Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
sarvede maha jooksmine
 
Liana 21. november 2001, kl 13.56
Tutvsin temaga juhuslikult. Mees on 28, mina 22.
Algul olime vaid sõbrad, kuid nüüd on hakanud ka tunded tekkima. Tema on olnud 6 aastat püsisuhtes , mis praeguseks lagunenud, enne ja pärast seda on kokku olnud umbes viis partnerit. Minul on sarved maha joostud ning tahaksin pikka ja püsivat suhet.

Nüüd ongi tekkinud küsimus: kas kõik mehed PEAVAD oma sarved maha jooksma või on mõne puhul võimalik ka ainult pikemaajalisemad ja tõsiseltvõetavad suhted?
 
xnaine 21. november 2001, kl 14.01
vaata kuidas ta eelmises suhtes käitus - mustrid kipuvad tihtipeale korduma.
 
ab 21. november 2001, kl 14.02
Enne mind on minu mehel olnud vaid 1 suhe. Abielus oleme olnud 14 aastat ja ma ei ole tema juures täheldanud, et ta vajaks sarvede maha jooksmist. Mulle tundub, et tal ei ole ka kõrvalsuhteid olnud. Ja kui ka on, ei ole need mulle teadmatusest haiget teinud. Usun siiski, et ei ole ja see on ka näide sellest, et ei ole kõigil vaja sarvi maha joosta.
 
Liana 21. november 2001, kl 14.03
kuna meil pole veel konkreetset suhet,kuid olen temast huitatud, tahaksin teada ainult seda, kas niisuguse vanuse ka veel võetakse kedagi vaid sarvede mahajooksmiseks.

eelmises suhtes minuteada oli hea ja hoolitsev.
 
ab 21. november 2001, kl 14.05
oi, 28 on täiesti noor mees ja sealt võib kõike oodata, kui tal selleks kalduvusi on.
 
mammu 21. november 2001, kl 14.10
no oleneb muidugi inimesest, aga mul paar sõbrannat, kes olid noorelt abiellunud ja polnud õigel ajal maha jooksnud, läksid üle 30selt lahutades ikka puhta segi ja hakkasid ette võtma kõike mis liigutas..
 
Feliks 21. november 2001, kl 14.12
Kõik mehed peavad sarved maha jooksma...ja suht paljud naised kah..näitab kogemus. Kes õigel ajal ei jookse, tunneb vastupandamatut iha seda tegema hakata hiljem. Ka naiste puhul on hulgi näiteid, kui noorelt abiellunud naine avastab enda suguvajadused pärast laste jaluletõusmist ja siis sarvi jooksma hakkab endal peas segadus sügavast tundest abikaasa vastu ja avastastustest, et maailmas on veel mitu väga toredat meesterahvast. Sama võib juhtuda ka meestega...Liana näitel võib sellelt kutilt oodata mida iganes, kui ta just enne esimest abielu juba agar pold. Aa loomulikult on erandeid:)
 
sarvedeta 21. november 2001, kl 14.19
loll võib joosta elu kõpuni neid sabasid ja sarvi
tark mees/naine saab oma vajadused rahuldatud ka ühe armastatud inimesega - elus on muudki huvitavat peale ringikeppimise.
 
ab 21. november 2001, kl 14.30
 
Mann 21. november 2001, kl 15.10
Ega's sarvede mahajooksmise näitajaks pole "mahajoostud sarvede" hulk! Mõni mees (või naine) vabandab terve eluaeg oma tegelikku hoolimatust partneri suhtes ja himu vahelduse järele sellega, et noorena ei joostud sarvi maha. Ja kui elus mõni suurem tunne teis-kolmat-korda teele satub, pole see ju sarvede majajooksmine.
 
Named 21. november 2001, kl 15.53
Minul oli kunagi ainult üks probleem...
Esitasin endale küsimusi: kuidas oleks mõne teise naisega koos olla? kuida soleks mõne teise naisega voodis? kui palju langeksid mu vaba-aja veetmis tavad kokku mõne teise naisega? kuidas oleks "keemiline" tõmme mõne teise naisega?


Peale erinevaid partnereid see huvi kadus ja leidsin ennast, st. tean mida ma elult ootan... ja mida ise vastu pakkuda üritan..

Mul tekkis nagu küsimus, et see periood oli minul siis sarvede maha jooksmise periood??? või oli see miski muu?



