* neil võib olla suuri raskusi suhtlemises teiste inimestega
* nad on tihti äärmiselt ettearvamatud
* tegemist on väga omaette hoidvate inimestega
* nad tahavad ennast tundma õppida, kuid neil on väga raske aktsepteerida oma tagasilangusi
* veevalajad peaksid mõistma, et nad ei ole sugugi kenad, kui mõjuvad äraoleva, põikpäise või isegi edevana
* nad soovivad mõjuda veidi müstiliselt, saladuslikult, kui mitte salatsevalt
* nad tunduvad äraolevad ja isegi reageerivad mõnikord väga külmalt ning asuvad kaitsepositisioonile, seejuures ei taha nad ise sugugi jätta ettevaatliku inimese muljet
* mõnikord võivad need isikud käituda moraalivastaselt, eesmärgiga teisi šokeerida. selle omaduse tavaline väljendus on provokatsiooniliste arvamuste esitamine vestlusel
* veevalajad püüavad end näida väga jahedate, väga sõltumatutena, kuigi nad seda tihti pole
* sätendavad rõivad ja muud läikivad esemed on veevalajast naise tunnusmärkideks
* kui tema heaks midagi erilist teha või kinkida midagi, jätab ta mulje,et polegi selle eest eriti tänulik ega isegi rõõmus. oleks kena, kui nad seda mõistaksid ja oleksid ka teiste suhtes veidi arvestavamad
* suhe veevalajaga toob endaga kaasa palju tülisid
Parajad imelikud nad on. Miks ma peaksin vabatahtlikult sellise tänamatu jääkuningannaga suhtlema? No ei. Ma eelistan ikka sõbralikke, huvitavaid, tuliseid ja elvaid isikuid. Ei vali elusees sõbraks omale sellist elutut kivi. Olgu omaette, ma ei saa aru, kes suudab sellistega suhelda. Ma ei tea kedagi, kes teaks kedagi, kellele meeldiksid veevalajad. Ainult endale nad meeldivad, hea seegi:D Mul on üks veevalajast wannabe "sõber", aga ta on nii jobu ja ajab mind närvi. Tal on koguaeg pea laiali otsas ja tegutseb nii kaootiliselt, ta ei tea ise ka miad tahab või teeb. Kahju on kohe teisest, ta ei saa aru, mis eesmärk tal siin elus on. Lihtsalt kondab sihitult ringi ja üritab külje alla pugeda. Keegi ei talu teda üle paari minuti. Juba esimesed laused, mis ta suust tulevad, ajavad oksele ja tahaks karjudes minema joosta. No nad ei oska kuidagi suhelda ega inimeste seltsis olla. Kobige tagasi puu otsa, ahvid:D ja õppige, kuidas inimestega suhelda ja käituda ehk siis suhtutakse teisse ka paremini.