Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Mitmendal korral voodisse?
 
kivike 24. oktoober 2014, kl 13.58
Noh, ütleme siis nii, et ei pea tonnide kaupa sitahunnikuid läbi sorima, et teada saada, mis on hea asi. Sa oled inimene, kes peab. :) Minu kaastunne. Ja sa ei otsi head autot, sa otsid parimat. Labane käibetõde on see, et ükskõik kui hea sa leiad, kuskil on alati veel parem. :) Jalgpall on parem kui seks!
 
kert pervert 24. oktoober 2014, kl 14.04
Kui oled oma mosuga õnnelik, aamen sellepeale.
 
kivike 24. oktoober 2014, kl 14.14
Ega muidugi, kohe esimese korraga või teise korraga või kolmandaga ei ole võimalik midagi head valida. :) Üldiselt selliseid parima järgi tõmblejaid on maailm täis, nad on tavalisemad kordi kui 30+ koos elajad, kes oskavad igast päevast viimast võtta. Ja ma ei näe vahet tegelt, keegi on mossega õnnelik, mõne jaoks pole posh ka hea küllalt - sinu peas on see kõik, mitte teiste jalge vahel. Musi, musi, sullegi. :):):)
 
Kuule pervert 24. oktoober 2014, kl 14.25
Miks sa aamen lõppu ütled? Kui sa pole kristlane, siis pole mõtet ka kristlast mängida
 
Kogenu 24. oktoober 2014, kl 14.36
Kuna sobivus voodis on väga oluline, siis kaua ei ootaks. Kui mees seal mulle üldse ei istu (ei sobi), siis niikuinii midagi pikemalt välja ei tule. Nii kahju kui mõne muidu toreda mehe puhul ka pole, on targem mittesobivuse korral juba kohe lahku minna. Ei kujuta ette elu, kus mees mind rahuldada ei suuda.
 
kert pervert 24. oktoober 2014, kl 14.38
kes ütles et ma pole kristlane?
 
kivike 24. oktoober 2014, kl 14.40
Selliste seisukohtadega abieluvälise seksi kohta ja kristlane?
 
tõesti tõesti ma ütlen teile 24. oktoober 2014, kl 14.42
Ilmselt on siis tegemist kogenud hoorajaga.
 
pesumodell 24. oktoober 2014, kl 17.44
ei arva et ÜVN (ühevarrenaine) peaks tingimata õnnetu olema ja voodisambo MM pole ka kindlasti igaühe jaoks.
lihtsalt huvitas, kuidas moosimadu jt. ühevarrelised kiusatuste ja armumistega toime tulevad. või jätkubki silmi terve elu jooksul ainult oma mehe jaoks? vot siis on tõesti mehega jaburalt vedanud:p
või on vahel truudus ka juhuse puudus?

perverdil on ju selles suhtes õigus, et seks on suurimaid võimalikke naudinguid üldse. mitte ainult füüsilises plaanis, loomulikult.
ÜVN sarnaneb mingis mõttes gurmaaniga, kes elu jooksul vaid üht rooga maitseb ja selle oma lemmikroaks kuulutab. väites, et kõik ülejäänu võrdub s-tahunnikus tuhnimisega ja pole proovimist väärt.
 
moosimadu 24. oktoober 2014, kl 17.47
Ärge selle hooramisjutuga nüüd ka üle võlli laske, kui oleks mingi viirus, mis tapaks kippelt kõik, kes enne pulmaööd oma süütusest ilma on jäänud oleks maailmas varsti vaid kamp moslemeid ja pihutäis india naisi. Väikese liialdusega öeldud muidugi. Ja on ka keskmise inimese silmis düsfunktsionaalseid peresid, mis ei toimi nii, nagu tavaperelt oodatakse.
Las igaüks elab oma elu oma reeglite järgi, mu meelest on kõik aksepteeritav niikaua kuni teistele haiget ei tehta.
 
moosimadu 24. oktoober 2014, kl 17.58
Et kuidas?
Ma kirjutasin ju, et noorena oli kallimakandidaate ja muidukudrutajaid ikka ka, aga alati jäi midagi puudu. Alati.
Kuni eluarmastusega kohtumiseni, see tundus pilkselt täiuslik.
Miks ma pidanuks edasi otsima? Keegi ei otsi ju kaotatud asja pärast ülesleidmist edasi, äkki leiab parema?

