Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
eesti naised on virisejad
 
Roberto 01. november 2001, kl 16.17
on tõesti hää meel, et selline tore foorum on tekkinud.
ma olen viimasel ajal eesti naiste peale järjest rohkem masenduma hakanud. üksainus pirtsakas kanakari, kelle jaoks mehed on pelgalt vahendid oma heaolu saavutamiseks. ja oleks nad siis rahul kui sa nende soovide järele joosta püüad, seda ära mitte loodagi. tee mis sa teed, püüa kuidas tahad, ikka on vähe.
hiljuti tutvusin rootsis käies ühe hiina tüdrukuga. hoopis teine pilt: vaikne, viisakas, ei hakanud kohe oma muredest tänitama ega oma raskest elust itkema. eesti naiste esimeseks asjaks on ju kohe seletama hakata, kui sead on ta elus mehed olnud ja et ta enam üldse mehi ei usalda jne. jne.
miks ei võiks eesti naised natuke õppida kollastelt sookaaslastelt viisakamat käitumist meeste suhtes? olen kindel, et siis väheneksid kohe lahutused ja pereprobleemid, kui eesti naine ei ajaks pidevalt taga oma õigusi, karjääri ja ei käsitleks meest kui liikuvat rahakotti ja vibraatorit.
 
eesti naine 01. november 2001, kl 16.26
Kalis Roberto,
tekib küsimus, et mis sorti eesti naisi Sa oma elus üldse kohanud oled. Eks võõramaine tundub esmaspilgul huvitavam ja ehk paremgi, aga pikapeale tikub igatsus vanade asjade järele peale.
Võiks Sinuga siin kakelda ja Su seisukohti maatasa teha, aga arvan, et oled siiski veel piisavalt vähe näinud ja käinud ja Su teadmatus on andeks antav. Vaata, kullake, muru on alati teisel pool rohelisem. Nii et ära praali. Mine ja maitse neid kollaseid suhkrutükke, me ei tunne Sust puudust.
 
Helen 01. november 2001, kl 16.27
KALLIS ROBERTO.
KUI SA OLED ISE KOKKU PUUTUNUD AINULT VIRISEJATEGA, SIIS
ON KAHJU
AGA NII EI TOHIKS KYLL MIDAGI ÜLDISTADA.
 
miia 01. november 2001, kl 16.34
Kuigi ise naisterahvas, pean möönma, et robertol paljus õigus. Kui eesti naine hakkab kellegagi usalduslikult vestlema ja nö südamest südamesse rääkima, siis selgub just nimelt, et ta ei usalda ühtki meest, sest temaga on tehtud nii ja naa, kõik mehed on sead ja tema on elus palju peksa saand. Ja ootab siis teiselt poolelt justkui lohutust, õlga, tuge.
Paraku teavad paljud mehed seda ütelust, et ära kunagi abiellu naisega, kelle probleemid on suuremad kui sinu omad.
 
Pepe 01. november 2001, kl 16.49
No muidugi on võõrapärane vaheldusrikas ja tore. Kuid see, et ainult naised virisejad ja vingujad on, ei ole päris tõsi, meestel on ka pidevalt probleemid, küll siis auto või tööga seoses, mida nad ikka aeg-ajalt välja ütlema kipuvad. Vähemalt mina olen ka selliseid kohanud. Ja kui sa lased ennast psühholoogiks tembeldada, on see sinu probleem. Naised ootavad meestelt tuge ja mõistmist, kuidas keegi seda lahendab, on ise küsimus. Aga siiski pean naiste kaitseks ütlema, et ei ole asi nii hull midagi, ju oled siis valede neidudega suhelnud.
Päikest sulle halli sügisesse!
 
Roberto 01. november 2001, kl 16.51
vastus eesti naisele.
esiteks, see polnud praalimine. olen käinud igas maailma nurgas, elanud väljaspool eestit ning maitsnud väga erinevat tõugu naisi. nii et võrdlusmoment võõramaise ja eestimaise vahel pole mitte esmamulje põhjal tehtud, vaid võetud praktilisest elukogemusest. loomulikult eelistaksin ma suhetes eestimaist naist, kuid mida aeg edasi, seda raskem on leida normaalselt suhelda mõistvat naist.
mis puutub väitesse, et sa (te) minust puudust ei tunne, siis kas pole see mitte praalimine Sinu poolt? see, et ma puudutasin ehk pisut hella kohta Su hingekeeltel, ei tähenda ju automaatselt seda, et mind kui meest tuleks kohe maha kanda - kas pole see jälle tüüpiline näide eesti naise käitumismudelist? mees julges korraks kahelda tema kui naise ülimuslikkuses ja kohe tallati mees maha kui ussike kapsalehel.
 
