Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
naine on süütu
 
kivike 21. mai 2014, kl 12.21
Süütus on ülehinnatud. Süütus ei tee kedagi targemaks, paremaks ega mingisugusemaks veel. Süütusest loobumine peaks pigem olema selline, et inimene on valmis ja küps omaenda keha üle otsustama, mitte "kogemata juhtus", sest "kellele ma ikka ennast hoian". Räpastest litsidest rääkides meenutagem, mitut puud võib metsaks nimetada ja teinekord need hirmus karsked inimesed ajavad oksele oma seisukohtadega whatever mille suhtes. Õnnetule mehele lohutuseks, et ei maksa õnnetu olla veel sellepärast, et ükski "neitsi" pole teele sattunud, sa pole absull millestki ilma jäänd. :) Sul ju suht vedand, et naised on oma esimesest rääkinud ja teised, kolmadad, neljandad jne. mis iganes põhjustel välja jätnud või äkki on sul vedand ja neid ei olnudki? :)
 
Õnnetu mees 22. mai 2014, kl 11.12
Tänan lohutamast, kivike, aga see oli kuidagi nõrgavõitu lohutus. Kahjuks on vanust ka juba liiga palju, et tegemata asju teoks teha. Tõsiselt kahju.
 
kuidas sellega on? 22. mai 2014, kl 19.19
Aga kas selline naine on teie meelest süütu või mitte, keda on lapsena kord vägistatud, aga kes hiljem, vabatahtlikult, pole enam ühegi mehega olnud.
 
meeme 23. mai 2014, kl 07.33
Kui sulle on tähtis vaid seks, siis ära riku selle naise unistusi ja jäta ta parem rahule.
 
Õnnetu mees 23. mai 2014, kl 07.58
Lapsena vägistatud naine on mu meelest süütu... Ma lihtsalt tahaks olla kellegi esimene kogumus. Sel juhul siis esimene hea kogemus. Ma isegi arvan, et ma vist suudaks sellise naise kartust muuta, teeks kõik ilusalt ja kenasti.
 
kivike 23. mai 2014, kl 08.53
Siis äkki vaataks selle soovi taha, miks sa seda tahad? Vaese süütu tütarlapse abil oma ego kergitada? Või? Olge oma soovidega ettevaatlikud. Ma ei tea küll, kas sul lapsi on, või tütreid õigemini - see annab asjale perspektiivi tavaliselt - kuidas oleks, kui sinu noorukesele või mitte enam nii noorukese tütrele läheneb keegi, kes tahaks olla tema esmane kogemus, sest tal pole õnnestunud enne neitsiga magada? Mitte, et ta seda naisinimest armastaks või see talle meeldiks, vaid lihtsalt olla esimene ja vajutada oma riistaga "tempel mällu igaveseks". :)

Vägistatud naine ei ole süütu tehniliselt, enam mitte - kui see juhtub on see kohutav, aga sama kohutav on see ka mittesüütu naise jaoks. Vaimsel tasandil ei saa ka vägistatud neitsi enam kunagi endiseks ja tõenäoliselt kogeb suuri probleeme suhete loomisel vastasssoga üldse. Lapsena väärkoheldutest rääkimata.
 
klivike 23. mai 2014, kl 08.57
Õnnetu mees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tänan lohutamast, kivike, aga see oli kuidagi nõrg
> avõitu lohutus. Kahjuks on vanust ka juba liiga pa
> lju, et tegemata asju teoks teha. Tõsiselt kahju.

Millest on sul tõsiselt kahju? Inimestel on elus väga palju tegemata asju ja sul on eelisjärjekorras kahju just nimelt sellest? Uus mind, kui peakski juhtuma ime ja saad neitsile "äara panna", vabandust väljenduse eest, siis saad ise ka aru, kui loll su soov õigupoolest on. :)
 
Õnnetu mees 23. mai 2014, kl 09.51
Ma loodan, et mitte ainult "lihtsalt olla esimene ja vajutada oma riistaga "tempel mällu igaveseks" ".
Kivike, kas ma lohutan sind sellega, et mina seda head enam oma vanuses ei saa? Niiet ei pea ironiseerima, minu "võimalused" on ammu kest lastud, ise olin nii loll, et tüdrukute krabamise asemel õppisin.
 