Mis seal kka toime tulla... Peab selgelt mõtlema, kas ikka on isu tühja koha pealt uuesti alustada, teadmata, kuidas see üldse õnnestub või lasta sel roosal tundel end lihtsalt soojendada ja avastada kuu-paari pärast, et etskae, jälle sulas ära.
 
moosimadu 24. oktoober 2014, kl 18.10
Ah, ma vaatasin oma kommente tagantjärele ja need näivad nagu mingi jutlustamine.
Sorry.
Minu vabandus on, et mis mu peresse puutub, siis olen ma tõesti õnnelik inimene.
Samasugust tunnet teile kõigile! :D
 
kivike 24. oktoober 2014, kl 19.27
pesumodell Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ei arva et ÜVN (ühevarrenaine) peaks tingimata õnn
> etu olema ja voodisambo MM pole ka kindlasti igaüh
> e jaoks.
> lihtsalt huvitas, kuidas moosimadu jt.
> ühevarrelised kiusatuste ja armumistega toime tul
> evad. või jätkubki silmi terve elu jooksul ainult
> oma mehe jaoks?

No kuidas, kuidas, samamoodi nagu MVN. Või neil kiusatusi pole?

vot siis on tõesti mehega jaburalt
> vedanud:p
> või on vahel truudus ka juhuse puudu
> s?

Ilu ja kõik muu on vaataja silmades. :) Kõik ei oska röntgen- või tomograafi pilti lugeda, peavad seda mõttetuks või arusaamatuks. :)

> ÜVN
> sarnaneb mingis mõttes gurmaaniga, kes elu jooksul
> vaid üht rooga maitseb ja selle oma lemmikroaks k
> uulutab. väites, et kõik ülejäänu võrdub s-tahunni
> kus tuhnimisega ja pole proovimist väärt.

Hetkel oli väide vastupidine, et ÜVN on loll, kuna pole suurt hulka mehi ära proovind, seega ei tea, mis hea on. :) Need proovijad ju just iga äraproovitu järel leiavad ennast jälle rutiinist ehk sama maitsega roa eest või mis? Ja jutt käib ju nendest, kelle jaoks hea pole hea küllalt, sest äkki kuskil on veel parem. :) Ja miks käib jutt "mate for life" varinadist, mul oli kõigest kontseptsioon mitte üle ühe mehe korraga.
 
pesumodell 25. oktoober 2014, kl 10.19
moosimadu,
ei pidanud silmas noorena kudrutamist vaid hilisemat kooselu eluarmastusega. usun, et oled õnnelik oma mehega. aga kas mitmekümne aasta jooksul pole kordagi (voodi)rutiin kallale tulnud või mõni silmapiirile ilmunud kompu tungivat patustamise soovi tekitanud? alati on mõistuse hääl peale jääud? tegelikult ei pea ju seepärast oma ideaalset elu kõrvale heitma, väikse vürtsi lisamiseks:p
huvitav, kas su suhtumine muutuks kui mees ühel päeval petmisega vahele jääks? ütled, et see pole võimalik. aga teoretiseerime;)

kivike,
MVN-d annavad vast kiusatustele kergemini järele, ilma südametunnistusepiinadeta:p
eks igal omad kontseptsioonid, kellel üks vars korraga ja kellel terve elu jooksul. kindel on, et kõik võtavad just oma nägemust püha tõena.
ÜVN pole tingimata loll, pigem ühekülgne. mehed, sarnaselt roogadele, on totaalselt erinevad. iga uus maitse ja kogemus sisaldab uusi nüansse. seepärast jääb elu jooksul ühe roaga piirduja paljustki ilma.
sinu kontseptsioon ilmselt välistab üheülbalisuse ohvriks langemise. üks vars korraga ja jälle uutele jahimaadele?;p
 
moosimadu 25. oktoober 2014, kl 19.57
Ma ei tea, mis on voodirutiin. Ei saa olla igav, kui ise "kohal" oled.
Patustamise soov? Fantaasiaid võib olla, aga ma arvan, et hetkel, kui ei suuda enam vastu panna proovimise mõttele, on eelmine suhe läbi. Niikaugele ei ole veel läinud, ilmselt olen sarimonogaam ja see suhe on vist üks väga pikk sarja osa.
Ma ei ole mõelnud, mis juhtuks kui mees petaks, miks ma peaks? Kui ta peaks kunagi petma, siis vaatan, praegu elan hetkes. Milleks muretseda asjade pärast, mis pole juhtunud?
Niigi on elu ju tegelikult igasugust kräppi täis, meist sõltumata.
mansion ghost 26. oktoober 2014, kl 09.29
Oi, ´moosimadu´, pikka aega on püütud selgeks teha, et selline liik nagu "sarimonogaam" on ammu välja surnud. Väljas ometi ju XXI sajand.

