Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Sõnn mees
 
Maili 22. mai 2012, kl 10.35
Kas keegi oskab mulle nõu anda, kuidas käituda sõnnist mehega?? Ta vahepeal tunneb tohutut huvi ja siis jälle tundub nagu ei tunneks huvi. Samas kokku ta tahab saada... võibolla ma lihtsalt kujutan ette et vahel on ta sõnumid ja kõned kuidagi eemalolevad. Kas sõnn on muidu selline, kes peab tundma, et on vajatud? Mul ühe sõbranna kutt on ka sõnn ja tema igatahes ei näidanud oma tundeid enne kui sõbranna puust ja punaseks selgeks tegi, et tal on ka tunded. Nagu kartis pikalt saatmist vms- või siis vastupidi, nägi, et kerge saak ja siis järsku hakkas huvituma? Oh ma ei tea, keerulised on need sõnnid...
 
oh jh 22. mai 2012, kl 11.06
mis tähtkujust oled?
need sõnnid on üldse vist kõige mõtetumad mehed üldse! Peadki kõik puust ja punasest ette tegema,voodis kaa!no mitte midagi ei saa tehtud,midagi ei saa öeldud,ainult üks keerutamine ja valetamine(ilustamine) käib...olen 4 a suhtes temaga ja ei saa isegi aru kuidas ma enne seda ei näinud,ei tahtnud näha..ise olen väga otsekohene inimene ja lihtsalt hullumiseni vastik on elada sellise lipitsejaga,tiri sõnad vägisi suust välja..ei tunne ennast naisenagi,olen ise siin peres mehe ja naise eest.Kui oled ka naine,kes tahab,et mees oleks ikka mees õigete sõnade ja tegudega,siis ära teda küll vaata,ma ei usu,et see tähtkujude asi ka nii mööda saab olla..Kui aga oled selline vaiksemapoolne,tagasihoidlik vms..siis vb kannatad sellist meest jh..

keegi võiks siia kirjutada sulle vastupidistest kogemustest..tahaksin täitsa uskuda,et kõik sõnnid pole sellised;) loodan,et ära ei ehmatanud:)
 
proovitud 22. mai 2012, kl 12.21
sõnn mees, mnjah, elukaaslane oli voodis täiesti super, seejärel järgmine kaaslane, samuti sõnn, oli voodis täiesti mõttetu mees. no ei anna võrrelda. valetajad olid mõlemad, kuid elukaaslane valetas kõike ja kõigile. ta sai ise aru, aga midagi teha ei suutnud, esimene reaktsioon oli valetada. pettis samuti, seetõttu ongi eks. nüüd on kolmas kaaslane, esialgu olen voodis väga rahul. viimane on aga vaikne ja kinnine, teistega võrreldes, kes olid joviaalsed seltskonnahinged, alati heas tujus. kõik kolm on aga täiesti fantastilised härrasmehed, kõik uksed avanevad imeväel, klaasid ilmuvad mu kätte, mustad nõud kaovad laualt ja saavad ise puhtaks, alati pakuvad igale poole järele sõitmist jne, üksi asi, mis minu jaoks vaja teha, ei tundu neile raske ja seda on väga mõnus tunda.
 
no 22. mai 2012, kl 12.23
Valetajad ja liiderlikud on mehed-sõnnid. Nutab ja valetab. Ei suuda oma eelmisi suhteid löpetada , et ausalt uue eluga edasi minna. Ka mina oleksin üllatunud kuuldes teistsugustest sõnnidest.
 
Maili 22. mai 2012, kl 15.53
Ise olen kaalud. Aga no tõesti, nagu kisuks ta käest välja ilusaid sõnu... endal hakkab imelik juba. Vahepeal on tal endal aga sellised heldusehood. Nii kiiresti vahetuvad need tujud või lihtsalt ei oska ennast väljendada. Eks näis, mis aeg toob
 
