Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksikute horoskoop jaanuar 2015
gemka 04. jaanuar 2015, kl 22.57
Jaanuari alguses on su mõtted hõivatud rahaasjadega. Võid saata arveid, raha hoiuarvele panna ning otsustada, kuidas oma rahaasju alanud aastal ajada. Juurdlesid selle üle juba detsembris, võib-olla kohtusid sel teemal ka raamatupidaja või finantsistiga. Kui mitte, siis on jaanuari algus heaks ajaks, mil oma asjad korda ajada. Võid juba valmistuda ka uueks maksuaastaks. See on sobiv ajahetk, kuna su aasta tuleb kiire. Milleks raisata aega kalkulaatori taga, kui võiksid selle asemel hoopis ringi reisida ning inimestega kohtuda.

Rõhuasetus rahaasjadel kulmineerub 5. jaanuari täiskuu ajal, mis luuakse 15 kraadi Vähi tähemärgis ning mis valgustab su sissetulekute ning säästude maja järgneva 4 päeva vältel. See täiskuuseis ei ole sõbralik ning võib põhjustada rahateemalisi pingeid. Uraan on selle täiskuuga keerulises suhtes, mis tähendab, et ootamatult võib pinnale kerkida mingi rahaline seis, millest sa ei olnud teadlik. Ka Pluuto on kehvas asendis, pannes sind tegema asju või nõustuma asjade või lubadustega, mida sa tegelikult ei tahaks. Pluuto juhib ka valitsusasutusi, nii et võib juhtuda, et saad ootamatu arve kusagilt. Õnneks on täiskuu mõju alati selline, et ta tuleb, annab oma uudised edasi ja ongi kõik. Sellel ei ole mingeid pikaajalisi mõjusid. Sul ei ole pikka aega asjade korda ajamiseks, õnneks oled loomu poolest leidlikum ja kohanemisvõimelisem kui teiste tähemärkide esindajad, seepärast leiad viise, kuidas tekkinud olukord lahendada.

Ülejäänud kuu on kena. Marss on 5.12-12.01 Veevalajas, mis on sinu jaoks jumalik seis, mis märgib võimalikke kaugeid reise, kirjastustegevust, tele- või raadioprojekte või isegi mitut asja neist. Asjad neis valdkondades liiguvad imeliselt hästi ja seda isegi hoolimata sellest, et mõned teised su asjad võib-olla nii hästi ei lähe. Igatahes on kindel, et sinu kandikul on praegu päris palju ampsamisväärset. Kui unistad ülikooli astumisest või selle lõpetamisest, siis jaanuari 12 esimest päeva on selliste teemadega tegelemisest väga soodsad.

Ja need teemad on ka edaspidi sinu jaoks olulised, kuna 20. jaanuari noorkuu luuakse Veevalajas ja Saturngi on sõbralik, andes sulle kindlameelsust ja otsusekindlust. Kõik, mida sel kuupäeval plaani võtad, peaksid edenema hästi.

Kui sünnipäev jääb vahemikku 21.05-26.05 või kui tõusumärk 0-4 kraadi Kaksikutes, saad sellest noorkuuseisust kõige enam kasu. Kui su sünnikaardis on mõni planeet 0-5 kraadi Veevalajas, Kaaludes, Kaksikutes, Jääras, Lõvis või Amburis, siis selle planeedi mõju all olev valdkond saab sellest seisust suurt kasu jaanuari viimase 10 päeva jooksul.

Noorkuuseisu energia püsib alati 2 nädalat, aga seekord on veel see teema, et Merkuur on 21.01-11.02 retrograadne. Merkuur valitseb sind, mis tähendab, et sina tunned Merkuuri tegutsemist kõige enam. Juba 6. jaanuarist alates võid tunda, et asjad aeglustuvad ja kanalid hakkavad umbe minema. Parim oleks dokumente allkirjastada kas jaanuari alguses või oodata 26. veebruarini (mis oleks parim).

Kui sul on mingeid elektroonilisi vidinaid, mille mõni osa on kuluma hakanud, siis nüüd saad sellest teada. Vaata ette, et sa kogemata ei lukustaks end majja või autosse ega kaotaks ära midagi olulist, näiteks telefoni, prille, tahvlit või rahakotti. Ole väga ettevaatlik, vaata, kuhu sa midagi paned ja kanna kaasas vaid eluliselt olulisi asju.

13. jaanuaril on Veenus kenas ühenduses Uraaniga, mis tähendab, et see päev on supersobiv igasuguseks suhtlemiseks. Juhtuda võib ka igasuguseid vahvaid ja põnevaid üllatusi. Võid kohata kedagi uut, juhul, kui oled vallaline. Kui oled suhtes, on ka sinul väga lõbus, näiteks, kui välja lähete tol õhtul. Tundub, et reisimine ja armastus käivad koos nagu sukk ja saabas, nii et kui su suhe on veidi igavaks muutunud, siis parimaks asjaks on ette võtta pikk nädalavahetus reisil.

