Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Sõnn Mees
 
Kütt 08. oktoober 2012, kl 21.01
Tere!
Palun rääkige, milline on Sõnnist Mees? Mis talle meeldib/ei meeldi? Mis tema tuju alati kindlasti heaks muudab ning mis teda päris kindlasti ärritab? Kuidas võiks tema südant võita või kuidas ei tohiks südame võitmisel päris kindlasti käituda?
Muidugi leidub kõik vajalik info ka internetisügavustes teadusliku tekstina, aga soovin just reaalsest elust päris vettpidavaid näiteid ja kogemusi. Suured tänud!
 
fakt 08. oktoober 2012, kl 21.21
mitte keegi ei valeta nii palju nagu sõnnmees. samuti pole keegi teine nii liiderlik, ta vajab hingamiseks, et naised teda tahaksid ja selle nimel näeb kogu aeg vaeva, et kümned naise doleksid armunud. suurepärane kavaler, libe ja galantne.
 
nipitiri 08. oktoober 2012, kl 21.30
Mina olen täheldanud, et sõnne on üsna raske korralikult vihastada. Ka armastab ta väga rahu, tülisid ei salli ja otsib harmooniat.
Minu jaoks on sõnnid liiga pikaldased.
Üks täpsemaid tähtkujude kirjeldusi on raamatust "Päikesemärgid" http://www.kasutatudraamatud.eu/files/-paikesemargid-linda-goodman.jpg
Sealne kirjeldus on ikka väga paljude puhul täppi läinud.
 
reaalsest elust 08. oktoober 2012, kl 21.35
vaidleksin vastu. Sõnnmees on loomult aus ja truu. Ta armastab aga sõltumatust ja omaette olemist, niiet tema südant ja usaldust pole kerge võita. Peab oma lojaalsust talle siiralt ja kannatlikult tõestama. Kui sa kord oled tema usalduse kaotanud, jätab ta su pikemalt kahetsemata ja tagasi vaatamata lihtsalt maha.
Ta on realistlike unistustega ja materialistlike eluvaadetega.Üldiselt sihikindel kui pakud talle tõepoolest huvi. Kui mitte siis odavad naiste võrgutamistrikid (tehtud abitus ja mossitavad suukesed jms)talle ei mõju. Ei ole eriti aldis püsisuhtesse pühenduma. Mu vend on sõnn :) ja meil on omavahel väga palju läbi arutatud.
 
Sõnnikesest 08. oktoober 2012, kl 22.26
Talle ei meeldi homod, sest on vist ise salahomo (__)*(__)
 
Volli 08. oktoober 2012, kl 22.32
Ma arvan, et erilist nippi polegi võrgutamisel, olen ise sõnn. Üldiselt olen rahulik ja tasakaalukas inimene, kuigi nii mõnedki on mulle öelnud, et olen vana kangus ise :) Ise arvan, et kui on hea klapp ja läbisaamine, siis on võimalik ka sõnni süda võita, sest minu südame on nii kaks naist võitnud, ja mõlemad olid alguses ainult sõbrad. Kui oled eriline, rõõmus ja särtsakas, siis on lootust küll. Sõnnidele meeldivad ka naised, kes endast natuke rohkem lugu peavad, kuigi ideaale ei otsi vast (vähemalt mina). Igatahes jää iseendaks ja ära hakka ennast muutma ja üle pingutama, sõnnidele meeldib loomulikkus. Ainuke asi mida võid teha on see, et ära karda suhtlemist. Sõnn võib küll olla eraklik ja vähe sõpru aga lähedaste inimestega talle meeldib rääkida pea kõigest ja kui mul midagi inimesega rääkida pole, siis on raske ja abitu tunne, pole lootustki, isegi sõbrana vaevu.
 
Volli 08. oktoober 2012, kl 22.42
Ei meeldi see, kui naine flirdib :) Kui tahad sõnni, siis pööra ainult temale tähelepanu, või tee seda nii, et see oleks selgelt näha, et hoolid temast rohkem kui teistest. Endal on silmapiiril üks neitsi, kes just seda flirti armastab ja ei saagi aru kas ta tunneb midagi või mitte.
 
vägagi vähk 08. oktoober 2012, kl 23.24
sõnn ja RAHA :P
sõnn armastab raha. tõsiselt ja südamest. raha pärast ta mitte ainult ei käi töö juures vaid on nõus rabama nii, et veri ninast väljas. materiaalne heaolu on talle a ja o, heategevusega ta reeglina ei tegele sest ise ei saa ta mitte midagi niisama, vaid ainult raske tõõga.
sõnni meelest on kindlaim koht rahale soki sees ja tema padja all, investeerija ta on vilets- ta ei armasta riskida. loteriipileteid ostab järjekindlalt-äkki veab!
naine, kes sõnniga abiellub, võiks võtta motoks ''minu mees armastab raha ja mina armastan oma meest''
:D
 
fakt 08. oktoober 2012, kl 23.41
reaalsest elust Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> vaidleksin vastu. Sõnnmees on loomult aus ja truu.
> Ta armastab aga sõltumatust ja omaette olemist, n
> iiet tema südant ja usaldust pole kerge võita. Pea
> b oma lojaalsust talle siiralt ja kannatlikult tõ
> estama. Kui sa kord oled tema usalduse kaotanud,
> jätab ta su pikemalt kahetsemata ja tagasi vaatama
> ta lihtsalt maha.
> Ta on realistlike unistustega
> ja materialistlike eluvaadetega.Üldiselt sihikind
> el kui pakud talle tõepoolest huvi. Kui mitte siis
> odavad naiste võrgutamistrikid (tehtud abitus ja
> mossitavad suukesed jms)talle ei mõju. Ei ole erit
> i aldis püsisuhtesse pühenduma. Mu vend on sõnn :)
> ja meil on omavahel väga palju läbi arutatud.