Ka Piret 31. mai 2012, kl 10.40
Viies aasta läheb salasuhe sõnniga,aga hakkab vist vaibuma just minu pooltkuna töökoha vahetuse tõttu ei puutu me enam iga päev kokku.Eelnevad aastad olin ikka mina see aktiivsem pool,väga raske on sõnnist aru saada,mis ta mõtleb või just eriti TUNNEB,ega ta ei räägi neist asjust.Seetõttu aastaid tagasi ma lugesin kõikvõimalikke kommentaare sõnnmehe kohta samast foorumist,et mingitki pilti kokku panna enda jaoks ja seda ma sain.Aga aeg on oma töö teinud ja minu energia otsas(minu sõnn juba 62.a,ise sain 50).Kuna ei oska viidetele juhatada,siis võid lugeda teemasid:sõnnmehe tunded 20.05.11,kuidas võluda sõnnmeest 29.09.10,mida ootab sõnnmees naiselt 13.08.10,sõnnist mees 15.08.10.Rohkem ei viitsinud otsida.Aga kannatlikku meelt!
 
Juzt 03. juuni 2012, kl 05.05
Tuleb nõustuda Piretiga, et tuleb olla kannatlik ja lasta sõnnist mehel uimerdada. Ja pükse, mitte tema jalast ära tirida, ka sõnaosavuses pole nad eriti tugevad( vähemasti minu sõnnu),kuid kui juba rääkima hakkavad, siis köik on läbimõeldud niisama ei lipitse. Valetamiselt pole siiani tabanud, aga jap daamid peavad selle mehega olema vähe agressiivsemad, et midagi juhtuks!
 
Kaljukits n 03. juuni 2012, kl 08.32
Minul olnud elu aeg sellest tähemärgist meesterahvastega hea läbisaamine ja mõistmine (naistega küll ei saa eriti läbi). Ilmselt mõlemad maamärkidena oleme üsna maised, ei hõlju väga pilvedes ja pole me ka väga tulise romantika fännid:) Samas õigetes tingimustes...mm, mul on päris huvitavaid kogemusi olnud selle tähtkujuga;) Kui peaksin aga soovitama, kas Sõnnidele anda pigem hingamisruumi või ise peale käia rohkem, siis valiksin esimese (nagu tegelikult enamike meeste puhul). Nad tahavad ise juhtida ikka asju ja suhteid või vähemalt peab naine neile mõista andma, et nemad just juhivad (kui see ka alati nii polegi tegelikult):)
 
tera 03. juuni 2012, kl 21.08
Sõnni ei maksa alahinnata, kannatlikkus teeb imet. Sõnnile meeldivad ehtsad asjad, niisama tühja ei lahmi.
 
nudik 04. juuni 2012, kl 02.03
ei teagi kust otsast alustada..
üldiselt pole mul sõnn-meestega väga palju kokkupuuteid olnud, aga nüüd ühe sain kirja. ja sain päris ilmeka pildi kokku panna.
tark, arukas, edukas. suudab oma elus palju korda saata tänu nendele omadustele.
sõpru hoiab ja aitab nii jõu kui nõuga.
ausad inimesed, sõnapidajad.
suhetes aga annab nende puhul natuke siiski soovida minuarust.. muidugi oleneb mis tüüpi inimene see teine pool on. hästi kaalutlevad ja aeganõudvad.
minul jäi temaga koos olles mulje nagu me oleks sõbrad ja mitte midagi enamat. küll kurtis oma muresid ja otsis lohutust, aga vastu ei saanud kunagi midagi. kui ütlesin 1 enda mure, ütles, et mis hädaldad.
ma ei tea kas kõigil sõnnidel nii, aga mingist intiimsusest ei saand küll juttu olla.. lähedus puudus suhtest täiesti. sellepärast asja lõpetasingi. kahju.
kõik muu tundus väga hea, mida ühelt mehelt oodata, aga mingi side peab ka 2 inimese vahel olema, ainult heast mõistusest ei piisa.
Karl Kindermacher 08. juuli 2012, kl 10.48
Maili Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ise olen kaalud. Aga no tõesti, nagu kisuks ta käe
> st välja ilusaid sõnu... endal hakkab imelik juba.


Juzt Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ...kuid kui juba r
> ääkima hakkavad, siis köik on läbimõeldud niisama
> ei lipitse.

Kas pole sellistel ilusatel sõnadel suurem väärtus kui "väljakistud" sõnadel?
 
