No mina olen ka oma 80+ kilo, igati prink ja selluluuti on praktiliselt võimatu leida (see on vist ikka geneetiline naha eripära, ka kõhnade inimeste tagumik on mõnikord nagu seisnud kaerahelbepuder - muhklik, nii-et ei kannata mingit kriitikat), ometi pole minul mitte mingit 10-nahavolti, millest kinni võtta ja talje ja muud asjad, mis vaja, on mul kõik kenasti olemas -muidugi suuremas versioonis. Poosid pole minu jaoks mingi probleem - nii-et pole vaja siin üldistada. Nägu pole mul ka nagu täiskuu ja põsed ei ole paksud ja prullakad. Olen lihtsalt igalt poolt ümaram kui siis, kui olin veel sale. Minu nahast lihtsalt ei ole võimalik niimoodi voldist kinni võtta, ei enne ega praegu. Olen peale lapsi küll oma 25 raskem kui enne sünnitusi, kuid oma praeguse kaalu juures (mida kavandan kindlasti vähendada) olen ikka seksuaalselt PALJU aktiivsem ja isukam, kui siis kui kaalusin 60 kilo. Minu mehe jaoks ei ole minu kaal küll halba seksielu tähendanud, pigem vastupidi, sest oma kahekümnendates aastates ei olnud mul veel õnnestunud kogeda orgasmi. Pärast esimese lapse sündi aga saabusid need õndsad kolmekümnendad ja olin seksuaalselt otsekui ümbersündinud naine. Ma ei oleks muidu oma kehast ja voodielust niimoodi vist rääkinud, kui poleks hakanud mõnest eelpool rääkinud paksukesest kahju. Kuidagi tundus, et keegi ei öelnud füüsilises mõttes suurematest naistest midagi head.
Nii-et arvan, et nendel on õigus, kes räägivad ülekaalulistest naistest seoses kompleksidega, kes PÕEVAD oma kaalu pärast ja ei julge olla vabad ka oma alastuses. Seks algab ikka enesekindlusest ja enesehinnangust, ning muidugi eelkõige kallist inimesest, kelle vastu on tõelised tunded.