Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Sõnn mees ei taha suhet edasi arendada
 
Naine küsib 02. jaanuar 2015, kl 23.21
Oleme paar juba peaaegu kaks aastat. Oleme teineteist hästi tundma õppinud.
Pool aastat olen vaevanud pead, miks mees suhet edasi arendada ei taha.
Alustasin siis mõned kuud tagasi ise juttu, et võiksime sellest kokku saades rääkida. Seda võimalust ei tulnud, kuna mees tõmbus eemale. Me ei kohtunud peaaegu poolteist kuud, peitus töö ja hobide taha. Mõistsin, et see oli ettekääne ja ta ei soovi. Siis tekkis veel tüli sellest ja hiljem olin juba mina see, kes ära kadus, ta ei saanud minuga enam ühendust nädal aega. Soovisin olla üksi ja mõelda kõige üle.
Mingi aeg otsis ta mind ikkagi ise üles. Küsis kuhu kadusin ja miks ta minuga suhelda ei saanud. Ütles, et tal tuli blokk ette tookord. Rääkisime ja ta ütles, et siis ei ole enam probleemi tema jaoks ja kõik on korras.
Kuid ometi midagi ei ole muutunud. Ainus asi, et ta on hoopis teistsugune inimene peale juhtunut..palju hoolivam, arvestavam, tähelepanelikum, muretseb pidevalt, kas mul ikka temaga hea on, miski pole enam minust tähtsam, isegi eksi tüütamistest mõttetute asjade pärast on lahti saanud..kõik on liiga hea, et olla tõsi
Räägib, et minuga on nii hea koos olla ja nii kahju on lahkuda (Asi ei ole seksis, kui keegi peaks arvama, et ta minuga sellepärast koos on. Me ei maga koos just eriti tihti, kolme kuu takka ehk korra tuleb ette. Vahel oleme niisama kaisus olnud, kuna ma pole soovinud, tema aga küll, kuid ta on mõistev olnud)
Ma ei mõista miks ta ei tee ettepanekut, kui tal minuga koos olla meeldib, kui ta minust nii palju hoolib ja meie heaolu pärast nii palju muutusi on viimased kuud teinud??
 
Naine küsib 02. jaanuar 2015, kl 23.34
Ise ei julge enam teist korda sama teemat üles tõsta.
Kuid samas ei oska ka miskit teha, arvan, et aeg on juba ammu seal maal, sest ma ei jaksa enam igatseda ja oodata, soovin temaga rohkem aega koos veeta ja ta kordab mulle pidevalt, et soovib sama. Kuna mina enam sel teemal ei rääkinud, alustas ta ise leierdamist, kui hea on koos olla ja soovib, et see aeg ei lõppeks.
Nii palju tuttavaid on selle paari aastaga suhtesse asunud ja elavad juba koos, on isegi abielus.
Ei tea, millal meie sinna jõuame.
Tavaliselt pean ära vajuma, et sõnn liikuma hakkaks
 
1 x 02. jaanuar 2015, kl 23.36
Kui 1 x saab kolme kuu jooksul, siis ükski mees ei taha sellist suhet edasi arendada.
 
Naine küsib 02. jaanuar 2015, kl 23.47
Me oleme vajadustest rääkinud ja need on sobinud. Mingi aeg oligi nii nagu vajadused olid, aga siis hakkasin mõtlema, et ehk ongi asi selles, mõtleb, et kõik on olemas ja siis polegi vaja
 
tee eeltööd 03. jaanuar 2015, kl 00.51
otsi korter välja või maja.. ja näita mehele, ja ütle, et sellist sa just tahaksidki.
vaata, mis vastab.
 
sõnnmehe endine 03. jaanuar 2015, kl 01.21
haa, ja sa vist kohe päriselt usud, et su sõnn teisi ei pane :D
sõnnmees paneb IGAS SUHTES kõrvalt, tal on lausa haiglane vajadus, et naised januneks ta järele, ta hoiab, muidugi sinu eest salajas, kõiki eelmisi suhteid soojas ja aeg-ajal kirjutab neile, kuidas tahaks nii kokku saada. sest ta ei talu mõtet, et keegi eluga edasi läinud ja ei õhke enam tema järele.
 
kahjuks tuleb 03. jaanuar 2015, kl 01.48
eelmise endisega nõus olla, midagi rohkemat on raske lisada, sõnnist mees on suurim lits ja petis meeste seas, nii oli, nii on ja nii jääb. tal on ka mõnigi hea omadus, aga need ei muuda eelnimetatud fakte.
 
to sõnnmehe endine 03. jaanuar 2015, kl 03.34
sellist idiootsust on raske kommenteerida
 
:) 03. jaanuar 2015, kl 07.07
no kui seksi saab korra kvartalis, siis ma ei tahaks ise ka selle suhte pealt edasi minna aga miks on tal hea, kas sa teed maitsvat rooga või pakud peavarju kusagil teises kohas elades, kuhu ka temal aegajalt vaja tulla? Miks sa ise teda tahad?
 