eesti naine 01. november 2001, kl 18.30
Tundub, et meist on sõbrad saanud. Vaata, ma ei tea miks Sa üldse sellisel teemal kirjutasid. Loomulik ju on, et tahtsid väikestviisi provotseerida. Selleks ju sellised kohad on!?
Ära löö kõiki ühe puuga. Su eneseväljendus oli kompromissitu. Mis mul üle jäi, kui rünnata. Pea mind virisejaks, kui Sinul sellest kergem on. Aga ära ole selline et kõik moslemid on terroristid ja kõik venelased joodikud. See jätab väga kitsarinnalise inimese mulje.
Kõike kõige paremat otsinguteks.
 
Inks 01. november 2001, kl 18.34
Vaata ka asja teist poolt. Hiina naine on pärit teisest ühiskonnast, ka mehed Hiinas on teistsugused kui eesti mehed. Usk on teine ja ka tõekspidamised. Nii et - ei saa võrrelda.
 
sissy 01. november 2001, kl 18.55
Roberto, sa oled lihtsalt valede naiste otsa sattunud. Minule küll Eesti mehed meeldivad ja oma mees on ka just seda tõugu ja ei ole minul temale põhjust öelda, et siga selline jne.Naine peab ikka meest austama ja vastupidi, sest kuidas muidu saaks koos elada .
jäta see sind mitte austav tigetseja ja meestevihkaja siinapaika ja otsi veel, sest kes otsib see leiab.
 
memm 01. november 2001, kl 20.51
oh, Roberto, roberto!
ja mina siiamaani mõtlesin, et eesti mehed on ühed mõnusad mehed, tugevad ja toekad ja muidu lahedad sellid. sinu arvamuseavaldus pani mind selles veidike kahtlema. :)
 
kirjaneitsi 01. november 2001, kl 21.06
roberto kas tead mine poodi ja osta endale yx täispuhutav kumminaine - see on veel viksim ja viisakam kui see hiina pliks
 
Roberto 01. november 2001, kl 21.41
hm, siiski, siiski, üldistuste tegemine teatud valimi põhjal on minu jaoks täiesti loomulik. tunnista, et venemaal (olen seal elanud) on joomarlus rahvuskultuuri üks osa - kas on siis väär väita, et venelased on joodikud? olen ka moslemimaades käinud ja terroristideks neid ei tembeldaks, küll aga üldistavalt võtaks kokku: ärinarkomaanid. samamoodi ka eesti naiste kohta: selge see, et KÕIK ei ole virisejad, kuid suur osa neist siiski, seega võib ju ikkagi mingi üldistuse teha. töötan avalikus sektoris ja puutun iga päev kokku paljude inimestega, kes omakorda puutuvad kokku paljude inimestega, kes omakorda puutuvad kokku paljude inimestega. minu üldistus tugineb nende inimeste üldistuste kokkuvõttel, seega usutavasti teatud statistiline tõde mu väites siiski on.
 
ellu 01. november 2001, kl 23.28
Üks väike naiselik tähelepanek: vahest pole Roberto kohtunud õigete naistega Eestis, vaid ainult välismaal? Kui mulle mõni mees väga meeldib, siis on muredest või meeste sigadustest kurtmine viimane asi, mis pähe tuleb. Jah, seda ma võin kurta sõbrale, neutraalsele mehele. Kuid keda tahad, selle ees püüad olla sulavõi.

Ja kui suurem osa naisi Eestis ongi tegelikult kibestunud ja virisejad nagu Roberto leiab, kuid sama moodi virisevad ka kõik teistest rahvustest naised. Mõelge näiteks maailmakirjandusele või ka filmidele. Ma olen suhteliselt palju elu lugeda jõudnud ja võin kinnitada, et kirjanduse põhjal on pretensioonikad, nõudlikud ja isekad absoluutselt kõik naised üle maailma. Küsimus on ainult, millal ja miks kellelgi see välja lööb.
 
pöök 02. november 2001, kl 09.19
Töötan meestekeskkonnas ja puutun kokku meestega ja minu tuttavad puutuvad kokku meestega ja nende tuttavad puutuvad kokku meestega , millest järeldub et, EESTI MEHED ON SEAD! Nii või?
 