ramon 23. mai 2014, kl 10.17
sa kivike peksad segast. süütu naine ma rõhutan naine on väga suur voorus tänapäeval. Kui too naine leiab endale väärt mehe kes teda austab ja tahab temaga olla siis mis saaks olla paremat?
Sa tõesti arvad et mingi ära kepitud li*tsike kes kuskil korteriläbul teismelisena süütuse kaotas on meestemagnet pikemas perspektiivis? Mees tahab alati kodu ja pere luua võimalikult *puhta* naisega, l*tsikesi ei austa keegi ning nende üle naerdakse ja räägitakse lugusid kui sõpradega saunas käiakse.
Noored mehed/poisid on tänu möllavatele hormoonidele ja tärkavale seksuaalsusele valmis suhtkoht mida iganes panema aga mida küpsemaks saab mees seda rohkem hakkab ta ringi vaatama pere ja koduloomise pilguga ja niiöelda kooli ja poissmehepõlve lõbusad läbutüdrukud kellest on tavaliselt saanud üksikemad ei ole enam minev kaup ja hinda tõusevad just korralikud tüdrukud. Muidugi kui sa oled juba 30 + siis on suht kohatu oodata või nõuda süütust aga nii ta ongi -- elu on etappide jada. Igatahes lõpetuseks mehele kes tahab luua pere ja kodu on süütu naine küll pigem unistus kui mingi tõkend.
 
kivike 23. mai 2014, kl 10.53
Õnnetu mees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma loodan, et mitte ainult "lihtsalt olla esimene
> ja vajutada oma riistaga "tempel mällu igaveseks"
> ".

Ja see tähendab mida? Et oleksid soovinud elu jooksul suhet süütu naisega? :) Tead, tegelt, kooselu perspektiivis pole vahet ju, kas naisel oli eelnevalt suhteid - sinul, ma saan aru, ju suhteid eelnevalt oli?

> Kivike, kas ma lohutan sind sellega, et mina
> seda head enam oma vanuses ei saa? Niiet ei pea i
> roniseerima, minu "võimalused" on ammu kest lastud
> , ise olin nii loll, et tüdrukute krabamise asemel
> õppisin.

A miks mind peaks see lohutama, ma ei ole endast väljas sellise asja pärast. Kui sa pead õppimist tüdrukute krabamise asemel lolluseks, siis oled ju loll tõesti. :) Elus on tähtis tasakaal. :)
 
kivike 23. mai 2014, kl 11.08
ramon Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> sa kivike peksad segast. süütu naine ma rõhutan na
> ine on väga suur voorus tänapäeval. Kui too naine
> leiab endale väärt mehe kes teda austab ja tahab t
> emaga olla siis mis saaks olla paremat?

Su väide baseerub arusaamal, et eelnevalt suhteid üleelanud naine pole väärt meest, kes teda austab ja tahab temaga olla? See, et sa süütu oled ei anna automaatselt mingeid eeliseid austava mehe leidmisel - see, kas mees austab naisi ei olene ju sellest, kas nad süütud või mitte. Aga muidugi huvitav seisukoht, et tutvudes meeldiva naisterahvaga peaks esitama esimesena küsimuse selle kohta, kas ollakse veel süütu. :)

> Sa tõe
> sti arvad et mingi ära kepitud li*tsike kes kuskil
> korteriläbul teismelisena süütuse kaotas on mees
> temagnet pikemas perspektiivis?

No lepime siis kokku, kustmaalt siis algab "lits"? Sinu resoluutse posti järgi võib arvata, et kõik naised, kelle "rikutuse" tase pole 0? Et on olemas vaid kaks äärmust - süütu ja lits?

Mees tahab alati k
> odu ja pere luua võimalikult *puhta* naisega, l*ts
> ikesi ei austa keegi ning nende üle naerdakse ja
> räägitakse lugusid kui sõpradega saunas käiakse.