ole nüüd, just nimelt reaalsest elust räägingi, mees, kes armastas, ise ka nuttis, aga valetamist ei suutnud jätta. lisaks pettis. ning suhet lõpetama on ta ka vilets, kui ma poleks välja kolinud, oleksimegi veel koos :D ja ei suutnud maha jätta ka oma eelmisi, isegi minu pärast exi maha jättis, suhtles selja taga ikka edasi, lisaks kümnete muude eelmistega :D

hullemat valetajat pole mul õnnestunud oma suht pikas elus kohata. ma olen üliõnnelik, et sellist inimeset enam mu elus pole.
 
sõnn ka /mees/ 09. oktoober 2012, kl 00.15
No ärge nüüd lorage siin, ma lausa ei salli neid valetajaid ja valet üldse. Suhe peab olema selge ja avatud, mitte nii, et teine su kõrval olgu pidevalt valvel ja aina arvaku ja olgu sensitiiv.
Või pole mina siis sõnn?
Ometi olen ju.
 
vägagi vähk 09. oktoober 2012, kl 00.38
sõnn ja TUNDED :P
sõnn on jonnakas ja kangekaelne, ta valib välja sihtmärgi ja tormab, pea ees, kasvõi vastu kiviseina, olles veendunud, et seal on uks.
kui talle ütelda, et uks on meeter vasakul või paremal, ei usu ta teid, sest ta on veendunud oma eksimatuses...ja tõepoolest, varsti on seal mitte küll uks, vaid sisserammitud läbikäik.
sõnn vihkab valetamist, õigemini seda, kui talle valetatakse. ise valetab ta ainult siis, kui ei saa asja maha vaikida või kui tõde pole just kõige meeldivamate killast.
sõnn ei salli karjumist, kritiseerimist ega näägutamist - vastus küsimusele:''kuidas sõnni närvi ajada'', tehke seda seltskonna ees ja ma tunnrn teile kaasa.
sõnni moto suhetes: ''ära arva, et ma su silmadest midagi välja lugema hakkan ja kui sa juba ütlesid A, siis ütle ka B!
 
no 09. oktoober 2012, kl 18.58
fakt kirjutab nagu minu praegusest elukaaslasest.Täpselt nii ongi, nutab ja valetab, et on aus ja ei peta. Aga suhtleb ikka oma eelmiste armukestega edasi. Valelikud liiderdajad kes jäävadki üksikuks.
 
S Õnn 10. oktoober 2012, kl 18.17
Igasugused väited Sõnnist kui megaliiderdajast, ei pea küll kuidagi paika. Korraliku partneri kõrvalt ei hakka ükski täisvereline Sõnn kõrvalt vaatama, otsige viga peeglist!
 
vägagi vähk 10. oktoober 2012, kl 19.55
sõnn ja SÖÖK :P
need ajad, mil teie sõnnist kallim sööb tüki sushit ja vaatab teile õnnelikult armunud vasikasilmadega otsa, on möödas niipea, kui temaga koos elama hakkate.
tahate sõnni hoida õnnelikuna? toitke teda!
kampaania ''viis peotäit juurikaid päevas'' sönni puhul ei toimi. tahate, et ta süüdistaks teid ropendamises - ütelge talle ''dieet'', ''taimetoitlus'', kaalujälgimine''. kui suudate selle kolmiku ühte lausesse mahutada ja lubate sõnni peal katsema hakata, võite kindlad olla, ta kas: läheb ema juurde sööma; otsib mõttes, kus on lähim lokaal; lappab läbi naistuttavad, kes teda toidaks; viskab teid köögist välja ja teeb endale(ja ainult endale) ise süüa, mis ei ole ka paha variant sest paljud sõnnid on köögis väga osavad....
kui asendate viis peotäit juurikaid viie tüki lihaga, on ta rahul ja loobub meelsasti salatiportsust teie kasuks.

sõnni moto toidu suhtes:
Ma ei söö mitte sellepärast, et ma oleks näljas! Mulle lihtsalt meeldib süüa. Ma võin silma pisut kinni pigistada toidu kvaliteeedi suhtes aga portsjonid peavad olema suured!
 
täpselt õige jutt 10. oktoober 2012, kl 20.00
valetab nii,et vastik kuulata lihtsalt! asi selles,et ma näen teda nii hästi läbi,et endastki on sp kahju..nii võlts,ometi minu elukaaslane,kelle valetamisi hakkasin mõistma alles peale paari aastat.
 
Sõnni lahkust 11. oktoober 2012, kl 13.53
kuritarvitatakse. *Õige jutu* kriiskajad ei suuda normaalsed olla ja püüavad varjata oma närusust hoopis teiste laimamisega.
 
Anja-Nanja 12. oktoober 2012, kl 22.40
-



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Anja-Nanja 24.11.2012 13.48.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!