Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
slaavi naised
 
saaresinine 26. märts 2011, kl 18.00
armastusel pole küll mõõdupuud ega arvelauda, aga mul on kõigile, kellel on teisest rahvusest elukaaslane, selline küsimus: miks te tahate eestimaal elada koos inimesega, kellega te peate kodus rääkima mingit muud kui eesti keelt?

nõukogude ajal 99% neist eesti meestest, kes abiellusid vene (ukraina, valgevene - vahet polnud) rahvusest naistega, olid eesti rahva jaoks kadunud, sest lapsed läksid vene kooli. siiamaani kohtab neid jüri öösid, kes ei oska enda nime kirjutada, selle hääldamisest rääkimata.
 
eksole to n 26. märts 2011, kl 21.41
Millest sa aru ei saanud?
Tuim nühkimine on tuim nühkimine, vahet pole, mitu minutit liikumatult või kui paljudes eri poosides akrobaatikat tehes, kui tegevuse eesmärk on võimalikult kiiresti "pauk lahti" saada, on see sootuks muud, kui seksi eesmärk jagada armastust ja kogeda ka hingelist rahuldatust (tantra), millest piisab väga pikaks ajaks.
"Kiirelt pauk lahti" rahuldus ei kesta kuigi kaua, mõni vajab päevas mitut sellist doosi, kangemad tüübid kannatavad kuni neli päeva välja.
 
n 26. märts 2011, kl 21.52
eksole, mul on sinust kahju, kui sinu kogemused on nii kehvad...
Eks on mulgi selliseid kogemusi, aga kahjuks hoopis eesti meestega.
Seks on kahe inimese vaheline intiimne teema ja ühtemoodi mõtlevaid paare vist polegi. Kui kellelgi ei meeldi raju seks, siis ärge tehke. Mõnele ei meeldi tuim (kuid teiste arvates) jube kirglik seks.

eksole, sa räägid koguaeg mingist "pauk kiirelt lahti" teemast. Milleks?
Selliseid mehi on igas rahvuses ja vanuses. Aga ma ei tea ühtegi naist, kes tahab paari minutiga seksimaratoni lõpetada. Ja mina ise ka ei taha, tahaks ikka nautida pikemalt.
 
Piia 27. märts 2011, kl 08.52
Sõber norrakas võttis ka noore slaavi naisi. Küll nüüd vaseseke tiliseb mul pidevalt messengeris. Alalõpmata naisega riius või seksidieedile pandud. Seniks kui Tuusjake kodumaal elas oli magusam kui mesi, aga kui saavutas eesmärgi - transporditi Norrasse, pandi rõngas sõrme, siis hakkas oma reeglite järgi elema. Temperament sobib üheööseikluseks, aga mitte püsieluks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!