Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Veevalaja naine - külm nagu jääkuninganna :P
 
vVv 21. aprill 2010, kl 10.52
Ja kõigesuurem probleem oled sa ise!
 
Vv 21. aprill 2010, kl 12.51
Torm veeklaasis...
Jätkake palun :)
 
kalad 21. aprill 2010, kl 13.13
miks siis veevalajad kaladega ei sobi ? :P
 
mullmull 21. aprill 2010, kl 13.19
veevalajad ei sobi kellegagi. need ninapüsti egotsentrikud ei sobi isegi oma lapse ega mehega, mõnitavad ja peksavad lapsi ja petavad mehi
 
kirjutan teie eest ära 21. aprill 2010, kl 14.03
Üha hullemaks läheb. Lisaks on meil kodus keldris piinakamber, kus tapame ämmasid ja meie mehed ka kaovad lihtsalt salapäraselt. Samuti me käime regulaarselt juveelipoode ja vanu vanainimesi röövimas. Lapsi vihkame ka ning tõukame julma irve saatel lapsekärusid sõiduteele.
 
to mullmull 21. aprill 2010, kl 15.50
nii loll olla on vist päris valus?
 
to to mullmull 21. aprill 2010, kl 16.11
Irwwwww keegi tundis end vist puudutatuna-.
tõde teeb haiget jah? vv-niruke :)
 
huumorinurgake: to to mullmull 22. aprill 2010, kl 12.03
kle, kui sul on mõne veevalajaga probleeme, siis ürita ikka ise kuidagi hakkama saada. Meie sind aidata ei saa:))))
 
W 09. juuni 2010, kl 12.13
Jah, ja lisaks kõigele muule oleme veel palgamõrtsukad kah. Saite nüüd rahu või jäi veel midagi hinge kripeldama ??
Irw..mõned kaagutajad nullivad ennast siin ikka nii ära kui veel olla annab. :))
 
keegi magas midagi maha 09. juuni 2010, kl 13.17
no mõni on nüüd igivana teema üles koukind ja pannud i-le täpi :D
 
Milleks ärrituda 09. juuni 2010, kl 15.10
Ei lugenud kõiki kommentaare.
Olen ka veevalaja naine.
Ma ei saa aru nüüd kas need sõimajad veevalajad on siin libad või lihtsalt puberteetikud :)
Omast seisukohast või ütelda, et hoian oma tundeid vaos. Kui saan aimu sellest, et inimest võib usaldada (selleks teen paraja uurimustöö- mitte netis vmt :)) siis avan ennast talle.
Kui aga selgub, et pettun inimeses siis imekiiresti tõmbun tagasi endasse.
Näilise naerunäo ja ükskõiksuse taga aga möllavad meeletud emotsioonid. Need aga jäävad siis juba teisele poolele nägemata... kahjuks või õnneks.
 
mõtlik 09. juuni 2010, kl 23.40
Tõesti kired ja ülevoolavad emotsioonid ei ole veevalaja tugevaim külg, kuid kas kõik peavad olema siis draamakuningannad!?!?!
 
oi jummel (ka vv) 10. juuni 2010, kl 12.08
Mul hakkas praegu häbi selle pärast, et ma veevalaja olen. Kuulge teie siin (väidetavalt veevalajad), minge tehke tass kohvi ja tegelege millegi kasulikumaga. See pideva sita loopimine teiste pihta hakkab ajudele!
 
(vv) 10. juuni 2010, kl 12.30
ma ei saa aru, kas tõesti vv ongi selline uim..seepärast mulle teised ei meeldigi..no oli ju selgitus, et siin üks hullunud jäär hakkas veevalajat "panema"..erilised uimad!
ja see teema on nii vana, et aint idikas loeb seda veel..icc
 
~vv~ 10. juuni 2010, kl 12.31
Ei tee ma siin mingit kohvi, ei joogi üldse kohvi (see on tervisele kahjulik) ja teiseks, eelmine vv, kui sa lugeda natukenegi oskad, siis sit*a loobivad siin vv-de pihta just teise tähemärgi esindajd, niiet neil vv-del on täielik õigus täpselt sama mõõdupuuga vastata!
Ja teisestküljest võetuna öeldakse selle kohta; las koerad klähvivad, vv-de karavan liigub ikka edasi. ;)
 
