Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Kuidas olla romantiline?
 
timmu 22. jaanuar 2002, kl 13.42
paluks näpunäiteid? (olen ise mees)
 
Tova 22. jaanuar 2002, kl 13.45
võrdlemisi romantiline on kuulda mehelt sellist küsimust...
 
tsinna 22. jaanuar 2002, kl 14.02
Kingi lilli. Vii vahel kuhugi ilusasse restorani sööma. Minge mere äärde jalutama ja päikeseloojangut vaatama.
 
itsitis 22. jaanuar 2002, kl 14.12
kingi briljante, lennake kuhugi teise riiki lõunale, imetlege päikseloojangut sinu mereäärse villa verandalt - nii lihtne see ongi!
 
miu 22. jaanuar 2002, kl 14.13
tee pisikesi üllatusi,mis ei pruugi olla sugugi kallid ja üllata teda siis,kui ta seda köigevähem oodata oskab.
 
sandra 22. jaanuar 2002, kl 14.21
Väiksed asjad on olulised ja mida ootamatult, seda parem. Kuum musi töölt tulles, pühapäevane (sinu valmistatud) hommikukohv voodis, erootiline meil keset kibekiiret tööpäeva, jalutuskäigud ja muidugi lilled. Kas ta shokolaadi armastab?
 
Hügert 22. jaanuar 2002, kl 14.23
Esikohal on lilled. Üllatav on see, kui palju naised peavad romantika all silmas pika eelmänguga mehe poolt hellalt sooritatud voodikogemust. Topelt tähelepanu tuleb naisele pöörata ja teda siira näoga kiitma hakata. Rääkida, kui ilus ta on, kuidas sulle üks või teine asi tema juures meeldib.
 
timmu 22. jaanuar 2002, kl 14.23
äkki selgitaks neid "väikesi asju"?
 
kenny 22. jaanuar 2002, kl 14.28
väikesed üllatused-näit. lilleõis padjal, isevalmistatud eksootiline õhtusöök, tegelikult võib kõike romantilisena välja pakkuda, kasvõi karusselliga sõitmine ja maja katuselt linnavaate nautimine koos jäätise söömisega....
 
sandra 22. jaanuar 2002, kl 14.30
10 punkti kennyle
Midagi pisut teistmoodi ja tavatut kui igapäevane rutiin. Aga vaata ette häid asju saab ikka vähe korraga!
 
tsinna 22. jaanuar 2002, kl 14.32
"Väikesed asjad" minu mõistes on näiteks shokolaad, mingi väike vaasike või pilt kusagilt vanalinna galeriist, kus te koos jalutate. Tead, see peab olema nii, et kõnnid näiteks linnas, näed midagi vaateaknal ja tuleb mõte, et jess!! see meeldiks minu kallile! Või sümboliseeriks teile kahele midagi (näiteks väike siiditrükis pilt kahest karukesest (rebasekesest jne) istumas kõrgel kaldal). Sa pead tahtma talle headmeelt teha ja sinu rõõm sellest, et viid talle selle asja, võib olla isegi suurem, kui tema rõõm. Ma usun, et minu õhin neist särkidest ja lipsudest, mis ma oma mehele olen noka vahel koju kandnud, on vist küll suurem olnud, kui temal, agaei tea ka. See pole mitte niivõrd see, et siin sulle uus särk, vaid see, et: seda särki nähes mõtlesin, kui hästi see sulle sobiks ja tahtsin sulle rõõmu teha.
 
vovik 22. jaanuar 2002, kl 14.39
Ilus koht, ilusad sõnad, ilusad lilled, törtsakas üllatusmomenti. Ürita neid kombineerida.
 
eneL 22. jaanuar 2002, kl 14.57
Ootamatused... Kui oled niisama lihtne öelda, kuidas olla romantiline, siis ilmselt kõik oleksidki. Iga inimene vajab midagi erinevat
 
mona 22. jaanuar 2002, kl 15.04
Ole siiras! Tee üllatusi! Käitu meeletult!

