Kusjuures, see, kes siin nüüd vv-sid hullult sõimlema hakkas lollikarjaks jne sarnaneb täielikult minu vennale (ambur ja Ei ma EI HAKKA nüüd praegu ambureid sõimama ega midagi, lihtsalt toon seose oma elust:) )
Minu jaoks pole selline vaidlus just esmakordne ning tsiteerides:
"Ise aimamatagi reageerivad nad kriitikale kui tujutsevad pubekad või ärahellitatud plikatirtsud. Sõnavõtud muutuvad kohe nii bravuurseks, emotsioonidest juhituks. Täiesti ebaküpsed inimesed. Kõige kõige nõmedam tähtkuju, mis üldse olla saab. Tunnen kaasa kõigile, kes peavad taoliste lehmadega iga päev koos olema. Ausalt: te olete DEBIILIKUD! Halenaljakad klounid! Nohh, kirjutage ruttu midagi vastu :D Trampige jalgu, lõhkege vihast või minestage - MIND EI KÕIGUTA TEIE @!#$ ARVAMUS, sest te olete nii mõttetud eided!!!"
minu jaoks on hoopis selline jutt lapsik ja ebaküps:P
samas ka olen nõus kahe viimase postitajaga :)
Muidu endast veel seda, et isegi olen suht külm ja korra isegi ühe inimese poolt "jääkuninganna" tiitli saanud, kuid mulle meeldibki nii. Igasugused suvalised tüübid ei tüki kh ligi ning palju mõnusam on olla.
Sõprade vastu olen lahke ja ka abivalmis, kuid n-ö vaenlastest ma üritan hoiduda võimalikult kaugele. See ei ole argus, vaid lihtsalt soovimatus selliste mõttetute inimestega kokku puutuda.
Kõik inimesed on mingitpidi erinevad, pole olemas täpselt samasuguseid inimesi. :)