Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
vanusevahe
 
liisukati 28. veebruar 2011, kl 18.21
armukese rollis,
ei muidugi, kui inimesed klapivad, siis on ok nende jaoks. Minu asi ei ole samuti kuidas keegi elab, igaüks elagu nagu tahab.
Aga mina isiklikult ei saaks koos olla 15 ja rohkem aastat vanema mehega, minu jaoks oleks nagu vanaisaga elamine.
 
armukese rollis. 02. märts 2011, kl 18.29
liisukati,

Mõni näeb oma vanuse kohta nii noor välja, et sa isegi ei oska arvata tegelikku vanust. Siis ei teki vanaisa tunnet. Oleneb eluviisist suuresti.
Võib olla ma veidrik, aga mina ei saa omavanustega üldse hakkama. Ei ole ühiseid huvisid ega jututeemasid. Omavanused eelistavad pidu panna, aga mina olen pigem kodukeskne, armastan romantilisi jalutuskäike, suudlusi jne. Seda kõik oskavad pakkuda vanemad mehed. Sul liisu on hästi läinud, et sinule on sattunud hea vanuses mees, keda tahad :)
 
liisukati 03. märts 2011, kl 14.52
armukese rollis,

kui mees näeb kõvasti noorem välja, siis on kihvt:) aga palju neid mehi on?
Selle omavanuste jutuga olen sinuga nii nõus et nõus:P Ma ei ole samuti elus olnud suur pidupaneja tüüp ja praegu ei taha seda ammugi. Õnneks tõesti on samamoodi partner sattunud.
Aga minu kartused on tegelikult rohkem selle koha peal kui lapsi kasvatada. Kui olen 27 ja minu mees oleks 20 aastat vanem, siis ta ei näeks oma lapsi suureks kasvamas ja lapselapsi ammugi.

Tõene on muidugi lause, et armastus ei küsi vanust:)
 
sussumussu 08. märts 2011, kl 09.46
Ma saan järgmisel kuul 25 ja nüüd sattusin teatud suhtesse 41 a mehega. Elusees poleks seda uskunud, et nii vana mehega hakkan susserdama, aga juhtus. Ta on kõigele lisaks veel mu boss ka, oleme ca aasta koos töödanud ja sellised kahemõttelised naljad käinud aga tõesti need vaid naljad olnud ja mõlemad teadsime, et naljadeks need jäävadki. Pealegi mul oli sellises vanuses meeste suhtes veel üks tõrjuv probleem aga näed...nii need asjad läksid nüüd. Asi kuskil nädalakese kestnud ja eks vaatab kuidas edasi veereb. Algus oli küll väga väga super, kuigi ma kuni viimase hetkeni vastu punnisin, ometi ma oleks tahtnud karjuda jaaaa jaaa !!!! Aga kätte ta mu siis nüüd sai. Viimasel ajal sattusin ka just selliste vanemate meeste otsa ja vaatasin, et 'minu' oma näeb nendest küll ikka palju kobedam ja noorem välja. Eks see ka üks põhjus miks ma järele andsin vist. Aga keeruline saab see lugu vist ikka olema küll, kuna igast 'lisasid' kaasneb selle looga mis kõik keerulikseks teeb.
 
armukese rollis 09. märts 2011, kl 10.51
No omast kogemusest ütlen, et see on normaalne vahe, vähemalt minu jaoks. Kas oled talle armukeseks? Mulle isiklikult meeldivad just vanemad mehed.
 
sussumussu 10. märts 2011, kl 03.10
to: armukese rollis

Ei ütleks, et armuke olen, ta parasjagu lahutab. Mina selles lahutuse draamas rolli ei mängi õnneks aga ise arvan, et liiga kiiresti toimus meil see asi. Vähemalt ma kardan, et mingi aja pärast mõtleb ta, et oleks pidanud veidi aega maha võtma. Teisest küljest on meil põhiline ikka seks, eks aja jooksul ole näha kuidas asjad välja kujunevad, just tänu nendele 'lisadele'. Ehk ei tohiks/saakski see asi muuks edasi areneda.
See teema siin oligi üheks tõukeks, miks ma sellele ihale järgi andsin. Suhteliselt üllatav, et ikka leidub päris palju inimesi, kellel selline suurem vanusevahe on. Selle vanusega on jah üks asi, mis on mu peas kinni ja millest ma pean lihtsalt üle saama või ära harjuma. Muidu olen ka väga rahul, mõnus on. Seksi ajal küll ei mõtle, et mingi näss on ja vastu peab ka paremini kui mõni minuvanune. Poleks ainult neid muid muresid mis sellega kaasneb :D
Mul siiamaani tegelikult isegi endast nooremad pigem olnud, mõned süütukesedki :P Endavanustega vahest jah, erilist pole midagi rääkida. Oleneb inimesest, mõnega satub jälle hästi jutusoonele.
 
