Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
eesti naised on virisejad
 
Alu 13. veebruar 2013, kl 15.58
Kas sa peale vingumise midagi targemat teha ei oska?
 
eesti mehed on vingujad 14. veebruar 2013, kl 07.07
 
Eesti naine 14. veebruar 2013, kl 09.43
See on tõsi,ainult ving ja klatš,võtke end kokku ja rõõmustage elu üle.
 
ehh 14. veebruar 2013, kl 11.09
mitte ainult eesti naised pole virisejad, vaid ka mehed, üks ving ja hala käib igal pool. see on nagu rahvusele omane vigin kogu aeg.
loomulikult ei ole kõik sellised, kuid piisavalt palju, et üksteist nakatada ja seda negatiivsust toita.
 
naanõ 15. veebruar 2013, kl 10.08
Roberto, nagu Sa isegi siin kirjutad siin :"..üldistuste tegemine teatud valimi põhjal on minu jaoks täiesti loomulik."
Järelikult on ka Sinu poolt kohatud eesti naised teinud oma valimi puhul loomuliku üldistuse - milleks on nende naiste puhul väide, et eesti mees on jobu. Kuna need naised omavad sõbrannasid, kes omakorda omavad sõbrannasid kelledel on juhtumisi kogemusi taoliste meestega olnud, siis teebki see Sinu eesti naine oma kogemuste põhjal taolise järelduse nagu ta teeb.
Pole mitte midagi uut siin ilmas, mehed ja naised jäävad alati pisut vastandlikeks, nõudmised võivad muutuda aga ilma mingite nõudmisteta naine või mees ei ole puht loodusliku valiku valguses jätkusuutlik. Milleks need nõudmised muidu üldse oleks, kui mitte heal juhul juba endi elude paremaks muutmiseks, või vähemalt oma lastele parema elu võimaldamiseks ( et lastel oleks paremad geenid nii välimuse, mõistuse kui sotsiaalse suutlikkuse osas). Seepärast "vinguvad" naised oma meeste kallal ja mehed omakorda vahivad keel suu nurgast ripakil noori kauneid näitsikuid ( ja kui need näitsikud veel kultuuritaustast olenevalt ka vaiksed ja allaheitlikud on, siis seda parem - mees saab niiviisi oma valitsemistungi rahuldada) :)
 
Manipulatsioon 22. veebruar 2013, kl 23.16
Sa ei saa öelda, et eesti naised on virisejad. Oled sa neid kõiki lähemalt tundma õppinud. Ei ole, seetõttu on Su pealkiri manipuleeriv.
 
:) 23. veebruar 2013, kl 00.41
see, et naised vinguvad, on ainult meeste väide. siin naistekas vinguvad küll mehed :)
 
Ilus gay-mees 24. veebruar 2013, kl 12.46
On jah virisejad, aga vahetab orientatsiooni siis. Ja ei virise siin naiste foorumis!
 
blond 09. märts 2013, kl 11.18
jah, rumalaid noori ja vanu naisi on meil jalaga segada. tegelikult, kus neid poleks. aga Roberto - loodan, et peagi leidad endaväärilise.
 
Mihkel Ronivkois XVI 27. märts 2022, kl 16.36
Olen ka vahel mõelnud, et miks eesti naised on vingujad ja virisejad ja süüdi on loomulikult see kummaline abstraktne, varsa aruga, arusaamatu loom nimega "eesti mees", huvitav küll miks? Ja miks siis see kummaline, rumal loom nimetusega "eesti mees" sureb lõpuks vingumürgitusse, huvitav küll miks? Ja miks valgerass kuhu kuulub ka see nö rumal ja tunneteta loom nimetusega "eesti mees" on niikuinii hävimisohus, huvitav küll miks?
 
Mihkel Ronivkois XVII 27. märts 2022, kl 16.38
Kui keegi kuskil üldse vingub, siis küllab ta on selle ikka kuskil kellegi pealt eelnevalt juba ära õppinud... Nii et vaadake ikka suuremat pilti ja otsige põhjust, mitte ärge lalilsega tagajärgede üle.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!