000 08. juuli 2012, kl 11.38
tean ka mitut valelikku sõnnmeest, petavad samuti. ja nende maailm keerlebki vaid nende endi ümber-mina ja maailm. oluline on see, mis välja paistab. ühed suured egoistid, aga sisimas on vaid kompleksides vennikesed
 
tutt-tihane 08. juuli 2012, kl 12.43
To: 000

Kas sõnn osutus liiga kindlameelseks ja sa ei saanud, mida tahtsid, et nüüd pritsid sappi siin?
 
Sõnnitar 09. juuli 2012, kl 00.21
Hmm, mul on täna küsimus, missugusest tähtkujust ei ole ringitõmbajaid mehi?
 
Kaksikud 16. juuli 2012, kl 14.34
Minu Sõnn on just selline mida ei oskaks eeldadagi. Väga aus, ei peta, sest lihtsalt ei julge,pigem olen mina see petja(mis pole eriti üllatav). Räägib poole rohkem kui mina, on selline väga ülev oma tunnetes, väga tihti armastab kallistada, öelda, et armastab jne. Seda pean nende kahjuks küll ütlema, et eelmistest suhetest hoiavad nad kaua kinni, meie oleme koos kolm aastat ja ikka räägib ta oma endisest abikaasast, kusjuures väga negatiivselt ja suur vihaga, aga see on tingitud ilmselt sellest et Sõnnid on väga omandihimulised. Vahel on kangekaelne, aga märatseda ei julge, sest mina olen kohutava iseloomuga ja ta taltub minu viha ees, minu meelest on ta pigem täielik lammas. Väga aeglane, kui mina kõik asjad ära ei teeks või mingit ühisprojekti ei algataks, siis ilmselt läheks enne issanda päike looja, kui asjad tehtud saaksid. Lohakas on ka, aga selle eest on hoolitseb ta väga hästi perekonna materiaalse heaolu eest, mina olen tuulepea. Vist saigi kõik. Ah ja, üks asi veel, nad armastavad kõigega liialdada....olgu selleks söök, jook või seks.
 
SõnnM 16. juuli 2012, kl 15.08
kaksikud ja sõnn on päris haiglane suhe. Lõpeb see teil varem või hiljem. sõnnile ei meeldi liiderlikud naised, neile meeldivad ilusad naised, kes liiderlikke mehi ligi tõmbvad, kuid on truud. Vaene sõnn, kui peab kaksiku, jäära või mõne muu sogase tähemärgiga tegemist tegema. Sõnn mees armastab julgeid ja enesekindlaid naisi, mitte mingeid vahutabvaid ja klamüüdiast ajuhalvatuse saanud kaksiknais. Mine arene, kaksik!
 
Kaksikud 17. juuli 2012, kl 11.12
Lõpeb siis lõpeb, miski siin elus pole püsiv, ainult inimlik lollus, nagu viimase SõnnM puhul ilmselgelt näha on. Ilusat suve!
 
muigav 17. juuli 2012, kl 14.18
tarkusel on piirid, lollus on lai ja piiritlematu.
eriti kui sellega kaasneb buldooserlik pealetükkivus, labasus, vulgaarsus ja agressiivsus.

kaksik- pühvlinna naene sobib ideaalselt ahv neitzi mehaga. megasobivus. cemie, stiil, olemus, käitumine. lausa supper paar.
ilmselt eelmistes eludes juba koos olnud. ja veel milline maagiline ilu?
 
MSõnn 20. juuli 2012, kl 12.16
Jäära ja Kaksikute naistega on üsna paljudel meessõnnidel probleeme. Jääranaise innukus on meeldiv, kuid kipub oma tahtmiste mittesaamisel vihastama ja võib agaruses selliseid rumalusi teha, mida paarisuhtes ei tohiks küll ette tulla.

Kaksikutega on meeldiv koos olla, kuid nad kipuvad elu võtma liiga lõdva randmega. Sõnnile meeldib stabiilsus. Lühiajaliseks armuromaaniks on Sõnnile Kaksikud heaks valikuks, abielu on tõenäoliselt keerulisem.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!