Roberto 02. november 2001, kl 09.50
ei järeldu. kui suur osa tuttavates on meestega rahul, on ju kõik kombes. kui aga enamik nuriseb, et kõik mehed on sead, alles siis oleks nagu alust üldistusteks või mis? ei maksa päris narri juttu ka ajada. eeldus, väide, tõestus - umbes nii see peaks käima. praegu aga puudus Sinu väites üldse mingi eeldus, järelikult pole antud juhul mõtet väidelda teemal, kas mehed on sead ( Sinu lohutuseks võin öelda, et üldiselt kipume olema küll :-) )
 
viriseja 02. november 2001, kl 10.07
Mina küll virisen. Endal on ka vahest vastik, aga virisen. Kui on ikka ilm jäle ja deprekas siis on täitsa tore vahest viriseda. Ja mees teab, et näe, täna on see virisemise päev. Homme ilmselt ei ole.
Aga Roberto: mina pole kindlasti väga palju maailmas ringi käinud, aga sellist keskmise eesti mehe suhtumist, et naise KOHUSTUS on süüa teha ja maja pidada, ei ole küll kuskil mujal kohanud. Eestis pole jälle kohanud seda, et kui mees kutsub külalised, siis on tema rida teha neile süüa ja lauda katta ja küsida lakkamatult, mida heaks enesetundeks vaja on. Seda on jälle mujal korduvalt ette tulnud.
Ju see virisemine tuleb ikka meie elustiilist, mida mõlemad pooled viljelevad.
 
Kathy 02. november 2001, kl 10.17
Pole õiglane sigadustes ainult mehi süüdistada. Samuti naisi virisemises. Inimesi on igasuguseid ja üldistada ei tohi. Paljud mehed virisevad ja norivad koguaeg kodus oma naiste kallal- küll riietumise, kehakaalu, söögitegemise, lastekasvatamise jpm suhtes. Naised jälle omakorda heidavad meestele ette saamatust pappi kokku ajada; mitte kuulamist, kui naine tahab asju arutada, liigset tööle pühendumist; osavõtmatust laste kasvatamisel jne. Suhte puhul on vaja meeletult tolerantsi ja peenetundelisust.
 
pöök 02. november 2001, kl 10.24
Et kui naisterahvas teeb sama tobeda üldistuse meeste kohta, siis on jutt narr. MOTT. Üldiselt hästi lõbus arutlus, aga hirmus kahju, et sul vaeskesel eestlastest nii halb arvamine on - naised virisejad ja mehed sead. Ma sihande õnnelik inime, et ikka kõiksuguseid kenasi inimesi, naksakaid naisi ja mõnusaid mehi, rohkem kohanud kui sinu kirjeldusele vastavaid.
 
kassiniru 02. november 2001, kl 10.42
ma mõtlen ert võiks selle eesti sealt eest ära võtta.... pigem nii et naised on suht virisejad ja mehed suht sead...leidkem kompromiss..
 
Roberto 02. november 2001, kl 10.45
eks kõik sõltub ju inimese nõudlikkuse nivoost. mõnele hipiliku iseloomuga päevaliblikale piisab vaid naeratusest ja juba on inimene ta sõber, hajameelne õlale patsutus juhututtava poolt ja juba näib terve inimkond kui kari päikesejänkusid. palju sõltub ka sellest, millises ringis inimene liigub. sotsiaaltöötaja näeb inimestest ühte tervikpilti, günekoloog teist, keevitaja kolmandat. tore muidugi, kui inimene näeb maailma läbi roosade prillide, kuid probleemid ei kao neid jäärapäiselt eirates ja elada enda ehitatud lillemaailmas.
 
maike 02. november 2001, kl 11.16
Mees, kes ei soovi kuulata naise mõtteid, nimeta neid siis kuidasiganes, kasvõi virisemiseks, ei olegi sellest naisest rohkem huvitatud, kui korraks voodisse. Ja välismaalasele ei lähe enamus eriti ennast avama, takistab kasvõi juba keelebarjäär.
Või siis teistpidi: kas sa julgeksid abielluda naisega, kes ei ole sulle rääkinud endast eriti midagi, ainult malbelt naeratanud?
 
