Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Probleem meestega
 
Mysery... 06. detsember 2001, kl 12.32
Kõigepealt endast. Olen "figuuriga", sale, pikajuukseline neiu. Sõbrad väidavad, et armas, seksikas ja kenake peale selle. Kusjuures ma ei ole selline beibe, vaid lihtsalt kena noor inimene. OK, see ei olnud mõeldud enda üles pushimiseks , vaid probleemi eelkirjeldusena.
Nimelt käisin eile sõbrannadega väljas tantsimas ja ainus, kes peo jooksul kordagi tantsida ei saanud, olin mina. Kusjuures sõbrantsid ei olnud ka teab, mis iludused. Mehed tegid küll silma ja tantsisid mu ümber, ent kui lõpuks üksi laua taga istusin, tiirutasid nad nagu kassid õmber palava pudru ja keegi lähemale tulla ei julgenud. Ma ei paista agressiivne ega midagi. Milles siis probleem???
 
n26 06. detsember 2001, kl 12.42
Liiga hea ja liiga ilus.
 
Named 06. detsember 2001, kl 12.42
sa oled ilmselt liiga intelligentne naine ja ööklubides liikuvad mehed ei julgenud sulle läheneda sest nad tundsid et oled vaimselt neist üle :-) ?
 
targutaja 06. detsember 2001, kl 12.46
Paistad ehk lihtsalt liiga reserveeritud ja nad ei julge. Muide kui Sa pingsalt mõtled sellele, et oh tuleks ometi keegi - siis see on kah vist mingil moel kaugele märgatav meeste jaoks. Katsu ennast vähe vabamalt tunda ja ära sea tantsida saamist eesmärgiks:)
 
Pipa 06. detsember 2001, kl 13.04
Ei olnud lihtsalt "sinu päev", käi ikka tihedamini ja küll tuleb päev mil sõbrantsid istuvad ja sina lähed nagu soe sai...
Ja ei olegi ju tähtis et 10 keskpärast meest sind piirax vaid 1 ja asjalik.
 
mees2 06. detsember 2001, kl 13.09
ühtin Named arvamusega
 
piloot 06. detsember 2001, kl 13.09
Arvan,et isegi Pipa poolt pakutud suhe 1:10 on liiga optimistlik....ise arvan,et sellise piduseltskonnast on vaevanägemist väärt 1:30....Jumala eest,mitte et teised inetud oleks...ei,ei...lihtsalt tunnetatav subjektiivne sobivus on selline valiv.Nii et ela rahulikult edasi ja Pipa vastus üldjuhul väärt...
 
Mysery... 06. detsember 2001, kl 13.17
Nojaa, aga paratamatult tekib kompleks, et kas ma siis tõesti ei ole tsipakenegi atraktiivne. Pealegi silma ju juletakse teha, isegi lehvitatakse ja meesstrippar tiris mind lavale. :p On see tantsima kutsumine meestele siis tõesti nii suur auküsimus või mis?
 
mees2 06. detsember 2001, kl 13.31
Silmategemine ja lehvitamine ei eelda sellele vastamist, seepärast seda teha juletigi. Meesstrippar julges sind lavale tirida seetõttu, et tema oli selle seltskonna autoriteetseim mees ja ta eeldas et sa ei julge üldsuse tähelepanu all olles keelduda
 
chameleon 06. detsember 2001, kl 13.36
No kuulge, mis piiramised ja väärilised/mitteväärilised ?
Mysery tahtis ju esialgu lihtsalt TANTSIDA! Ja see võib ära pahandada küll, kui istud korraga tundega, et no krt, kas ma siis selleks lihtsaks asjaks kah ei kõlba?! :)
 
ellu 06. detsember 2001, kl 13.41
Üks pidu ei tohiks veel mingit kompleksi tekitada, kui teine kord jalad rakku tantsid. Mina tahaks hoopis küsida miks mõned mehed tulevad tantsukohta ja ei tantsi mitte ühtegi tantsu? Kas siis ei oleks mõttekam üldse muu ajaviide valida? Suitsu sees õhtu läbi teisi tantsijaid lihtsalt jõllitada, nomaitea?
 
chameleon 06. detsember 2001, kl 13.52
ellu
just! Minul sama mõte pidevalt, et miks nad seda mittemidagitegemist kusagil mujal ei tee? :)
 
Pipa 06. detsember 2001, kl 13.56
ellule
need on nn. viimase tantsu mehed - ei viitsi tühja rabeleda ja energiat raisata... et siis kohe peale musa kinnipanekut enda pleissi välja pakkuda, hehe.
aga praegu ei vaata küll keegi halvasti kui sõbrantsiga tantsima minna või siis kasvõi üxi, või kolmandax-neljandax - mix peax suvalise õudukaga minema kui hea musa tuleb ja jalg vägisi nõxuma hakkab...
 
chameleon 06. detsember 2001, kl 14.07
Pipa
Sul on õigus ja enamus naisi ju nii teebki, et käivad sõbrannadega tantsupõrandal. Mehi, kes samuti käituks, on aga praktiliselt 0%. Selle pärast panebki imestama, et MIKS nad sinna ikkagi ronivad? Niisama ajaveetmiseks on nendes kohtades ju tõesti liiga suitsune, liiga kõva muusika jne.
 
Feliks 06. detsember 2001, kl 14.08
Parafraseerides Piloot: ühed naised on kosimiseks, teised flirtimiseks, kolmandad keppimiseks, jnejnejne nii pidavat olema. Oma kogemusest...et mõnega tahad juttu ajada, mõne kohta mõtled, et kus ta siis oli, kui oli õige aeg, mõnega ei oska kohe miskit peale hakata...j akusjuures pole üldse niiväga oluline et kas ta on pikk või lühike, peenike või paks...on miski kummaline säde silmas või seksuaalne tõmme või....mis iganes.On lihtsalt isemoodi igaühega:)
 
Pipa 06. detsember 2001, kl 14.15
No tantsimine on ju peaaegu nagu sexakt, eelmäng või nii (seda on mulle mehed rääkinud, ise arvan et tants on pigem huvitavam aeroobikavariant) ju siis nad on natuurilt vuajeristid - ise ei julge aga piiluda on niii põnev!
 
