Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksikute horoskoop veebruar 2015
gemka 02. veebruar 2015, kl 19.01
Vahel sobituvad kõik asjad kokku, tähed reastuvad ning su karjäär läheb otsejoones ülesmäge. Just see praegu juhtubki. Sul lihtsalt ei ole võimalik eksida. 12. jaanuaril sisenes Marss Kaladesse, valgustamaks sinu 10. maja (karjäär, staatus, tunnustatus, tööalane ja ühiskondlik positsioon, distsipliin, vastutus, suhted kõrgemalseisvate isikutega) esimest korda üle 2 aasta. Marss kuulsusesektoris on eelis, mida saad nautida kuni 19. veebruarini. VIP-id juhatavad sind oma kabinettidesse ning pakuvad sulle oma abi. Avastad, et oled õigel ajal õiges kohas, et saada osa esilekerkivatest võimalustest. Kui mängid õigete kaartidega, näed nüüd oma nime heledas rambivalguses. Oh, oleks elu alati selline! Nüüd, mil sul on võistluses mäekõrgune edumaa, vajuta igal oma karjääririndel gaasi.

Karjäärialane edu viib sind aga praegusest veelgi suuremate võitudeni. 20. märtsil on päike Kalades valmis valgustama sedasama tsooni sinu tähekaardis, mis praegu nii imeliselt särab ehk sinu 10. maja. See seis on ülimalt soodne ning avab su ees täiesti uue, selge tee, mida järgida. See tee kerkib su ette täiesti ootamatult, nagu välk selgest taevast. Saturn on seejuures väga abistav ning hoiab su karjäärialase edu järgmisel kuul stabiilsena. Ole optimistlik ning hoia naeratus näol.

Kõik kuuloomised märgivad uusi alguseid. Kui noorkuuga samaaegselt on aga ka veel varjutus, siis on selle jõud võrdne kolme kuuloomisega. Selline seis on elumuutev, eriti, kui sa teed sellega koostööd ning võtad esilekerkivad võimalused vastu. Sinu poole on teel mitmeid põnevaid arenguid. Marss on toiminud jaanuari keskpaigast alates nagu su eestseisja, kes sillutab sulle teed ja ta teeb seda kuni 19. veebruarini. 20. märtsiks peaksid kõik tingimused olema paigas selleks, et sind otse mäetippu viia.

Vahepeal aga tundub, et reisid sel kuul päris palju. 4. veebruari hiilgav täiskuu Lõvis võib sind asju pakkima. Asud teele või naased koju vahemikus 1.-8. veebruarini. Seal, kus asud, liigud ringi. Võimalik, et peatud mitmes paigas. Selle täiskuuseisuga on seotud kõikvõimalik luksus ja õnn. Naudid selle seisu ajal oma elu, see on üks aasta parimaist täiskuuseisudest. Hotellid, kus peatud, on viimase peal. Sel ajal ette võetud reisid on väga nauditavad ja toredad. See täiskuuseis saab süsti ka üllatusteplaneedilt Uraanilt, mis lisab su ellu vürtsi ootamatute heade uudiste näol.

4. veebruari täiskuuseisu ajal kulmineerub ja saab valmis teatud kommunikatsiooniprojekt (või isegi mitu). Tegemist on kirjastamis-, tele- või raadiovaldkonnaga, avalike suhetega või reklaamiga. Midagi, mille kallal sa oled salamisi tööd teinud, jõuab lõpuks avalikkuse ette ning saab sihtrühmalt imeliselt positiivse tagasiside osaliseks. Tegemist võib olla väga olulise momendiga, sest aasta esimene kolmandik jaanuarist märtsini on saatuse poolt seatud märkima su karjääris üliolulist ajahetke. Astud nüüd täiesti uude karjääriperioodi, mis võimaldab sul oma tõhusalt näidata ning kasutada oma andeid

Kui su sünnipäev jääb vahemikku 1.-10. juunini, korruta eelmainitu kahega. Sama kehtib, kui su sünnikaardis on mõni planeet 1-15 kraadi Jääras, Kaksikutes, Lõvis, Kaaludes, Amburis või Veevalajas.