* Vahel kipuvad asjade tähendused häguseks muutuma ja ei taipagi koheasja sisu. Aga jõudu siis paralleelmonogaamidelegi. ;)



Toimetatud 1 kord(a). Viimati mansion ghost 26.10.2014 09.38.
 
ahzooloog 26. oktoober 2014, kl 10.33
oot, pesumodell, oled siin kilganud oma õnnelikust viis aastat kestnud suhtest....et siis selle viie aasta jooksul on sul ette tulnud kiusatustele järele andmist ja vürsti lisamist?

Mehed ja naised võivad ju erinevad olla, aga selline ahmimine, et proovin nüüd seda ja siis seda ja siis seda ka veel, ei viita gurmaanlusele vaid söömishäirele...
 
pesumodell 26. oktoober 2014, kl 11.14
jään selles suhtes eriarvamusele. kui ikka tean, et see mees on minu jaoks õige, ei hakkaks paari kõrvalehüppe peale stseene tegema ja lahutust nõudma. suhtest sirge seljaga välja astuda on lihtne, aga pole ju garantiid, et järgmine partner 100% igas olukorras monogaamiks suudab jääda.
olles tutvunud oma "seikluslikul" eluperioodil paljude abielumeestega, võiks statistika mõttes ära mainida, et ainult Üks neist ei avaldanud soovi esimesel võimalusel voodisse hüpata. see üks oli juba 5-kümbine ja hetkel kõrvuni armunud omavanusesse naisesse....kes paraku polnud küll tema seaduslik abikaasa:p
ülejäänud olid valmis kohe käe püksi ajama või oma naise maha jätma, tegid kalleid kingitusi, kutsusid reisile jne. kõigil neil olid usaldavad abikaasad kodus ootamas... olenemata vanusest ja sotsiaalsest staatusest on meeste käitumine üsna ühesugune- kohates meeldivat naist ärkab jahiinstinkt ja altari ees antud tõotused ununevad hetkega.
seega ma ei loo isaste suhtes illusioone. õnneks saab neid armastada koos nende nõrkustega;p

moosimadu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
>Fantaasiaid võib olla, aga ma arvan, et hetkel, kui ei su
> uda enam vastu panna proovimise mõttele, on eelmin
> e suhe läbi.

ahzooloog,
õnneliku suhte eelduseks ongi, et suudetaks partnerit koos tema pisivigadega armastada, nagu just moosimaole mainisin.
minu võimalikud vürstide ja vürtside lisamised ei muudaks eriti midagi.
aga kui sind nii väga huvitab, siis praeguse mehe kõrvalt pole kordagi võõrast vürtsi degusteerinud. paar korda on küll suur himurus peale tulnud, aga mitte seepärast, et oma mees kehvem oleks. lihtsalt olid absurdselt seksikad tüübid, kellega kahekesi jäädes oleks riided nagu iseenesest seljast libisenud:p paraku sellist võimalust ei tulnud ja paari kuuga oli "roosa udu" haihtunud.
 
moosimadu 26. oktoober 2014, kl 11.31
Kõigil on õigus oma arvamusele, isegi sellisele, mis lubab kõiki mehi isasteks nimetada. Kuigi see on zoloogiliselt õige soomääratlus, kannab see minu arust inimeste peale üle kandes vägagi alandavat alatooni ja mul on omakorda õigus nii arvata :)
Kui kellelegi sobib suhtemuster, mis paberile jonistatuna meenutab siksakkõmblust, siis ok, see pole minu asi. Sama eeldan ka oma suhteeelistuse kohta - on nagu on, kõige enam puudutab see mind ennast. Üldiselt arvan ma nõnda kõigi suhtevormide kohta, milles olevad täiskasvanud on oma vabal tahtel ja sealjuures õnnelikud.
Sarimonogaamia ei ole väljasurnud, me lihtsalt ei paista selles tänapäevases aplalt kõike proovida tahtvas ühiskonnas silma. Kas peakski?
mansion ghost 26. oktoober 2014, kl 12.04
Pisut hiljaks jäänud oma "sarimonogaami" leidmisega, aina pesumodellid satuvad teele.
Võibolla ongi mõni päris monogaam, ei sari- ega paralleel, üks suhe kogu eluks :(
 