14. ja 27. jaanuaril on Merkuur mestis Uraaniga, valgustades su mõistust miljoni megavatiga. Kõneled nagu kuldkõri, kirjutad nagu kuldsulg ning kõik kommunikatsiooniga seotud projektid edenevad nagu nõiaväel. Kui lähed loengule, kuuled rohkem kui oleksid oodanud.

Kommunikatsiooniga seotud töö võib tuua sulle 23. jaanuaril kopsaka raha, kuna Saturn on sel päeval ideaalses sidemes Päikesega.

Jaanuarikuu teine pool toob mängu uue põneva teema. Marss on 12. jaanuarist kuni 19. veebruarini Kalades ning valgustab sinu 10. maja (ambitsioonid, motivatsioon, karjäär, sotsiaalne staatus, au ja kuulsus). Marss hoolitseb selle eest, et tõuseksid rambivalgusesse ning sulle antaks au selle eest, mida oled korda saatnud. Su nimi saab tuntuks ja eelmisel aastal ning praegugi tehtud ja tehtav raske töö saaks inimestele teada ning pälviks aplausi. 27. jaanuarist kuni 20. veebruarini on Marsiga pundis ka Veenus, mis tähendab populaarsust nii väga mõjukate persoonide seas kui ka nende hulgas, kes on sinust allpool. Mitte alati ei ole elu nõnda magus nagu nüüd, nii et naudi seda täiel rinnal. Kui oled eraettevõtja, on see ka ideaalne aeg teha näiteks reklaamikampaaniat.

Märgi kalendrisse ka 30. jaanuar, mil Marss on sõber Pluutoga. Sel päeval kõnnivad su karjäär ja raha käsikäes helge tuleviku poole. Võid saada (kas sel päeval või lähipäevil) kopsaka kopika.


KOKKUVÕTE

Jaanuaril alguses oled mures oma rahaasjade pärast. Muretsed, kuidas arveid maksta, kuidas säästa ja kuidas alanud aastal asju paremini korraldada. Oma tulu deklareerides ole ettevaatlik. Kaart näitab, et ametivõimud tahaksid sult hea meelega kaugemas tulevikus midagi su praeguse tegevuse pealt tagasi saada.

5. jaanuari täiskuuseisu + sellele järgneva nelja päeva jooksul teed lõpparve mingi finantsteemaga. See täiskuuseis pole kergete killast. Raskused, mida toovad kaasa Pluuto (survestamine) ja Uraan (üllatus) võivad olla rahaasjadega seotud. See täiskuu luuakse Vähi tähemärgis ning Pluuto ja Uraani mõju all. Võid end üpris emotsionaalselt tunda. Näib, et oled läbi nagu läti raha, seepärast puhka ja turguta oma tervist. Püüa selle täiskuuseisu mõjusfäärist võimalikult eemale hoida. Kui selle mõju mõne päeva pärast kahaneb, tunned end jälle olukorra peremehena.

Jaanuari esimese 12 päeva jooksul võid minna pikale teekonnale, kuna Marss mõjutab sinu 9. maja (reisimine, välismaaga seonduv, vaimsed teekonnad, haridus, religioon). See on ka hea aeg naasta ülikooli. Samad teemad on õhus ka 20. jaanuari noorkuuseisu ajal ning muutuvad sinu jaoks üha olulisemaks. Kui töötad kommunikatsioonivallas, oled sel ajal väga nõutud inimene, kellele pakutakse rohkelt uusi väljakutseid. Erinevalt kuualguse täiskuuseisust on 20. jaanuari noorkuu väga sõbralik, kuna seda toetab ka stabiilsust ja pikaajalisust toov Saturn. Kui sõlmid selle seisu ajal välismaal mõne suhte, on tõenäoliselt tegemist väga tugeva sidemega.

Kui sul on karjääri osas tõsi taga, lähevad asjad kuu lõpus põnevaks ja tegusaks. Tegudejumal Mars siseneb sinu 10. majja (ambitsioonid, motivatsioon, karjäär, sotsiaalne staatus, au ja kuulsus) esimest korda pärast kaheaastast eemalviibimist ning jääb sinna 12. jaanuarist kuni 19. veebruarini. Sinu nimi tõuseb väga kõrgele valdkonnas, kus tegutsed. Saad väga positiivse tuntuse osaliseks. Sind võib oodata kõrge positsioon senises töökohas või hea pakkumine teiselt tööandjalt.

Ja see kõik on alles tõusva trendi algus. Tõenäoliselt jõuavad 18. veebruari noorkuuseisu ajal sinuni uudised, mis puhuvad su karjäärile tuule tiibadesse. Kõik püüdlused saada rohkem võimu ja vastutust, võtavad aga tõeliselt kuju 20. märtsi noorkuuseisu ajal. Nagu näed, tegemist on protsessiga, mis saab alguse 12. jaanuaril, tõuseb kõrgustesse 18. veebruaril ning puhkeb täielikult õitsele 20. märtsil (+ 10 päeva). Soovitus: pane oma karjäärialaste unistuste nimekiri valmis!