Naine küsib 03. jaanuar 2015, kl 10.33
Lihtsalt minu seltskond meeldib talle. Hoiab koos olles kaisus, suudleb palju. Ütleb et see kõik on nii hea. Talle maitseb mu toit, küsib kõiges nõu minult.
Ütleb, et ei taha mind kaotada.

Aga ometi paari aasta jooksul pole me kuhugi jõudnud.

Korter on tal olemas ja ka minul on väike, sinna me ei mahuks.
Peaksime tema juures elama, kui kokku kolida sooviks.

Ei teagi kuidas ääri-veeri uurida, nii, et ta jälle ei ehmataks
 
Naine küsib 03. jaanuar 2015, kl 11.14
Seks on harva, kuna selleks pole eraldi elades võimalust. Töögraafikud erinevad, ta laps eelmisest elust viibib vahel siin jne...
 
küsivale hanele 03. jaanuar 2015, kl 11.46
oh sa vaene rumal hani. lugeda sa ei oska, sellest aru saada ammugi mitte, sinu osaks saab kõik see, millest sulle rääkida püütakse, omal nahal läbi põdeda ja vannitäisi pisaraid nutta. kahju sust, aga aidata pole võimalik. pane siis nahk valmis, seda ta hakkab sult lõikuma pikalt ja põhjalikult. ja ära enam hala siin. loll saab kirikuski peksa, elust rääkimata.
 
viimasele 03. jaanuar 2015, kl 13.14
Sul on raske aastavahetus olnud? :)
 
to küsivale hanele 03. jaanuar 2015, kl 13.19
Kas sa endast kirjutasid just..
Sa ei tea kogu minu lugu, et järeldusi teha.
See ei olnud küsitud, millest kirjutasid. Ehk on hoopis sul arusaamisega raskusi.
Kirjutasin vaid mõned faktid ja sa kohe tead mis ja kuidas..nojah siis
 
olenemata märgist 03. jaanuar 2015, kl 14.47
1 x Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kui 1 x saab kolme kuu jooksul, siis ükski mees ei
> taha sellist suhet edasi arendada.

Kui mees saab naiselt 1x kolme kuu tagant, palju saavad kõik teised ligiajajad? Muidugi tuleb kopp ette kui naine kepib vahepeal teistega. Mees saab aru, et naine pole vahepeal nunn olnud.
 
Naine küsib 03. jaanuar 2015, kl 17.00
Ei oska kommenteerida viimase postitust. Kuna suhtes olles ei maga teistega.
 
krabi 03. jaanuar 2015, kl 17.27
Hmm, korra nädalas võiks ikka ju kokku saada või mis?
Mis suhe see on? Te olete sõbrad, FWB.
Karl Kindermacher 03. jaanuar 2015, kl 23.02
sõnnmehe endine, sa teed selle vea, et arvad, nagu mõtles mees naise kombel. Välja tuleb midagi harukordselt jaburat. Aga ometi ei saa Sa kunagi sõna võtmata jätta.

Teema autor: ehk on suhe just sellises seisus, nagu Su kaaslane soovib? Aeg-ajalt kokku saada ja koos olla. Polegi vaja midagi kusagile arendada.
 
ilma naljata 04. jaanuar 2015, kl 18.20
Naine küsib Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ei oska kommenteerida viimase postitust. Kuna suht
> es olles ei maga teistega.

Mees ikka teab, et te suhtes olete ja sa teistega ei maga?
 
Kaljukits 04. jaanuar 2015, kl 19.28
Alguses on mainitud, et seks on 1 x kolme kuu jooksul. Vahel olete lihtsalt kaisus, sest sa ei taha muud.
Samas kui hiljem öeldakse, et 1x kolme kuu jooksul võib põhjus olla, siis mainite, et see vaid selle tõttu, et te harva koos? Pigem siiski ikka selle tõttu, et sa ei taha isegi, kui olete harva koos. Või kuidas? Kui sulle temaga juba voodis klappi pole, siis miks edasi arendada sealt midagi?

Mis tähtkujust ise oled? Sõnnidel on mingi kahtlane omadus naisi enda järele hulluks ajada. Kusjuures tihti ei pea nad ise selle jaoks midagi tegemagi. Isegi sama läbi kogetud (kuigi käin tegelikult pea maas ringi ja kedagi sellise pilguga ei vaata). Päris valus õppetund oli. Igal juhul, soovitan soojalt asju kainelt vaatama hakata. Armununa on lihtne illusioone luua.
Teine võimalus on lihtsalt otse küsida. Sõnnid väga arvamismänge ei armasta ning kellegi lükata-tõmmata olla ei taha. Ehk kaob alguses ära peale otsekohest küsimust, et mõelda. Kuid kui siiski huvitatud on, siis tuleb varsti tagasi. Samas, kui pole huvitatud ja tagasi ei tule, siis oled vähem aega raisanud, kui arvamismängudega.
 
eelmisega nõus 05. jaanuar 2015, kl 00.00
Sõnnid vihkavad äraarvamismänge. Kõik olgu konkreetne.
 
eelmisele ja sellest eelmisele 05. jaanuar 2015, kl 00.14
Kas just vihkavad, aga ennast tema silmis lõplikult lolliks on võimalik tõesti teha kui primitiivseid mänge mängida. Nii mõngi on võtnud riski ja hiljem silmad peast nutnud, sest lolliks saab ennast vaid korra teha, edaspidi oledki Sõnni silmis igavesti poolearuline mängur. Aga alati saab mõne uue Sõnniga uuesti katsetada, ehk tulevikus veab paremini.
 
