Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksikute horosoop 01.-07.12.2014
gemka 29. november 2014, kl 17.42
Joon alla

Laupäev (06.12) võib osutuda paljude Kaksikute jaoks eriliseks. Täiskuu on sinu tähemärgis - ainus kord sel aastal -, mis tähendab, et lõpud ja algused kajastuvad järgneva 30 päeva jooksul mitmetes olulistes sündmustes. Näiteks, kui sul on kavas järgmisel nädalavahetusel või lähinädalatel abielluda, oled oma tähtedega täielikult sünkroonis.

Ja vastupidi, kui tunned, et keegi on viimaseks piisaks karikas, siis las ta jäädagi viimaseks. Siiski on õhus ka midagi hämarat, eriti nädala alguses. Kui sulle tundub, et miski ei kõla õigesti, ei tundu õige või ei näi õigena, siis suure tõenäosusega see ei olegi õige.

Tõlgitud lehelt: http://www.astrolutely.com/forecasts-Gemini
________________________________________________________________

Järgneva kiire ning põneva nädala lõpuks võid sattuda tähelepanu keskpunkti, ja mitte ainult sellepärast, et täiskuu on 6.12 sinu tähemärgis. Tänu oma innustavale tulevikunägemusele ning märkimisväärselt suurele tööle võid jõuda oma karjääri pöördepunkti. Pole keeruline kujutleda su nime preemiasaajate nimekirjas ning näha, kuidas su pingutusi hinnatakse. Reedeks peaks selge olema, et teistel on sulle veelgi suuremad ootused. Ükskõik, kas sul on soovi teatud ametialast liitu sõlmida või mitte, suure tõenäosusega tuleb sul varsti sellele küsimusele vastata. Nädala lõpuks võid olla seotud mingi rahvusvahelise kogunemisega, kus võetakse väga hästi vastu sinu mõtteid töötajate motiveerimise teemal. On märke ka sellest, et keegi, kellega sa tingimata peaksid kohtuma, on peagi sinuga (võib-olla jaanuari lõpus).

Tõlgitud lehelt: http://www.horoscopes.co.uk/Gemini/Weekly-Horosc...



Toimetatud 2 kord(a). Viimati gemka 30.11.2014 11.11.
 
msx 29. november 2014, kl 22.17
Gemka tänud! Ja palu sagedamat külastust, käin sind siin iga kuu algus otsimas :)
 
Kaksik 30. november 2014, kl 13.33
Aitähh. Otsin samuti. :)
 
KaksikN 01. detsember 2014, kl 14.11
Aitäh gemka. Ja piilun minagi:)
 
oi 06. detsember 2014, kl 21.31
mina näen, et väga ootamatud arengud on toimumas kuu keskpaigaks, võiks öelda, et täpselt vastupidi loodetule, rasked planeedid rasketes aspektides
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!