Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müün
www.moemaailm.ee Ilusad riided Naistele !
 
Moemaailm 29. november 2012, kl 00.51
www.moemaailm.ee

Tule liitu meie facebookiga ja võida auhindu ! :)

http://www.facebook.com/MOEMAAILM

Lugupeetud moesõber!

Moemaailm.ee on e-pood naistele, kes väärtustavad ilu ja isikupära. Meie e-poes pakutavad rõivad on stiilsed, pilkupüüdvad, glamuursed ja trendikad. Tootevalikust leiad: pidulikud kleidid, mis aitavad sul särada tähtpäevadel; soojad ja mugavad kampsunid ning pulloverid; stiilsed teksad; figuuri rõhutavad retuusid; värviküllastes toonides topid ja pluusid, mis toovad teile soovitud tähelepanu; ehted ja aksessuaarid; bikiinid ja palju muud huvitavat.

Meie eesmärgiks on pakkuda klientidele kvaliteetseid tooteid ja usaldusväärset ning mugavat teenindust. Uuendame ja täiendame tootevalikut iga nädal. Kõik e-poes pakutavad tooted on kohapeal olemas. Tooteid saab vahetada ja tagastada 14 päeva jooksul alates kättesaamisest.

Riided meie online poes on alati taskukohase hinnaga! Moemaailmas shoppamine on tõeliselt mõnus, sest tooteinfos on olemas põhjalik teave materjalidest ja mõõtudest. Külastades HINNAPIDU on võimalik soetada trendirõivaid eriti soodsate hindadega.

Moemaailm.ee on sinu garderoobi parim sõber, kuhu oled oodatud igal ajal.

Jääge moodsaks!


Sinu,
Moemaailm.ee
 
mangala 10. jaanuar 2018, kl 07.28
Riided & Jalanõud E-Pood - https://adpgtr.com/click/59a65f998b30a88b3b8b456... tellisin ja 5päevaga tuli kaup...toodi otse koju...ja jäin kaubaga väga rahule
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!