Shovinisti nurgake
inglane
oeh 17. november 2006, kl 23.35 |
no seda olete m6elnud et te jarsku kuskil viimastes immigrandi kvartalites ringi sebite ja oma elu veedate?? Ikka oleneb kah milline haridus ja siis millisesse keskkonda sattute. Minul kyll teiesarnast kogemust ei ole olnud sest sihukeste kohtadesse nagu kirjeldate, ma oma jalga ei t6stagi.
arvan 18. november 2006, kl 00.59 |
soltub kus poes ja soomas kaid, koik ei ole rapased, on ka vaga normaalseid kohti, lihtsalt tuleb ehk moni £ rohkem valja kaia. sama tool, kui tootad prygifirma heaks, siis on seal ka seltskond jama, umbes nii. korralikus firmas on toredad inimesed.
mina sinu asemel ei otsiks nouannet siit, saa kokku ja aruta seda oma inglasega :))
mina sinu asemel ei otsiks nouannet siit, saa kokku ja aruta seda oma inglasega :))
liisi 18. november 2006, kl 12.33 |
inglismaal on ka palju toredaid asju. politsei ja sotsiaaltöö on näiteks väga kõrgel tasemel võrreldes eestiga.
vahe eesti ja inglismaa vahel on selles, et eestis EI PEA puhtaid poode ja söögikohti OTSIMA!!, nagu eelpool kommijad naiivselt soovitasid, sest eestis pole ma enam ammu räpasust kohanud, isegi kõige väiksemas külapoekeses mitte. samuti pole eestis eriti järgi jäänud enam nö räpaseid kvartaleid - ehk tõesti üksikud venelastega asustatud piirkonnad vaid, aga needki arenevad.
töötan õppeasutuses ning olen kõrgharidusega, nii et selle peale pole teil samuti mõtet rõhuda, et ma normaalse seltskonnaga ei suhtle.
vahe eesti ja inglismaa vahel on selles, et eestis EI PEA puhtaid poode ja söögikohti OTSIMA!!, nagu eelpool kommijad naiivselt soovitasid, sest eestis pole ma enam ammu räpasust kohanud, isegi kõige väiksemas külapoekeses mitte. samuti pole eestis eriti järgi jäänud enam nö räpaseid kvartaleid - ehk tõesti üksikud venelastega asustatud piirkonnad vaid, aga needki arenevad.
töötan õppeasutuses ning olen kõrgharidusega, nii et selle peale pole teil samuti mõtet rõhuda, et ma normaalse seltskonnaga ei suhtle.
neiu 18. november 2006, kl 22.45 |
liisi 18. november 2006, kl 23.20 |
neiu
üldistada jah ei maksa. tööjuures ikka lobiseme naistega ja vaatan, et täpselt samasugused, kui eestlased. mõni naine teeb kõik kodused tööd ise ära, mõned kahekesi koos mehega. minu tuttavatel sugulastel eestis on väga head ja hoolitsevad mehed, nii et mul pole eesti meeste kohta midagi halba öelda. nii et kõik oleneb siiski inimesest.
üldistada jah ei maksa. tööjuures ikka lobiseme naistega ja vaatan, et täpselt samasugused, kui eestlased. mõni naine teeb kõik kodused tööd ise ära, mõned kahekesi koos mehega. minu tuttavatel sugulastel eestis on väga head ja hoolitsevad mehed, nii et mul pole eesti meeste kohta midagi halba öelda. nii et kõik oleneb siiski inimesest.
tirtsule 19. november 2006, kl 12.06 |
liisi 19. november 2006, kl 13.43 |
jah 19. november 2006, kl 18.04 |
rents 21. november 2006, kl 21.53 |
miu 22. november 2006, kl 16.02 |
liisi 24. november 2006, kl 22.32 |
Ilmar Iistata 26. november 2019, kl 12.33 |
Lisa postitus