Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Õnnitlused Feliksile!
 
Tigr 20. veebruar 2002, kl 10.38
Juhin kõikide tähelepanu tänasele artiklile "Kas tülidega või ilma?", kus tsiteeritakse meie oma kallist Feliksit rohkem kui kord.....võibolla peaksime selle artikli kõik (ka need, kes mõistlikult ja rahulikult kommentaare jagavad) enne läbi lugema kui tulistel teemadel sõna võtma ning üksteist maha tegema/süüdistama hakkame.

Eksole?
 
Feliks 20. veebruar 2002, kl 10.56
Tähh. Samavõrd õnnitlused Vovikule, Kellegile Uuele ja teistele, kelle mõtted tsiteerimist väärivad....tegelt on siin erinevatelt autoritelt niivõrd palju häid mõtteid old, et neist saaks Naisteleht omale aastateks artikleid koostada:)
 
Fööniks 20. veebruar 2002, kl 11.06
Jah, mina olen alati imetlenud seda, kuidas Feliks oma abielu ja kodu väärtustab. See teeb ta eriliseks. (Kõtt, Feliks,ei hakka mulle rääkima kiitmisest!) :)
 
vip 20. veebruar 2002, kl 11.06
ee...mida jagatakse?
 
Anna 20. veebruar 2002, kl 11.20
Jah,
tere!
Tahtsin teatada, et mul vist millestki puudus muidugi, aga alati kui leian kommentaarijate hulgast Fööniksi või Feliksi või kelle iganes kellega mulle olulisel ajal mõtteid vahetatud sai, siis isegi reaalis kisub nägu naerule. Ja mõnikord mõtlen, et kuhu on kadunud Sipsu näiteks või Piloot.

Nii et Fööniks ja Feliks (ei kiida) aga argumenteeritud kommentaare on hea lugeda. Sama ka eneL. tore et olete!

Oi panin vist teemast mööda!
 
teema 20. veebruar 2002, kl 11.26
ja misajast me nüüd inimese väärtust kodule ja perekonnale jutu järgi hindama oleme hakanud? või tunneme me siin kommijaid isiklikult? või tundub oma naine/mees mitte nii väärtuslik kui siinne peategelane.

aga õnnesoovid Feliksile sellegipoolest!!!
 
Fööniks 20. veebruar 2002, kl 11.39
Teema: noh, siin me saamegi ju hinnata ainult jutu järgi. See ongi ju üks virtuaalne keskkond. Feliks on ka virtuaalne mees, me räägime praegu temast, mitte konkreetsest abielumehest nimega "See-ja-See". Oma meest ma hindan reaalis, ja näitan seda välja nii hästi kui ma seda suudan-ja oskan. Oleks ikka väga imelik, kui ma paneks siia virtuaalselt rippuma teema: Minu mees - kõige parem. Mis siis et ta ongi mulle kõige parem ja armsam. Aga mis mõte sellel on? Et viin mehe õhtul kättpidi arvuti juurde ja ütlen, vaata kallis, mis ma sinna sinust kirjutasin? Miks see variant mind küll naerma ajab? :)
 
noor lugeja 20. veebruar 2002, kl 11.43
No onnitlused minugi poolt aga ma ei moista Feliksit päris hästi,mis sunnib teda naistekas olema päevast-päeva.Kommentaarid on asjalikud aga ma arvan,kui mu oma mees naistekates naiste prb. arutaks.Kas see mulle siis väga meeldiks? Kuidagi naiselikuna tundud.(pole etteheide).
 
Fööniks 20. veebruar 2002, kl 11.46
noor lugeja: aga vaata asjale nii - mees, kes siin kirjutab saab aimu ka naiste mõttemaailmast. Võibolla see polegi ühelegi mehele nii paha variant, mõistmaks näiteks ka oma naist? Siin on ju olnud hulgakaupa teemasid, kust selgub, et mehed ja naised lausa krooniliselt ei suuda teise mõttemaailmadesse sisse elada.
 
. 20. veebruar 2002, kl 11.47
 
mees2 20. veebruar 2002, kl 12.02
Mõtlen, et eks naisteleht oleks ilma meesteta ikka natuke igav ka. Ja mõnele mehele (näiteks minule, miks mitte siis Feliksile) on igati meeldiv naiste seltskonnas aega viita.
 