armukese rollis 10. märts 2011, kl 18.24
sussumussu,

Eks ta vahel kipub nii olema jah, et see, kellega nö suhtes oled, siis taipab hiljem, et oi, oi, oleksin pidanud ootama. Samas tean inimesi, kes on kindlad oma valikutes. Loodame parimat!
 
sussumussu 11. märts 2011, kl 07.17
to armukese rollis

Tõenäoliselt olen ma talle hetkel ka nö hingevalu leevenduseks. Ma tean, et tea tegelikult elab seda lahutust väga üle, välja ta seda ei näita ja ise väidab et kõik on ok. Kuigi ei ole. Ma arvan et eks tal keskea kriis on, käitub(s) nagu poisike, ei mõtle oma tegude tagajärgedele ja see toob talle hiljem/nüüd probleeme. Tahaks kuidagi toeks olla või aidata sest mul on ka kõrvalt tegelikult väga valus vaadata. Võimalus on, et nad naisega proovivad suhted korda ajada. Paras pudru ja kapsad see olukord.
Ja ma ei tea isegi, kuidas ma sooviks, et asjad läheks. Parema tahtmise juures sellest suhtest asja vist ei saaks, liiga palju kõrvalisi tegureid. Teisest küljest olekski hea kui asi jääks nii nagu on, et seksist midagi rohkemat ei saakski. Ja parem, kui see seksisuhe selliseks salasuhteks jääks. Või ma peaks ehk üldse veidi eemale hoidma hetkel kuni lahutatud saab/ei saa (kui uuele katsele lähevad). Muidu olen mina ka lõpuks see, kellel hing katki. Aga jah, loodame paremat, ükskõik mis siis edasi ka ei saa, küllap loksuvad asjad paika.
 
armukese rollis 12. märts 2011, kl 18.47
sussumussu,

Nii kurb kui see ka ei ole, sellistel halvematel juhtudel on jah kannatajateks ja haiget saajateks mõlemad pooled. Mul ka raske seis, elab nagu ühega, aga tahab mind.
 
kogenu 13. märts 2011, kl 12.21
sussumussu ja armukese rollis
kulla tüdrukud, võtke asja mõistusega ja ärge laske enda elu ära rikkuda, ega haiget saada.
nagu aru saan, üks papi lahutamas, aga teine mitte. vaevalt neist suhetest midagi püsivamat välja areneb. olge vaid ettevaatlikud, et oma aega vanakeste peale ära ei raiska. nii lasete õige aja mööda ja teile sobivas vanuses noormehed näpatakase eest ära. aga te tahate ju peret ja lapsi. mõelge, kuidas see nende meestega kujuneks ja kas üldse kujuneb.
 
sussumussu 13. märts 2011, kl 14.10
to kogenu

õige tähelepanek. see ongi üks nendest 'lisadest', mis selle asjaga kaasneb. tõmmeon ju olemas aga mu aeg tiksub siiski edasi. teisest küljest olen ma tõenäoliselt paar järgnevat aastat selle mehega siiski veel väga lähedalt seotud. ja tal 3 last juba olemas, seega minuga laste tegemine ei oleks talle enam põnev ja mina oleks selle üle kurb. ja oma lastele sooviksin ma siiski nooremat isa. kindel oleks ka see, et mõne aasta pärast koliks ma ta juurest koos lapsega minema. nii et jah, aru annan ma endale väga hästi. püüan vaid oma tunnetega maapeale jääda ja hinge hoida.
 
kogenu 13. märts 2011, kl 16.37
sussumussu
ürita tunnetel lasta mitte ülepea kasvada ja ära jäta vahele ühtegi võimalust oma elu elamiseks ning noorte inimeste seltskondades käimiseks. papi ei tohi sulle mingil juhul takistuseks saada, et sa tema pärast kuhugi minema jätad vms.
tee süda kõvaks. temal on oma elu nö elatud - nüüd vaid seikleb noore plikaga. aga sina ei ole oma elu veel alustanudki.
selge, et mehike lobiseb sulle kauneid sõnu, poetab ehk pisaragi, kuid noor ja omaealine mees on siiski mees, kes sulle elukaaslaseks on määratud.
 
