hm..lahe vaidlus teil...vadan koduaknast topless päevitavaid proste, kes mu kõrvalmajas töötavad...ilusad piigad teised. On jah tugevad isiksused, kes seda tööd teevad. isegi mina - meesterahvas ei taha seda teha. Paaril korral olen seal seesk ikäinud, juttu ajanud. gati normalsed piigad. Ei ole pepsid ega ülbed ega määri ennast peale. Vaheevahel niidavad meie ühiselt muruplatsilt murugi. Ja murust madalamaks ma neid kuidagi ei oska pidada.
MUlle näib, et see "madalam kui muru" on pigem vaatleja küsimus, kui kõrge vaataja-hindaja ennast peab tõstma, et kedagi teist (olgu või prostituuti) sedasi alavääristada. Ju midu see inimene ise miskit väärt pole, et ta ennast kunstlikult peab ülesupitama.....
Muidugi on nad ka inimesed ja neilgi võivad suhted tekida, emotsioonid mis iganes. Üks asi on professionaalsuse küsimus, nagu arst ei saa luua miskit erilist suhet om apatsiendiga, ega sobi seda ju ka prostil teha. A mis vahet on, kas on suhe tekkind lõbumajas käies prostiga või kus iganes mujal? Mis amet rikub meest(naist) niivrd või on see rohkem meie enda mõttelaadi rikutus - ma eeldan pigem vimast.