Shovinisti nurgake
kui kiiresti kihlus ja abielu:)
ann 26. veebruar 2007, kl 15.35 |
t. 26. veebruar 2007, kl 15.39 |
mina kihlusin 6 kuud peale tutvumist, ja 6 kuud peale kihlust olid pulmad. nüüd abiellumisest mõned aastad möödas ja tagantjärgi vaadates sai ikka hirmsasti kiirustatud küll. nii ruttu inimest üldjuhul läbinisti tundma ei õpi ja vead hakkavad alles hiljem pinnale ujuma.
samas kui oled TÄIESTI 101% kindel, et see inimene on sinu jaoks see üks ja ainus siis pole ju vahet kui ruttu abielluda. aga trikk on selles et sa pead ikka väga väga kindel olema oma südames.
samas kui oled TÄIESTI 101% kindel, et see inimene on sinu jaoks see üks ja ainus siis pole ju vahet kui ruttu abielluda. aga trikk on selles et sa pead ikka väga väga kindel olema oma südames.
täheke 26. veebruar 2007, kl 16.18 |
jep 26. veebruar 2007, kl 16.59 |
n20 26. veebruar 2007, kl 17.03 |
mhm 26. veebruar 2007, kl 17.15 |
jep to mhm 26. veebruar 2007, kl 17.22 |
:D, eksid, kullake! Kas sa arvad, et 2 aasta möödudes saab tõeline kirg ja armastus otsa ning jääb järele hall argipäev, harjumus ja kohustus? Kui sul selline suhe on, siis on mul sust tõeliselt kahju. Otsi omale kaaslane, kellega suhe on kirglik ja arenev ka 7 aasta pärast.
Miks nii kibestunud?
Miks nii kibestunud?
mhm 26. veebruar 2007, kl 17.25 |
mhm 26. veebruar 2007, kl 17.30 |
jep to mhm 26. veebruar 2007, kl 17.35 |
Mis maitse abielul olema peab, aru ma ei saa? Mis jama? Inimesed otsustavad peale pikka kooselu, et on teineteise jaoks need õiged ja vormistavad oma abielu. Meil oli muideks VÄGA ILUS abielu ja abiellumine.
Kuidas nii rumal saab olla?
Et umbes mida varem me abiellume, seda parem, kuna pärast ei ole abielul enam "maitset"?? Tsiisas, mida juttu:S
Kuidas nii rumal saab olla?
Et umbes mida varem me abiellume, seda parem, kuna pärast ei ole abielul enam "maitset"?? Tsiisas, mida juttu:S
irvitaja 26. veebruar 2007, kl 17.36 |
mhm 26. veebruar 2007, kl 17.45 |
jep to mhm 26. veebruar 2007, kl 17.49 |
mhm 26. veebruar 2007, kl 17.55 |
jep to mhm 26. veebruar 2007, kl 17.58 |
keegi 26. veebruar 2007, kl 18.04 |
abiellusime aasta peale tutvumist, koos olime elanud pool aastat. Liiga vara, a see tuli hiljem välja. Kuigi tunne oli kohe alguses, et see on poiss, kellega tahan abielluda.
praeguse elukaaslasega abielus ei ole, just selle ebaõnnestunud 1. abielu tõttu, sest tunne oli ka kohe algul, et see on õige. Koos hakkasime küll kohe elama, nii 2 nädalat pärast tutvust ja elame siiani rahus ja armastuses, 5 a. siis. Ja ongi nii, et mida aeg edasi, seda mõttetum tundub hakata pulmadega jamama, oleks ikka kohe ära teinud, nagu mees tahtis, oleks suure tungi ja tormi jõul tehtud olnud :) a ei julgenud ja nüüd ei viitsi.
praeguse elukaaslasega abielus ei ole, just selle ebaõnnestunud 1. abielu tõttu, sest tunne oli ka kohe algul, et see on õige. Koos hakkasime küll kohe elama, nii 2 nädalat pärast tutvust ja elame siiani rahus ja armastuses, 5 a. siis. Ja ongi nii, et mida aeg edasi, seda mõttetum tundub hakata pulmadega jamama, oleks ikka kohe ära teinud, nagu mees tahtis, oleks suure tungi ja tormi jõul tehtud olnud :) a ei julgenud ja nüüd ei viitsi.
kõrvaltvaataja 26. veebruar 2007, kl 18.04 |
Sa, mhm, ajad uskumatult rumalat juttu tõesti. Vaata, esimese kooseluaastaga ei ole inimest võimalik isegi läbinist tundma õppida, abielust rääkimata. Vaevalt, et sa mingi psühholoogia doktorant oled.
Jepiga nõus, sest õige suhe on nagu vein- aastatega läheb järjest paremaks. Kui sina, mhm, arvad, et suhe läheb 4-5 aastaga halvaks, siis siit küsimus: miks üldse koos ollakse? Sinu jutust jääb kõlama, et kui on 4-5 aastat koos oldud, siis polegi mõtet enam abielluda, kuna pulm on halb ja maitsetu?
