oled endale väga vale "nime" valinud:)))
mõtle nüüd ise: teed praegu tite valmis, aga kui juhtub sündima enneaegselt, ehk 7 kuul? Oh õudu, saadki endale veevalaja:)) Targem oleks ikka juba eos kõik sellised looduse vingerpussid välistada.
Veel tahaks sulle öelda, et olles ka ise veevalaja, on minu sõprade ja tuttavate ringi sattunud samuti üllatavalt palju selle kardetud:) märgi esindajaid. Ja nad kõik on suurepärased lapsevanemad, neil on väga head suhted oma järeltulijatega. Ja seda tänu asjaolule, et veevalaja ei ole mingi "kanaema". Veevalaja on oma lapsele eelkõige hea õpetaja ja sõber. Ta üritab oma lapsest kasvatada iseseisva ja otsustusvõimelise isiksuse.
Minu vanem tütar on juba täisealine, kuid kui tal on mure, tuleb ta ikkagi sellega minu juurde, sest teab, et ma ei kuku emotsionaalselt lahmima stiilis - appiii, MINU lapsele üritatakse liiga teha. Koos arutame asjad kainelt läbi, et teha õiged otsused.
"Head ööd" musid ja kallid lastele on meie peres olnud täiesti tavaline igapäevase elu osa. Vot selline "ilma armastuseta" lapsepõlv mu lastel:))
Kuid on inimesi, kes teavad mind külma ja kalkuleerivana. Ning on inimesi, kes läheks luurele just nimelt minuga:)