See on sul mingi stereotüüp. :) Normaalse naise puhul, kellel ütleme ei ole "litsi" kuulsust, staatust eelnevate sekspartnerite arvu kohta ei ole talle otsa ette veekindla markeriga kirjutatud. :) Oi, tead, meestest rägitakse ka igasugu lugusid. Need "puhta" naise tagaajajad ei ole kohti ise üldse nii "puhtad". :)

> > Noored mehed/poisid on tänu möllavatele hormooni
> dele ja tärkavale seksuaalsusele valmis suhtkoht m
> ida iganes panema aga mida küpsemaks saab mees se
> da rohkem hakkab ta ringi vaatama pere ja koduloom
> ise pilguga ja niiöelda kooli ja poissmehepõlve lõ
> busad läbutüdrukud kellest on tavaliselt saanud ük
> sikemad ei ole enam minev kaup ja hinda tõusevad j
> ust korralikud tüdrukud.

Suurem osa üksikutest naistest ei ole veel lõbutüdrukud selle pärast, et neil lapsi on. :)

Muidugi kui sa oled juba
> 30 + siis on suht kohatu oodata või nõuda süütus
> t aga nii ta ongi -- elu on etappide jada. Igatah
> es lõpetuseks mehele kes tahab luua pere ja kodu
> on süütu naine küll pigem unistus kui mingi tõkend
> .

Oijah, mittesüütu naine ei kõlba absull pere loomiseks. :) Peale ühe füüsilise eripära pole kooselukõlvulikkuse mõttes mingit erinevust süütul ja mittesüütul, hüperseksuaalseid inimesi ärme hetkel arvesta. :)
 
ramon 23. mai 2014, kl 13.06
Ma ei räägin et kui mees tahab pere luua ja leiab korraliku süütu naise kes talle meeldib sa siis nagu arvad et mehe silmis ei ole see plussiks või? Loomulikult on see suureks plussiks. Isegi kui naine pole süütu siis mida vähem partnereid tal on elus olnud siis seda kõrgem on ta väärtus ka meeste silmis kes pere loovad.Ja ära arva et mehed ei räägi ja muidugi et ka naised räägivad, kõik räägivad ja l*tsil käib kuulsus alati kaasas eriti siin väikeses konnatiigis.
Need 20dates Üksikemad on üldse suht teiseringi kaup sest miks peaks mees kasvatama teise "eluvenna" tehutd last kui ta võib kellegiga täitsa enda oma saada. Seda kasulaste jama on elus pealt nähtud küll ja küll . Lapsed saavad vanemaks ja siis öeldakse kasuisadele et "ära õienda sa pole mu isa" jne, sellised tänud. Lõpuks kui lapsed suureks kasvatatud ilmuvad need niiöelda bioloogilised isad välja ja draamat kui palju.

Saa aru et l*tse pannakse selleks et pauku lahti saada, naine võetakse ikka muude kriteeriumite järgi. Naine on keda armastad, austad ja kelle valid oma laste emaks. Mingi madrats ei saa kellegilt austust.Ei meestelt ega ka teistelt naistelt.

30 + inimesed kel reeglina lapsed olemas see on hoopis teine teema sest selles vanuses on paljudel lapsed, pered jne. See on hoopis teine etapp elus.

Jutt käib mida hindab mees naises ning vanemaks saades hinnatakse paljud väärtused ümber. Sama toimub kindlasti ka naiste puhul aga naistel on see häda et paljud on lasknud mingisest joobarist elumehel endale palli väravasse lüüa ja siis on kuri majas. Hiljem hädas nagu laps l*tsiga hakatakse asju ümber hindama ja proovitakse leida stabiilne vennike kes elumehe võsukese ülesse kasvataks.


Ma ei räägi et naine peab ilmtingimata süütu olema aga minu puhul näiteks on see küll suur väärtus kui ta oleks ja üldse mida vähem eks ja seksmehi naisel on olnud seda parem on.
 
õde 23. mai 2014, kl 14.27
No siinne teema minu arvates näitab ilmekalt meeste kahepalgelisust naise süütuse osas. Muidu nagu tahaks süütut naist endale, aga kui elu mõne sellise saadabki mingi juhuse läbi (ole ettevaatlik oma soovidega, need võivad täituda!), siis on jälle jama majas, et ikka imelik naine, miks süütu niuniuniu.

Ühesõnaga, mida iganes naine teeb või kuidas on, ikka on ta kuidagi halb. Kui süütu, siis miks teda keegi varem tahtnud pole. Kui "süüdi", siis kindlasti libu. Kui lastega, siis on naisel järelkäru ja miks peaks üks mees tahtma nn alfaisase lapsi kasvatada. Kui pole lapsi, siis mis põhjusel pole, haige või pole keegi tahtnud temaga lapsi. Jne. Võiks seda loetelu lõputult jätkata, aga enne läheb jumala päike looja, kui kõik naiste patud, milles mehed neid süüdistavad, saavad üles loetud.