Sul võib veebruari alguses tekkida vajadus allkirjastada lepingut, kui sinu valitseja Merkuur on retrograadne kuni 11. veebruarini, seepärast katsu allkirjastamist edasi lükata, kuni see kuupäev on möödas. Veebruari esimestel päevadel võivad sind endiselt kimbutada ka hilinemised ja reisitõrked, sul võib lennujaamas kuluda arvatust rohkem aega jmt. Hoia silm peal oma elektroonilistel vidinatel, samuti prillidel, rahakotil jne, kuna neil on oht selle seisu ajal kaduma minna või kusagile maha ununeda.

19. veebruaril loodav uus kuu paneb asjad jälle kiiremini liikuma. Samuti võib see sind viia mõnda rahvusvahelisse lennujaama või lennutada orbiidile uue kirjastamis- või tele/raadioprojekti. See noorkuu on 29 kraadi, 59 minutit Veevalajas, st vaid 1 tillukese minuti kaugusel Kaladest. See tähendab, et see seis avaldab mõju ning annab energiat järgmistele valdkondadele: reisimine, kommunikatsioon, kõrgharidus, õigusküsimused ning avab sulle karjäärivallas taas ühe uue ukse. Nagu näed, kuidas üks võimalus teise järel sinu poole metsiku kiirusega teel on ning usu, need kogemused saavad olema väga põnevad. Sul saab olema väga palju võimalusi, mille hulgast valida, õigemini, sul on võimalus valida parimatest parim!

Kui su sünnipäev jääb vahemikku 17.-21. siis kõneleb see kuuloomine just sinuga. Sama kehtib, kui su sünnikaardis on mõni planeet 25-29 kraadi Jääras, Kaksikutes, Lõvis, Kaaludes, Amburis või Veevalajas.

Kui Marss 19. veebruaril su karjäärisektorist lahkub, rahuneb meeletu edu karjäärivallas ajutiselt maha. Veenus järgneb Marsile 20. veebruaril ning mõlemad peatuvad tulemärgis Jääras, mis sobib kenasti sinu õhumärgiga. Mõlemad planeedid panevad särama sinu 11. maja (sõbrad, hobid, ühised ettevõtmised, sundused, uued näod). Naudid seda väga seltskondlikku perioodi. Sul on palju üritusi, mida oodata ja millest koos sõpradega osa võtta. See on hea vaheldus hiljutisele karjäärikesksele elule (mis jätkub põneva 20. märtsi varjutuse ajal).

Harvaesinev Veenuse ja Marsi ühinemine leiab aset täpselt 21.-22. veebruari nädalavahetusel. See tähendab sädemeid, armastust ja romantikat ning üle selle särab sinu nimi, armas kaksik! Veenus ja Marss kohtuvad 2 kraadi Jääras, mis tähendab parimaid võimalusi neile, kes sündinud 23.-27. mail, kuid võib kindel olla – lõbustusi jagub kõigile kaksikutele.

Valentinipäev, 14. veebruar on tänavu tore, kuid 21.-22. veebruar on silmapaistvalt imeline. On mõtet veeta see kallimaga mõnes mõnusas (miks mitte maa)kohakeses, kus on mugav voodi ning hiline hommikusöök.

25. veebruari paiku võib partneriga ette tulla erimeelsusi, kuna Saturn on Päikesega kehvas seisus. Hoia sel päeval madalat profiili, ära võta üles olulisi teemasid ega pea läbirääkimisi.

Pärast seda kuupäeva hakkavad asjad minut minutilt paranema. Marss on Saturniga ideaalses seisus, mis annab su ettevõtmistele kaalu ja tähenduse. Päike on liidus Neptuuniga, mis tähendab, et võida sattuda mõnda saatesse, internetilehele, su foto võib sattuda lehte või su uue raamatu kaanele. Aktiivse Neptuuni ajal ei peaks aga sõlmima lepinguid, kuna lisaklauslid võivad osutuda vettsegavaks ning tuua hiljem kahju. Küll aga on see hea aeg ajurünnakuks, ideede genereerimiseks ning muusika ja kunstiga tegelemiseks, samuti kõikvõimalikeks teisteks loomingulisteks ettevõtmisteks.

26. veebruar on samuti väga magus päev, sest Kuu annab sel päeval vaid positiivset energiat.

