Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Kuidas saada aru ...
 
M 40- 28. september 2009, kl 02.12
et naine pole Sinust huvitatud? Lugesin mõningaid teemasid ja tekkis hoopis selline küsimus, et olen neiuga kohtunud, oli lõbus, läksime lahku, midagi konkreetset kokku ei leppinud, aga samas telefone üksteisel teame. Mina olen nüüd siis üsna sisse võetud neiust, suhtleme MSN-is. Ta ikka vastab aeg-ajalt, samas mulle tundub, et see huvi on ühepoolne. Millised on kindlad märgid, et naine pole Sinust tegelikult üldse huvitatud? Kardan ka liigselt tähelepanu pöörata talle ja üleüldse on mul tunne, et naistel puudub võime ennast selgelt väljendada, et mees, oli tore, aga sa pole ikka minu maitse. Või olen eksiteel ja tasub ikkagi edasi pingutada kuni veel vastab MSN-is. Kas see kui telefonile ei vastata ja tagasi ei helistata on ka mingi märk? Palun abi, seletage naised ise, kuidas ja millest peaks mees välja lugema, et tegelikult huvi puudub. Ja kas seda huvi puudumist on võimalik ka murda, või on nii, et esimene kohtumine ütleb kõik, kas tekib keemia või mitte. Ja kui ikka tekib, siis naine on ise ka kohe asjas sees. On ju küll selliseid paare, kus pole algul vedu võetud, aga hiljem on saanud sellest vägagi õnnelik paar. Naiste nõu on vaja teemal, kuidas naisi lugeda. Vanust juba nagu on, aga aru ei saa. Mida mehed arvavad, et nemad teavad miks, see mind ei huvita, aga mida naised, see huvitab küll ja väga.
 
heldur 28. september 2009, kl 02.39
Kuigi sind ei huvita, aga ma ütlen ikkagi - naine suhtleb mitme kandidaadiga samaaegselt ja sind on pandud sisuliselt varumängijate pingile ootejärjekorda. Kui põhimängijaga platsil midagi juhtub, siis võid ka sina saada oma võimaluse. Sitad lood sul, vennike.
 
M 40- 28. september 2009, kl 02.53
No see oli vähemalt elutervelt kirjeldatud võimalus ja sul, Heldur, võibki olla õigus. Aga see ei vasta küsimusele, kuidas aru saada, et pole huvitatud? Millistest märkidest?
 
heldur 28. september 2009, kl 03.05
Naised vist lihtsalt magavad hetkel, aga ma sain küll aru, et Sinust ei olda huvitatud. Võin ju eksida ka, sest on olemas naisi, kes hindavad järjekindlust ning neile võib hoopis see meeldida kui mees ei jäta jonni. Aga minu soovitus oleks küll, et kui kõnele ei vastata ja tagasi ei helistata, siis oleks viimane aeg hakata seda tütarlast oma mõtetest tasapisi välja lülitama.
Pea meeles - naised tulevad ja lähevad, aga sõbrad jäävad!
 
n 28. september 2009, kl 03.37
endast, siis:
1. Vastan napisõnaiselt- ei ole mehest huvitatud,võib öelda, et üritan niimoodi isegi tõrjuda.
2. Ei helista tagasi, kui mulle on vastamata kõne- pole mehest üldse huvitatud.

Kui olen huvitatud..teen vahepeal ise juttu. kui küsib midagi üritan teemat üleval hoida. Üritan alati telefonile vastata, alati helistan tagasi, kui on vastamata kõne.

Olen väga huvitatud...helistan vahepeal ise ka.

Kui mees muutub pealetükkivaks-ütlen otse välja..pole huvitatud, ära sega.

Minupuhul, kui ma käituksin sinuga nii nagu sa kirjeldasid, siis sul pole mõtet minuga enam edasi suhelda ja mis kõige kurvem-ma ei tunneks sellest isegi puudust mitte. Kui tunneksin võtaksin ise ühendust.