Naine on ka inimene, muide.
 
kivike 23. mai 2014, kl 16.25
ramon Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma ei räägin et kui mees tahab pere luua ja leiab
> korraliku süütu naise kes talle meeldib sa siis n
> agu arvad et mehe silmis ei ole see plussiks või?

Ongi plussiks vä? Ütlemulle, kuidas ta sihipäraselt seda seda süütut otsib? No he aküll, leiab süütu, aga kui klappi pole ja tekib hoopis sellega, kellel mõni suhe juba selja taga? Kui naine ei kõlba kooseluks, seal loeb iseloom ka natsa, ja kui ta sellest süütusest lõpuks vabaneb, siis vaimsas plaanis ei ole see naine mitte mingis mõttes teistsugune elik kuidagi leplikum või sõbralikum või allaheitlikum. :)

> Loomulikult on see suureks plussiks. Isegi kui nai
> ne pole süütu siis mida vähem partnereid tal on el
> us olnud siis seda kõrgem on ta väärtus ka meeste
> silmis kes pere loovad.

Kas mehed käivad sildid rinnas - otsin süütut naist! Pole nagu märganud. :)

> Need 20dates Üksikemad on
> üldse suht teiseringi kaup sest miks peaks mees
> kasvatama teise "eluvenna" tehutd last kui ta võib
> kellegiga täitsa enda oma saada.

Kui naisel on eelnevalt juba laps olemas, siis näitab tema fertiilsust - tal on terve ja tugev laps ette näidata. Sünnitama naise puhul ei või iial teada ja ühe lapse olemasolu ei välista mitte kuidagi ka ühise lapse sündimise võimalusi. Meeste juures on mind alati hämmastanud, kuidas võõra lapse ülekasvatamine liigitub "häbiväärsete" tegude hulka - misiganes lapse üles kasvatamine korrlaikuks inimeseks on ainult ja ainult tänu väärt.

Seda kasulaste j
> ama on elus pealt nähtud küll ja küll . Lapsed saa
> vad vanemaks ja siis öeldakse kasuisadele et "ära
> õienda sa pole mu isa" jne, sellised tänud.

Niimoodi räägivad kõik teismelised, pole tähtis, ke sneid kasvatab, mässatakse ikka - kui ei ole põhjus "sa pole mu isa", siis on tavaline "sa oled vana, sa ei saa aru, anna raha".

Lõpuks
> kui lapsed suureks kasvatatud ilmuvad need niiöel
> da bioloogilised isad välja ja draamat kui palju.

So what? Veel üks kastan, eks arvab, et elust peab läbi minema nagu kuum võinuga, sest muidu pole elu elamist väärt?

> Saa aru et l*tse pannakse selleks et pauku
> lahti saada, naine võetakse ikka muude kriteerium
> ite järgi.

Oi, naistel on ka sildid kaelas - "lits", "süütu", "süütu - see on mul vana silt" jne.

Naine on keda armastad, austad ja kelle
> valid oma laste emaks. Mingi madrats ei saa kelle
> gilt austust.Ei meestelt ega ka teistelt naistelt.

Tead, abielunaine ei pruugi austust saada siis ka, kui ta madrats ei ole. :)

> 30 + inimesed kel reeglina lapsed olemas s
> ee on hoopis teine teema sest selles vanuses on p
> aljudel lapsed, pered jne. See on hoopis teine eta
> pp elus.

Jajha, räägi-räägi, 30+ inimesed kasvavadki sellised puu otsas, ega nad nooremad pole olnud ju.

> Jutt käib mida hindab mees naises
> ning vanemaks saades hinnatakse paljud väärtused
> ümber. Sama toimub kindlasti ka naiste puhul aga n
> aistel on see häda et paljud on lasknud mingisest
> joobarist elumehel endale palli väravasse lüüa ja
> siis on kuri majas.

Mis kuri? Laps on õnnistus. :) Hoolimata joobarmehest. Kust muide tulevad joobarmehed? Tervetest perekondadest tuleb neid ka.

