Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
vaimukatele
 
Margo 26. jaanuar 2002, kl 14.01

mina siin kangesti raskemeelseks muutunud, samasuguse inimesega viimasel ajal palju suhelnud ka, sest muidu on ta tore...

tõmbusin nyyd eemale ja pyyan isekeskis positiivseks saada:) samas tahaks teist millegi vaimuka-absurdse-positiivse-sõbralikuga üllatada.....midagi teha või kinkida...aga mõtegi temast tekitab raskemeelsust, niisiis ei kipu fantaasia eriti lendama:) ärge midagi romantilist kyll soovitage, plz:) et siis...palun teie kogemusi lõbusatest absurdsetest tegudest, mis nii iseenda kui teise tuju paremaks teevad...elu on ju ikkagi naljakas:) aitähhhhhh!!!
 
naine 26. jaanuar 2002, kl 17.39
raskemeelsusel on ikka põhjus ka ja kui see pole kõrvaldatud, siis võid naerma jäädagi..!
 
mees 26. jaanuar 2002, kl 18.55
ole ettevaatlik ja ära seejuures raskejalgseks jää
 
mees25 27. jaanuar 2002, kl 03.50
 
kuningas 27. jaanuar 2002, kl 13.59

tahan ka endale narri. tasuta.
 
N33 28. jaanuar 2002, kl 13.26
Kingi ühine solaariumikülastus. Kliimaravi meie tingimustes, kui päikselisse sihtpunkti sõitmiseks napib raha ja aega. Mõjub masendusele ja stressile nagu putukamürk kärbestele.
P.S. Ise kasutan ka viimasel ajal, koos tugevatoimeliste vitamiinidega, muide. Kahe nädalaga on tulemus nii visuaalselt kui ka emotsiooni tasandil märkimisväärne.
Ei toimi siis, kui masenduse põhjuseks on auk rahakotis.
Siis ei mõju õigupoolest muu kui süllekukkunud suurem summa raha.
 
punn 28. jaanuar 2002, kl 15.03
Raha ei anna kõike mida ihaldad.Solaarium on vana äraproovitud värk.Vitamiine ja muid erguteid mina küll ei vaja niigi jääb energiat üle.Hea oleks kui saaks kuhugi reisima, äkki läheks koos.......?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!