Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Mitmendal korral voodisse?
 
aeg on raha 20. oktoober 2014, kl 13.28
 
tead 20. oktoober 2014, kl 19.42
teemasse ka, varem on vist parem)
 
Mõttega 21. oktoober 2014, kl 00.46
Need voodis proovijad on ikka ühed tiinekad. On veel palju asju, mida sa tahaksid enne mehe kohta teada saada, enne kui sa oskad üldse arvata kas teil mingisugustki tulevikulootust on. Kui voodis kõikki proovima hakata siis neid suguhaigusi ei jõuaks ära ravida ja pealegi ei taha ükski normaalne mees endale mingit nikunukku. Kui sa aga muul viisil ei oska mehe kohta hinnangut anda, kui kohe voodisse, siis ega sa ise päris normaalne kah pole ja siis väärt mehest võid suus puhtaks pühkida.

Selleks, et teada, et sitt on sitt, ei pea sõrme sinna sisse surkima. Kas koer on kuri, ei pea selleks käe aialippide vahele surkama. Kas mees on mõttetu, siis ei pea ka selleks otsa sisse panema. Pole veel ealeski kuulnud, et kellelgi täiuslik klapp olnud ja siis mees voodis möga. Kui sa põnevil seda elamust ei oota, mees on kuivik, ilma igasuguse fantaasia ja loominguvõimeta, siis ega see voodi minek asja paranda. Kui aga atribuudid korda lähevad, siis seda annab samuti küsida või vaadata. Kui omavahel kõigest rääkida ei oska ja oled isegi kompleksne, siis jällegi, ega voodisse minek midagi ei paranda.
Enamus mehi on igatahes nii mögad, et su oma näpud ajaksid asja paremini korda. Aga ega enamus eitesidki kõlba koera hänna allagi, nii et ega teil palju paremat tahta olegi. :)
Enne voodisse minekut aga peaks üksteist piisavalt hästi tundma. Nii vaimselt kui ka füüsiliselt. Kui kohmetud olete, siis seks ei saa kuidagi hea olla.
 
no tore siis ju 21. oktoober 2014, kl 08.05
Eeee, inimesed ju loodetavasti on arenemisvõimelised ja oskamatus on selline asi, et kogemustega see lausa kaduda võib. Kohmetus ei ole selline asi, mis elu lõpuni jääb ja seksiga on nagu kõige muugagi - harjutamine teeb meistriks! Kui pole materjali, millest vormida, siis ega see tiritamme kasvatamine ka ei aita ja pöörane seks ei ole veel kõik, kooselus läheb muud ka tarvis. Peaks ju asju kuidagi tasakaalus hoidma ikkagi. On veel kategooria inimesi, kes teismelisena hangivad oma teadmisi seksi kohta pornofilmidest ega evi ettekujutust, mis on intiimsus.
 
pesumodell 21. oktoober 2014, kl 11.08
keskmiselt suurema potentsiga mehed enamasti lausa unistavad nikunukkudest. sina muidugi nende hulka ei kuulu.
Mõttega Kirjutas:
-------------------------------------------------------
pealegi ei taha ükski normaalne mee
> s endale mingit nikunukku.

kuidas anda mehe riista kohta hinnangut kui seda elu sees näinud ega endas tundnud pole? see on ja jääb ilmselt igavesti mõistatuseks.
>Kui sa aga muul viisil
> ei oska mehe kohta hinnangut anda, kui kohe voodi
> sse, siis ega sa ise päris normaalne kah pole ja s
> iis väärt mehest võid suus puhtaks pühkida.

