Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksikute horoskoop detsember 2014
gemka 07. detsember 2014, kl 00.31
Sel kuul on sulle häid uudiseid. Saturn, mis Skorpioni tähemärgis tuuritades on vaevanud sind raske töö või terviseprobleemidega, lahkub 23. detsembril. See on tähistamist väärt, sest sul on tõesti rasked ajad olnud. Saturn saabus sinu 6. majja (igapäevaelu ja kohustused, tööelu, läbisaamine kolleegidega, heaolu, tervis, dieedipidamine) 2012. aasta oktoobris ning sellest ajast peale on sul eelmainitud valdkondades raskusi olnud, asjade ree peal hoidmine on võtnud tavaliselt rohkem aega ning nende peale on kulunud rohkem raha kui sa eeldada oskasid.

Saturn nõuab tähelepanu. Kui ta millelegi su tähelepanu juhib, siis ei ole võimalik seda ignoreerida. Nüüd, mil Saturn 23.12 Skorpionist lahkub, näed kõigis eelmainitud valdkondades peaaegu kohest edenemist.

Tõsi, olles retrograadne, naaseb Saturn 14.06-17.09.2015 Skorpioni, kuid see on vaid mõnekuuline periood, millel pole enam sellist mõju nagu viimasel kahel aastal. Samuti on tõenäoline, et sul ei teki neid valdkondades mingeid uusi probleeme. Lihtsalt hoia oma töödel-tegemistel ja tervisel silm peal ning ära tegele suvel millegi ekstreemsega, siis on kõik korras. Ja kui kätte jõuab 17. september 2015, siis oled lõplikult vaba. Saturn ei naase sinu 6. majja enne 2041. aastat. Nii et sul on tõesti, mida tähistada.

Edasi liigub Saturn sinu pühendumise sektorisse. Nüüd saad näha, kuidas pikaajaline suhe (töine suhe, armusuhe või sõprus) muutub kindlaks. 6. detsembri täiskuu, mis on Kaksikute märgis, näitab, et nii mõnigi kaksik kihlub või abiellub lähiajal või teeb oma partneriga muid pikaajalisi plaane. Teine variant, et annad kellelegi mõne pikema perspektiiviga töise lubaduse, näiteks äripartnerile.

6. detsembri täiskuu on sinu jaoks oluline, kuna midagi sinu jaoks väga tähtsat jõuab nüüd haripunkti või võtab kuju. Kui su sünnipäev jääb vahemikku 30.05-09.06, on see täiskuuseis sinu jaoks topelttugeva mõjuga. Sama kehtib, kui sinu sünnikaardis on mõni planeet 9-19 kraadi Kaksikutes, Kaaludes, Veevalajas, Jääras, Lõvis või Amburis.

See täiskuuseis on meeldivas seoses Uraaniga, mis tähendab, et saad täiesti ootamatult positiivse üllatuse osaliseks. Uraan valitseb leiutamist, eksperimenteerimist ning kõike digitaalset. Võib-olla on su töö seotud uue toote, tarkvara, app'i, telesarja või internetiga. See täiskuuseis haakub kenasti sinu Päikesega, mis ütleb, et uudised, mida kuuled, on ülimalt meeldivad. Ka Jupiter on sel ajal kohal, mis näitab, et varsti pärast täiskuud võid minna väga põnevale reisile.

On ka teisi märke, mis vihjavad reisimisele, kas siis reaalselt või vaimus. Päike ja Uraan on 4.12 väga positiivselt seotud. Hoia kott pakituna ja vaim valmis, sest ka Marss liigub samal ajal sinu 9. majja (kaugemale kui 800 km ulatuvad reisid, võõrad maad, võõramaalased, uskumused, võõrkeeled, kõrgharidus, religioon, kirjandus, kirjastamine, meedia, õigusteadus, tõde, silmapiiri avardumine). Marss on 4.12-12.01 Veevalajas, mis tähendab, et väga suure tõenäosusega asud teele.

5. detsember toob kaasa sideme sinu valitseja Merkuuri ning Uraani vahel. See on suurepärane päev ajurünnakuks ning geniaalsete ja originaalsete ideede väljamõtlemiseks. Päev on ideaalne ka spontaanseks reisiks, avalikuks esinemiseks, poodlemiseks, läbirääkimisteks, kirjutamiseks, toimetamiseks ning uurimistöö tegemiseks. See on üks detsembrikuu parimaid päevi.