> Ma ei räägi et naine peab ilm
> tingimata süütu olema aga minu puhul näiteks on se
> e küll suur väärtus kui ta oleks ja üldse mida väh
> em eks ja seksmehi naisel on olnud seda parem on.

No ka ssa ise oma süütust ka sedasi hoidsid, et mõnel naisel oleks see väärtus võtta? Tutkit, Vasja ... :)
mansion ghost 23. mai 2014, kl 19.07
´kivike´, mida Sa öelda tahad? Igaühel on õigus oma valikutele. Kes tahab võimalikult paljudega vahekorras olla, kes vaid üheainsaga, kel täiesti ükskõik kellega "paari" heita, kes hindab võimaliku paarilise "puhast" minevikku. Võid ette heita kaksikmoraali, ka seda on ja mitte vähe, aga vast on siiski ka neid kelle teod ja sõnad kooskõlas käivad.
Kes "võidavad" sellest vabadusest? Tõenäoliselt üksi lapsi kasvatavad naised ja "neljakümpised" kes veel vaid juhusele võivad loota, sest tõsiseltvõetavad mehed on kuhugi ära kadunud.
 
õde 23. mai 2014, kl 19.19
mansion ghost Kirjutas:

> Kes "võidavad" sellest vabadusest? Tõenäolisel
> t üksi lapsi kasvatavad naised ja "neljakümpised"
> kes veel vaid juhusele võivad loota, sest tõsiselt
> võetavad mehed on kuhugi ära kadunud.


Mansion, sa ise oled vähemalt viiekümpine minu teada.
Ja neljakümpised naised ei looda enam eriti millelegi, nad teavad juba liigagi hästi, mida mehed endast kujutavad.
mansion ghost 23. mai 2014, kl 19.25
Küllap nad teavad aga ikkagi otsivad seda müstilist "Printsi".
"Kogenud, teavad mida elul tahta ja elu parimas (seksuaalses)vormis" või kuidas see tore hüüdlause nüüd oligi.
 
kivike 23. mai 2014, kl 22.44
Prints on nagu Ferrari meestele. :) Südames tahaks ju, aga üksikud tõesti saavad ka. Mida halba on printsides ja nendest unistamises? Mid ahalba on selle, et teada, mida elult tahta? Näed, õnnetu mees sai alles siis aru, mida elult tahta, kui juba hilja. :) Üksikindiviidide individuaalse klapi seisukohast pole minevikul mingit tähtsust. Ma põhjusmõtteliselt üritasin urgitseda nende meeste kallal, kes olles ise "litsakad", nõuavad naistest "puhtust". :)

Mansion ghosti postist jäi mulle see koht segaseks nagu, et milline "selline vabadus"? Naine kasvatab oma lapse(d) üles, meestel paistab, et on iseendagi eluga tegemist, mis siin veel lapsest rääkida. :)
mansion ghost 23. mai 2014, kl 23.17
´kivike´, nojah ma siis urgitsen "litsakate" naiste kallal. Sa ju ikka lubad, sest kummituse "skoor" on häbiväärselt kesine ;)
 
kivike 24. mai 2014, kl 23.23
Sa siis juba murulapi alla ja saada tervitusi teisest ilmast? Mehed ju olevat sellised, et "parme litsakas naine kui tsölibaat"? :) Sul on minu luba vaja?!?!
mansion ghost 26. mai 2014, kl 01.26
"Mehed ju olevat sellised, et "parme litsakas naine kui tsölibaat"? :)"

Kindlasti mõeldakse ka nii, aga pigem siiski "lits naine on hullem kui tsölibaat"
 
kivike 26. mai 2014, kl 08.04
Heheee, tundub, et keegi pole kunagi tsölibaadis elada proovinud? Asi selles, et keegi ei sunni ju kedagi tsölibaadis või litsaka naisega koos elama, nagu ka süütuga. Süütu naine, no ütleme äärmusliku variandina "ei ühtki musi enne abielu" - peale seda tärminit võib juhtuda, et "see pole see, pole see" siiskit ... Ja mida mees siis teeb? Oi, sorri, noppisin su "väärtusliku õie", aga pakaa nüüd? Kas ja kui suur väärtus on sellel "õiel" peale noppimist? Väldib see võimalikku lahutust või lahkuminekut hiljem? Kas naine, kes tundus algul nii suure väärtusena tükkis oma süütusega on ka pärast devalveerumata? Ega öelda, et ahne bitch nõuab lapse alimentideks raha?
 
