Shovinisti nurgake
naised pigem raha ja sexi jahil kui armastuse
azlan 02. märts 2005, kl 22.32 |
Lexy 02. märts 2005, kl 23.05 |
jee 02. märts 2005, kl 23.37 |
ex 02. märts 2005, kl 23.40 |
to: azlan 03. märts 2005, kl 01.35 |
m&m 03. märts 2005, kl 08.56 |
mati 03. märts 2005, kl 09.00 |
alu 03. märts 2005, kl 09.01 |
nibinnabin 03. märts 2005, kl 09.38 |
naistele on vaja emotsioone ja armastuseta pole nad kunagi - kui just sind ei armasta, siis mingit endist kindlasti või kättesaamatut töökaaslast. aga raha ja väljaskäimine jne nõuab raha (kuidas muidu oma kurbust leevendada):) ja hea on teada, et kui sul pole teleri jaoks raha, siis su mehel ikka on ning kunagi saad sa selle niikuinii. ja siis saab rahulikult peggitseda:)
joel 03. märts 2005, kl 10.47 |
ma annaks küll raha ja tahaks vähem keppi. aga mult tahavad naised ainult seksi, raha pakkumise peale teevad põlastava näo ette ja teatavad, et "ega me mingid SELLISED naised pole, me oleme iseseisvad tänapäeva naised!"
ja siis jooksevad alati peale seksi minu juurest minema ja nurugu ma palju tahan, ikka numbrit ei anna
ja siis jooksevad alati peale seksi minu juurest minema ja nurugu ma palju tahan, ikka numbrit ei anna
jinny 03. märts 2005, kl 10.53 |
tallinna armsake 03. märts 2005, kl 11.39 |
TantsivPilv 03. märts 2005, kl 12.06 |
Juku 18 03. märts 2005, kl 12.16 |
liisu 03. märts 2005, kl 12.39 |
bridgette 03. märts 2005, kl 13.23 |
potsata.ja 03. märts 2005, kl 17.55 |
tulid vaenemees jälle herilasepesa kepiga torkama, mis?
sest sellise teksti peale on naiskollektiivil alati grammofon valmis ja see pritsib sulle psühhootiliselt näkku teksti stiilis: valede naistega järelikult suhtled, vales ringkonnas liigud jne. e. üleüldse oled sina mehena kõiges süüdi, mis maailmas võiks halvasti olla, sest kui sa seni pole mehena aru saanud, et naine - ükskõik milline ta välimuselt, iseloomult, omadustelt poleks; ükskõik mida ta ei ütleks või teeks - temal st. naisel, on alati ning vääramatult õigus. ja sina mehena oled alati valel teel ja ei mõista tema tundeid, soove, vaateid elule ning üleüldse oled harimatu ja kasimatu mats, kes noa ning kahvliga süüa ei oska ja seejuures veel matsutab ka ...
muuseas: sex is safe only when you have it with yourself
sest sellise teksti peale on naiskollektiivil alati grammofon valmis ja see pritsib sulle psühhootiliselt näkku teksti stiilis: valede naistega järelikult suhtled, vales ringkonnas liigud jne. e. üleüldse oled sina mehena kõiges süüdi, mis maailmas võiks halvasti olla, sest kui sa seni pole mehena aru saanud, et naine - ükskõik milline ta välimuselt, iseloomult, omadustelt poleks; ükskõik mida ta ei ütleks või teeks - temal st. naisel, on alati ning vääramatult õigus. ja sina mehena oled alati valel teel ja ei mõista tema tundeid, soove, vaateid elule ning üleüldse oled harimatu ja kasimatu mats, kes noa ning kahvliga süüa ei oska ja seejuures veel matsutab ka ...
muuseas: sex is safe only when you have it with yourself
Heh 03. märts 2005, kl 19.27 |
* vaat kus teooria!
Aga praktikas oled ikka ka selles veendumusele jõudnud? Ma pakun, et paljud naised pole mitte niivõrd seksi peal väljas, kui rohkem ehk äraräägitavad..? Kui oled suur ööklubides tuhlaja, siis loomulikult jääb sulle selline mulje, sest oma 80% ehk on tõesti sellised... Klubikultuur iseenesest juba eeldab mehepoolset naisele väljategemist ning muu sinna juurde kuuluv tuleb ehk rohkem naisterahvaste ebakainest olekust... Mulle tundub siiski, et liiga palju üldistad. Kuigi mõnes osas on sul isegi õigus (kahjuks).
Aga praktikas oled ikka ka selles veendumusele jõudnud? Ma pakun, et paljud naised pole mitte niivõrd seksi peal väljas, kui rohkem ehk äraräägitavad..? Kui oled suur ööklubides tuhlaja, siis loomulikult jääb sulle selline mulje, sest oma 80% ehk on tõesti sellised... Klubikultuur iseenesest juba eeldab mehepoolset naisele väljategemist ning muu sinna juurde kuuluv tuleb ehk rohkem naisterahvaste ebakainest olekust... Mulle tundub siiski, et liiga palju üldistad. Kuigi mõnes osas on sul isegi õigus (kahjuks).
durakk 03. märts 2005, kl 20.20 |
rahu, azlan, rahu! Kas rahast kahju? Litsimajja vead seda vä? anna naisele ikka miskit laristada ka! ja sex on nii loomulik asi siin ilma peal, et kui sa sellega koonerdad, siis oled kas impotent või tõeline kurkull - ise ei taha ja teistele kah ei anna.
azlan, daragoi - anna naisele kõike parasjagu (mitte miinimumi või natukene) ja siis võid loota, et arnastus ehk tuleb ka sinu askeetlikkusse kodusse ;)
azlan, daragoi - anna naisele kõike parasjagu (mitte miinimumi või natukene) ja siis võid loota, et arnastus ehk tuleb ka sinu askeetlikkusse kodusse ;)
nibinnabin 03. märts 2005, kl 22.20 |
bomfank 03. märts 2005, kl 22.23 |
foxi 04. märts 2005, kl 12.21 |
Heh 04. märts 2005, kl 12.53 |
tean 04. märts 2005, kl 13.42 |
Lisa postitus