To Siri. Jah õieti saad aru küll. See mees on tal ikka püsti armukade, ma sain ise eda enda peal näha, õnneks mitte tunda. Valmis hull, kuigi ma tean, et mu ammune sõbranna teda sel määral ikka armastab, kuna ta on lapse isa ja kunagi tutvuse alguses oli ta tast tugevasti sisse võetud, tahaks ta ikka harmoonilisemat suhet. aga ma suure tõenäosusega ei hakka sinna vahele segama, selline on lihtsalt tema saatus. Aga ta on jah, täiesti mehe tõugata, tõmmata. Kui me juhuslikult kokku saime mu sõbranna kodutänavas tema elukoha juures, siis mees nägi ja ütles kurjalt talle tule kohe ära ja vastuvaidlemata otsekohe kiirel sammul täitis käsku.
Tunded veel mingid kuskil hõõguvad, aga kuna ta mind selle mehe vastu maha jättis, pole mul enam sellist usaldust ta vastu.
Viimase küsimuse vastus oleneb kõik olukorrast ja mitmete asjade seosest, see pole nii lihtne, aga ka mitte võimatu. Kui ma võtan lapsega naise, siis ma pean ka kõigi asjaosalistega arvestama. Üldiselt ma arvan, et suudaks, aga kui on valikuvõimalusi, siis kaaluks esiti neid.