9. maja on väga intellektuaalne maja, mis tegeleb informatsiooni kogumise ning jagamisega. Seepärast valitseb ta ka kõrgharidust. Kui oled sellest huvitatud, on detsember ning jaanuari algus heaks ajaks astuda selles vallas samme. Ka eksamite tegemiseks on see õige ajahetk.

9. maja alla kuuluvad ka passid, immigratsioon, viisad, teised kultuurid. Detsembrist kuni veebruarikuuni on hea aeg nende teemadega tegelemiseks.

Kui su töö on seotud kirjastamise või ringhäälinguga, saadab sind detsembris tõenäoliselt edu. Pööra tähelepanu praegu käsil olevatele projektidele - need võivad sind viia väga kaugele. On ka märke sellest, et võid arutada oma advokaadiga mingitel kaubamärgi registreerimise või lepinguga seotud teemadel. Võid algatada õiguslikke protseduure, sest planeedid on selleks toetavas seisus. Kuid hoia kõigest sellisest eemal 15. detsembril, mil Uraan ja Pluuto on omavahel vastuolus. Sel päeval ära võta midagi ette mitte üheski plaanis.

15.12 ei ole kindlasti selle kuu lemmikpäev. Ära laena sõbrale sel päeval raha. Kui seda teed, siis tagasi seda enam ei saa. Samas, kui see sind ei häiri ja kui see inimene on sulle väga oluline, siis anna talle see raha. 21. detsembri noorkuu toob 5 taevalikku kaitseinglit kokku sinu 8. majja (sünd ja surm, seks, uuestisünd, jalgele tõusmine, tervenemine, kingitused, pärandused, laenu saamine, teiste inimeste raha, lapseraha, maksuraha, investeeringud, vana välja ja uus sisse). Näib, et oled aasta lõpus hõivatud raha paigutamise plaanidega, arvete saatmise ja maksmisega. Võid saada suure rahasumma, sõlmida suure summa saamisega seotud lepingu või pidada kõnelusi uue lepingu sõlmimiseks.

Võimalusi on palju. Võid jõuda kokkuleppele lahutusega seotud varajagamisel. Võid saada päranduse. Mingi fond võib sulle avaneda. Võid saada mingi rahalise auhinna või preemia. Võid saada ülikoolist stipendiumi. Summad, millest jutt käib, on suured. Raha näikse sinu rahakotti lausa voolavat, mis tõotab sulle väga luksuslikku aastalõppu.

8. maja on ka muutuste maja, mis tähendab, et võib-olla valmistud mõneks operatsiooniks. Kui nii, siis ongi aastalõpp selleks väga sobiv aeg. 21.01-11.02 on Merkuur retrograadne, siis ei ole enam soovitatav operatsioone ette võtta. Kui vähegi võimalik, kasuta selleks detsembri lõppu.

Kui plaanid reisida, siis ära tee seda 24.12. Merkuur on Uraaniga sel päeval keerulises suhtes. Kui siiski oled sunnitud reisima, kasuta ühistransporti. Ilm võib olla väga halb, samuti teeolud. Pole välistatud, et jõuad kohale päev hiljem. Planeeri nii, et aega oleks piisavalt. 24.12 on ka kehv päev poodlemiseks, nii et kui vähegi võimalik, osta kingid varem. Merkuur valitseb ka ostu-müüki ning Uraan takistab seda 24.12. Kui midagi sel päeval ostad, ei pruugi see pärast enam meeldida või läheb sootuks katki või ei hakka üldse tööle.

Samas, jõulude tähistamine kulgeb 24.12 rõõmsalt. Kuu on Veevalajas - sulle ideaalne seis - ning pole välistatud, et leiad kuuse alt mõne vahva elektroonilise vidina, millel on sinu nimi peal. Häid pühi!

Vana-aastaõhtul, kui kuu on Sõnni tähemärgis, tunned tõenäoliselt soovi olla vaikses, rahulikus ja intiimses seltskonnas ning võtta uus aasta vastu koos mõne erilise inimesega hubasel õhtusöögil või isegi täiesti üksi, vaadates mõnusa teki alt telekat. Sa vajad puhkust ja väike vana-aastaõhtune lebotamine võib olla parim kink, mille endale teha saad. Nagunii oled tõenäoliselt suurema osa detsembrist veetnud põnevalt ringi reisides.


