Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Jäär mees voodis?
 
AmburN 09. oktoober 2012, kl 17.30
Kohtusin ühe Jäär mehega, kes pakub täitsa huvi. Puudub varem kogemus Jääradega, seega uurin maad. Mis tegelased on? Tundub hirmus tagasihoidlik, eriti mis puudutab lähenemiskatseid. Räägib/suhtleb täitsa palju ja vabalt, aga muidu tagasihoidlik. Käsil juba mitmes kohtumine, aga ei tee lähenemiskatseid, rääkimata kallistusest, suudlusest jne. Hoian ise ka eemale, kuna ootan ikka temapoolset käiku, on see õige või peaks ise konkreetsem olema? Millised nad üldse voodis on ehk mis sealt oodata on?
 
Agnes 09. oktoober 2012, kl 17.49
2 vaianti. Kas sa ei paku siiski piisavalt huvi või tahab midagi enamat ja tõsisemat.
Parim! Tuline ja kirglik ;)
 
(p)ettekujutluse vili 09. oktoober 2012, kl 22.39
mitmes kohtumine ja polegi veel k...d??? Muidugi millises vanuses ta sul on, eks see kah loe.
 
AmburN 10. oktoober 2012, kl 09.37
Huvipuudust ei tundu olevat. Hoiab pidevalt ühendust ja kutsub välja. Vanus on tal 30. Ei ole k...d jah, ilmselgelt ei kavatsenudki esimesel kahel kohtumisel sinnani jõuda.
 
Hihi 10. oktoober 2012, kl 14.56
Suht sama lugu AmburN-ga.
Tundub,et justkui huvipuudust pole aga ei saa aru, kas see heast kasvatusest või tagasihoidlikkusest (kuigi tagasihoidlikkus kuidagi selle jäärmehe pihta ei käi)no ei tee lähenemiskatseid:)Füüsiline kontakt 0-i lähedane. Samas, mis pagana päralt peaks ta minuga igapäevaselt suhtlema ja kutsuma välja, kui ma pinget ei pakuks.
Siiamaani jääradega samuti kontakt 0, kuigi arvasin, et jäär mees on küll selline paras "kiirelt selga trampija"
Küsimus selline, et huvitav, kui teha ise esimene samm, kas see võiks jäärapurika ära ehmatada? Ja eemale tõugata?
 
(p)ettekujutluse vili 10. oktoober 2012, kl 15.40
Kaotada ei ole midagi, proovige esimene samm ära.
PS andke ka raffale teada reaktsioonist.
 
AmburN 10. oktoober 2012, kl 15.59
Ma ei kavatse küll esimest sammu teha. Las võtab ennast kokku ja teeb ise. Mul on juba sportlik huvi. Iseenesest tundub selline sirgjooneline ja jõuline tüüp, ala võtab selga ja veab koopasse ära, aga eks siis ole näha. Loodan, et see nii on, sest neid silitajaid on olnud juba piisavalt, tahaks vahelduseks midagi metsikumat.:P

On lootust, et Jäärad on jõulisemad ja pöörasemad, mõtlen voodis?
 
Agnes 10. oktoober 2012, kl 16.21
Missa usutled, kindla peale minek, tõsiselt, vii ennast paremasse vormi, et hing sisse jääks :)
 
manni 10. oktoober 2012, kl 19.25
Nonii, eks üldistada ei saa tähemärgi järgi, kuid ühtki uimast jäära pole trehvanud küll. Intiimne kogemus vaid ühega... tuline oli küll aga hoog oli tegelasel ikka nii suur sees, et nagu ei tahtnud minu reaktsioone märgatagi... tormas-trampis üle, kui tuulispask esimestel kordadel. Pidin manitsema lausa. Hoolitsev ja mõistev on küll, tahab, et partneri jaoks see "kõigem" olla voodis. Ja magamistoa maratonidel mitu raudi kindlustatud :)
Aga mina naisena ka nüüd esimest sammu teha ei tahaks, võibolla olen vanamoodne aga mees võiks mehelikult hakkaja ja eestvedaja olla- no vähemalt algusfaasis. Võibolla mõni isane jäär kommenteeriks, millised naised neile meeldivad? Kas sellised hakkajad-murdjad tiigrid... või kavalad nurruvad kiisud?
 
üldistus 11. oktoober 2012, kl 13.57
Kiiresti sisse ja kiiresti välja.
 
kaalud38 12. oktoober 2012, kl 22.13
kui ma nüüd pole hiljaks jäänud,siis tean ka ühtteist jääradest. Neile meeldib mängu ilu ja suurim viga oleks ohjad enda kätte võtta. Sina mängi,flirdi,ole naiselik ja seksikas ja ära ole teiste meestega.puuduta teda,,kogemata,, ja lase jääral sind jahtida,talle meeldib see,muidu kaoab ta huvi. see on väga põnev mõlemale,naudi seda aega ,mida kauem sa suudad oodata,seda meeldejäävam on see,millest oled unistanud.ja anna talle mõista,et tegelikult on ta sulle väga tähtis.ja lase tal olla Mees!
 
