Pole kunagi viitsinud sügavuti süveneda, missugustesse tähtkujudesse mu parimad sõbrad-tuttavad kuuluvad. Võtan neid lihtsalt sellistena nagu nad on. Kuid siis sattus mu ellu üks mees, kellega oli erakordselt suurepärane klapp. Ma ei ole end kunagi kellegagi paremini tundnud, kui temaga, absoluutne rahu ja usaldus, mõistusepärane tõmme ning turvalisus. Mäletan, kuidas tutvuse alguses olin sellest fenomenist hämmingus. Varasemalt oli teiste meeste puhul kogu aeg tunne, justkui liivatera oleks kingas, kuid temaga seda tunnet ei olnud. Ta on kaksik mees, haritud, palju lugenud, reisinud, laia silmaringiga ning pilkupüüdvalt kena välimusega. Ja mis kõige olulisem: me oleme teinteise jaoks loodud, aboluutselt kõiges :)
Olles veidi siinses foorumis teemasid sirvinud, võin teha lühikese kokkuvõtte: mida madalama haridustaseme ning intelligentsiga on inimene, seda enam on temas pahesid ning puudusi. Mõelge veidike nende inimeste peale, kelle näite puhul iseloomustate ühte või teist tähtkuju, kui suureks saate nende haritust lugeda? Siin on muidugi küsimus ka selles, kas rumal inimene suudab adekvaatselt intelligentsele inimesele hinnangut anda? Nagu aru saate, siis tähtkujudega pole siin midagi pistmist.