kui sina pole kuulnud, siis järelikult pole võimalik? Hea argument:D
mul mitu meest olnud, kellega suur moosimine, filosofeerimine, maailmaasjadesse süvenemine ja fantaasiate jagamine, pikema aja jooksul. lausa armumine, isegi ja tundus, et täiuslik sobivus. lõpuks voodisse maandudes aga totaalne pettumus. jah, saab oskusi lihvida ja meest suunata jne. aga ideaalse kehakeemia ja andeka mehe tunneb alati juba esimesel voodiseansil ära, olgu siis mees nii kohmakas kui tahes. samas, kui selgub, et riist on liiga suur või hoopis mikroskoopiline, keelekat tehes sõidab tüüp nagu teerulliga kliitorist üle või teine äärmus- lebab nagu koolnu, oodates, et naine üksi võimleks....või tema intiimsed puudutused mõjuvad ebaerutavalt. ka kõige meeldivam mees võib voodis totaalselt andetuks osutuda. mitte ainult esimesel korral, aga ka teisel, kolmandal, neljandal aastal. siin ei aita ka mehe suur hoolimine ja püüdlikkus- liigagi kurvad kogemused mu esimesest abielust.
loomulikult lootsin naiivse ja kogenematuna, et mees "õpib" või muutub, aga asi läks järjest hullemaks, nii et lõpuks tundsin end frigiidsena ja mõtegi voodile tekitas vastikust.
voodiväliselt sobisime aga ideaalselt...
> Pole veel ealeski kuulnud, et kellelgi täiuslik klap
> p olnud ja siis mees voodis möga.

räägid endast?
> Enamus mehi on igatahes nii mögad,
> et su oma näpud ajaksid asja paremini korda.

eks saast tõmbab ikka saasta ligi:p
> Aga ega enamus eitesidki kõlba koera hänna allagi, nii
> et ega teil palju paremat tahta olegi. :)

et peaks riista joonalauaga ära mõõtma, aga järele proovida ei tohiks? mõõdud ei taga alati füsioloogilist sobivust, kahjuks. ning vaimne sobivus pole intiimse täiuslikkuse ja orgasmi garantiiks vaid pigem eelduseks. korduvalt kogetud.
> Enne voodisse minekut aga peaks üksteist piisavalt häs
> ti tundma. Nii vaimselt kui ka füüsiliselt. Kui ko
> hmetud olete, siis seks ei saa kuidagi hea olla.
 
kle 21. oktoober 2014, kl 12.28
rahune juba maha ja ela nagu tahad.
 
n40 21. oktoober 2014, kl 17.33
vahet ei ole, mitmendal korral. kui tunned, et tahad esimesel korral, lase käia. samas võid käest kinni käia ka aastaid, see tunne peab tulema seest.

mõttega kirjutas: Pole veel ealeski kuulnud, et kellelgi täiuslik klapp olnud ja siis mees voodis möga.
nüüd kuuled. kohtudes ja suudeldes olin kohe valmis asjaga alustama, enne ega pärast seda meest pole minu elus nii juhtunud. käisime mitu kuud ilusti käest kinni, õppisime teineteist tundma. jõudes voodisse, selgus aga,et ligi 50a mees ei osanud voodis midagi teha:(
 
viimasele 22. oktoober 2014, kl 15.23
Ilmselt siis ei õppinud teineteist piisavalt hästi enne tundma. Aga see pole ka mingi ime, sest inimeste enamik kusjuures ei oskagi suhelda ja ei tunne üldse iseennastki. Räägitakse lihtsalt rääkimise pärast mingit möga või visatakse koguaeg nalja, olulisest ei räägita või ei julgeta rääkida. Ja siis kui on vaja tõsiseid asju öelda või teha siis on mök-mök.
 
pesumodell 22. oktoober 2014, kl 15.40
ükskõik kui hästi teineteist tundma õppida, ka aastatepikkune käestkinnihoidmine ja kõigist olulistest asjadest rääkimine ei asenda reaalset voodikogemust. vaimne klapp ei garanteeri seksuaalset sobivust.
 
nii 22. oktoober 2014, kl 15.59
Eks k.ppima kiirustavad ikka need kes suhelda ei taha või suhelda ei oska/ei taha õppida. Egoistid ühesõnaga.
 
pesumodell 22. oktoober 2014, kl 16.33
eks jah, isegi mitmeaastane abielu on "kiirustamine". oleks pidanud vast järgmise eluni ootama, et kehakeemiast hulluda ja orgasmi saada.
 
