahjuks nii lolliks. Ja ei jätku seda jõudu, et loobuda inimesest, keda armastad ja anda alla ilma võitluseta.
 
to mm 12. detsember 2011, kl 16.47
Ikka suht haige, kui naine hindab meest raha järgi. Ma ei vaataks elusees sellist naist. Kui naine tahab endale üldse meest saada, siis peab omama head südant, siirust ja uhkust. Ükski normaalne mees mingi kullakaevajaga küll koos elada ei taha...või siis kui elabki, siis on õnnetu(kuigi ta ei pruugi seda endale tunnistada).
 
ülo 12. detsember 2011, kl 19.54
mm Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ikka suht haige, kui keskealine mees elab vanemate
> ga. Ma ei vaataks elusees sellist meest. Kui mees
> tahab endale üldse naist saada, siis peab omama om
> a maja või korterit, autot ja saama kõvasti palka.
> Ükski normaalne naine mingi rotiga küll koos elad
> a ei taha...või siis kui elabki, siis on õnnetu(ku
> igi ta ei pruugi seda endale tunnistada).


Suht tite jutt
 
Jaak 12. detsember 2011, kl 20.46
Ega ikka ei ole küll tite jutt. Ka mehele on tähtis, et teda armastatakse, mitte tema raha.
 
Kuule Jaak 12. detsember 2011, kl 21.10
Ega armastust lauale ikka ei pane:)))
 
naine 41 to n 22le 14. detsember 2011, kl 00.04
ole norm piiga ja mõtle kuidas kool lõpetada ja töökoht otsida .Kas koolis siis normaalseid oma vanuseid kutte ei ole ,et pead otsima endast hulga aastaid vanemaid mehi kelle kulul elada. Ja pole ilus teiste rahakotti piiluda kui sul endal midagi ei ole vastu näidata. Lõpeta kool, mine tööle ja siis räägi kui palju sina pappi teenid. Kui sa õige minija oleks võtaks mehe vanemad sind enda juurde elama kas maale või korterisse.Aga paistab et sa oled aardekütt,algul tahad et mees üüriks või ostaks korteri,hiljem sulle riideid ehteid,sest sina ju ei saa ,sa käid koolis ,siis tahad tasuta elamist ,süüa jne. Sa plaanid juba mingit kooselu, aga ega see mees loll ole kui juba ta on läbinud sellise eluetappi kus naine talle külma tegi.
Armastusest küll ära jahu, sest seda see suhe ei ole, kui oleks oleksite juba ammu omas korteris olgu see kas või üüritud.Ja üleüldse miks mees peab orgunnima elamise ,otsi ise ja vaata kas ta tuleb sulle järgi.Kasuta oma vanemate abi elamispinna leidmisel.
Mul on ka tütred kes on praegu vanuses 21 ja 19 ,kes käivad kooolis kuid mõlemal on ka töökohad olemas.Noorem käib nv-tustel tööl,vanem on täiskohaga kuid vahetustega nii saab reguleerida koolis käimist kus ta on ka veel päevases õppes mis raskendab olukorda kuid on 2 aastat vastu pidanud,See on kõik selle nimel et oleks oma raha. Ühel töötab kutt, soomes ,teisel rootsis. Koos oldud neil juba ühel 5 aastat ,teisel kolmas aasta käsil.Vanuse vahed on , aga alla 10 aasta. Elamispinnad mõlemal kutil olemas,millesse panustavad mõlemad osapooled ,mitte see kes rohkem teenib. Me ei lubaks elusees kummalgil tütrel ei vanemate ega mehe kulul elada.Kuigi meie töötame ise soomes.Ja raha probleemi nagu ei peaks olema aga oma raha peab olema,saagu või 100 euri kuus. Ja on tegevust ,ei tule lollid mõtted pähe nii nagu sel naisel 22el aga saaks tasuta kõik kätte,kuna tema käib koolis.
Ma ei kirjuta enam , ma lausa vihastan selliste omakasu peal välas olevate inimeste peale,saaks ainult kedagi lüpsta.õrrrrrrr
 
meesterahvas to n41 14. detsember 2011, kl 11.41
sinu juttu lugedes oli kohe kergem hingata, uhh kõik ei normaalsed naised ei ole veel maailmast kadunud.

lugupidav kummardus sinu aruka naisterahva jutu peale!
 
N22 14. detsember 2011, kl 12.12
Kust tuli nüüd see jutt, et tahan tema kulul elada? Kurat, mille pärast ma siis ülikoolis käin? Et saaks kõrgharidusega kodus süüa teha ja meest päevad läbi koju oodata? Ja õpin samuti päevases õppes ja käin tööl, õnneks töö on küll selline, et saan ise aega planeerida. Juba enne põhikooli lõppu alustasin tööl käimist, kuigi vanematel rahaprobleeme pole olnud. Ise teenintud raha on ikka enda oma ja see on parem kui kellegi teise antud. Lisaks selle, kui ise tööl ei käiks, mida on siis päevad läbi teha? Okey, praegu küll õppida, aga pärast? Leian, et intelligentsi ja edasipüüdlikust on mulle ikka natukene rohkem antud, et olla mingi meeleheitel koduperenaine.
Ja ämma-äiaga ei ela ühe katuse all juba põhimõtte pärast. Enne enda vanematega kui kellegi teise omadega. Lisaks kehtib ämmade-äiadega tavaliselt reegelt, et mida vähem neid näed, seda parem minia/väimees oled.
Aga vot armastuse kohapealt- minu poolt on see olemas, mehe poolt ka sõnades on. Aga tundubki nii, et kui tõesti armastaks, siis koliks vanemate kodust välja.
 
oh sind 14. detsember 2011, kl 12.18
sa ei taha aru, saada, et majanduslikku mõtlemist peab ka olema. kui te abielluda ei kavatse ja tõelist kooselu ja peret luua, siis on täiesti mõttetu eraldi kolida.
 
ema vaatenurk 14. detsember 2011, kl 23.53
Mina olen täiskasvanud poja ema ja pean ütlema, et teemaalgataja silmarõõm on igati kohusetundlik mees, kes maksab oma vanematele üüri. Mitte ei ela nende kulul. Ega jookse ühest kooselust teise.