Sind valitsev Merkuur on 21.01 kuni 11.02 retrograadne. Sel ajal pead olema paindlik, kuna kõik asjad ja projektid kipuvad hilinema. Kõik on pidevas muutumises. Võid aga saada kasu, kuna sel perioodil aktiviseerub uuesti mingi teema, mille olid varem aja- või rahapuudusel edasi lükkama. Nüüd suudad selle asja ehk ellu viia.

Kui rääkida armastusest, siis Veenus on Veevalajas, nii et kuu alguses on sobiv aeg minna poodlema ja osta sooduspakkumistelt uusi rõivaid. See on ideaalne aeg selles, et iseennast igas mõttes uuendada, muuta juuksevärvi, -lõikust, meiki, külastada stilisti jmt. Veevalajas olev Veenus muudab sind ahvatlevamaks. Pane kirja kuupäevas 13., 14. ja 27. jaanuar. Need on silmapaistvad päevad inimestega kokku saamiseks ning oma näo maailmale näitamiseks.

Kui oled kellegagi viimase 2 aasta jooksul kohtunud, annab Amburis olev Saturn sulle nüüd tõsisema soovi end siduda. Samas annab see ka võimaluse järgneva 2 aasta jooksul ebarahuldav suhe lõpetada. Kui su sünnipäev on mai lõpus, on Saturn nüüd opositsioonis Päikesega, mis tähendab, et juhtuma hakkab positiivseid asju.


OLULISED KUUPÄEVAD


5. jaanuari (+ 4 päeva) täiskuu võib tuua rahateemadega seonduvaid pingeid.

01.-12.01 ja 20.-31.01 Ülisuur rõhuasetus kommunikatsioonil, televisioonil, raadiol, kirjastamisel, kaugetel reisidel, kõnelemisel, kirjutamisel.

12.01 Marss siseneb Kaladesse ning sinu suurepärane töö pälvib avalikku tähelepanu. Rabavad võimalused karjääri peadpööritavaks tõusuks kuni märtsi lõpuni. Pane vaim valmis. ;)

12. jaanuaril on Veenus täiuslikus sidemes Uraaniga - suhtled, reisid, ostad uusi rõivaid, uuendad oma välimust. Väga hea päev armuasjadeks ja lõbustusteks.

Kui rääkida armuasjadest, siis romantika on seotud reisimisega. Kui tahad armutuld süüdata, plaani reisi. Isegi lühike väljasõit ajab asja ära.

14.-27.01 liigub su mõistus täiskäigul. Rabad igaüht oma sõnaosavusega. Hea aeg ajurünnakuks. Sulle tuleb pähe hulgaliselt häid ideid.

21.01-11.02 on sind valitsev Merkuur retrograadne. Hakkad selle mõju tundma juba pärast 6. jaanuari. Ära sõlmi sel ajal lepinguid ega osta elektroonikat.

23. jaanuar, mil Saturn ja Päike on suurepärases seoses, on väga sobiv aeg kohtuda finantsnõustajaga. Saad tarka, kogenud ning kindlat nõu ehk just seda, mida sul vaja.

Tõlgitud lehelt: http://www.astrologyzone.com/forecasts...



Toimetatud 1 kord(a). Viimati gemka 05.01.2015 18.48.
 
kle 04. jaanuar 2015, kl 23.32
millal enne on saturn opositsioonis päikesega andnud midagi head?? tee endale põhitõed selgeks.
gemka 04. jaanuar 2015, kl 23.40
kle Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> millal enne on saturn opositsioonis päikesega andn
> ud midagi head?? tee endale põhitõed selgeks.


Sul jäi vist see koht vahele, kus ma kirjutasin, et see on tõlgitud materjal. Originaalis on kirjas, et "Saturn is opposing your Sun now and that is precisely when positive things begin to happen." Võimalik, et autoril oli näpukas, aga ma ei hakka omatahtsi seda muutma.
 
elu on lill 04. jaanuar 2015, kl 23.42
nii lihtne ja ilus
 
Mari 05. jaanuar 2015, kl 06.18
Suured tänud, Gemka! :)
 
kaksik 05. jaanuar 2015, kl 09.29
aitäh, gemka.
 
N47+ 05. jaanuar 2015, kl 13.26
Gemka, äkki oled nii hea, et paned Kaljukitse oma ka siia.
 
kaksikN 05. jaanuar 2015, kl 14.53
Aitäh ja ilusat alanud aastat, gemka!
 
Kaksik 06. jaanuar 2015, kl 08.36
Head uut aastat, gemka. Ja muidugi tänud. :)
 
päike 06. jaanuar 2015, kl 13.42
Suur tänu gemka ja ilusat alanud aastat!
 
vanaema 06. jaanuar 2015, kl 17.30
Tänud, ootasin juba....
 
kaksikkk 07. jaanuar 2015, kl 00.10
Gemka, head uut aastat Sulle! Palju päikest ja lilli :)
Aitähh samuti!
 
Heller 29. jaanuar 2015, kl 20.51
Opositsioonid lükkavad tihti n.ö. stagneerunud asjad käima,
eriti kehtib see takistava Saturni puhul,
nii et opositsioon pole sugugi halb seis
 
Mina 30. jaanuar 2015, kl 16.07
Gemka,äkki oled nii hea ja lisad siia vähi horoskoobi ka.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!