sergei sillamäelt 26. mai 2014, kl 09.17
Tunjdub et kivike on üksikemast litsakas naine kes püüab nagu selgest teha et kuidas vahet pole kes ja kui palju su tulevast naist kieppinud on. No kuidas pole vahet? Ükskõik mis mehed talle ütlevad ikka ajab oma jura. Eks karjub ikka see koer kes kiviga pihta sai.
 
kivike 26. mai 2014, kl 09.34
Good for you! Et sina siis ei ole koer, kes kiviga pihta sai? :) Musi-musi!
 
sergei sillamäelt 26. mai 2014, kl 10.23
Noh mul oli õigus jah?
 
kivike 26. mai 2014, kl 12.00
:) Ei olnud. :) Minu huvi oli üldsegi, et keegi mees seletaks, mis vahe on süütul naisel ja mitte süütul pereloomise vaatevinklist. Püüdsin ka oma seisukohta selgitada, et minu arust nagu ei ole mingit vahet, kui me nüüd seda va "litsaka" äärmuslikku varianti ei kaasa - litsakas oli ka "süütu" ju kunagi, enne seda kui litsakaks sai. :) Valdav enamus naisi on selle tingliku normi piires vist siiski. Ja miks on ikkagi nii, et mehed ise arvavad, et nad on igal juhul korralik abielumaterjal, olenemata "süütusest" või sellest kui litsakad nad on olnud või mitu sekspartnerit evinud, et tuleb lihtsalt korralik ja süütu tütarlaps otsida ja ongi mure murtud. :) Et staatus "sütu" on nagu selline märk, mis on eluks ajaks ja litsakaks pole hiljem võimalik enam minna. :) Selles kontekstis tundub, et suhtutakse süütuse minetamisse kui puudesse, mis mida iganes seal ei võimalda.
 
kivike 26. mai 2014, kl 13.26
mansion ghost Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kindlasti mõeldakse k
> a nii, aga pigem siiski "lits naine on hullem kui
> tsölibaat"

Eeee, minu postis oli "naine" tähenduses naine laiemalt. Ega mees ju sellepärast litsidesse jäta minemata ja tsölibaati hakka pidama, eks ole ju. Ja ongi olukord, kus sööb liha kahe suupoolega ja põlastab tapamaja. :)
mansion ghost 26. mai 2014, kl 17.50
´kivike´on üsna leilis, nn "turuväärtus" kukub kivina ja mehed kuradid ajavad mingit iba, et litsakat naist ei taha nagu keegi omale päriseks. Püüad mehi ümber veenda või? Mida hullem madrats, seda parem vä? Aga kuuldavasti pidi parima mehe saama mõne suguõe voodist, tühja sest, et varsti järgmine ta omale saab. :D)
 
pole vahet 26. mai 2014, kl 21.45
no pole vahet, kas sel naisel on kedagi enne sind olnud ju., Sinu asi on tõestada ja tegutseda nii, et oleksid parim, niipalju parem, et kõik varasem polekski võrreldav..
aga need kobad lapsmehed, kes ise ringiaelevad, on ebakindlad, kes kardavad kogenud nõudlikku naist. süütu lollike tüdruk ei teagi, mida sex endast kujutab ja et mehel ja mehel on vahe. mees tahab panna teda uskuma, et muudmoodi seda sexi ei tehatagi, kui tema sexuaalne algharidus lubaks..
ühesõnaga käpard voodis otsib võimalust naisega, kel sexkogemus puudub, et oleks ka nagu mees voodis.
Teiseks on tegemist ju sugukülma naisega, hormonaalne tase madal jne. tal niiöelda ei valuta ju kuskilt niipalju , et meestega aelema peaks..
mansion ghost 26. mai 2014, kl 21.57
Vahete-vahel on vahedel vahe vahel

Seljuhul peaks ju parim kandidaat olema see, kes veel vaid "viimasega" pole toimetanud - täiuslik kogemustepagas on garanteeritud :D)
Arusaamatuks jääb vaid, miks samakogenud ei taha kokku saada ega koos püsida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!