Siin paljud mainivad, et "ema juures elamine tuleb odavam". Kuid odavam kellele? Ainult täiskasvanud lapsele! Emale tuleb see kallim. Minu poeg elab koos oma kaaslannaga majaosas, mille üüriksin välja. Nemad elavad tasuta ja "pruut" leiab, et seda on veel vähe. Tema suust kunagi kuuldud lause "mehi peabki ära kasutama", tegi mulle väga haiget. Kui aga mehe palk pole pruudile vääriline, kas siis tuleb mehe vanemate arvel elada?
 
Marabella 15. detsember 2011, kl 00.58
aga kulla "ema vaatenurk" - kas sa selle küsimuse oma pojale ja tema pruudile ka esitanud oled?
arvan, et mitte.
kuid soovitan seda teha.
rahulikult kuid otsustuskindlalt.
muidu aina hoiad pahameelt endas ja see teeb su lõpuks haigeks.
tee hunnik parimaid pirukaid, kuuma kohvi ja kutsu aga noored "vaibale". ütle, et soovid neile ainult head, kuid aeg on siiski täiskasvanuks saada.
ja et edaspidine üürivärk saab välja nägema nii ja nii.
proovi. natuke karm ehk tundub, kuid su enesetundele teeb see kindlasti head. noorte iseseisvumisele samuti. :)

teemaalgataja on aga asja juba ka ise vist läbi hammustanud ja nõuandeid enam ei vaja.
kuid üldiselt mugavate ja laiskade keskeas meestega on üks paras peavalu küll. :D
 
hehee 29. detsember 2011, kl 12.08
N22 Kirjutas:
-------------------------------------------------------


> Ja ämma-äiaga ei ela ühe katus
> e all juba põhimõtte pärast. Enne enda vanematega
> kui kellegi teise omadega. Lisaks kehtib ämmade-äi
> adega tavaliselt reegelt, et mida vähem neid näed,
> seda parem minia/väimees oled.

Jälle see isekas "mina võin nii, aga teised ei tohi": tema ju elabki koos ENDA vanematega, miks see siis keelatud on, kui sina oleksid ENDA vanematega nõus samas elama- temale ju oleksid need ämm ja äi...

Aga tegelikult...eelkirjutatu põhjal ma ei saagi aru, mis sind tema juures hoiabki? Kõik mis tema kohta kirjutad, on kritiseeriv, teil on üsna suur vanusevahe- ei näe võimalust, et teist õnnelik paar tuleks, kui tema just masohhist pole. Parem leia endale keegi, kelle puhul kõik tema juures nii sind ei häiriks.
 
Tehtud - Nähtud 11. jaanuar 2012, kl 11.26
N22 Kirjutas:
Ja no ega se
> llest mehest ju lapsele isa ei saakski, sest mees
> ise ei taha suureks kasvada.

Vastasid ise kõigile oma küsimustele :)
 
Vaist 11. jaanuar 2012, kl 16.21
Eks seal on elust kogemusi rohkem.
 
kaaga 12. jaanuar 2012, kl 13.05
> N22 Kirjutas:
> Ja no ega se
> > llest mehest ju
> lapsele isa ei saakski, sest mees
> > ise ei ta
> ha suureks kasvada.

Mees on ehk ammu suureks kasvanud, aga sina pole talle see õige, kelle pärast eraldi elama hakata, pealegi, kust võtad, et mees sinuga või üldse lapsi tahab? Otsustad tema eest?

Ikkagi on see teiste probleem, mitte selle mehe ega tema vanemate probleem ja igaüks elab nii nagu talle meeldib.
 
maimu 14. jaanuar 2012, kl 14.25
võib-olla mees armastabki sind. Võib-olla sina ka teda. Paraku leidubki selline tüüp inimesi, kes kujutavad ette, et ainult armastusest piisab. Kogu aeg muudkui õhkaks ja armastaks, kuid Eestimaal on külm talv ja kõht läheb ka lõpuks tühjaks. Seega on vaja katust pea kohale ja kõhutäidet. Kui inimesel just mingit hiigelpärandust pole, on vaja see endal välja teenida ja ise selle nimel tööd teha. Osa inimesi (nii naisi kui mehi) arvab, et nemad ei pea teenima, nende puhul piisab üksnes armastusest, las partner teenib. Ning nad soivuvad väga sügavalt, kui raha jutuks tuleb. Suure armastuse kõrval ju nii madalatest asjadest rääkida ei sobi.

Tundub, et see mees on just sellist tüüpi. Seega, kui kunagi tahad lapsi ja kodu, tuleb leida uus mees. Armastus on tore küll, aga saab otsa, kui istud viiekuuse lapsega ämmale kuuluvas külmas toanurgas ja kuulad, kuidas sind sügavalt armastatakse. Samas ei viitsita midagigi teha, et armastatul ja OMA lapsel mingidki inimlikud elamistingimused oleks. Lihtsam on ju oodata, kuni naine sünnituses kosub ja läheb ise elatist teenima, siis saab mees jätkata sügavalt armastamist ilma mingite muude kohustusteta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!