Tee nüüd ise omad järeldused.
 
jahm 28. september 2009, kl 06.46
Täitsa nõus neiu n-ga, aga samas ei kaotaks veel lootust, kui tõesti põhimängija platsil midagi juhtub, oleks sul veel ehk võimalust, aga kuna tel.nr on teil olemas siis soovitaks lihtsalt jääda ootele ja mitte ise enam kontakteeruda, KUI tal on mingi huvi, siis hakkab ise uurima kus kadunud oled! :) EDU
 
lihtsalt üks naine 28. september 2009, kl 08.41
Ka enam-vähem nõus n-ga.
Kui pole mehest huvitatud, siis:

!. Vastan MSN-is, aga hästi lühidalt ning siis leian mingi ettekäände (kiire) ja lõpetan ruttu suhtlemise.
2. Telefonile ei vsata ja tagasi ei helista.

Miks nii? Sest olen nii kasvatatud, et üritan olla viisakas(?) ning loodan, et mees loeb ise märkidest välja, et tal pole mõtet tõmmelda. Paha on ju teisele öelda, et kuule, Sa ei meeldi mulle ja ära enam tülita. Kuigi see oleks muidugi kõige õigem ja ausam:), aga paraku on ka mõnel naisel enesekehtestamisega probleeme.

Aga kui olen huvitatud, on alati aega suhelda nii MSN-is ning kõik kõned võtan vastu kasvõi südaöösel:)
 
Naine 31 28. september 2009, kl 09.10
Kui EI OLE yldse huvitatud, siis ei vasta k6nedele ega MSNile. V6i kui vastan, siis v6imalikult napis6naliselt.

Elu (st mehed) on 6petanud, et naine ei tohi oma huvi v2lja n2idata, v2hemalt mitte suhtluse alguses. Kui mees meeldib, tuleb hoolitseda, et kontakt ei katkeks, aga mitte algatada suhtlust sagedamini kui 1/4 kordadel.
Minu kogemus ytleb, et mees kaotab huvi ja hakkab l6dvalt v6tma KOHE, kui ta sinupoolses huvis kindel on.
Vbl on teemaalgataja s6brannal samasugused kogemused?
 
n 28. september 2009, kl 09.56
jälle mingi hullult pingutamise jutt?! Kui naisele msn-imine või helitamine on sulle pingutus, siis lõpeta kohe.
Kuidas lugeda - et ei vasta telefonile, juhtub ikka. Kui aga tagasi ei helita, on juba kahtlane.
 
Naine 39 28. september 2009, kl 10.51
Kui pole üldse mehest huvitatud, siis tagasi ei helista.Kui ikka vastamata kõne mehelt, kes nagu meeldib, siis kindlasti helistan tagasi.Ja nagu eelpool öeldud , teen ka ise kõnesid, kui mees köitev ja minu maitse.
Siit lühi kokkuvõte, hoolin inimeset, kes meeldib ja ei jäta teda lõa otsa ootele.
 
proovi, toimib 28. september 2009, kl 14.00
et olla kindel kõiges eelnevalt siin öeldus, saada kutse õhtusöögile sms-iga. siis lihtsam järeldusi teha. tulemustest palun teavita ka meid:) edu!
 
Veel üks n 39 28. september 2009, kl 15.06
Issanda loomariik on kirju.

Miks Sa üldse suhted naisega, veel hullem, nutad teda taga, kui naisel on ükskõik ja kui ta ühendust ei võta? Mõttetu naine.

Mina vastan ausalt, et ei ole huvitatud. Kuigi selliseid olukordi on olnud pigem nooruses.

Sama käitumist soovin ka mehe puhul. Lihtne.
 
naine 28. september 2009, kl 16.08
Täpselt sama, mis meestelgi. Ei ole huvitav mees või äkki olekski aga midagi on viltu, et rohkemaga riskeerida.Äkki su välimus ei meeldi? Äkki su jutt ei meeldi? Äkki sa oled neiu jaoks liiga vana? Äkki sa oled abielus? Äkki oled kodutu? Äkki elad kaugel? Äkki tahab neiu veel ringi lasta?Äkki on su hobid valed? Äkki oled sa lihtsalt mingi mats maalt? Mõtle läbi ja msn-see on tühi asi.
 
noorik 28. september 2009, kl 17.09
Jah kulla mees. Tegelikult sa ju tead, mis tunne see on, kui mõlemad on üksteisest kõrvuni sisse võetud? Me kõik teame seda tunnet, siin polegi midagi mõistatada.

mõtlesin ka sellele, et äkki ta üritab raskestikättesaadavat mängida, aga kui te kokku saate, siis ma arvan on sunt võmatu ja ka täiesti mõttetu meeldimist mitte välja näidata. Milleks? Elu on lühike.
Võid ju testi mõttes ise natuke "ära kaduda"...eks siis paistab, kas otsib üles su.
 