KOKKUVÕTE

Tänu imelisele täiskuule Kaksikutes ja Päikesele pühendumise sektoris kihluvad paljud kaksikud peagi saabuvate pühade paiku. Samal ajal ilmub taevalaele tulemärkidest koosnev säravkuldne puhta harmoonia kolmnurk, mille moodustavad Jupiter Lõvis (heade andide tooja, nüüd sinu reiside ja suhtlemise majas), Päike ja sind valitsev Merkuur Amburis (ühtlasi sinu pühendumise majas) ning Uraan Jääras (üllatuste planeet, nüüd sinu sõpruse sektoris) - kõik omavahel parimas võimalikus seoses. Kõik valdkonnad, mida nad valitsevad, ühinevad ning kingivad sulle kaunid pühad, täis armastust, sõprust ning reisimist, ükskõik siis, kas lähed kaugele või lähedale. Lisa siia veel Marss, mille kohalolu muudab iga su soovi täitmisele kuuluvaks käsuks. Ja selle otsa veel armuplaneet Veenus, mis on sinu pühendumise majas kuni 9. detsembrini, tehes selle aja veel eriti tähelepanuväärseks.

Kas sa oled abielus? Sel juhul poed oma kallimale kaissu ning koos teete reisiplaane, mida ellu viia kas nüüd või hiljem. Kui sul kallimat pole, siis võib-olla sõlmid just sel kuul mõne kena ärisideme. Aeg on selleks soodne.

November oli sinu jaoks tõenäoliselt kulukas, kuna Marss tiirles sinu laenusektoris. Õnneks lahkub ta nüüd tülikast Kaljukitsest ning see toob kaasa tunduvalt kindlama rahalise seisu. Lisaks toob 21.12 eriliselt sõbralik noorkuu kaasa helde rahalise seisu kasvu aastalõpus, mis võimaldab kinni maksta pühadekulud ning raha jääb veel ülegi. Nutikas oleks aastalõpus ka väikest maksukalkulatsiooni teha edaspidiseks, aeg on selleks hea.

Kui vajad operatsiooni, siis hea aeg selleks on pärast 21. detsembrit.

Koolmeistrist Saturn, mis on alates 2012. aasta oktoobrist Skorpionis olnud ning põhjustanud seeläbi mitmetele kaksikutele ühel või teisel moel terviseprobleeme. Nüüd, 23. detsembril, lahkub Saturn Skorpionist, mis toob kaasa kergendust ning ilmselget edenemist selles vallas. Saturn naaseb Skorpioni 14.06-17.09.2015, kui pole tõenäoline, et see lühike aeg endaga kuigi palju probleeme kaasa tooks.

Kui tahad pühadeks kusagile reisida, siis väljavaated on soodsad. Püüa siiski 24.12 teel mitte olla, kuna sinu teekondade juhtija põrkub sel päeval ootamatusi valitseva Uraaniga. Samuti tasub sel päeval vältida sõnelusi sugulastega. Sel päeval võidakse sõnu valesti mõista ning inimesed on ka altimad solvuma. Ole diplomaatiline.

Parim aeg pikaks nädalavahetuseks on 12.-13.12, mil sind valitsev Merkuur on sünkroonis Jupiteriga, tehes reisimisest, kirjutamiseks ja inimestele kõnelemisest puhta rõõmu. 13.12 tõotab tuua nii armastavaid sõnu su partneri huulile, mis võtavad su hinge kinni.

Sel kuul on palju õnnelikke hetki ootamas ja kui lõpuks saabub vana-aastaõhtu, tunned kõige enam rõõmu rahulikust, privaatsest ning mõnusast õhtust.


OLULISED KUUPÄEVAD

Parimad päevad armastuseks, kohtumisteks ja tegutsemiseks: 1., 2., 4.-6., 10.-12., 14., 16., 19., 20., 21. ja 28.

4.12 peaks olema magus päev. Võid sõita kusagile sõbraga kohtuma või sõita kusagile koos sõbraga. Või saad ootamatult väga hea uudise, mis puudutab kirjastamise, televisiooni või raadioga seotud projekti, mis just sind puudutab.