(vv) 10. juuni 2010, kl 12.34
to ~vv~, õige!
 
kk 10. juuni 2010, kl 19.09
Tugevad ja optimistlikud inimesed. mul pole vv,de kohta midagi halba öelda, üks parimate hulka kuuluv tähtkuju.
mul mitu sõpra vv-d ja ütlen neile teistele virisejatele, et vvdega tuleb osata suhelda ja kui nendega läbi saad, on nad super, vaenlasteks neid aga ei sooviks - on üks halb kogemus sellel pinnalgi. ja parimad sõbrad, kui nad on sind oma sõpruse vääriliseks kord pidama hakanud.
 
astroloogid ütlevad 13. juuni 2010, kl 23.16
veevalajad on ainukesed sodiaagimärgid,kes mitte ühegi märgiga ei sobi või kui siis ainult teise vv või hädakorral teise õhumärgiga.Midagi pole öelda - tõde ongi valus kuulata ja lugeda. Agressiivsed, närvilised ja neil on alati õigus,nad ei eksi kunagi ja nad ei tea,mis on andekspalumine.Ongi kogu lugu.
Üleval siin väike küsitlus,missugused päikesemärgid omavahel abielus. Veevalajate naisi pole ühtegi peale ühe,kes ka maha jäetud.Meeldib see teile kallid veevalajad või mitte - mõtlemisainest küllaga.Parem võtke ennast käsile ja hakake tegelema enesega.
Muideks vv ajastu algas ja mitte midagi see head ei too,ise näete,mis toimub maal ja mis veel edasi toimuma hakkab. VV on purustava jõuga.Ka Venemaa on vv märgi all ja tehke järeldused.
 
lihtsalt inimesed ütlevad... 14. juuni 2010, kl 00.01
...me saaksime aru sellest sõjast siin, kui inimesed saaksid ise valida aega mil maailmaga tutvust teha. Aga ei saa ju! Milleks üksteist sõimata ja alavääristada.
PS. Pole veevalaja ja need viimased on minu elus kõige suuremat hingevalu põhjustanud. Aga mingu neilgi hästi...
 
Teil lihtne ütelda 14. juuni 2010, kl 12.00
aga jah, mina olen veevalaja. Raske on endalgi aru saada endast.
Vahel oleme teiste suhtes liigagi hoolivad, kohati aga võimelised käituma teise inimesega alatult ja hoolimatult.
Süda on meil tegelikult õrnemast õrnem, hing sinder aga külm ja kalk.
Pole me saanud valida millal ilma sündida ning peame oma elurajad suudtma seada , just niisamuti nagu küik teised sodiaagimärkide esindajad.

Kena , et keegi meist (veevalajatest siis), ei räuska enam siin teemas. Piinlik kohe.
 
astroloogid ütlevad 14. juuni 2010, kl 12.36
Tegelikult vv ju pole tõesti ise milleski süüdi,etjust vv sündinud.Ikkagi koostööga kahe inimese vahel nad tekitatud - samas ju oleks hea natuke teada ja eostada järeltulevat põlve eelnevalt arvestada sündimise aega- seega 9 kuud tagasi.Küllap paljud vv ise hädas enesega ja ei tahetagi midagi enese muutmisest kuulda,samas võiks ju.Targad raamatud näitavad,et vv on üliandekad, vägagi paljudel aladel lausa geeniused.Sama on neid kõige rohkem ka psühhiaatriahaiglates olnud läbi aegade.Nad rohkem üksitegutsejad - teistega ei arvestata kunagi.
12.00 - vägagi asjalik kirjapandu,vastab tõele ja analüüsivõimega andekas vv kirjutanud. Ennast aga saab teadlikult muuta küll soovi korral,vanemaks saades see aga raske ja kehvad omadused veelgi võimenduvad.Õppige aga ennast tundma ja mitte ainult veevalajad - hea inimene ikka maruhea olla, tigedus tapab hinge ja ilu. Muideks vv on ilusad inimesed välimuse poolest.Üle 25 aasta õppinud ja lugenud tarkadest raamatutest ja neid raamatuid praegu saadaval palju ja huvitavaid.Teadlaste,meedikute,psühholoogide ja teistegi elust kogenud tähelepanekute kõrval kirja pandud.
Veevalaja aeg aga toob ka palju uut, huvitavat ja põrutavatki kõigile. Kuulake internetist kordust r2 saatest Kosmos - stuudiokülaline oli Igor Volke.Tuleb näha ja olla tähelepanelik enese ümber toimuvasse süübides.
Kulla kommenteerijad - ärge kurjustage siin ennast kaitsvate ja räigete lausetega kirjutajaid vv sõimates - nad pole lihtsalt ennast õppima tundnud ja teavad,et ongi need ainuõiged ja maailma naba........aga ei ole ju tegelikult.Kõigi oma sigaduste ja julmuste eest,haiget tegavate toimetuste eest tuleb neilgi tasuda ja oi kui valusalt veel....nagu kõigil teistelgi sodiaagimärkidel.
 