moosimadu 26. oktoober 2014, kl 12.32
Võibolla ongi. Aga kui oleks tegemist päris monogaamiga, siis ei vaevaks ta ennast otsimise ja lootmisega, kas pole?
Võibolla ei peakski otsima, mis peab, see tuleb niikuinii ja kas pole "päriselu" sellistes leidmisteks tiba parem koht kui virtuaalreaalsus?
See pole nõuanne, see on lihtsalt hulkuma pääsenud mõte.
mansion ghost 26. oktoober 2014, kl 12.43
Inimene on loomult mitmetahuline - temas peituvad lisaks instinktidele ka tunded ja mõistus.
Õnnelik, kes leiab tasakaalupunkti.
 
pesumodell 26. oktoober 2014, kl 12.43
moosimadu,
no võib ju ka emasteks mehi nimetada, maitse asi:D oleme ju tegelikult üks boonustega loomaliik ja miskit solvavat ma selles ei näe.
õnn peitub rahuolus, aga tee sinna jõudmiseks pole alati ühesugune. rangel monogaamil vist veidi raskem- kohe kui üks pool sirgelt rajalt korraks kõrvale eksib, saab jalaga ja armastus otsas. polügaam andestab vast kergemini, kuna oskab end paremini "eksinu" olukorda panna. ja jätab ka endale mänguruumi, võttes juhuslikku füüsilist kirge võõraga puhtalt hedonistlikust seisukohast. mitte maailmalõpuna ja toimiva abielu lõpuna.
see ei tähenda, et kogu aeg peaks ohjeldamatult kõrvalt panema ja kõike/kõiki proovima:p

ghost,
pesumodellid, s.t. pragmaatilisusele kalduva mõtteviisiga naised?
mansion ghost 26. oktoober 2014, kl 12.50
´pesumodell´, kui pragmaatilisus on sama mis hedonistlik kõikelubatavus, siis vist küll.
 
pesumodell 26. oktoober 2014, kl 13.05
ghost,
sinu arust teeks suhte täiuslikuks kõige mõnusa ärakeelamine, mis konkreetselt partneriga ei seostu?
teed oma ideaalsel suhtesirgjoonel väikse siksaki ja armastus läbi? kunagi esimese abielu alguses vaevasin ka end rangete joonte tõmbamise ja idealistlike ettekujutustega. õnneks on see aeg nüüd selja taga:)
mansion ghost 26. oktoober 2014, kl 13.16
Täiesti viljatu ja eikuhugi viiv vaidlus.
Pesumodellil on õigus ja vabadus käia läbi niipaljudest vooditest kui hing ihkab ja kummitusel on samaväärne õigus pesumodellidega mitte voodisse ronida.
 
kristlane 26. oktoober 2014, kl 14.16
Heebria keeles tähendab sõna belial mõttetut. Hiljem sai belial saatana üheks sünonüümiks. Ärge olge saatana teenistuses inimesed.
mansion ghost 26. oktoober 2014, kl 17.36
´pesumodell´
"teed oma ideaalsel suhtesirgjoonel väikse siksaki ja armastus läbi?"

Tean päris mitut, kes pärast "väikest siksaki" ainult jänesehaake teevadki, sest pole meest, kes tahaks või sobiks pikemaks suhteks. Tõenäoliselt on sarnaseid siingi.
 
pesumodell 26. oktoober 2014, kl 19.02
ghost,
milleks vaielda. võib ka niisama arutleda, ilma et suled lendaksid:)
muidugi ei saa keelata idealismi tõttu üksikuks jäämist kui see sobivaim variant tundub.
aga partneri paari võimaliku "siksaki" üledramatiseerimine tekitab toimivas suhtes ainult asjatuid pingeid. enamasti on petetud pool nii ametis oma haigetsaanud egoga, et kaotab täiesti empaatiavõime monogaamia sirgelt rajalt korraks eksinu suhtes. ja ongi krahh käes.
 
pesumodellile 26. oktoober 2014, kl 19.23
Ah et suhtes on petetud pool ametis oma haiget saanud egoga ja tal puudub empaatia petja suhtes? Huvitav kas siis räägid ka oma haiget saanud egost kui langed näiteks röövli või vägistaja ohvriks? Nende aktide kaudu avalduvad ju ka inimeste vahelised suhted. Vaata et sa siis röövli suhtes ikka empaatiat üles näitad ja tal ennast rahulikult röövida lased, sest kui sa seda ei tee siis oled silmakirjatseja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!