Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Olen kadunud, aidake mind, kui saate
 
kaljukits n 31. jaanuar 2011, kl 16.51
...ma ei tea enam, mida teha. Olen kaotanud elumõtte, minu elus ei ole enam värve, vaid kõik on must. Olen närviline, söön rahusteid, olen halb ema oma lastele, olen endale kohutav, ma ei suuda sellest august välja tulla, iga päev loodan, et millalgi läheb paremaks, et kuskilt tuleb energia....aga ei lähe. Kõik hakkas pihta eelmise aasta sügisel...kui mehega lahku läksime. Ma ei näe oma elus mitte midagi head...nutan, karjun, loobin asju, olen ebastabiilne...ei, ma ei nuta taga oma meest, selles teemas olen mõtetes edasi läinud...aga ma olen ise kadunud ja ma ei oska enam ennast leida... mu hing karjub sees :(

Palun tõmmake mind siit august välja...ei suuda enam, ma ei taha eemal olla, tahan hingerahu tagasi saada, tahan elada...
 
Eda P 31. jaanuar 2011, kl 17.20
Kallis kaljukits n, mõned naised peavad elama koos skorpion mehega. Lohuta end sellega, et alati võib veel hullem olla.
 
miizu 31. jaanuar 2011, kl 17.26
sa peaksid leidma natuke aega omaetteolemiseks, kasvõi paar tunnikest päevas. muidu sellest rattast maha ei saagi. ise olen ebanormaalselt emotsionaalne tegelane ja selliseid hetki paar x aastas tuleb ikka veel ette. siis võtan aja maha ja vaatan näiteks seda http://www.youtube.com/watch?v=JxKUAjsxSk8 läheb pisut paremaks jälle :) vaata, äkki saad ka mõtteid. ole tubli:)
 
oi,oi 31. jaanuar 2011, kl 17.48
Kui vana ise oled ja kui vanad lapsed on?
 
kaljukits n 31. jaanuar 2011, kl 18.08
35 olen..ja lapsed veel koolis ei käi.
 
g 31. jaanuar 2011, kl 18.30
Kui karjud ja asju loobid, siis tuleks tegeleda ka füüsilise kehaga - tundub, et tasakaalust väljas. Ehk tarbid ülemäära kohvi või liha, saad vähe magada? Ei kasuta enamikku toidust saadavat energiat mõistlikult ära? Olulised närvivitamiinid toidust puudu?
Tundub mõttetu jutt, kui kogu maailm näib must, aga füüsilise rahu valem ongi tegelikult lihtne. Ja kui füüsis rahul, rahuneb ka vaim.
Rahustid on minu meelest väga ohtlik ja sõltuvusttekitav kraam, aga see on puhtalt minu arvamus, kogemus puudub.
 
kaljukits n 31. jaanuar 2011, kl 18.43
Kohvi joon ainult tassike hommikul, liha söön väga harva, kui siis kana...vitamiinidest on tõesti puudus, aga ei tea ka, mida vaja...siiski tänud arvamuse avaldamise eest.
 
kes 31. jaanuar 2011, kl 19.11
Ära ohi kitseke :))
Valge jänese aasta toobki rahu ja edu kõigile, see on sodiaagi parim looma-aasta. Ja algab jäneseaasta juba 3.veebruaril. Juhuu!
 
oi 31. jaanuar 2011, kl 19.15
skorpioniga elasid või, siis lähebki toibumiseks aega, ära tal enam lase endale energeetiliselt sisse sõita, suhtlemine lõpetada, nad on energiavampiirid tundlikemate tähtkujude jaoks.
 
lill 31. jaanuar 2011, kl 20.02
Täpselt! Energia vampiirid jah! Ega see skorpion juhuslikult tln kesklinnas ei ela?
 
Kill Bill 31. jaanuar 2011, kl 21.18
Tere Lill!

Kas loogika on alati sinu tugevaim külg olnud?
 
miizu 31. jaanuar 2011, kl 21.33
B - vitamiinid on nn. "närvivitamiinid". aga praegu oleks hea süüa kompleksvitamiine, neid, kus on kõik vajalikud koos ja mineraalid ka. neid on igas hinnaklassis, küsi apteegist. soovitan ka astelpaju marju süüa. ühes marjas on vist 3x rohkem C .vitamiini kui apelsinis. ja praegusel viirusterohkel ajal kuluvad marjaks ära :) poes saadaval sügavkülmutatuna. ma ei poolda ka rahusteid, aga kui nad sulle vajalikud on, siis lase aga edasi, ära ainult doosi suurenda. äkki on ka abi, kui üritad vaikselt endale sisendada, et "no on jah madalseis praegu, aga see on ka normaalne, aga iga päevaga hakkab natuke paremini minema" küll ta lõpuks ikka läheb ka.
 