Armas 28. september 2009, kl 21.36
tal on sinust suht ükskõik jah. ma ise suhteln niimoodi meestega, kes on muidu täitsa ok ja toredad, aga mind mingil x põhjusel ei huvita.
no mõni siis kirjutab ja siis ma vastan 2 lauset ja ütlen, et vaja tööd teha või et kiire on...ja ka ise kunagi ei helista.

kui aga keegi meeldib, siis ikka võtan ise ka ühendust ja helistan v messin ka. :) eriti kui juba on aru saada, et mees on sisse võetud minust.
 
maria 22. oktoober 2009, kl 15.15
mees 40?
suure tõenäosusega ta ei helista sulle tagasi sellepärast, et sul ju naine kodus ja ta ei taha sulle probleeme valmistada:)

aga tegelikult jah, eks ta kipub nii olema, et kui huvi ei ole, siis lased teise n-ö kuidagi pehmemalt alla.
Samas aga olen mina näiteks naine, kellele mingist hetkest ongi vaja konkreetsemalt peale lennata! Kui mulle mees kohe üldse ei meeldi, siis ma ütlen üsna konkreetselt, et teatud teemadel pole mõtet minuga rääkida jne, aga üldiselt ma arvan, et selle tunnetab ära

seega - usalda oma sisetunnet või küsi otse - mis sul kaotada on? :)
 
Naine (suure algustähega!) 22. oktoober 2009, kl 17.12
lihtsalt üks naine, see pole küll viisakus, kui lased mehel arvata, kas oled temast huvitatud või mitte. viisakas inimene leiab viisakad sõnad, et mehele öelda, mis toimub. ei ütle muidugi, et oled paks või kole:)

aga vihjed, kuidas naisi lugeda, on siin ära toodud, ja tundub küll, et naine pole teemaalgatajast huvitet. kui ta pole just põhjendanud, miks ei saanud telefonile vastata (oleneb ju ka, mitmest korrast käib jutt!), ja kui msn-s suhtleb ikkagi huviga.
 
Naine, 36 22. oktoober 2009, kl 18.23
Teema on huvitav ja eluline-nii meeste kui naiste seisukohalt.

Käisin eile vaatamas kinos filmi "Inetu tõde".Soovitan vaatama minna eriti naistel.Aga liigne poleks see vaadata ka meestel.
Sealt saab ka teemaalgataja vastused oma küsimustele.

Sinu vanuses võiks juba osata välja lugeda erinevaid märke naiste puhul.Õigemini seda nimetatakse empaatiavõimeks, mida saab ka endas arendada.

On küll rida reegleid,aga samas annab iga mees või naine sellele väikese nüansi juurde.Teatud inimestele on tuttavad sõnad viisakus ja lugupidamine-seda nii suhte alustamisel kui ka lõpetamisel.Mõned meist on hea südamega ja ei taha ehk viia teist seisundini (eriti kui pidada silmas mehi suhte lõpetajatena), mis peaks mõlemale poolele osutuma liiga emotsionaalseks.On inimesi, kes tahavad, et neile kõik välja öeldaks, s.t. tehtaks puust ette ja punaseks.Kõik aga ei ole kas piisavalt julged või lihtsalt ei oskagi südamest südamesse rääkida.Kui osata märke välja lugeda, saab ka aru, kas tegemist on pelgalt viisakuse, konkreetse huvi või sirgejoonelise ükskõiksusega.