kivike 23. oktoober 2014, kl 09.58
Kiirus on tänapäeval väga oluline, meil kellegi pole aega, mitte millegi jaoks. Kiirus on ka suhteline mõiste - sellest saab aru kui võrrelda näiteks elavanti ja koolibrit. Mis koolibri jaoks aeglane, see elevandi jaoks liiga kiire. Kui on õige asi, siis on ta õige algusest peale - vahet pole, kas voodis maandutakse kohe või mittekohe. Valet asja ei tee õigeks pikk ja ilus kuramaazh ja tundidepikkused nädalate kaupa käivad vestlused. Mitte miski ei too inimeses välja tema "tera" paremini kui mingisugune häda või kokkukeeratud s...tt, nii et ka intiimsuhete puhul kehtib "sõpra tunned hädas". Seega enne lõplikku otsust soe soovitus näidata ennast kõige halvemast küljest ja kui see ei mõju ja inime jääb teie kõrvale, siis enamasti see ikka on "õige värk". Mis asi on seksuaalne sobivus? Kui voodis ei klapi, siis ei klapi eeskätt mujal - vahemaad on meie peades, mitte mujal.
 
silver suskaja 23. oktoober 2014, kl 16.01
Minul on nii juhtunud et ikka esimesel korral on ära tehtud. Kui naine asjaga kaasa läheb miks mitte ära susata? Samas on olnud olukordi kus jommis peaga väikemees alt veab siis on natuke häbi aga kui lippu heisata ei õnnestu mis riigipühi sa ikka pead. Paar korda on mind ka siniste munadega jäetud. Naine annab signaali et on nõus, rinnad paljad ja minu käsi temakese püksis märja tuti kallal aga viimasel hetkel lööb põlved risti kui vanatüdruk kirikus ja ongit kõik. See on kõige imelikum käitumine naiste poolt kes poole pealt mehe siniste munadega jätavad. Üldiselt mina kohut ei mõista kellegi üle. Olgu see esimene õhtu või viimsepäeva laupäev. Kes kui kaua viitsib oodata ja häbeneda pole midagi.
 
moosimadu 23. oktoober 2014, kl 20.26
Nooremana sai ikka käest kinni loojangu poole jalutatud, nädalaid, kuid.. ja ükski suhe ei kestnud kaua. Kord jahtusid tunded üldse enne grande finale't ära, kord ei saanud sängis samas keeles kõneldud, kord sai enne lahku kasvatud kui teineteise lemmikvärvidki selgeks said.
Aga siis lõi välk sisse, piisas ainsast õhtust ja see õhtu kestab üle kolmekümne aasta ja on kannatanud välja ka pere kasvamisega seotud sekeldused kui nüüd taas kahekesi jäämise.
Kui klapib, siis klapib, kui keemiat pole, siis ei tulegi. Kui aga keemiat on kuhjaga, siis ei kao see ka pooleaastase kuramaaži ajal ära, iseasi, kas on mõtet...
 
kert pervert 23. oktoober 2014, kl 22.53
ühesõnaga oled terve elu ühe varre otsas istunud moosimadu.
 
moosimadu 23. oktoober 2014, kl 23.06
Loed kehvasti, kert pervert, ja näitad seda kohe kolinal välja ka.
Samas, kui oma "kosmiline teinepool" on leitud, siis milleks enam ringi tõmmelda? Kas selleks, et vanana kusagil foorumis meeste kallal võtta ja hiljem üksikuna köögis külma teed juua ja küpsist süüa? Ütleks nii, et ma pean oma elu õnneks. Teiste inimeste õnn ei ole kindlasti samasugune, kõige tähtsam on, et nad selle ise ära tunneksid.
 
pesumodell 24. oktoober 2014, kl 09.55
ega polegi mõtet- nagu elu on näidanud.
igaühel erinev õnn ja õnnetus, tõepoolest. mul oli esimese eksiga mitu kuud armunult käesthoidmist ja keemiat kuhjaga. aga lõpuks aktsiooni minnes olin pisut pettunud. lootsin, et asi paraneb- suured tunded ikkagi. ei paranenud ka peale abiellumist, kuigi väljaspool voodit klappisime ideaalselt. nüüd olen mõelnud, et 18-aastaselt ei olnud veel valmis ühele mehele pühendumiseks ja oma keha vajadustest sain ka alles mitu aastat hiljem aimu. seega oli see abielu ette hukule määratud.
huvitav, kas moosimaol "ühe varre naisena" pole kunagi tulnud siivutuid mõtteid mõnd võõrast vart proovida? kas uudishimu või hetkelise iha ajel.

