Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ostan
Sooviks hobust rentida -Muidunistanud oma hobusest, aga
 
Mia Mai 28. november 2016, kl 00.00
Oleks suur soov endale paariks kuuks hobune rentida. Muidu olen ikka aastaid unistanud päris oma hobusest, aga tahaks enne paar kuud suvel, kui hobuse jaoks aega on siis proovida. Rohelise kaardi eksam tehtud ja neli aastat ratsutanud. Teisest aastast saadik kaks korda ja viimane aasta kolm korda nädalas. Professionaaliks end kindlasti ei nimeta, palju arenemisruumi ikka on, aga olen ikka saanud hakkama päris mitme paharetiga:P. Hüppamisele eriti ei panusta ja ega pole eriti hüpanud ka - mingeid riste, lattaedu ja madalaid oksereid on proovitud, aga rohkem oleme trennides maastikul käinud ja varustuseta sõitnud - hobustele ka vaheldus igavale platsil tiirutamisele. Armastan ratsutades aja maha võtta ja lihtsalt veeta mõnusat aega hobusega. Sooviksin hobuse enda armsasse kodutalli Tallinna lähedal viia, kus hobused on prioriteet nr üks ja kus ta saaks vaba aja lõbusalt koplis veeta. Sooviksin hobust, kellega saaksime koos areneda ja üksteist tundma õppida, sobib ka veidi krutskilikum hobune, sest just sellised õpetavad kõige rohkem.
Pole kindlat aega hobuse rentimiseks - olen kolmeteist aastane tüdruk ja ammu juba mõelnud hobust rentida, tunnen, et olen nüüd selleks valmis:).
Kui soovite enda hobusele suveks uut sõpra leida, siis võite mulle Facebook'ki kirjutada või siia samasse kommentaaridesse ;).
 
Kelle nimele, kes vastutab? 28. november 2016, kl 00.53
Alaealine.
 
Mia Mai 28. jaanuar 2017, kl 22.55
Hobune oleks koplis ja vabal ajal treeneri silma all. Vanemad ka täitsa teadlikud sellest, toetavad igati.;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!