Või sarvede maha jooksmiseks nimetatakse perioodi kui on lihtsalt sisemine rahutus ja keegi ei paku huvi rohkem kui "mõni aeg"

Leian, et sellisel juhul ilmselt ei ait aka aeg. Mõned jäävadki ühe heina kuhja juurest teise juurde jooksma.
 
katu 21. november 2001, kl 16.20
Minu arust on asi lihtsalt selles, et mõni inimene kohe ongi "sarvede mahajooksja" ja mõni kohe pole üldse.
Mina ja minu mees oleme koos olnud 6,5 aastat. Kohtusime siis, kui mina olin 16.a ja tema 18.a. Ja olime üksteisele igatmoodi esimesed. Nii esimene tõsine suhe kui ka esimene seksuaalkogemus. Aga meil pole kummalgi tulnud tunnetki, et nüüd peaks midagi muud proovima. Kui tahad proovida, siis proovi, aga samal ajal ei saa püsisuhtes olla (muidugi saab, aga järelikult pole siis rahuldav suhe).
Loomulik on, et inimesed vaatavad teisi ja selles pole midagi halba. Ja vahest tulevad ka muud mõtted pähe, aga nii kui tema käed minu ümber on, tean et temast paremat pole. Ja siiamaani pole kohanud kedagi, kes oleks kasvõi natuke nii hea kui tema.

Ja sina Feliks ajad küll jaburat juttu. Arvan, et kui inimesel tuleb tahtmine kellegi teisega seksi teha ainult sellepärast, et maailmas on veel mitu väga toredat meesterahvast, ei ole suhtes tõenäoliselt kõik korras. Kui sa tunnet oma elust räämu ja kõik korras on, siis ei taha sa küll kellegi teisega neid asju ajada. Ja see inimene, kes seda ainult proovimise pärast teeb, ei ole küll veel täiskasvanuks saanud. Ja ta võib vabalt olla ka 60. aastane, mitte tingimata 20nene. Vanus ei mängi mingit rolli.
 
Feliks 21. november 2001, kl 16.30
Katu: Et sa oled praegu 22,5? ja tema 24,5? MIs aeg see järelduste tegemiseks on? See aeg, millest mina rääkisin hakkab naistel saabuma pärast 30-ndaid ja mees hakab aru saama (on erandeid siiski kah) alles 30-ndates:) Nii et...ole tubli edasi! Vabandan ku iillusiooni lõhkusin:)
 
Named 21. november 2001, kl 16.33
To: Feliks

Tegelikult tahadki oma poolse panuse anda, et lõhkuda teistel seda
"ilusat" mida sina "illusiooniks" pead. Olen märganud, et on ka inimesi kellel veab, vastupidiselt minule, kes reha reha järel reha leiab ja peale astub :-)
 
n25 21. november 2001, kl 16.34
POle küll mingi vana inimene ja sarvi pole ka kuhugipoole jooksnud, aga Katu jutt tundus küll natuke ennatlik - noor oled veel. Mina olen 25 ja ma mitte ei arva (st pole 100% kindel), et minu praegune, kes on esimene ja ainuke (igas mõttes), selleks ka jääb. Elu on liiga keeruline, et kõike ette teada.
 
ab 21. november 2001, kl 16.36
Katule. Minu sõbranna ja tema mees kohtusid, kui olid 16 ja 17. Abiellusid, sündis 2 last. Abielu 10ndat aastapäeva nad ei näinud, sest mees hakkas sarvi maha jooksma. Leidis uue neiukese omale ka veel. See juhtus nii järsku, et sõbrad-tuttavad ei suuda ikka veel uskuda. Nii ideaalne paar oli.
 
35N 21. november 2001, kl 16.38
Nõustun sellega et Felix räägib tobedat juttu.
Minu sõpruskond koosneb 27 - 40a. meestest/naistest, suuremat osa tunnen kümneid aastaid ja öelda võin et litsid jäävad litsideks ja mõistlikke inimesi ei ole mingi nipiga võimalik hoorajäägriks muuta.
Aga eks kõik oleneb sellest milliste inimestega sa läbi käid...
 
Feliks 21. november 2001, kl 16.41
Named: ei pole mu eesmärk lõhkuda miskit..kui inimesed seda ise ei lõhu. Olen ise kogend ja kõrvalt näind kuidas illusioonipallid lõhkevad..valus on..siis kirusin, et miks keegi mulle ei teind maailm asju selgemaks...kõrvalt on lihtsalt kahju vaadata...kuigi tundub tuuleveskitega võitlemisena. Ja see on lihtsalt mu arvamus. Ja reha mul enam pole..juba mõnda aega:)) Selle jätsin maha 10 astat tagasi:) On veel isiklike küsimusi?
 
Feliks 21. november 2001, kl 16.43
35N: mitu partnerit peab olema, et sarvede mahajooksmine hoorajäägerluseks muutub?
 
Tarakan 21. november 2001, kl 16.49
See vana suhte lõpetamine võibki olla kogu tema sarvede maha jooksmine. Kui ta on nii pikalt juba ühte suhet hoidnud, siis tähendab, et tal on potentsiaali. Ta võib ju mõelda sarvede maha jooksmisest, väga paljud mehed mõtlevad, aga väga paljud ei tee seda. Nad ei taha oma naisest loobuda, nad armastavad teda.
 
