Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Kumba neist valida?
 
Tiia 16. jaanuar 2002, kl 18.07
Minul on mure, mis natuke haakub selle vaimse teemaga, aga on vist siiski omaette probleem. Olen otsustanud mehele minna. Ainult, et kandidaate on kaks. Esimene on igati vaimne ja vaimukas, ka hingeliselt istub. Aga veits laisk, ei hooli kodust (polegi nagu omaette elamist) ega teeni eriti raha.
Teine on rohkem maa peal, teenib korralikult, tal on rikkad sugulased, oma maja jne. Puht materiaalsest ja pragmaatilisest aspektist eelistaksin teda. Aga temaga pole sellist hingelist ja vaimset sidet. Kuidas olla?
 
sanne 16. jaanuar 2002, kl 18.10
seda peaksid küll ise mótlema!!
Kummaga ennast paremini tunnned?
 
läbinägelik 16. jaanuar 2002, kl 18.33
oleneb kui pragmaatiline sa ise oled, eksisteerib inimesi, kes pole kunagi elus armastanud - ühte tean, tema elab rahaga ja on rahul, vahel harva hüppab kõrvale,mees tal kah loikab mööda võõraid kapsamaid ja saavad hakkama küll.
 
Tea 16. jaanuar 2002, kl 19.52
Oled OTSUSTANUD mehele minna?
Äkki peaks ootama kuni dilemma kuidagi iseenesest laheneb:)

Muidu, kui veel mõtet heietada, siis "mõistuseabielud" (need mingitel kaalutlustel alanud siis, raha nt) pidid pareminigi koos seisma kui "armastusabielud"... Ega sellest vaimukast boheemlase-krantsist saab ka ükskord villand, eriti kui kujuneb selline olukord, et kogu majapidamine on su enda õiendada.

Äkki peaks tõesti valikuga ootama... kuhu sul kiiret? :)
 
väikeMy 16. jaanuar 2002, kl 20.43
Kui sa oled juba otsustanud mehele minna, siis tundud olevat piisavalt pragmaatiline, et valida jalad-maas-mees. Pealegi - raha ei tee õnnelikuks, selle puudumine teeb õnnetuks.
 
elevant 16. jaanuar 2002, kl 20.50

jumala eest -- ära mine ebapraktilisele mehele! siis ongi nii nagu anekdootides: mees vedeleb teleka ees, joob ôlut, sina kannad toitu ja raha koju, kantseldad lapsi ning pead hanguga austajannasid eemale tôrjuma.
 
Munnu 16. jaanuar 2002, kl 21.51
V6ta parem mind - siis pole sul mingeid kohustusi! Isegi seksima ei pea...
 
liblikas 16. jaanuar 2002, kl 21.53
Aga kumb neist sind endale ihaldab, see oleks ju ka otsustamise juures üsna oluline tegur?
 
Huvitav 16. jaanuar 2002, kl 22.31
Miks Munnu abielluda tahab?
 
Munnu 17. jaanuar 2002, kl 01.08
Munnul on lihtsalt terve kuhi imelikke kalduvusi...
 
ehee 17. jaanuar 2002, kl 01.15
Ja kuhu munnu kalduda kavatseb? või on see ettearvamatu?
 
Tiiu 17. jaanuar 2002, kl 09.28
Kui teema üle arutleda, siis arutleda. Ok.
Tiia, räägi:
Kas kumbki neist on agressiivne? Kas kummalgi on kalduvusi alkoholi liigtarbimisele? Kas kumbki neist on varem olnud abielus või/ja omab lapsi? Kumb on targem? Kumb pakub sulle hingelist turvatunnet? Kui sa ilmselt mehega 1 eelistad koos õhtuid veeta, siis kumma võtaksid sa meelsamini kaasa oma sõbranna sünnipäevale? Kas kummagi pärast on Sul seltskonnas piinlik? Kumb on mõistvam? Kumb (kui kumbki) lubaks Sul üksi nädalaks puhkama sõita? Kumma hügieeniharjumused on paremad?
 
Feliks 17. jaanuar 2002, kl 09.42
Kas mõistuse või emotsiooniliit!? Kumba tahad? Kusjuures garantiid ei anna kumbki:(
 
ise 17. jaanuar 2002, kl 10.04
ise valiksin küll selle teise. Sest kui peres hakkavad esile kerkima rahalised probleemid, kaob ka igaugune hea suhe ning vaimukus. Selle teisega õnnestub sul kindlasti leida ka selline suhe, nagu tahaksin, nii vaimselt kui muidu. Vaesuses vireleda pole hea.
 
Tess 17. jaanuar 2002, kl 10.19
Tiia
1 ega teeni eriti raha... See eriti on ehk suhteline...mingi töö tal ju ikka on mis talle meeldib? Kas ta on lihtsalt hingesugulane või on sul miski nimetu peadpööritav tunne kah temaga koos?
2 rikkad sugulased.See jäi kuidagi silma...Ega sa sugulastega abiellu ju.See on rohkem butafooria selle teise variandi taustal.

