Kuidas v6ib olla nii kitsa maailmavaatega, et tanitada inimest, kes ytleb valja oma eelistuse poliitikas? Mina ei tunne isiklikult ei hr. Savisaart ega Partsi ega kedagi neist parteiliidritest, kuid selge on see, et neil k6igil kui inimestel ja juhtidel on vigu. Mitte ainult, on ka haid kylgi, nii nagu meil k6igil. Nendest kommentaaridest jaab mulje, justkui Savisaare ainuke toetaja oleks Rita olnud. Raske uskuda. Nii palju kui mina olen lugenud k6ikv6imalikke kommentaare k6ikv6imalikel teemadel kus iganes, siis r6huv enamus inimesi on haalestatud negatiivselt - k6ik on halb. See praegune komm ei ole mitte selleks kirjutatud, et Savisaare-vastased oma meelt peaksid muutma, vaid ikka selleks, et, kulla rahvas, sailitage elementaarne viisakus, kui te syhtlete. Igal inimesel on 6igus 6elda oma seisukoht, kuid sealjuures oponenti isiklikult ryndamata. Ma annan au Ritale, kes yritab sirgeselgselt kaitsta oma poliitilist eelistust.
Muideks, mina olen oma haale andnud Isamaalidu eest - see on minu valik. Ma tean, paljudele ei meeldi ka IL. Aga, mina naiteks ei ole rahul RP-ga, kohe mitte yks raas, midagi pole teha. Kuid mul ei tuleks pahe hakata m6nitama neid, kes on RP poolt haaletanud. Kulla kaasmaalased, olgem sallivamad!
Arvan, see teema, mis on tais vihkamist ja inetuid s6nu v6iks lugeda ammendatuks.Lugupidamisega, Tiina.