Soovitused Sõbrapäevaks:

Osta poest 20 oranzi või kollast väikest kaisukaru ja pane need toas igale poole istuma. Toa keskele pane kimp 20ne roosiga. Kui te koos koju tulete, hakkab ta õnnest karjuma. Vapustavalt lahe!

Korralda talle jalutuskäik üllatustega! Vii ta lumise ja tuulise mere äärde. Jooge teed ja sööge sooje küpsiseid. Jalutage ja lõpuks võta ta selga! Fantastiliselt armas!

Pane vanniäärtele põlema küünlad, kustuta tuled ära. Tilguta vette vannisoola ja aja vesi vahule. Ütle talle, et sul on vaja abi oma viimaste trennisokkide pesemisel. Kui ta su ettevalmistusi näeb, siis ta hüüab apppppi ja hüppab vette. Vees võite üksteise väikestele varvastele massaazi teha. Hästi mõnus!
 
eneL 22. jaanuar 2002, kl 15.10
to mona:
See teine üllatus oleks tõesti armas. Esimene ja kolmas jätavad siiralt külmaks... Inimesed on vist tõesti erinevad
 
iir urus 22. jaanuar 2002, kl 15.31
Hommikul kata südamedaami trepp lillevaibaga. Mida kõrgemal korrusel ta elab, seda parem!
Võrgutamine (sobib huumorisoonega naisele). Kinnita välisuksele
krohvivõrk knopkadega, võrguaasa jälle lilled. Naine asub hommikul tööle minema ja...ongi võrgutatud.
Telli naise lõunavaheajaks limusiin koos juhiga. Helista ja palu tal välja tulla, et noh, mingi jama ja tule aita. Kui naine
jooksuga ja südame kloppides alla tormab, avab limo juht talle
tagaukse ja aitab siseneda nahkdiivanile, kus sina tead juba shampanjaga ootad. Edasi....tund aega teadagi mida.

Kõik elus järele proovitud ja kinnitust leidnud. Jõudu!:))
 
oh teid 22. jaanuar 2002, kl 15.39
vot ütled et oled nii hädas ja ei oska romantiline olla et pidin delfis kurtma
 
Tova 22. jaanuar 2002, kl 15.48
Aga ära talle lilli pihku suru, kui te alles kinno või teatrisse teel olete, ta vaeseke peab siis neid käes nätsutama. Ebamugav. Küll istustud niimoodi baar-kino-restoran-takso-kodu (ca 5 tundi), roos vartpidi näpu vahel, lõpuks varrest pehme ja ligane. Parem anna pärast või saada kulleriga.
 
k 22. jaanuar 2002, kl 16.24
Oijah, lumise/porise ja tuulise ilmaga mereäärset jalutuskäiku ei pruugi iga naine igasuguste jalanõudega alati nautida. Samuti on tõesti oluline, kui lilled tuuakse, ei peaks nendega pikalt enam kõndima. Seega lilli tuua on parim ikka naisele koju külla tulles. Mulle mõjuvad romantiliselt just silmnähtavalt ebapraktilised, isegi ebaloogilised teod. Need, mis toimuvad täiesti planeerimatult.
 
Arina 22. jaanuar 2002, kl 16.28
"Võrgutamine"... ten points... luks. Mul on vist liiga elav kujutlusvõime:))))))))))
 
Sten 22. jaanuar 2002, kl 16.34
Lilled! Igal juhul lilled! Lilled ja naised- need lihtsalt kuuluvad kokku!
 
Feliks 22. jaanuar 2002, kl 16.36
A miks peab olema romantiline..ole nagu oled..kelle seda tehis-esilekutsutud romantikat vaja on? Et alguses peibutad ära ja siis pärast tulevad naised sia kurtma, et näe vat kus alguses tegi seda ja teist...
 
sanne 22. jaanuar 2002, kl 16.46
Minule näiteks ei meeldi kui liiga palju kingitusi kohe suhte alguses tehakse!
Jääb selline äraostmise tunne!
 
