Jep ja Ate esindavad ka minu seisukohta asjas.
Kihlasõrmusest pulmadeni läks viis kuud, selleks ajaks olime koos olnud ligi viis aastat. Mis puutub suhte ammendatusse või tunnete lahtumisse, siis armastus tõesti ei ole Coca-Cola, et mull esimeste kordadega välja tuleb ja hiljem jääb imal ja maitsetu vedelik. Me olime tõeliselt õnnelikud ja ärevil sellest sündmusest, see oli nii ilus. Ma isegi ei arvanud enne, et see võiks tekitada meis nii tugevaid emotsioone. Aga tekitas.
Ka on täiesti mõttetu tahta ühelt suhtelt paigalseisu- nagu keegi ennist ütles, kõik liigub ja muutub. Armastus ei saa seista paigal, sest vastasel juhul ei oleks tegu enam armastusega- harjumus ja mugavus on need mis seisavad paigal. On täiesti reegel, et suhted on muutumises, kord halvemuse ja kord paremuse poole. Erinev on see kui kiiresti see toimub ja kui suures ulatuses. Igasugune muutumine ei võrdu automaatselt äärmustega, keskel on päris palju ruumi seda kõike teha, ilma, et asjale tuleks kliiniline maik.
Armumist üha uuesti samasse mehesse tean ma ka omast kogemusest.
Potentsiaalse partneri peale on minulgi üsna hea vaist, aga ma isegi ei tea, miks pulmadeni nii kaua läks- tegelikult tean, ma kartsin, et kui see on läbi, siis ei ole enam seda ootust :) midagi head oli kogu aeg alles ees. Aga tegelikult kõik hea on nagu nii koguaeg ka ees ootamas. Ahh,nii hea on elada koos tõeliselt armastatud mehega :)