vv 14. juuni 2010, kl 13.27
veevalajad on oma maailmaparanduslike ideedega nii hõivatud, et nad vahel tõesti ei märka teist inimest enda kõrval. Kindlasti ei ole veevalaja märgis sündinud õnnistatud emotsioonidest küllastunud natuuriga. Neis on tegelikult piisavalt kirge, aga see ei ole suunatud mitte konkreetsele inimesele, vaid avaldub üldisemalt nende töistes tegemistes või hobides, millest nad innustunud on. Veevalajat on võimalik kodustada, aga see nõuab partnerilt teatavat kvaliteeti. Veevalajat inspireerib mees, kes on emotsionaalselt intelligentne, eelkõige toetav ning julgustav kaaslane, kelles peitub teatav praktiline ja stabiliseeriv jõud, mis võimaldab veevalajal hoida kontakti reaalsusega.
 
Mina olengi... 14. juuni 2010, kl 13.55
..veevalaja nn ja teate,olen vägagi õnnelik maailmaparandaja.
Igal hommilul ja õhtul kanaldan häid mõtteid ja armastust kogu universumile ja kõikidele olenditele,kes vähegi abi vajavad.
Armastan tingimusteta kõiki ja kõike.Süda on mul omal kohal,armastan ise ja luban ka ennast armastada.Minu ümber on alati õnne ja rõõmu ja rahulolu.Muidugi meeldib mulle vahel õhku haituda,aga siiani olen osanud end ise tagasi tuua.
Ja ega ma siis niisama mujal ole,ikka asja pärast.
Kuigi horoskoobid ajavad mingit jama,eriti veel tähtkujude sobivustest,aga minu mees on kala ja paremat ei teagi.Mul on minu vabadus ja armastus.Olen hoitud ja kaitstud;)
 
(vv) 14. juuni 2010, kl 14.06
vv-d ei ole võimalik kodustada. ta võib küll aastaid olla suhtes ja teha kõike kire ja armastusega, kuid tema ainus eesmärk on olla vaba ja jääda vabaks kõiges. kes tahab lolli kuulekat "lambasihvrit", peab valima kedagi teist. ja see universumijura pole ka see. vv on sõltumatu ja selleks ka jääb. ei loe, kas ta ümber valatakse pisaraid või tehakse märtri nägu, vv-le on esmatähtis olla vaba maailma igavusest ja väiklusest.
 
(vv) 14. juuni 2010, kl 14.20
kõige hullem, mida vv-de suhtes keegi võib teha, on ähvardada, räusata, sõimelda või temale õelusest näkku karata, teda üritada jalge alla tampida. siis ei taha see inimene ehk enam mõteldagi sellest, mis ta vv-le ütles või tegi. vaenlasena on vv väga hea /ehk siis vaenlaseks ei ole ta soovitav/- ta kogub oma vaimujõu, ja teeb selle, kes tema vastu eksis, pihuks ja põrmuks. aga see ehk loeb ka aastast. ise olen ahviaasta vv ja tunnen erilist naudingut, kui mul avaneb võimalus mõni nälkjas oma roomiksaapaga laiaks litsuda.
 
Teadja VV 14. juuni 2010, kl 14.24
"vv-d ei ole võimalik kodustada. ta võib küll aastaid olla suhtes ja teha kõike kire ja armastusega, kuid tema ainus eesmärk on olla vaba ja jääda vabaks kõiges. "

LOLL jutt. Kehtib hoopis vastupidine.
 
