Shovinisti nurgake
inglane
tirts 16. november 2006, kl 19.39 |
twiss 16. november 2006, kl 19.46 |
kati 16. november 2006, kl 20.48 |
võtavad sind kui odavat litsi, ole selles kindel, kui asi tõsiseks läheb pole meest ollagi.
jäta ta parem oma õltsi ja jalgpalli vaatama.
teadagi need inglise poissmehed. tahad olla järgmine odav ida-euroopa tibi, kellest siis kodus olles pajatatakse naljalugusid...
ära ole naiivitar, et on sust huvitatud, kui isikust...
jäta ta parem oma õltsi ja jalgpalli vaatama.
teadagi need inglise poissmehed. tahad olla järgmine odav ida-euroopa tibi, kellest siis kodus olles pajatatakse naljalugusid...
ära ole naiivitar, et on sust huvitatud, kui isikust...
no-teate 16. november 2006, kl 21.00 |
Pole mõtet üldistada ei üht- ega teistpidi. Võib olla väga mats inglise mees, võib olla täielik sinivereline intelligent, kes tunneb etiketireegleid peensusteni ning ajab su sellega hulluks. Mina ei võtaks kumbagi. Võtaks hoopis kolmanda - sellise, kellega on hingesugulus, ühesugused väärtused ja muu. Rahvus pole oluline.
Ära küsi rumalaid küsimusi - ei saa ka rumalaid vastuseid.
Ära küsi rumalaid küsimusi - ei saa ka rumalaid vastuseid.
kati 16. november 2006, kl 21.34 |
tean 16. november 2006, kl 22.07 |
arvan 16. november 2006, kl 22.15 |
kah arvamus 16. november 2006, kl 22.26 |
mulle britid ei meeldi. liiga konservatiivsed, liiga kastidesse on terve elu neil jagatud. peavad ennast jube siniverelisteks, kuid enamik neist on masendavad matsid. äri ajamine tähendab paljude jaoks nende seast siiani koloniaalmaade ekspluateerimist, olgu selleks siis tänapäeval kasvõi mõtteliseltki odava tööjõuga ida-euroopa maad. tagurliku mõtteviisiga ja uuendustele kõigest jõust vastu punnivad inimesed.
mulle meeldivad ameeriklased rohkem.
mulle meeldivad ameeriklased rohkem.
kah arvamus 16. november 2006, kl 23.12 |
olen suhelnud üle 10 aasta paljude ameeriklastega. tean nende rahakultust, nahk-üle-kõrvade-mentaliteeti ja keep smilingut. ja ikkagi meeldivad nad mulle rohkem kui tagurlikud britid.
olen töötanud ka brittide firmas. ei meeldinud. nii kohutavad stagnandid. paras 19. saj-sse tagasi saata nad äriajamistavade poolest tõesti. ameeriklased oskavad vähemalt raha teha.
olen töötanud ka brittide firmas. ei meeldinud. nii kohutavad stagnandid. paras 19. saj-sse tagasi saata nad äriajamistavade poolest tõesti. ameeriklased oskavad vähemalt raha teha.
D 16. november 2006, kl 23.17 |
. 16. november 2006, kl 23.41 |
väga üldiselt 17. november 2006, kl 09.58 |
Need kes pubis istuvad ja õlut joovad on matsid ,jah ja inglismaa working class on matsid ja neid on palju. Normaalne inglane siia eesti laaberdama ei tule.mul suhe inglasega, eks loomulikult kultuurilisi erinevusi palju aga samas on põnev ka , inimeste mõttemaailm pole rahas kinni , elatakse elamise pärast , elatakse endale ja sellist punnis stressinägu, kes kärataks ja möhataks pole mina veel kohanud , peen sarkastilise hõnguga huumor käib ka asja juurde aga alati osatakse ilusaid asju ka öelda , ilusad sõnad ja kenad teod käivad ikka käsikäes.inimesed pole nii negatiivsed kui eestalsed ja see on ülimalt värskendav...
e 17. november 2006, kl 13.05 |
Vaatan et moned ikka siin puusse pannud. Mis ajast on Inglismaal pubi toolisklassi ja matside kokku tuleku punkt? Britid, vaike olu ja jalgpall pubis kaivad kokku nagu sokk ja saabas. Vahemalt neil on pubi kultuuri rohkem kui eesti-venelastel nind ka mondadel eestlasel kes joovad ikka nii nagu nouka ajal IN oli, mida rohkem kapuli seda lahedam.
