Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müün
Naabrid
 
mari 26. veebruar 2002, kl 14.58
Probleem järgmine: Elan 5 korrusel ja mul on nüüd juba 5 aastane poeg. Alati kui poiss natuke rohkem jookseb, tormab alt naaber kohale ja karjub, et hulluks võib minna. Käime kikivarvul, aga pojale ei suuda ma baleriini sammu õpetada.
 
Minake 26. veebruar 2002, kl 15.24
Mida sa nüüd müüd?
 
mona 26. veebruar 2002, kl 16.23
Noh, kelle siis müüd - oma nüüd juba 5 aastase poja või naabri alt?- ))))))))))))
 
mari 27. veebruar 2002, kl 13.02
Vot sellest naabrist tahaks lahti saada jah
 
njuu 28. veebruar 2002, kl 15.48
Kuna sa ise elad kõige viimasel korrusel, siis pole sul ürna aimugi mis tunne see on kui sul keegi ööd ja päevad peakohal tatsab. Alt üles ei kosta midagi aga ülevalt alla kõik liigutused.
Ka mins vihkan oma ülevalt naabreid sellepärast, vahetevahel tekib kohutav uudishimu, et mida kuradit nad seal kobistavad, tatsavad, lohistavad, tundide kaupa, hilise ööni välja, niiviisi, et klaasid ja lambikuplid tilisevad. Kusjuures on see noor, 1,5 aastase lapsega, aga müra on selline nagu nad hüpaksid pidevalt puukingadega kapi otsast alla.
Ilmselt nad ise ei oska kuidagi arvatagi, et nende elutegevus niiviisi meid häirida võiks.
 
abiks ikka 03. märts 2002, kl 23.14
Probleem selles, et veneaegsetel majadel on heliisolatsioon vä kehvake. Selleks, et seda parandada peab panema vähemalt 5cm kihi vahtpolüsterooli ja selle peale on otstarbekas panna puitlaastplaat. Peale seda võid ilu jaoks panna veel parketi. Väike investeering ja probleem lahendatud. Mis puutub asja juriidilist külge, siis kella 23-6 hommikul on keelatud müra tekitamine(kuskil pole keelatud oma korteris normaalselt liikuda?). Vahepealsel ajal palu oma alumistel naabritel pöörduda pretensioonidega riigikogu poole seadusemuudatuste asjus, mis keelaksid lapsel inimväärilise elu ära.
Jõudu sulle
 
Terje 12. märts 2002, kl 18.50
Tere!
Mul endal on ka sarnane probleem. Nimelt mul on ülemised naaprid sellised, kes lõhuvad ja märatsevad. Ja seda mitte keset päeva, vaid öösel kell 23.
Soovitan Sul lasta asjal sama moodi edasi minna, aga käitu irooniliselt-kui ütlemist on, siis ära tee välja! Maksa kätte! Usu, see aitab. :)
 
mari 13. märts 2002, kl 15.21
Tänan, et vastasite ja luban, et järgmisel korral leian õige rubriigi üles.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!