Named 02. november 2001, kl 11.24
Roberto, sa ütlesid siin kõik vägakenasti välja...
Samad sõnad .. mis muud.
 
almond 02. november 2001, kl 12.45
Roberto!
Sa ju ise virised-vuhh!! Ära virise siis ei viriseta Sulle ka!

"...õnne võime leida vaid meis enidis; otsida seda teiste juures on ajaraiskamine, sest vähestel on midagi ülearu. Muret peame üksi kandma , pole õige seda katsuda veeretada teiste õlgadele,olgu need mehed või naised. Peame võitlema oma võitlused üksi, omaenda relvadega, ja olles võitluseks sündinud , lööma nii tugevasti kui suudame. Ühel päeval tuleb rahu, häbitu rahu ka võidetuile; kui nad on jäänud oma kohale ja kaitsenud end, nii hästi kui nad võisid..."
"San Michele raamat"
Axel Munthe

Roberto-pea püsti ja ära jumala eest suhtle nende eesti naistega!
 
Miisu 02. november 2001, kl 12.58
ja mehed on meil inglid...
on vale panna kõik eesti naised ühte patta. või tunneb roberto kõikki eesti naisi? äkki ta ise on pirtsakas?

hea näide see rootsi hiinlane - äkki ta ei osanud piisavalt keelt, et sulle oma muresid kurtma akata. äkki tema mured on ainult hiina liiga suur rahvaarv või kommunismile kalduv valitsus või põuased riisipõllud? äkki sa oled nii ohm, et ta ei akandki sulle rääkima - sa niikuinii ei tea kus hiina asubki...?
 
naika 02. november 2001, kl 13.16
kui sa tahad omale koju midagi, mis ei räägi vaid ainult sulle ilusate silmadega otsa vaatab, võta koer.
mina olen jälle tähele pannud, et võrreldes näiteks põhjamaade meestega, on eesti mehed enesekesksed ülbikud, kes arvavad, et ainult nende olemasolu on igale naisele issanda õnnistuseks ja naised on vaid nende vajaduste rahuldamiseks siia ilma sündinud. aga õnneks tuleb siiski ette ka erandeid, mehi, kes suhtlevad sinuga kui inimesega, keda huvitab, mida sina arvad ja mõtled. kõik ei ole veel kadunud.
 
naika 02. november 2001, kl 13.19
mis hiinlastesse ja teistesse kollastesse puutub, siis neile on lapsest saati seletatud, et naine ei ole väärt sama palju kui mees. muidugi ei hakka nad siis endast ka midagi arvama. meestel mugav, vähemalt mõnda aega, lõpuks peaks naine kes iga asja peale "jah, kallis, midaiganes sa arvad, kallis" ütleb vast ära tüütama? või mitte?
 
Optimist! 02. november 2001, kl 13.36
Kallis Roberto!Vot mina olen see,kes ei virise kunagi!Ja olen ka eesti naine,ja v6ibolla oled just minusugust otsinud kogu elu!AGA OLEN ELANUD KOGU AEG ARMSA EESTI PINNA PEAL!Kahju,et pole kohtunud!!!
 
Roberto 02. november 2001, kl 13.51
kõlab tõesti nagu muinasjutt. aga näen pisikest ebakõla Sinu reklaamprospektis: parandamatu optimistina ei tohiks Sa eales ühtegi võimalust lõplikult luhtunuks lugeda. praegu rääkisid Sa aga toonis, nagu oleks üks meist kahest kas kadunuke või vähemasti eluks ajaks mingi moodsa haigusega voodisse aheldatud :-)
 
Minake 02. november 2001, kl 16.01
Minu mees on küll selline, et kui külalised tulemas on, siis tema on köögis mulle võrdväärne partner igal sammul. Tal ei tule küll mõttesse diivanile lösutama jääda stiilis "lauake kata end".
 
Optimist! 02. november 2001, kl 18.54
Roberto,kas ei tohi v6imalust meil kohtuda luhtunuks lugeda?Sina tundud kyll kahjuks kadunukesena,sest tundub,et sa ei lase endale yhelgi naisel ligi,nii pessimistlikuna tundub sinu kirjutis.Aga ma pole t6esti viriseja!Pole see mingi reklaam!Ja ma usun,et MEID on rohkem kui sa loota julged!Tervitab A.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!