kogenu 13. märts 2011, kl 16.38
armukese rollis
ei ole nii, et tahab sind. ta tahab ikka seda, kellega ta koos elab. sinuga tahab ta lihtsalt KA seksida:))
 
to armukese rollis 13. märts 2011, kl 21.06
Arvatavasti sinu 39 aastane armuke ei kavatsegi oma elukaaslasest lahku minna. Nii, et sina noore naisena jäädki endast 15 aastat vanema mehe salasuhteks ja oma peret ei hakka sul iial olema. Paistab, et oled mehesse armunud ja kellegi teisega püsisuhet ei taha. Sellises olukorras naised avastavad tavaliselt 10 aasta pärast, et pole lapsi ega elukaaslast ja noorusaastad on raisatud hõivatud mehe vajaduste rahuldamisele, selle asemel, et omale õige mees leida ja ühine kodu luua. Või oledki rahul sellega, et saad elu lõpuni ühe mehe, kellel on naine kodus olemas, armuke olla? Kui olukord jääb samaks, oled kaotaja rollis sina, sest ühel päeval saab kirg otsa. Õige armastusega siin tegu ei saa olla, sest siis kumbki osapool ei taluks sellist olukorda.
 
kogenu 13. märts 2011, kl 22.37
armukese rollis
kaua selles rollis juba oled?
eelmine kommija on sulle väga õigesti öelnud - ära raiska oma noorust. noorus saab enne otsa, kui märgatagi oskad. ja kui ükskord märkad, on sinuealised toredad poisid juba abielus ja sina IKKA oma armukese rollis.
kas tahad olla mehele nö lõbustus- ja meelelahutusnaine?
kordan veel, et kui mees sind armastaks, oleks ta naisest ammu lahus ning elaks sinuga.
see mees ei armasta sind.
 
sussumussu 14. märts 2011, kl 01.46
to kogenu
õnneks ta ei keela mul nädalavahetustel väljas käia ja ta käib ise ka peale, et ma noortega ringi trallitaks. ja otsib ise ka mulle siin noormehi välja. et jah, selles suhtes on tore, et piiranguid ta mulle ei sea. kuigi näha on, et ta on armukade vahest kui ma pole nädalavahetustel ööseks koju tulnud või satume ühiste tuttavatega tema juurde (keegi ei tea meie suhtest). ja vahest ta pilgust võib näha, et tal siiski midagi enamat mu vastu, aga üldiselt ei näita ta seda välja. ses suhtes on hea, et mingeid pisaraid ta ei vala mulle ja kuldseid sõnu ei ketra, kui muidu käitub nagu poisike, siis tundub, et vähemalt selles asjas annab endale aru, et ta on liiga vana millekski enamaks ja kuna lugu ise niigi keeruline, siis tõsisemaks seda ajada ei tohiks.
 
armukese rollis 14. märts 2011, kl 13.06
To: kogenu
To: to armukese rollis,

Jah, ma olen sellest teadlik või vähemalt olen sellega arvestanud, et olen praegu sellises olukorras nagu olen. Samas kui mul on vaja last, siis selle ma ka saaksin, aga kasvataksin üksinda.
Praegu ma naudingi elu, sest olen üksik niikuinii. Samas tema oli see, kes mulle järele jooksis ja suvel tähisel ööl uuris ja puuris, millised mehed meeldivad jne. Sellest mehest on jällegi näha, et seksi tema elus pole ilmselt olnud kaua-kaua...
Mulle ta meeldib tohutult ja mina talle, aga elu on praegu nagu on. Olen üksik ja naudin praegu teda. Ma miskipärast arvan, et mu teele ei satugi kedagi teist. Tänaval ju niisama keegi juurde ei tule.

Ma ei ole veel päris seitsmendas taevas, et pärast haiget saada. Mõtlen sellele iga päev, et ma ei saa lasta praegu enda pead päris sassi ajada, et pärast oleks tohutult valus. Aga ma tean, et eks valus ole küll, aga niikaua kuni olen üksik, siis võin tema hellitusi nautida.
Samas tean mehi, kel on olnud kõrvalsuhteid aastaid enne kui oma nö elukaaslasest lahku lähevad.
 
armukese rollis 14. märts 2011, kl 13.09
To: kogenu
To: to armukese rollis,

Siin polegi praegu armastust, vaid suur kiindumus ja kirg, hetkel muud pole. Olen valmis ka last üksinda kasvatama, kooselu pole hetkel nr 1.
 
kogenu 14. märts 2011, kl 21.57
armukese rollis
kaua see suhe teil kestnud juba on?
sussumussu
alguse asi, küll tulevad ka pisarad ja kuldsed sõnad:))

tüdrukud, ärge laske endile haiget teha. käige ikka nii palju, kui võimalik väljas ja suhelge noorte meestega. need vanamehed on teile justkui teki peale tõmmanud. lihtsalt seetõttu räägin, et loeks nagu iseendast siin.
 