Tarakan 21. november 2001, kl 16.56
See on nii, et armastajad teevad suuri sõnu ja mõtlevad ka nii kui neid ütlevad ja hiljem söövad neid päris hea meelega.
 
katu 21. november 2001, kl 17.05
Just nii Tarakan. Paljud mõtlevad, aga ei tee. Kui oled vähegi tark inimene, siis tead mida tahad. Ja kui tahad oma meest/naist, siis seda head ära ei riku.

To Feliks: ma ei ela illusioonides. Oma kommentaaris ei märkinud ma kordagi, et vot meie elame elu lõpuni õnnelikult koos. Märkisin, et inimesel tulevad petmise mõtted pähe siis, kui oma suhe ei toimi. Ja mina oma suhtest ka nagu järeldusi ei teinud. Loe mu jutt teinekord täpsemalt läbi. Olen vägagi realistlik inimene ja tean, et igaüks võib koperdada uue ja parema otsa. Rääkisin lihtsalt sellest, kuidas minu elu on. Ja selle asemel, et karmilt peale lennata, võiksid hoopis häid sõnu öelda, et vot kus tublid. Mina isiklikult ei tunne palju paare, kes nii noorena endale kohe nii kalli inimese leiavad ja nii kaua koos on. Arvan, kui suhe pakub kõike, mida elult ootad, siis midagi muud ei tahagi. See oligi minu point.
Kui inimene ongi oma loomult rahutu hing, siis selliseks ta jääbki. Ja on selline ka oma suhetes. Vaja kogu aeg midagi uut proovida.
 
Feliks 21. november 2001, kl 17.10
Katu: kiidan teid tõesti..ja kui sa nii reaalis elad, nagu kirjelda, on ju küll asi hästi:) Multuleb asi tttav ette...pausidega (nt sõjavägi) olin ka minu esimene kooselu (käimine+igapäevane kirjavahetus+kooselu) 7 aastat - alates 15 eluaastast alates....praegu ütlen et see oli mõistusevaba suhe...suhe oli sest nõnda on kombeks. Jumal teiega ja õnnestugu võimatu! Sorry, et mu komm pealehüppamisena näis.
 
murdja 21. november 2001, kl 19.46
Mul nad neetud kasvavad ikka ja jälle uuesti...Et mida küll teha?
Kuskilt miskit ära lõigata?:))
 
tegeleja 21. november 2001, kl 21.00
Tegele rohkem oma naisega/mehega (mõeldud "murdjale") siis tegeleb vähem teiste meestega/naistega...
 
murdja 22. november 2001, kl 08.13
tegeleja
Targad soovitused:))
 
mair 22. november 2001, kl 11.02
Kuna Felix ise on üks igavene ringitõmbaja ja rahutu hing, siis ta ei suudagi mõista, et on ka rahulikke ja korralikke inimesi, kelle mõistus valitseb instinkte. Muide ise olen ka loomult ringilendleja aga sellegipoolest usun, et on tõeliselt monogaamse hingelaadiga inimesi. Näen seda oma sõbrantside pealt, mõnel pole üldse teiste meeste imetlust vaja, kui oma mees olemas. Minule aga küll.
Aga Named küll halab liiga palju -iga teema juures pajatab oma kurbadest kogemustest.
 
Feliks 22. november 2001, kl 11.52
:))) Kus Sa Mair tead, kui ringitõmbaja ma olen?:))
Loomulikult on rahulikke inimesi kah...toon näite...vorstiga..süües eluaeg keeduvorsti ei saa inimene kunagi teada, et on olemas ka suitsuvorsti...mis võib vaat et paremgi olla keeduvorstist...vaadates ainult seebikaid ei saa inimene kunagi mõistma väärfilme...ja siis imestame, miks peredes inimesed kannatavad kes peksmise, kes psüühilise vägivalla, kes rutiini, kes millegi muu vahel ka sõnastamatu all , tunneb rahutust et tahaks midagi aga ei tea mida. On raske valida,kui valikuvõimalusi pole. Keegi neid valikuvõimalusi andma küll ei tule, neid tuleb ikka võtta.
 
Mann 22. november 2001, kl 12.00
OK, vorstiga siis...
Aga issand kui palju on maailmas kõikvõimalikke vorstisorte, proovid siit, proovid sealt, ega ikka päris kõiki jõua ka ära proovida, võivad ju näiteks puhitised tekkida? Või kõhulahtisus või ülekaal liigsöömisest või muud hädad...
 
Feliks 22. november 2001, kl 12.09
ja saad teada, milline vorst Sul puhitisi teeb...ja saad teada ka selle parima...ise tead, mida valid:) J apraktika näitab, et ei pea kõiki läbi proovima :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!