Sarvik 05. jaanuar 2015, kl 17.30
Naistel on üks levinud tüüpviga. Nad ei ütle midagi otse välja ning ootavad, et kõik teavad selgeltnägijatena nende kõiki salasoove. Ega ikka tea küll, eriti kui väga hajusat juttu aetakse. Tüli tekkides on naisel esimeseks argumendiks, et ma ju andsin märku?! Ei andnud, võibolla tegi grimasse või mossitas paar päeva ilma mingi põhjuseta.

Hakake ükskord ometi rääkima, on see nii raske? Pipramõistatused on rohkem plikakeste asi.
 
naissarvik 05. jaanuar 2015, kl 18.03
Ega need mehed ka rääkimisega just ei hiilga, Eesti omad vähemalt mitte...ju see eestlastele ikka omane, et pigem vaikitakse ja tehakse vingus nägu, aga jumala eest otse näkku öelda, milles asi, see pole ju ilus ja lubatud jne :) Aga ega keegi ei saa keelata inimestel endil oma elu raskeks ja keeruliseks elada :)
 
... 06. jaanuar 2015, kl 00.37
Soovitaks natuke kaaluda, kas sa ikka tahad kokku kolida? Kokku kolides kaob kiirelt armunu periood ning asendub koduse rutiiniga. Selle asemel et mõelda, miks juba midagi edasi ei arene, tasuks nautida seda aega, kui koos olete. Ära mõtle üle! Küll siis need õiged asjad ka õigel ajal tulevad.Õpi teda tundma ja lase temal sind tundma õppida! Sõnnile ei meeldi, kui teda otsustama sunnitakse. Sa oled talle juba vihjanud, millised su soovid on. Usu mind, ta teab nüüd seda ja küll ta annab sulle teada, kui aeg tema jaoks sama sobiv on. Sama probleemi pidevalt üles tuues, hirmutad sa ta üldse eemale.

Ja teiste suhete järgi kindlasti ei tasu otsuseid teha. See, et keegi juba kahe aastaga abiellub, on veidi ulmeline. Vaid üksikud jäävad peale nii kiiret otsust õnnelikult püsima. Koos peaksite olema ikka sellepärast, et tahate, mitte sellepärast, et tuttavatele näidata, kui kiirelt teie suhe areneb.

Tasub muidugi hoiatada teemaalgatajat, et maamärgi esindajad loevad tihti välja, et nendega mängitakse. Aga nad ei pruugi taibata, et nii tõrjuvad ka need eemale, kellel olid ainult siirad kavatsused. Kõik ei soovi halba, vaid lihtsalt õpivad alles maamärgist partneriga õigesti käituma. Sest iseloom on neil raske ning võtab aega, et mõistma hakata!

Igal juhul soovin teemaalgatajale edu ja palju kaalumist enne otsuste tegemist!
 
imelik küll 06. jaanuar 2015, kl 12.20
No minu arvates olete lihtsalt head sõbrad.
Kirjelduse järgi pole ju suhe. Ma arvan ka, et sõnni arvates te pole suhtes, veedate vahest koos meeldivalt aega.
 
.halloo. 07. jaanuar 2015, kl 16.39
Kolm kuud ilma seksita ja olematu suhte nimel kuival istuda? See ajab iga Sõnni närvi. Kui on suhe, olgu seks olla.
 
Naine küsib 20. jaanuar 2015, kl 15.37
Olgu olla :)
Ma ju juba ütlesin, milles asi..loetakse välja seda, mis omale pinget pakub, ülejäänut lihtsalt ei nähta või on tarvis jonni ajada. Aga nende lõbuks kordan veelkord :)
Meil ei ole võimalik ainult seksi pärast kokku saada ja harva, sest teisiti pole võimalik olnud meie mõlemi arvates. Kõik on meie omavahelise kokkuleppeni jõudnud. Välja arvatud teema, mida küsisin, miks tal suhte edasi arendamine nii kaua aega võtab? Saaksime siis rohkem koos olla.
Mainisin korra, siis ehmatas ja tõmbas tagasi, aga ilmus uuesti välja..ei küsinud tookord, hakkas ise rääkima, et tekkis blokk..rääkisime asjad sirgeks ja ütles, et nüüd enam blokki pole ja on võimalik kooselu...Viis kuud on möödas, ei mingit juttu enam sel teemal..ei julge ka mina enam peale käia.
Elan oma elu ja keskendun muudele asjadele (lapsele, hobidele, spordile) mitte suhtele enam.
 
ütleja 21. jaanuar 2015, kl 14.28
Naiivsuse musternäide. :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!