Kill Bill 31. jaanuar 2011, kl 21.44
Autor, sul on kaks teed mida mööda edasi minna. Ühte rada mööda oled sa juba mõnda aega kõndinud ja ta viib sind sama kindlalt üha sügavamale. Teine on uus ja tundmatu, mida piiravad tundmatud kogemused ja hulk ettearvamatuid ettevõtmisi. Kumma tee valid? Kui selle, millel juba kõndinud oled, siis jätka samas vaimus ja ära siia hädaldama tule, sinu ving ei huvita kedagi. Kui valid selle teise, alusta esimest uue elu päeva puuetega lastekodust vabatahtliku abistajana. Töötad seal paar päeva ja avastad (täiesti tasuta muide) kui lill su elu on siiani olnud ja kui palju rõõme oma virisemisega oled märkamata jätnud.
Valik on sinu!
 
lill 31. jaanuar 2011, kl 22.05
Muidugi on valida ka veel kolmas tee - vabasurma minek ehk kooselu skorpion mehega.
 
Kill Bill 31. jaanuar 2011, kl 22.18
Loomulikult oleneb kõik lillest. Rooside elu on lihtne, nende eest hoolitsetakse, neid jumaldatakse ja nendelt korjab Skorpion meelsasti röövikuid. Karuohakas, kes ennast roosiks peab, temal on tõepoolest raske, sest oma olemuselt jääb ta aegade lõpuni ohakaks. Paar lillakat õit temast roosi ei tee, isegi kui okkaid oleks rohkem kui rubla eest.
 
lill 31. jaanuar 2011, kl 22.39
Skorpion on ise ka ju karuohakas. Novembrikuine karuohakas. hihihhi. Karuohaks, kes ohtlikult torkab aga sellegipoolest mõned otsivad okkaid trotsides teed tema headuse ja üllameelsuse juurde. Igatsen :(((
 
Sõnnitar 31. jaanuar 2011, kl 23.18
Proovige elada üks päev korraga, lubage endale peale kohustuste täitmise ka midagi meeldivat, mis see ka poleks. Vahest tasuks külastada perearsti (võimalik on kliiniline depressioon) või psühholoogi.
 
A 31. jaanuar 2011, kl 23.23
Mina lakun ka juba 5-dat kuud Skorpion mehest haavu...:( Nii raske ja elu on samuti värvitu..jõudu ja tahet pole enam...Kaljukits N jäta oma kontakt,hoiame kokku!
 
kk 31. jaanuar 2011, kl 23.44
Mind aitas vabastav hingamine!Sain ellu kohe värvid tagasi...Soovitan soojalt rahustite asemel.
 
kaljukits n 01. veebruar 2011, kl 09.11
Ei elanud skorpion mehega, tema oli neitsi. Tütar on skorpion. Jah, ma tean, kui puutud kokku inimestega, kellel pole kodu või kellel pole kätt või jalga jne jne, siis näed oma elu hoopis teises valguses...aga hetkel see ei aita. Mul on isegi raske kirja panna, mida tegelikult tunnen ja mis minus toimub... see ei ole virisemine.

Vabastavat hingamist olen proovinud, jäin magama ja sain aru, et see pole minu jaoks või hingasin valesti, ma ei tea.
 
vigur* 01. veebruar 2011, kl 10.35
Kas nüüd sama probleem mis sul aga oli ka mõned aastad tagasi tiba armuvalu ja must masendus. Peaks aitama; roheline tee, jalutamine ja sportimine.
 
Lovely28 01. veebruar 2011, kl 12.54
Mina tunnen ka end halvasti..kirjuta mulle,äkki saame msn,s suhelda.
 
kk 02. veebruar 2011, kl 00.57
Tööl ja kodust väljas käid?
 
amburn 03. veebruar 2011, kl 15.36
mina läksin lahku eelmise aasta algul ....nüüdseks siis juba aasta üksi elanud.
paljuski olen tundnud ja tunnen seni veel siiani nagu sa kaljukits naine kirjutad. asju ma küll ei loobi aga , mis sellest....hooti käivad ka nutuhood külas ja tunnen end mõttetu inimesena. olen 34 a. ühe lapse ema , seega kui arvad et võiksime äkki mõtteid vahetada, anna teada! :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!