moosimadu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kui klapib, siis klapib, kui keemiat p
> ole, siis ei tulegi. Kui aga keemiat on kuhjaga, s
> iis ei kao see ka pooleaastase kuramaaži ajal ära,
> iseasi, kas on mõtet...
 
kivike 24. oktoober 2014, kl 11.08
pesumodell Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> huvitav, kas moos
> imaol "ühe varre naisena" pole kunagi tulnud siivu
> tuid mõtteid mõnd võõrast vart proovida? kas uudis
> himu või hetkelise iha ajel.

Mõelda ei võrdu teha ja mõtteid on igasuguseid kindlasti, koguni inimeste elimineerimisest, mis mõtteks jäävadki. :) Proovimine lihtsalt proovimise pärast on lollus kui oled ennast sidunud. :) "Ühe varre naiste" ja "mitme varre naiste" mõtete vahel on mingusugust sisuliselt kvalitatiivset vahet? Et kui ÜVN mõtleb, siis see on siivutu, aga kui MVN, siis ei ole või on need mõtted talle kuidagi nagu omasemad siivsuse mõttes? Mõni on oma ühe ja ainsa "varre" otsas õnnelik, mõni proovib mitmeid ja ei leiagi rahuldavat varianti. Ma ei saa sellest aru, et miks peaks õnnetu olema sellepärast, kui on üks olnud?
 
logimata moosimadu 24. oktoober 2014, kl 11.40
Küllap sain verinoorena oma kogemuse kätte ja ma olen kiire õppija, ei pea vajalikuks lisatunde võtta
Mis ei tähenda kindlasti seda, et ma mõnikord ei flirdiks või isegi armuks. Kuid kui armastuse kallal on nii palju vaeva nähtud, siis on ta lihtsalt väärtuslikum kui põgus kirg.
muide- armunud on väga lahe olla :)
 
kivike 24. oktoober 2014, kl 11.55
Mõne meelest on joobes ka lahe olla. :) Või laksu all.
 
logimata moosimadu 24. oktoober 2014, kl 12.03
See oli küll kole võrdlus...
 
kert pervert 24. oktoober 2014, kl 12.36
Ma arvan et peale 30 aastat on sekselu pigem üksluine rutiin kui et sügav teineteise tundmise nirvaana. Moosimadu, ma soovitan sul teisi varsi ka ikka proovida, võibolla sa ei teagi millest ilma oled jäänud.
 
kivike 24. oktoober 2014, kl 12.47
kert pervert Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma arvan et peale 30 aastat on sekselu pigem ükslu
> ine rutiin kui et sügav teineteise tundmise nirv
> aana. Moosimadu, ma soovitan sul teisi varsi ka i
> kka proovida, võibolla sa ei teagi millest ilma o
> led jäänud.

Sul on see 30 aastat sekskelu ette näidata vä? 30 aastat ühe inimese kõrval õnnelik olla seda tähendabki, et osatakse tasakaalu hoida ja teises iga päev uut näha. Paaris on rutiin mõlemal ju, ei saa aru seisukohast, kus ühe poole jaoks on teine muutunud rutiiniks, aga ise ollakse ilgelt huvitav ja rutiiniväline. Inimene on üldjoontes harjumuste ori ja harjumus partnereid vahetada on samasugune rutiin.
 
kert pervert 24. oktoober 2014, kl 13.05
kivike on ka mongogaam? Siis ei tea ka sina millest räägid kui vaid elus ühte meest saanud. Mina pole kindlasti monogaam ja tean et seksil ja seksil on vahe. Ma ei saa aru kuidas saab ühe partneri järgi otustada et see ongi nüüd see õige ja parim seks. Naiivne ju.
 