Feliks 06. detsember 2001, kl 14.19
To Pipa: et tants on kui eelmäng naistele..seda mõtlesid ilmselt need mehed, kes seda Sulle rääkisid:) Mees tantsutab naist selleks, et naist sexiks ette valmistada:)) On muidugi erandeid...neidki mehi, kellele tõesti endala kah meeldib tantsida - ise ma kah nende hulka ei kuulu...vahel ma siiski tulen vastu ja tantsitan kah kellest hoolin:)
Aga kuskil klubis..juon õhkkond kah tähtis..pärast hea ütleda, et vat kus ma käisin:)
 
Pipa 06. detsember 2001, kl 14.32
Feliksile
oma mees räägib, tema nimelt väidab et mehed käivad klubides ainult sellex et naisi rajalt maha võtta ja mis see tantsitamine muud on kui viisakas külgeajamine ja et üxki endast lugupidav mees ei hakka heast peast kummastavaid puusanõxe ja tõmblusi tekitama kui mingit preemiat saada ei looda...
ex ta sellepärast räägib et ise klubides käia ei viitsi ning heameelega näex et mina ka ei käix...
 
Feliks 06. detsember 2001, kl 14.35
Pipa: no mida ma räägingi noh...on muidugi erandeid...aga need pidavat kah olema sellsed ..nooh teistsugused:)))
PS! Ma kah väldin (seni üliedukalt) tantsuklubisid:)
 
Kaits 06. detsember 2001, kl 14.45
Ommik

Ah et miks? Võibolla oli neil meestel seal madal ensehinnang? Minu meelest tasub sellises situatsioonis ümbrust jälgima hakata (nagunii midagi targemat teha ole :). Kas sind jälgitakse? Kas sinuga otsitakse silmsidet? Kuidas pöörduti sinu sõbrannade poole (verbaalne & mitteverbaalne)? jne jne Kui midagi muud ei juhtu/targemaks ei saa, siis vähemalt saab aega surnuks lüüa :)

Suhet/tantsupartnerit (mis iganes) pingsalt otsides ei juhtu midagi :(, aga kui ei otsi, siis millegipärast tuleb neid robinal :). Minu puhul küll ...


Kaits
 
naine 06. detsember 2001, kl 14.54
On küll olemas selliseid mehi, kes tantsimisest lugu peavad. Ja ei ole nad mingid teistsugused! Sisuliselt võib tantsimist ka spordina võtta.
 
m22 06. detsember 2001, kl 15.18
Äkki oled liiga valiv. Kui kutsuksin sind välja või tantsima, tuleksid?
 
Mysery... 06. detsember 2001, kl 17.57
Sõltub kutsumisest :p
 
vot nii 06. detsember 2001, kl 20.06
et nüüd jälle ei sobi. tehti ettepanek, sina kohe, et see sõltub...
kui oled KENA inimene, siis naeratad ja annad lootust. mitte, et sõltub.
 
DEIVI 06. detsember 2001, kl 21.29
Sul on kindlasti nati külm ilu.
Ma tean palju tüdrukuid kes on ilusad aga poisse nagu polegi.
 
m22 07. detsember 2001, kl 08.44
Klaasike, tants. Kino? Mis kirjeldaks kutsumist?
 
Pipi 07. detsember 2001, kl 09.01
Ma küll ei saa aru miks peaks ööklubis üksi saalinurka konutama jääma ja ootama et keegi tuleb ja kraapsu teeb? kui ka üks kena lahke moega neiu ka läheb üksi tantsupõrnadale siis vaevalt ta sealt üksi lahkub:)
 
Minake 07. detsember 2001, kl 10.56
No vot ei salli üksi (või mitu naist koos) tantsivaid naisi. Aga kuuldavasti olevat see praegu moes. Endale meenub õndsal nõukogude ajal korra Kiievis restoranis nähtu: naised tansimas isekeskis. Tol ajal oli see haruldane ja eestlastele ikka väga võõras nähtus. Ise pean ainuvõimalikuks tantsimise viisiks paaristantsu meesisendiga. Naisega ei tantsiks eluilmaski.
 
gg 07. detsember 2001, kl 10.57
Üle kolmekümnesed naised on niimoodi kasvatatud, et peavad viksilt ja viisakalt istuma, naeratama ja silmi maha lööma. Kuradima raske on olnud end sellest õpetusest välja murda ja mõni ei saagi sellega hakkama (endal siiski õnnestus). Eks praegused piigad ole ju ka vanema põlvkonna varjudega.
 
jaan 07. detsember 2001, kl 11.06
Istuvad tydrukud tantsusaalis,
seina 22res reas.
saatus neil selline ole ja oota,
justnagu leti peal leib
tulgu siis keegi v6i 2rgu tulgu,
vaatama v6tma neid.
Ilusail 6nne, teistel v2hem ,
kuigi k6ik sydamelt head.
Osad tantsivad teised v2hem,
kolmandad vaatavad pealt...
Pisut arhailine ju, meenutab vanu aegu, t2nap2eval ei tohiks sellega probleeme enam olla, kui siis jah, et endal meest pole ja krt tantsima ka keegi kunagi ei v6ta. Oma kogemustest v6in ytelda, et kui peole minna, siis ykski tydruk suurt ei eristu, v6tad suht l2hima tantsima, kes ok on.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!