eneL 22. jaanuar 2002, kl 16.49
to Sten:
Mulle on jah mitmed öelnud, et ma olen ebanaiselik (kurvalt). Lilled ainult siis, kui nad on kuidagi ebatavalised või huvitavad. Või lihtsalt on liigutav, et just SEE inimene tahtis kinkida.
Muidugi ma nii koledasti ei ütle, nagu üks mu sõber, kes väitis, et ta lilli ei söö
 
Fööniks 22. jaanuar 2002, kl 16.56
EneL: miks sind ebanaiselikuks peetud on? Kas sellepärast et lilledest suva? Tead, mul päris nagu suva ei ole, aga ega nüüd lilled see romantika tipp ja ainus võimalus kah ei ole. Et eeldus: toon lilli, st. teen romantikat, ei ole omavahelises seoses (võib olla, ei pruugi) Kõige täpsem on ikka see, et peab olema mingi ootamatu ja mõnus olukord. Tavaliselt tuleb see iseenesest (kui tuleb). Ei saa niimoodi "romantikat tegema hakata".

Romantiline võib olla kõrvaltvataja jaoks pisiasi, tähtsusetu seik, mõttetu lausejupp... või veel mõttetum väike asjake. Mõnikord isegi lapsikus... Viibimine kellegagi kuskil sellisel ajal või viisil nagu mitte kunagi varem...
Misiganes :)
 
ehee 22. jaanuar 2002, kl 16.59
veel nõuandeid

kus su kalli oma öösärki või tuduriideid/hommikumantlit hoiab?
kui padja all, siis sokuta vahel kena armas kaardike koos mingi lemik maiustusega sinna vahele, nii et riiete sikutamisel välja poetuks
või seo ilusa lindiga hommikumantli külge mingi maius

ootamatu on ka kui õnnestub kallimale üllatusõhtusöök vahel teha
valmistad ette toidu(kavõi ostetud hõrgutised ja maiustused lauale kenades nõudes lihtsalt) ja kerge joogi (vein või miskit sellist head, mis kallile meeldib) paned küünlad põlema ja ootad ise pimedas toas hiirvaikselt istudes kuni tuleb ja leiab ... edasine oleneb juba teist endist
see õnnestub muidugi kõige paremini kui tead enamvähem, millal kalli koju tuleb
kui ootad enda juurde külla, siis jäta uks lukustamata ja uksekella või koputuse peal hõika vastuseks, et pole lukustatud(kui kallil endal võtit pole)
 
eneL 22. jaanuar 2002, kl 17.08
to Fööniks:
Siin virtuaalmaailmas on peetud mu loogikat ebanaiselikuks. Üks reaalne inimene, kellele meeldivad vaiksed, rahulikud, salapärased naised ütles minu reaalse ekstravertse kuju kohta, et ma olen ebanaiselik (ehkki arvas, et ma olen huvitav :-)) ja rõõmustas siiralt, kui avastas minus ühe naiseliku joone. See oli see, et ma kaitsesin oma kallimat, ehkki too tolle mehe arvates polnud seda väärt ;-). Ja muidugi lilled...

Eks Sindki ole siin meheks peetud ;-)

Olen romantika osas Sinuga üldiselt sama meelt, aga tean umbes ja kus situatsioonides võib see taju minu jaoks paremini tekkida. Miskipärast vabas looduses, mitte kamina ees
 
mm 22. jaanuar 2002, kl 17.20
Korralda piknik, kasvõi elutoa vaibal. Ole spontaanne.
 
Fööniks 22. jaanuar 2002, kl 17.26
EneL: jah, õues jah. Seal on teistmoodi olemine kui toas. Toas on niisama hea olla armsa inimesega :)

A imelik on see et reaalis on mehed mulle ikka öelnud et ma olevat just naiselik :) Ja isegi üks naine on sedasi öelnud :)

Vahet pole. Mõtted võivad mul vast isegi mehelikud olla... aga tunded on naiselikud ju :)
 
puu 22. jaanuar 2002, kl 18.53
näpunäidete järgi romantitsemine on väga kahtlane ettevõtmine. kõik naised ei pruugi vaimustuda arututest kulutustest ja mõttetutest asjadest. ärge muutuge naeruväärseks ainult sellepärast, et naisteajakirjad ja saidid seda soovitavad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!