Kui esimes(t)el kohtumis(t)el tekib keemia ka, siis võib öelda , et oled õigel teel ja see juhtus loomulikul viisil ning kui ka mõlemapoolselt, siis on see ju lausa võrratu.Öeldakse, et siis on see kõige õigem.Kui see naine testib sind järsku ja mängib kättesaamatut, siis jääb sinu otsustada, kas lähed mänguga kaasa ning kas see on küünlaid väärt mäng niiöelda.See võib olla nii.Aga kui naine aja möödudes ei näita üldse üles aktiivsust ega initsiatiivi ise, siis tundub kahtlane, kas ta soovibki seda.Kõike seda saad sa teada kui usaldad oma sisemist tunnet ja südamehäält:)
Aga kas sa pole mõelnud, et ta pole ju ainuke naine siin maa peal ja ehk annaksid võimaluse veel kellegile, kellega võiks sul olla šanssi millegiks ilusaks??!!Milleks kunstlikult armastust esile kutsuda?:)
 
Jubin 22. oktoober 2009, kl 18.30
Einoh, nüüd saab üks meegi tunda seda, millest naised räägivad. Et milleks küsitakse telefoni nr. kui pole plaaniski helistada. Ega sa vist ise kah end eriti väljandada ei oska, kui pole otseselt küsinud ja sellele ka otsest vastust saanud.
 
n 22. oktoober 2009, kl 18.31
http://www.imdb.com/title/tt1001508/

Siit leiab ka inspiratsiooni:)
 
Jubin.. 22. oktoober 2009, kl 19.18
parandus..meeski, peab see sõna olema.
 
vanamoor 23. oktoober 2009, kl 09.34
No mina ei tea. Kui on olnud vägev kohting, on mees ALATI pannud paika, millal ja kus on järgmine kohtumine. Või vähemasti millal on kontakt. Mitte nii et no vaatame, ma siis kunagi helistan. Kui siis selle järgmise kontakti määramise ajal naine hakkab vingerdama, et ei tea, ma olen siis kinni ja taas kinni, on selge, et ta ei ole huvitatud. Kui mitte, on brooo
 
N 23. oktoober 2009, kl 11.30
Eks see kehtibki nii meeste kui naiste puhul.Väikeste nüanssidega.
 
maali 23. oktoober 2009, kl 16.54
jummal hoidku - 40nene mees ja selline siis! ja teine samasugune "ekspert" heldur annab nõu!:)))

järjekindlus ei loe, kui sa loll ja nõme oled.
aga sul soovitan küsida. suud peas ei ole siis või?
kasuta sellist lauset näiteks: sa oled huvitav inimene, sinuga on hea rääkida. äkki võiksime koos tetarisse minna või kohvikus istuda.

ime, et sa mehike veel selgeltnägija poole pole pöördunud:))
isiklikult mina sinusugusest mökutisest huvitatud poleks.
 
maali 23. oktoober 2009, kl 17.02
ja see pole mingi näitaja, et naine suga suhtleb. mina olen kõiksugu klounidega ajaviiteks lobisenud ja suhelnud. ega see siis veel tähenda, et nendega tõsisemaid plaane peaks.
 
Rax 21. jaanuar 2010, kl 21.11
Need kes siis ütlevad, et küsi otse, mis mökutad siis otse küsimisest pole mõne naise puhul mitte mingit kasu, Endalgi oli selline periood, et naise käitumine täpselt sama mis teemaalgataja kirjeldatud aga otseküsimise peale, et kas ma meeldin talle ja kas tahab edaspidi kokku saada oli vastus, et meeldin talle ja hea meelega kohtub, isegi ajad sai kokku lepitud. Lihtsalt neid aegu hakati pärast sujuvalt edasi lükkama. Küll vaja tööl olla, vanaema juurde minna, sõbrannal sünnipäev. Ühesõnaga loll kes vabadnust ei leia!
 
mhm 21. jaanuar 2010, kl 21.59
Aga mida teha mehega, kes on selliseid "pole sinust huvitatud" signaale saanud ja kellele ka otse küsimise peale "ei" on öeldud, kuid kes sellest hoolimata nõuab tähelepanu ja ei jäta oma jonni, et naisega ikkagi koos aega veeta?
 
Rax to mhm 21. jaanuar 2010, kl 22.11
Vb oleks mõistlik mehega üks korralik jutuajamine maha pidada ja selgitada ja põhjendada talle oma seisukohta.
 
Malle 21. jaanuar 2010, kl 22.17
sellistele tuleb jalaga munadesse virutada, kes aru ei saa
 
Rax 21. jaanuar 2010, kl 23.51
To mhm
ega sa juhuslikult 24 ole ja nimi K tähega alga?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!