Lilian 20. veebruar 2002, kl 12.10
no nii, nüüd siis võtame täna Feliksi ette....ei võta....ja õnnitlused minugi poolt. kuigi...jah, jääb minulegi arusaamatuks tema tahe siin nendel teemadel arutada. aga edu talle, keegi peab siin neid naisi ju ohjama.

to noor lugeja: jah, tundub see minulegi naiselikuna, aga tühjatast.

to fööniks: miks sa tahad, et mees naise mõttemaailmast alati aru saaks? ta pole ju naine. ära parem taha. tuleb kasuks, küll näed.
 
Lilian 20. veebruar 2002, kl 12.13
to mees2: hi-hii, väga hea vastus. ise selle peale ei tulnud. ja kas tead, miks? mul pole kunagi olnud meest, kes tahaks naiste seltskonnas aega veeta. aga nüüd mõistan teid. polegi nii paha. endalgi huvitav neid meeste kommentaare lugeda. nii et õnnitlused sullegi, mees2.
 
Fööniks 20. veebruar 2002, kl 12.17
Lilian: milles seisneb mittemõistmise kasu? :)
 
sandra 20. veebruar 2002, kl 12.17
Õnnitleda võib Feliksit kindlasti.
Kõigile imestajatele, et meesterahvas siin - mina küll usun, et Feliks ei ole mees. Kui hoolikalt lugeda, siis sarnaneb ta mõttemaailm vägagi naiste omale, küll pisut tavaarusaama järgi meheliku loogikaga, aga siiski naise oma(naiselik meeste loogika:)))).
 
mees2 20. veebruar 2002, kl 12.26
Tohohh, siin hakatakse varsti järgi katsuma kas oled ikka mees või mitte...On vist aeg..
Lilian, äkki Su mees kardab naisi..
 
Fööniks 20. veebruar 2002, kl 12.37
Misasi on "naiste mõttemaailm", misasi on "meeste mõttemaailm"? Kust need piirid tõmmatakse? Kes on andnud definitsiooni? Ma küsin vist sellepärast, et hiljuti peeti mindki meheks ja väide oli sama- aga sa mõtled ju nagu mees. Kas inimesed tõesti mõtlevad nagu "mees" või "naine"?
 
Lilian 20. veebruar 2002, kl 12.40
to sandra: sama siin. loen ka Feliksi naiseks olemist siin ridade vahelt. sry, ei taha solvata. olen lihtsalt selline, kes ei saa alati asjadest nii aru nagu ehk peaks.

to fööniks: ei oskagi sulle sellele küsimusele miskit tarka vastata kui vaid, et kas ise tahaksid siis meeste mõttemaailma mõista? raskeks ei lähe või? ma ei saa naistegi omast tihti aru, liiatigi siis veel meeste. ja kus on garantii, et kui mehe mõistmine tagab ideaalse koosluse ja probleemid kaovad? sai vist vähe vildakas vastus...
 
Anna 20. veebruar 2002, kl 12.42

Oi kui huvitav. Millegi pärast ei ole mina küll selle peale tulnud, et Feliks naine olla võiks. Kui meelde tuletada, siis millalgi arvati ka, Fööniks on mees. Kui nüüd sassi midagi ei aja.

Samas kas sellel ongi tähtsust.
 
Fööniks 20. veebruar 2002, kl 12.46
Lilian: ikka tahaks mõista. Lõpuni nagunii ei mõista. Seda küll karta ei ole, et igavaks läheb. Ja tegelikult ma arvan, et pole olemas klassikalist "meeste mõttemaailma", on erinevad inimtüübid (ka mehetüübid), on erinevad rollid mida need tüübid täidavad. Neid saab üritada mõista ja järeldusi teha.
 
sandra 20. veebruar 2002, kl 12.47
To Fööniks: olen ka kohanud siin kommentaare selle kohta, et Feliks ja Fööniks on tegelikult üks ja sama inimene. Sul on Feliksiga suht sarnane loogika ja lisaks ka tõekspidamised ainult, et sina oled tsipa emotsionaalsem ja naiselikum. Ja meheks peetakse sind vast sellepärast, et üldiselt kipuvad naised probleeme ja teemasid lahates minema üksikasjadesse ja isiklikuks(sul ju kogemus just hiljuti varnast võtta) ja argumenteeritud väitlused nin teemakäsitlused ei ole meile eriti omased. (Kujutan ette kuidas ma selle väite eest nüüd vastu pead saan:))))
 
Fööniks 20. veebruar 2002, kl 12.51
Sandra: jah, seda on ka öeldud (et F=F). Üks pidavat teise multipersonaalsushäire olema või midagi niisugust. Tegelikult ma ei ole nõus väitega, et naised ei taha üldisemalt arutleda. Äkki on asi selles, et kellel on seoses mingi asjaga isiklik probleem, see kipubki võtma isiklikult.Ja naisi on siin lihtsalt rohkem.
 