Ma kohtasin oma elukaaslast 3 aastat tagasi, siiani oleme koos.
Ma arvan et seal sellist stereotyypi ei olegi et milline on inglise mees, on erinevaid, see ikka oleneb koik kasvatusest ja maailmavaatest, on ka siin mehi kes petavad kui ka on vaga haid mehi (naiteks minu oma ;)). Onn kaasa mis iganes su otsus on :)
Ma kohtasin oma elukaaslast 3 aastat tagasi, siiani oleme koos.
Ma arvan et seal sellist stereotyypi ei olegi et milline on inglise mees, on erinevaid, see ikka oleneb koik kasvatusest ja maailmavaatest, on ka siin mehi kes petavad kui ka on vaga haid mehi (naiteks minu oma ;)). Onn kaasa mis iganes su otsus on :)
väga üldiselt 17. november 2006, kl 14.07 |
tirts 17. november 2006, kl 14.08 |
väga üldiselt 17. november 2006, kl 14.14 |
e 17. november 2006, kl 14.31 |
tirts 17. november 2006, kl 15.38 |
istub pubis 17. november 2006, kl 15.44 |
kah arvamus 17. november 2006, kl 15.48 |
ma ei saa veelkord rõhutamata jätta, kuidas mulle ikka britid ei meeldi:) neil on kõik ajast ja arust ja tarbetult keeruline. kasvõi kellaaja ütlemine: no milleks on neid paste ja halfe vaja? ameeriklased ütlevad lihtsalt: fifteen fifteen. ja asi lahendatud. inglased vaatavad sulle sellise vastuse peale nagu tulnukale otsa:)
heh 17. november 2006, kl 16.02 |
liisi 17. november 2006, kl 19.32 |
liisi 17. november 2006, kl 19.41 |
kah arvamus
olen Sinuga nõus. inglismaa on muust maailmast tõesti nagu 30-40 aastat taga. kõik on ülikeeruline, räpasus poodides, haiglates, söögikohad sellised, et Eestis oleks need ammu mustuse ja räpasuse pärast kinni pandud, haridustase väga madal. koolides treenitakse vaid lolli töölisklassi mitte haritud inimest, silmaring väga väike ja minu arust järjest hullemaks läheb.
olen Sinuga nõus. inglismaa on muust maailmast tõesti nagu 30-40 aastat taga. kõik on ülikeeruline, räpasus poodides, haiglates, söögikohad sellised, et Eestis oleks need ammu mustuse ja räpasuse pärast kinni pandud, haridustase väga madal. koolides treenitakse vaid lolli töölisklassi mitte haritud inimest, silmaring väga väike ja minu arust järjest hullemaks läheb.
e 17. november 2006, kl 21.14 |
Err..Liisi?
Kus poes-haiglas ja soogikohas sa Inglismaal kainud oled?
Ma olen Eestis toidu tagasi saatnud kuna biif haises sona otsesest mottes nagu valjaheide, seda pole kunagi juhtunud Inglismaal.
Ma kardan et ainuke inimene kellel siin silmaring vaike on oled sina, kui Inglismaa selline riik on nagu sa kirjeldad miks sinna nii paljud inimesed elava pyrgivad?
Kus poes-haiglas ja soogikohas sa Inglismaal kainud oled?
Ma olen Eestis toidu tagasi saatnud kuna biif haises sona otsesest mottes nagu valjaheide, seda pole kunagi juhtunud Inglismaal.
Ma kardan et ainuke inimene kellel siin silmaring vaike on oled sina, kui Inglismaa selline riik on nagu sa kirjeldad miks sinna nii paljud inimesed elava pyrgivad?
jah 17. november 2006, kl 21.17 |
liisi 17. november 2006, kl 21.48 |
käin siin iga päev söögikohtades ja poodides, kuna elan siin. Kohvikuid nende mustuse pärast tõesti väldin ning minuga on nõus absoluutselt kõik eestlased, kellega rääkinud olen. Nii et mina ei tea, kallis e ja Jah. Kui teie selle räpasusega harjunud olete, siis on see teie probleem. Olete tõesti haruldased eksemplarid. Ei tea, mis paigast te sealt Eestist pärit olete - Koplist ja Paldidskist ehk, et teile see Inglismaa nii imeline tundub.
kah arvamus 17. november 2006, kl 22.03 |
Lisa postitus