5.12 peaks olema samuti oluline päev, kuna sel päeval sinust lausa purskab häid ideid. Hea päev ajurünnakuks. Rabad kõiki oma suurepäraste ideedega. Sel päeval peaks kõik, mida ette võtad, sujuma.

4.12 läheb Marss Veevalajasse ja jääb sinna kuni 12.01. See tõotab kaugeid reise. Või võtad ette suurema kommunikatsiooniprojekti, mis on seotud välismaaga, mis tähendab pikka kirjavahetust ning telefonikõnesid. 20.12 paiku peaks see valdkond su elus särama lööma, mis omakorda hoiab kõrgel su motivatsiooni asjaga tegeleda.

6.12 täiskuu Kaksikutes ütleb, et oled sel ajal igas mõttes heas vormis. Midagi väga olulist jõuab haripunkti või saab küpseks vahemikus 2.-10. detsembrini.

15.12 on halb päev igasuguseks algatuseks. Ära alusta midagi uut, ära üldse midagi tee, kui vähegi võimalik.

20.12 on hea päev tegelemiseks immigratsiooni ja viisadega.

21.12 uus kuu lubab tegeleda arvete tasumise ning arvete saatmisega. Sama kuupäeva võid valida ka operatsiooni tegemiseks.

23.12 lahkub Saturn Skorpionist, tuues kergendust töö- ja terviseprobleemidele. Edasi liigub ta järgmiseks 3 aastaks Amburisse ja sinu 7. majja (pühendumine, abielu, äripartnerlus). Head suhted viivad nüüd lepinguni.

24.12 väldi reisimist. Kui seda siiski teed, võta selleks aega, ära mingil juhul kiirusta. Ilm võib olla halb, teeolud kehvad. Vali ühistransport, aga isegi siis arvesta ummikute ja reisi venimisega.

31.12 planeeri väike, intiimne ja kodune oleng oma armsama või lähemate sõpradega. Rahvamassis ei tunneks sa end seekord hästi. Pigem ole täiesti üksi kodus ja vaata mõnusa teki alt telekat. Detsember on põnev kuu, nii et kui ka peaksid vana-aastaõhtu üksi kodus veetma, ei tunne sa end mahajäetuna, vaid õnnelikuna, et saad lõpuks ometi natuke puhata.

Aasta 2015 tuleb tunduvalt parem kui 2014!

Tõlgitud lehelt http://www.astrologyzone.com/forecasts...



Toimetatud 1 kord(a). Viimati gemka 07.12.2014 12.10.
 
Mari 07. detsember 2014, kl 11.24
Tänud, Gemka!Nii põnev oli lugeda! :) Mingu sul kõik hästi!
 
kaksik n 07. detsember 2014, kl 12.00
Gemkale kõike seda, mida horoskoop lubab. Imelist jõulukuud! :)
 
Kaksik 07. detsember 2014, kl 18.02
Hurrraaaa, Gemka. :) Ilusat Jōuluaega!
 
ka kaksik 08. detsember 2014, kl 15.33
Aitäh gemka! Ilusat jõuluaega!
 
aga mul vaja just 23. detsember 2014, kl 16.07
homme,24.sõita . . . mis siis saab?
 
vanaema 23. detsember 2014, kl 21.57
Ometigi hakkab paremaks minema! Ära on väsitanud aasta 2014. Tänud sulle Gemka!

Kõige ilusam jõulupuu linna ei tule,
tema koduks on vaikne ja lumine laas.
Õhtu süütab ta okste peal tähtede tule,
inglijuustena lumised vaibad on maas.

Ainult metsloomad kuuske kuldehtes nägid,
täheoksi ja latva, kus helendas kuu.
Jõuluõhtul, kui kullasteks muutusid käbid,
sai tast linnu ja orava kinkidepuu.

Kõige ilusam jõulupuu linna ei tule,
talle võõraks jääb platside kivine pind.
Või kui tuleb, siis võib-olla läbi su une,
läbi unenäo kaitseb ja soojendab sind.

-Leelo Tungal
 
fff 01. jaanuar 2015, kl 23.49
Sooda! 2015 tuleb hullem kui 2014!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!