(vv) 15. juuni 2010, kl 11.07
sittagi sa tead! võid ju oma lolli lambanäoga lasta end kodustada.
 
(vv) 15. juuni 2010, kl 11.27
Autor: (vv)
Aeg: 04-18-10 20:49

12:46, 12:48, 13:19, 13:43 ja 14:09, 20:47, 20:49, 20:54 - see ei ole raudselt vv vaid liba - mitte ükski vv ei räuska nii jubedalt. sellist hüsteerilist jäärnaist soovitan kõigil vältida, kuna nägite ju ise ehedat etteastet..mul oli ikka õigus - jäär on hüsteerik..icc

* vaesed mehed, kes sellise despoodiga peavad koos elama..:))
-------------------------------------------------------------

tahaks näha, mitu kommentaari veel kustutatakse, enne kui need minu poolt viidatud räuskava jäära kommentaarid, kes siin kasutas (vv) kasutajanime, siit kustutatakse?
 
raamat ütleb nii 15. juuni 2010, kl 11.34
* neil võib olla suuri raskusi suhtlemises teiste inimestega
* nad on tihti äärmiselt ettearvamatud
* tegemist on väga omaette hoidvate inimestega
* nad tahavad ennast tundma õppida, kuid neil on väga raske aktsepteerida oma tagasilangusi
* veevalajad peaksid mõistma, et nad ei ole sugugi kenad, kui mõjuvad äraoleva, põikpäise või isegi edevana
* nad soovivad mõjuda veidi müstiliselt, saladuslikult, kui mitte salatsevalt
* nad tunduvad äraolevad ja isegi reageerivad mõnikord väga külmalt ning asuvad kaitsepositisioonile, seejuures ei taha nad ise sugugi jätta ettevaatliku inimese muljet
* mõnikord võivad need isikud käituda moraalivastaselt, eesmärgiga teisi šokeerida. selle omaduse tavaline väljendus on provokatsiooniliste arvamuste esitamine vestlusel
* veevalajad püüavad end näida väga jahedate, väga sõltumatutena, kuigi nad seda tihti pole
* sätendavad rõivad ja muud läikivad esemed on veevalajast naise tunnusmärkideks
* kui tema heaks midagi erilist teha või kinkida midagi, jätab ta mulje,et polegi selle eest eriti tänulik ega isegi rõõmus. oleks kena, kui nad seda mõistaksid ja oleksid ka teiste suhtes veidi arvestavamad
* suhe veevalajaga toob endaga kaasa palju tülisid

Parajad imelikud nad on. Miks ma peaksin vabatahtlikult sellise tänamatu jääkuningannaga suhtlema? No ei. Ma eelistan ikka sõbralikke, huvitavaid, tuliseid ja elvaid isikuid. Ei vali elusees sõbraks omale sellist elutut kivi. Olgu omaette, ma ei saa aru, kes suudab sellistega suhelda. Ma ei tea kedagi, kes teaks kedagi, kellele meeldiksid veevalajad. Ainult endale nad meeldivad, hea seegi:D Mul on üks veevalajast wannabe "sõber", aga ta on nii jobu ja ajab mind närvi. Tal on koguaeg pea laiali otsas ja tegutseb nii kaootiliselt, ta ei tea ise ka miad tahab või teeb. Kahju on kohe teisest, ta ei saa aru, mis eesmärk tal siin elus on. Lihtsalt kondab sihitult ringi ja üritab külje alla pugeda. Keegi ei talu teda üle paari minuti. Juba esimesed laused, mis ta suust tulevad, ajavad oksele ja tahaks karjudes minema joosta. No nad ei oska kuidagi suhelda ega inimeste seltsis olla. Kobige tagasi puu otsa, ahvid:D ja õppige, kuidas inimestega suhelda ja käituda ehk siis suhtutakse teisse ka paremini.
 
(vv) 15. juuni 2010, kl 11.41
pole üelgi vv-l raskusi suhtlemisega.
aga mind huvitab, miks jäärad nii verised vv peale on? kas jääradel on alaväärsuskompleks?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!