Vaata ometi, mis haiget ila sa ajad!
Jepiga nõus, sest õige suhe on nagu vein- aastatega läheb järjest paremaks. Kui sina, mhm, arvad, et suhe läheb 4-5 aastaga halvaks, siis siit küsimus: miks üldse koos ollakse? Sinu jutust jääb kõlama, et kui on 4-5 aastat koos oldud, siis polegi mõtet enam abielluda, kuna pulm on halb ja maitsetu?
Vaata ometi, mis haiget ila sa ajad!
mhm 26. veebruar 2007, kl 18.08 |
jep to keegi 26. veebruar 2007, kl 18.10 |
Pulmade mõttekus või mõttetus on ikka asjaosaliste enda otsustada. Ei ole absoluutset tõde, inimsuhted on kummalised ja salapärased. Inimesed on erinevad.
Kas teie suhe on ka juba halb ja maitsetu? Vaesekesed. Kas tõesti on teie pere kokkuhoidev jõud vaid harjumus?
Uhh, tulebki välja, et selliseid inimesi on olemas:S, kes arvavad, et peale 5 aastast kooselu "pole mõtet" enam abielluda:S...
Õnnitlen...
Kas teie suhe on ka juba halb ja maitsetu? Vaesekesed. Kas tõesti on teie pere kokkuhoidev jõud vaid harjumus?
Uhh, tulebki välja, et selliseid inimesi on olemas:S, kes arvavad, et peale 5 aastast kooselu "pole mõtet" enam abielluda:S...
Õnnitlen...
mhm 26. veebruar 2007, kl 18.11 |
to mhm 26. veebruar 2007, kl 18.13 |
Kas 5 aastat koosolnud paaril on parim enne möödas? Tsiisas kraist, ära palun rohkem räägi, teed ennast vaid lolliks.
Kui parim enne möödas, miks siis koos olla üldse?? Et üks istub ühes nurgas ja koob sokki ning teine vaatab telekat vms? Jagatakse ainult oma päevaseid elamusi ja hoitakse leivad ühes kapis? Vastake, kes teavad.
Minu arvates ka, kahju mhm-st, kui tema arvates kaotab suhe peale 2 aastat mõttekuse ja koos ollakse vaid harjumusest. Nutune elu sul.
Kui parim enne möödas, miks siis koos olla üldse?? Et üks istub ühes nurgas ja koob sokki ning teine vaatab telekat vms? Jagatakse ainult oma päevaseid elamusi ja hoitakse leivad ühes kapis? Vastake, kes teavad.
Minu arvates ka, kahju mhm-st, kui tema arvates kaotab suhe peale 2 aastat mõttekuse ja koos ollakse vaid harjumusest. Nutune elu sul.
mhm 26. veebruar 2007, kl 18.15 |
veel keegi to mhm 26. veebruar 2007, kl 18.16 |
mhm 26. veebruar 2007, kl 18.18 |
jep 26. veebruar 2007, kl 18.20 |
Pean ütlema, et meie pulm oli maailma ilusaim sündmus, nutsin nii, et silmad punased peas, samamoodi mu vanemad. Abielu inimesega, kes on sulle maailmas kõige kallim, ei saa kunagi liiga hilja olla. Kooselatud aastad ei ole siin absoluutselt mitte mingi näitaja. Ilusas pulmas olen viibinud ka siis, kui abiellujad olid 20 aastat koos elanud ja lapsedki suureks kasvatanud.
mhm 26. veebruar 2007, kl 18.22 |
jep 26. veebruar 2007, kl 18.31 |
Nutsin kalli kleidi ja hea peo organisatsiooni pärast? Loe mu kommentaare, enne, kui küsimusi esitama kukud.
Nii hea näitleja ma ka pole, et kallis kleit mulle ja mu vanematele õnnepisarad silma toob.
Nüüdseks oleme koos olnud 7 aastat ja meie suhe on täiuslikkusele lähedal (arvestades seda, et täiuslikke asju pole olemas). Aga kui oleks, siis oleksime koos täiuslikud. Kui me poleks abielus praegu, siis abielluksin temaga praegu silmagi pilgutamata. Abieluks pole kunagi hilja.Ja kui keegi tunneb, et nüüd on hilja abielluda, siis mul on üks soovitus: minge lahku!
Nii hea näitleja ma ka pole, et kallis kleit mulle ja mu vanematele õnnepisarad silma toob.
Nüüdseks oleme koos olnud 7 aastat ja meie suhe on täiuslikkusele lähedal (arvestades seda, et täiuslikke asju pole olemas). Aga kui oleks, siis oleksime koos täiuslikud. Kui me poleks abielus praegu, siis abielluksin temaga praegu silmagi pilgutamata. Abieluks pole kunagi hilja.Ja kui keegi tunneb, et nüüd on hilja abielluda, siis mul on üks soovitus: minge lahku!
mhm 26. veebruar 2007, kl 18.42 |
Lisa postitus