armukese rollis 15. märts 2011, kl 17.31
To: kogenu,

Ütleme nii, et maikuus saab kuskil aasta alates tutvusest, augustikuus aga aasta sellest kui ta nö mehena mulle silma peale pani.
Asi oli nii, et meid tutvustati, eelnevalt lihtsalt me teretasime, sest viibime ühes ruumis. Kutsus kohvile ja siis ajasime juttu niisama, järgmine kord oli randa ja siis tekkis paar kuud pausi koos olemistel. Alates augustikuust läks asi väga kirglikuks. Tõsisem suudluski tuli kuskil alles mõne kuu pärast. Ka see juhtus sel ilusal soojal jalutusööl, kus ta ütles, et seda peab tegema imeliselt. Kuigi esimese musi tahtis ta juba teisel korral teha. Samas seksiga ma lasin nii tal kui endal praadida ligi 6 kuud. Just selle eesmärgiga, et vaadata, kas ta tahab vaid seksi või jääb mu nö ''sõbraks'' edasi. Oleks ta ainult rahuldust ja seksi tahtnud, oleks ta ehk ammu uttu tõmmanud.
Pealegi ma omaealisi ei taha. Mul ei jookse nendega jutt ja mulle sobib just kogenud mees, kes on minust vanem. Ta on vanem küll, aga iial ei ütleks talle vanuseks seda, mis tal on. Ise pakkusin talle algselt 10a vähem, sest inimene on niivõrd hea ja lihases välimusega.

Ma ei teagi praegu, mis elu toob. Kuna olen üksik, siis lasen asjadel hetkel minna nagu need lähevad. Last ta mulle kinkida ei kardaks (sest see on mulle olulisem kui ntx elukaaslast omada. Seda enam, et mul on tervisega ka nirud lood)
 
n37 15. märts 2011, kl 18.58
"Kui need 2 oma vahel klapivad ja suhe toimib. Pole siin määrav mitte kellegi
arvamus. Loeb ainult nende omavaheline suhe."
Täiesti nõus Aike arvamusega (kui tegu on kahe täiskasvanud inimesega).
Armastus tõesti EI küsi vanust. Näib, et ikka päris paljudel on raske seda mõista.
 
kogenu 15. märts 2011, kl 20.18
armukese rollis
ega tea, äkki oletegi kokku määratud. milleks suhet vägisi lõhkuda, kui see antud hetkel toimib. ära lihtsalt suuri illusioone loo, siis on hiljem lõpu korral pettumus väiksem, kui see lõpp tulema peaks. peatahes, et sa endale haiget ei lase teha. ja kui asja kaine mõistusega võtad, siis miks mitte. naudi hetke, naudi õnne, mis sulle antud on.
 
armukese rollis 16. märts 2011, kl 10.35
To: kogenu,

Njah, oleneb kaua see asi kestab. Võib olla ta tahabki nii, et kodus oleks üks, kes kõrval, aga mõnu ja rahuldust tahab kellegi teisega.
Ma püüan mitte illusioone luua hetkel, aga kui see liiga kaua kestab, siis paratamatult hakkad juba illusioone looma.
Eks vaatame, tähemärgid igatahes sobivad suurepäraselt.
 
maria31 to armukese rollis 17. märts 2011, kl 10.11
Mis teie tähemärgid on?:)
 
armukese rollis 17. märts 2011, kl 17.55
To: maria31,

Mees – Neitsi ja Naine -Skorpion
 
saaresinine 26. märts 2011, kl 18.11
to ingrid: mis selles siis halba on, kui naine on vanem kui mees? mingi ühiskonna poolt pealesurutud arvamus sul. või äkki on see kuidagi seotud sellega, et 40-aastase mehe vaimne tase vastab 20-aastase naise omale?

aga seda olen minagi tähele pannud, et endast vanema mehega koos elavad naised näevad oma east vanemad välja (kasvõi nt tõnu kargi praegune abikaasa).
 
saaresinisele 26. märts 2011, kl 18.55
selles kui naine on vanem on tõesti natuke halba ka. nimelt ei saa naine enam teatud vanuses lapsi
 
doktor 27. märts 2011, kl 23.44
uskumatu, aga mitte kõik kooselud ei põhine sigimise eesmärgil. mõned noored mehed ei saa näiteks tervislikel põhjustel lapsi. miks siis mitte luua suhe küpse naisega, kellega seks ja sobivus viimase peal ning kellel juba lapsed olemas.
 
armukese rollis 28. märts 2011, kl 12.59
Mul on paar tuttavat, kel on naised 10a vanemad.
 
sexymama42 28. märts 2011, kl 13.26
mulle sobisid ka vanemad mehed hästi, kui polnud materiaalset kindlustatust ega raha arvete maksmiseks. turvaline ja igav.
nüüd saan ise endaga hakkama ja mees on 19 aastat minust noorem. väga hea klapp igas mõttes. arvan, et neile naistele, kellele seks midagi ei paku, sobibki just hallipäine vanatoi. ise paraku selliste hulka ei kuulu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!