Tegelikult soovitaks veel ühtepidi mõelda.
Kujutle mõlemat meest ilma butafooriata, Aadama ülikonnas.
Üks oli enne juba vaene, teine kaotas kõik materiaalse äkitselt.
Nüüd nad kõrvuti, seis 0:0
Kummale poole kaalukauss(süda) kaldub?
 
Marina 17. jaanuar 2002, kl 10.30
Ma arvan tütarlaps ,et sa kujutled lihtsalt kõike ette.Võib-olla need mehed ei tahagi sinuga abielluda ja juba sa hädaldad,et sind kõik kohutavalt tahavad.Soovitan maa peale tulla.
 
kret 17. jaanuar 2002, kl 10.35
Kumb neist voodis parem on!
 
ginger 17. jaanuar 2002, kl 10.43
Karta on, et tegelikult pole kumbki neist meestest Sinu jaoks see "õige". Sry. Ja kuhu Sul selle abiellumisega nii kiire on, kui tohib küsida?
 
vuo 17. jaanuar 2002, kl 10.50
Abielluda ei OTSUSTATA ühepoolselt. Abielluda tuleb inimesega, kellega ununeb sinu poolt toodud teemadel mõtisklemine. Lihtsalt süda peab ütlema. Ja kui ei ütle piisavalt kõvasti ja pead siia tulema nõu küsima, siis ei ole õige aeg ega õiged inimesed abiellumiseks.
 
kirsimari 17. jaanuar 2002, kl 10.52
kui eesmärgiks on abiellumine, siis võta ikka rikkam. Rikkam suudab korraldada uhkema pulmapeo ja ka mesinädalad (kui ma õieti aru sain, siis oli sooviks pulmad ja sellest seisikohast suudab rikkur kindlasti rohkem pakkuda)
 
vuo 17. jaanuar 2002, kl 10.54
 
kenny 17. jaanuar 2002, kl 11.17
miks peaks abielluma, kui kumbki pole see keda päriselt tahaks, soovitan otsi kolmas variant.
 
Donna 17. jaanuar 2002, kl 12.25
Imelik oled või? :)
 
ehee 17. jaanuar 2002, kl 12.33
Tiia vaimse teemaga haakub see niipalju, et sa pole vaimselt küps abielluma
 
mina to Tiia 17. jaanuar 2002, kl 12.35
Kui ma varem olin kindel "raha pole oluline" pooldaja, siis nüüd valiksin sinu asemel kindlalt teise variandi. Keegi eelnevalt ütles väga hästi: raha ei tee õnnelikuks, selle puudumine teeb õnnetuks. Kui raha pole, kaob ka igasugune hingeline tasakaal. Olen omal nahal kogenud ja tunne oli sandimast sandim. Edu sulle otsuse langetamisel!
 
M. 17. jaanuar 2002, kl 12.47
See küsimuse püstitus, ja veelgi enam, vastused hämmastavad mind! Kuidas üldse saab niimoodi küsida: kumb võtta, rikkam või vaimsem/hingelisem???
Ja kuidas saab niimoodi soovitada: võta ikka rikkam!
Või äkki olen mina ebanormaalne, kes rikkad peikad kus see ja teine saatnud - kui tüdimus on peale tulnud ja veendumus, et armastust vähe; leides, et enda söögi ja riided peab ikka ise teenima, ning et raha on mehe juures justkui kõrvalprodukt, mis kas võib olla või mitte???
 
väikeMy 17. jaanuar 2002, kl 12.52
mina küll ei arva, et Tiia "mingi imelik" oleks. Ju tal on lihtsalt-suhetest kõrini. Iga naine ihkab ju abielluda. ja mida rohkem mõistusega seda asja võtta, seda parem.
 
Feliks 17. jaanuar 2002, kl 13.00
Tegelt...ma ei tahaks kumagi Tiia peika nahas olla..ma ei tahaks nii primitiivsete valikumuredega naise peika kahtlase väärtusega tiitlit kanda:( Vabandust.
 
M. 17. jaanuar 2002, kl 13.09
Tiia, aga kui sul oma maja vaja on, äkki abiellud minu vanaisaga? Tal on ka oma maja, Lõuna-Eestis, ja rikkad sugulased (näiteks minu vanemad, kellel on ka oma maja). Ja ma võin ju teid natuke spondeerida omast taskust, peaasi, et vanaisal naine kodus :)
 
gas 17. jaanuar 2002, kl 13.55
ise eelsitaks seda materiaalset varianti... sõprus ja hoolimine tekib ajaga... ka selle rikkaga... aga mida aeg edasi, seda suurem vajadus tekib tegelikult materiaalsete võimaluste järele... samas on vaja lastele mõelda - need peaksid ju ometi parima võimaliku saama (see on muuseas vaesena antud mentaliteediga ühiskonnas vägagi keeruline)... seega mõtle sellele, kumb neist oleks parem isa ehk (sest lapsed niikuinii tulevad eluprioriteediks number üks)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!