Temaga on vahel väga raske. Inimene, kes ise võimukas või närviline, ei sobi temaga kokku. Ma ei ole eelnevat jälginud teadlikult, lihtsalt ise olen selline rahulik ja püüan probleeme samuti hästi rahulikult võtta, optimist vist ka üsna suur. Raske on selles osas, et ega minagi kivist pole ja mõni asi läheb ikka väga südamesse. Aga sellisel juhul tõmbun pigem eemale, kui hakkan norima ja nii ta tuleb ühel hetkel ja püüab mu tuju jälle heaks teha ja põhjendada, miks ta ikka pidi mulle nii kehvasti ütlema nagu ta ütles.
Ta on nõudlik ka muidugi - selle unustasin enne mainimata, et naine olgu naine selle kõige otsesemas mõttes (vähemalt selle konkreetse skorpionmehe puhul) - peab hästi süüa tegema, kodu olgu korras (läikigu puhtusest!!!!!), voodis olgu hea jne jne + naiselik, ilus, enda eest palju hoolitsev, kaastundlik, mõistev. Aga pole õige, et skorpion ainult nõuab ja vastu ei anna. Annab küll, aga täpselt niipalju kui sina talle! Kui sa püüad olla igati hea naine, siis on tema ka igati eeskujulik mees! Ah ja, veel, skorpion on väga toetav inimene tegelikult. Kui sul on mure või sa kardad midagi või oled millegagi hädas, siis tormab ta sulle hetkegi kõhklemata appi! Või siis veenab sind väga tõsiselt terve õhtu, kui hästi läheb sinu homne üritus, sest sa oled just selline hea ja tubli inimene, et teisti lihtsalt ei saa minna:)
Hehee, ma võiks hakata raamatut kirjutama, nii palju sai jälle kirja:)