. 20. veebruar 2002, kl 12.55
 
sandra 20. veebruar 2002, kl 12.58
Ma ei öelnud, et naised ei taha üldisemalt arutada! Tahavad küll, aga neil on seoses iga teemaga nii palju isiklike emotsioone, et nad kalduvad kursilt. Ja ise olen alati salamisi mõelnud, et naistel ei lasta eriti arukatel teemadel kaua rääkida ja kui neil siis võimalus avaneb tahavad nad end tühjaks rääkida ja seetõttu tulebki palju kõrvalteemasid, kuhu sukeldutakse sügavuti.
 
Fööniks 20. veebruar 2002, kl 13.00
Sandra: teema-kursilt hälbimine, see on minu teine nimi :)
Kohe selline viga mul küljes :))
 
Lilian 20. veebruar 2002, kl 13.04
to mees2: ei tea, kas just kardab, aga (ei kirjuta selleks, et nüüd minu mehest siin rääkima hakata) ega ta viitsi küll nendele naiste juttudele kaasa elada. aga ise olen jube rahul. ega ise ka ei viitsi temaga neid meeste jutte (ei karda mehi) ajada. selleks meil siis sõbrad/sõbrannad. kõik on rahul.

to fööniks: panin jälle puusse, mõtlesingi siin mõttemaailma all kõigest mõistmist. miks siis tahad mõista kui lõpuni nagunii kõigest aru ei saa? ise siin vastasid juba kenasti oma küsimusele: on jah erinevad mehetüübid, samuti nagu naistetüübidki. ja sellepärast ei saagi sa lõpuni aru, et naistüüp X ei saagi kunagi mõista meestüüpi Y (ja naistüüp X ei pruugi mõista ka meestüüpi X; üks ju ikkagi naine, teine mees). krt,nii keeruline sai, et ise ka ei saa enam aru. ära rohkem küsi:)))))))))olen blondiin ja ei suuda nii sügavuti teemasse minna:::))))näu.

to sandra: ei saa peapesu:) või tahad?
 
Tess 20. veebruar 2002, kl 13.09
Fööniks 12.37

Ei olegi selliseid inimesi - on targad inimesed(teistsugused inimtüübid), kes mõtlevad naisena olles, natuke nagu mees ja mehena, natuke nagu naine:))
Kergem elada - või hoopis raskem? Igal asjal kaks külge...
Ärge palun nüüd lööma hakake ja ärge tõlgendage, et teisi inimesi rumalateks pean. Üldsegi mitte.

Feliks

Kalli-kalli:)
 
Fööniks 20. veebruar 2002, kl 13.10
Lilian: ma enam ei küsi, aga natuke seletan: mina isiklikult olen küll siit leidnud teatud inimtüüpe, kes lähevad kokku teatud inimtüüpidega IRL. Ja kusjuures, isegi mõnest asjast hakanud aru saama :)
(Fööniks on ka tegelt heleda peaga......... :)))
 
Lilian 20. veebruar 2002, kl 13.23
to fööniks: sulle siis igati hästi mõjunud siin teematamine. ise siin suht uus, pole siit veel leidnud midagi, millest enne aru ei saanud. aga ehk olengi nüüd siin, et leida ja aru saama hakata:)))kuigi ei saa ise ka aru, millest.... lõbus lihtsalt:) tegelikult mind inspireerib küll selline sõnelemine ja nn. meeste kommentaarid natsa, muidu siin oleks ju nii igav...))))

appi, no nüüd läks küll teemasse- õnnitlused Feliksile! siin tuleks ikka Feliksit õnnitleda. äkki on Feliks ka blondiin:)))
 
Brünett 20. veebruar 2002, kl 13.34
Aga milleks või mille eest ikkagi need tohutud õnnitlused???
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!