Minul ka siis skoprion-mees. Huvitaval kombel olen samuti Veevalaja - viimasel ajal märkan väga tihti Veevalajaid, kes on suhtes Skorpion-meestega, kuid sodiaagile toetudes ei peaks nagu omavahel sobima.
Minu mees on umbes täpselt samasugune nagu kirjeldas Mjäu.
Kui mingi tüli meil tekib, siis on tema see, kes veeretab tüli süü kohe sinu kaela. Olenemata sellest kes alustas ja ta teeb seda nii, et sa ei saa aru ka.
Üldiselt olen täheldanud, et ta loetleb väga palju vigu inimestele ette, sellesmõttes et aus, kuradima aus inimene. Ning kui sa tahad oma vigadest rääkida, siis ta täpsemalt sulle midagi enam ei ütle. Saa ise nendest aru. Aga kui sa temale tema vigu ette loetled, oioi.
Samuti peale iga tüli oli varem tunne, et ta arvab, et ma jätan ta maha. Üritan talle iga päev selgeks teha, et kui väike vaidlus on, ei tähenda, et ma tema juurest minema lähen. Vaid ma tahaks asju selgeks rääkida, tema aga armastab neid endas hoida. Ükskord viskas mul üle ja selle "aga mine siis ära, kui sulle ei meeldi" peale läksingi minema. Kahe päeva pärast oli telefonikõne juba peal. Ühesõnaga, skorpionid on väga pealetükkivad, aga kasutaksin ka siin seda väljendit, et "taktikaliselt, jõuliselt" pealetükkivad, mitte tüütult.
Samuti nt kui tahan välja minna, on ta väga armukade, tema taktika, uurimiseks, kellega ma välja lähen, on muideks umbes selline: "kus sa siis nende kuttidega nüüd lähed ka?" kuigi lähen hoopiski sõbrannadega. Kui ma pole talle öelnud, et lähen sõbrannadega, siis küsib seda küsimust, et ta saaks kindla vastuse, et lähen sõbrannadega. Ükskord kui läksin meessõpradega välja, näitas näost, et kõik on väga korras. Kell 3 öösel koju jõudes aga istus mees diivanil ning vaatas telekat, varem ei ole kunagi nii juhtunud.
Kui skorpion on armunud, saab sellest väga hästi aru küll - hakkab armastusest väga palju rääkima, küsib, kas ma olen nt armunud või kas ma armastan kedagi. Tahab koguaeg rääkida, helistada, kallistada, suudelda. Suhte alguses ma ei tundnud, et armastan teda tõeliselt, seega vastasin ka eitavalt, et ma ei armasta kedagi hetkel. Solvus, mitte küll sõnaliselt, vaid silmnähtavalt. Olgu tal need head ja vead- nüüd viimased 14 aastat Armastan teda suure algustähega, enne seda olin armunud :)