kivike 24. oktoober 2014, kl 13.14
Mine sa tead ka, kert pervert. :) Tutvusringkonnas on kaks sellist paari, kade lausa, kui neid vanapaare vaadata. Kui su eesmärk elus on saada teada, et see on nüüd see õige ja parim seks, siis pole ime, et sa pole monogaam. :) Monogaam üldiselt tähendab seda, et mitte üle ühe partneri korraga, mitte üks terve elu jooksul. :) Mõni uudis, et inimesed on erinevad. :) Veendunud hedonistile on mõttetu seletada erinevat maailmavaadet vist, tõesti naiivne, aga ära tule rääkima, et kui sa pole kogend, et siis pole olemas või kui on, siis on see sunnitud käik. :)
 
kert pervert 24. oktoober 2014, kl 13.21
Kui sa 30 aastat oled ühe partneriga siis sa oled ju praktiliselt monogaam kallis kivike. Ja mis siin elus suurimaid naudinguid on kui mitte seks? Miks mitte kogeda ja avastada enne kui elumerelt kellegiga sadamasse sõita. Minu küsimus seisnes selles et kuidas teab naine kes on olnud vaid põhimõtteliselt ühe mehega et see seks on parim. Unusta korra see kooselu teema, räägime seksist hetkel! Kui enda juurde Prillitoosi kutsud vaatama siis võime rääkida soitliste vanapaaride vahvast kooselust:)
 
kert pervert 24. oktoober 2014, kl 13.22
stoiliste*
 
logimata moosimadu 24. oktoober 2014, kl 13.36
Hakkata ''varsi proovima'' selleks, et äkki mõni on parem? Ma usun, et kindlasti on mõni voodis osavam. Õnneks ei peeta voodisamba MM-i, kogu ilma ei jõua niikunii läbi kargutada.
Nii pikk abielu või kooselu on tegelikult kogum kõigest mida koos läbi on eatud, no siis peaks ju kõike teiste vartega proovima, kogu komplekti?
Ma olen laisk ja ei viitsi.
 
kivike 24. oktoober 2014, kl 13.39
kert pervert Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kui sa 30 aastat oled ühe partneriga siis sa oled
> ju praktiliselt monogaam kallis kivike.

Ma ei rääkind endast. Nii või teisiti, kui sa nii kibe käsi proovija oled ja mitte teoreetik, siis kuidas sa saad hinnata 30 aastat kooselu, kui sul seda olnud pole. :)

Ja mis si
> in elus suurimaid naudinguid on kui mitte seks?

Eeee, usu mind, on küll. Nii nagu on hullemaid asju kui surm, on suuremaid naudinguid kui seks.

Mi
> ks mitte kogeda ja avastada enne kui elumerelt kel
> legiga sadamasse sõita. Minu küsimus seisnes selle
> s et kuidas teab naine kes on olnud vaid põhimõtt
> eliselt ühe mehega et see seks on parim.

"Põhimõtteliselt" - see on siis kuidas? Et päriselt on kuidagi teistmoodi? Ja see ei ole ju päris võimatu, et kohe esimese korraga täkkesse? Või et inimene areneb ja uueneb ja avastab ja muutub. :)

Unusta k
> orra see kooselu teema, räägime seksist hetkel! Ku
> i enda juurde Prillitoosi kutsud vaatama siis võim
> e rääkida soitliste vanapaaride vahvast kooselust:
> )

Vanapaarid on kõik noored olnud, enne kui vanaks said. :) Kooseluks on seksist ainult vähe, ükskõik kõik kui ülivõrdes - ühel päeval on üksi sellest vähe ja sellega 30 aastat enda ligi inimest ei hoia ega ise ei püsi ka.
 
kert pervert 24. oktoober 2014, kl 13.49
kivike on pingviini mamma:) 1 elu, kaks pingviini. Sellest pole midagi. Igaleühele oma. Aga jään endale kindlaks! Inimene pole masin. Enne kui sa öelda saad et "oi kui hea auto" peab sul olema võrdlusmoment teiste autodega! Kuidas sa tead head ilma halvata? Ja nimeta mulle suurim nauding kui seks? Seda oleks lausa huvitav lugeda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!