Anja-Nanja 12. oktoober 2012, kl 22.32
-



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Anja-Nanja 16.03.2016 17.38.
 
AmburN 13. oktoober 2012, kl 12.19
Sai eile käidud neljandal kohtumisel...ja noh, ikka ei midagi.:)))) Paar füüsilist kontakti oli (juhuslik puudutus jne), aga see oli ka kõik. Päris naljakas on see juba. Samas ma näen, kuidas mees tahaks, aga hoiab end tagasi, kas siis mängu mõttes või eesmärgiga olla lugupidav.

To Kaalud38:

Sul on ilmselt õigus. See mäng on täitsa nauditav.:P
 
mnjaaa 13. oktoober 2012, kl 14.25
Ega see mees jah, sinuga titte teha just ei tahaks...Pole ta mingi titemasin, hoolib sissetulekutest ja tahab opma elu korraldada. Niisugused seksikiimlejad naised ei paku jäärmeestele üldse huvi, tema vajab kindlat ja tõsist naist.
 
Agnes 13. oktoober 2012, kl 21.29
Mis te ajate. Jäär ei käi käest kinni 6 korda pargis jalutamas enne kui...Kui ta tahab, siis ka võtab. Ju siis ei taha.
 
jäärm 13. oktoober 2012, kl 22.43
Asi ei ole nii mustvalge - astroloogiline "pärinevus" moodustab ainult väikese osa inimese olemusest. Lisa "astroloogilisele kaardile" otsa mehe kodune kasvatus, varasemad suhted jms ning võid saada ettearvamatu komplekti, kes mingilgi moel tüüpilist jäära ei meenuta. Võiks ju öelda robustselt, et tavaline jäär mees on kärsitu maha ja taha tegelane, nagu siin foorumis sellist isendit pahatihti sõimatakse - väike laps, kellel esikohal ainult oma huvid.
Saan tuua näite ainult enda põhjal ja ei hakka üldistama - vastan vägagi kirjeldatud mehele, isegi vanus on peaaegu sama, olen siis jäär tugeva neitsi-sõnni mõjutustega. Üldises suhtlemises naistega olen vaba, kuid mis puutub intiimsemat poolt - täiesti saamatu, paras laps. Ühest küljest on suureks põhjuseks minevik, olen armunud olnud ainult neisse naistesse, kes huvitaval kombel on kõik soovinud mind ainult sõbraks. Jäärana loomulikult ei tahtnud ma ükski kord niisama lihtsalt alla anda ja iga lugu kestis ikka kauem kui mõned kuud, kõige kauem 3 aastat. Kuid "jõuvõtetega" ikka ühtki naist enda koopasse tänapäeval ei vea kui tal selleks mingit huvi ei ole. Üks moment ma lihtsalt väsisin sellest kõigest ära, olin jõudnud staadiumisse kus jõudsin naistes pettuda. Tahtsin olla lihtsalt armastatud, aga ei leidnud või siis ei suutnud märgata seda õiget, kellega meil oleks vastastikud tunded.Otsustasin öelda endale, et aitab endale meeleheitlikult selle õrnema poole otsimisest ja keskendusin enda tegemistele (tööle, ülikoolile, hobidele, oma perekonnale) ja ma tunnen end täitsa vabana ning palju optimistlikumalt... rohkem ei hakka heietama ega patja nutma, see pole mu postituse eesmärk. Lihtsalt tahan tähelepanu juhtida faktile, et tegu võib olla küll pesueht jääraga, kes on peitunud oma käitumises mingisuguse maski taga, kuhu on ta mingil põhjusel varjunud. Kui Ta Sulle ikka inimesena meeldib, kuid ise sammu astuda ei soovi, siis ehk julgusta Teda seda veidi konkreetsemalt tegema. Võib olla et mees ei ole üldse huvitatud, kuid soovib olla viisakas või on Tal peas hoopis tõsisemad mured, mida varjab ja mida aimatagi ei oska...
 
Nyt on pullat hyvin uunissa! 13. oktoober 2012, kl 22.48
Jäärmees on hakkaja. Siivutu flirt, otsesed vihjed, käest kinni ja tirima. Achtung, mõnigi jäärapoiss tahab rohkem niisama ära puksida.

Häbelikum Jäär avanebki hiljem, see ei kahanda tema innukust. Oota kiresööst ära! :) Jääme tagasisidet ootama. Sinu Jäär on sisukas eksemplar.
 
neitsi 17. oktoober 2012, kl 13.36
jäärm minu kogemuse põhjal, täielik jobu.
 
aries 17. oktoober 2012, kl 21.35
Aitäh neitsi!
 
Mia1 17. oktoober 2012, kl 23.33
palju olulisem tähemärgist on ta veenuse ja marsi märk...

http://www.cafeastrology.com/articles/sexualastrology.html
 
Mia1 17. oktoober 2012, kl 23.37
PS! minu kindlalt parimad sekskogemused on seotud ühe jäärmehega. tal oli marss vähis ja veenus sõnnis... endal ka veenus sõnnis, nii et kõik sobis :)
 
kaalud n 19. oktoober 2012, kl 22.34
Siiani parim partner. Nii et kannatust :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!