KOKKUVÕTE

Mingile tähtsale ninale avaldab muljet sinu kommunikatsioonialane andekus, olgu selleks siis kirjutamine, kõnelemine, toimetamine, tõlkimine, filmitegemine, uurimistöö vmt. Oled sodiaagi andekaim sõnasepp ja 4. veebruari täiskuu ajal saad käegakatsutavaid tõendeid selle kohta, kui väga sind hinnatakse ning kui kõrget hinda ollakse valmis sinu olemasolu eest maksma. Jupiter on selle kuuseisu ligidal, mis annab tõendust sellest, et ka õnn ja kasu on kohal. Kuna sõbralikke kiiri saadab välja ka Uraan, võivad sind tabada ootamatud, ent väga magusad uudised nagu välk selgest taevast. Järgmise kuu päikesevarjutuse ajaks, 20. märtsiks, võib sul olla uus ametinimetus ning sind ootab täiesti uus elu, mida elada.

Kui tõsiselt soovid oma karjääri edendada ning oled valmis võtma suuremat vastutust, siis määra kindlaks vastavad kohtumised ja tegutse vastavalt. Kõik aspektid on praegu väga toetavad ning ükski teine ajahetk aastas pole selleks nii sobiv kui praegu veebruaris ja märtsis. Suure tõenäosusega pakutakse sulle enam kui üht kõrget positsiooni ning töövestlusi jagub kuni eelmainitud 20. märtsini. Kui oled iseenda tööandjaks, siis särab ka selles vallas sinu täht eredalt. Kui oled tõsiselt tööd teinud, siis sind märgatakse ja lauldakse sulle kiidulaulu. Ole valmis uuteks klientideks. Oh, oleks elu alati nii põnev!

19. veebruari noorkuu algatab uusi ülesandeid kirjutamis-, televisiooni-, raadio- ja digitaalvallas ja nagu kuualguse täiskuu, nii on ka see seis seotud aspektidega, mis kerkivad esile märtsis. Rahvusvahelised reisid võivad samuti päevakorda kerkida, kas kohe toimuvad või siis on tegemist tulevikuplaanidega. Samuti on võimalik, et kõne alla tuleb koostööprojekt, mille teine osapool on välismaal. Ka ülikooliga seonduvad kõnelused pole välistatud. Näha on, et need olulised tulevikuplaanid võtavad ilusti kuju.

Et elus oleks tasakaal, selleks on vaja aega ka lõbustuste jaoks. Sobiv hetk selleks on veebruari kolmandal nädalal, kui Marss ja Veenus on Jääras ning sinu sõpruse sektoris. Tõmba ring ümber 21.-22. veebruari, mil Veenus ja Marss embavad teineteist äärmiselt glamuursel moel. Tõmbad inimesi ligi nagu magnetiga. Inimene, kellele sa tahad külge lüüa leiab, et sa oled vastupandamatu. Kui sa oled vallaline, mine kindlasti peole. Kui kusagil ühtegi pidu ei toimu, korralda see ise. Ja palu, et sõbrad võtaksid kaasa oma sõpru, keda sa veel ei tunne. Uus armastus võib olla lähemal kui sa arvad. Kui oled suhtes, leiate lõpuks ometi aega teineteise jaoks. Planeeri 21.-22.02 meeldejääv nädalavahetus.

Merkuur on kuni 11. veebruarini retrograadne, mis tähendab, et kuni sinnani võivad reisiplaanid alt vedada, sõidukid hilineda, piletid vahetusse minna, olulised kõnelused venida ärritavalt nagu tigu ning kirjatööd võtta aega kauem kui plaanitud. Fakte on vaja üle kontrollida ja uurimistööks kulub topeltaeg. Ära osta retrograadse Merkuuri ajal elektroonikat. Ära üldse tee mingeid kalleid oste. Oota nendega vähemalt kuni veebruari keskpaigani.

Kuu lõpus, 26. veebruari paiku, võidakse sinuga teha teleintervjuu või internetis võib ilmuda sinust lugu või foto sinu uuest raamatu tarvis vmt. Saad suurepäraselt hakkama, seepärast võta rahulikult. Närvitsemiseks pole mingit põhjust. Maailmas on tulnud sinu juurde, sest sa oled eriline - sa oled seda kahtlemata tõestanud. Nüüd lõpuks lubatakse sind läbi paleeväravate, täiesti uude maailma. Väga põnev!

OLULISED KUUPÄEVAD

1.-8. veebruarini oled täiskuuseisu mõju all ja need päevad on hiilgavad. Lähed reisile või tuled sealt. Kogemus on vägagi nauditav.

Kuni 11.02 on Merkuur retrograadne. Suurimad ettevõtmised võta plaani pärast seda kuupäeva, välja arvatud juhul, kui tegelesid nendega juba enne 21. jaanuari.

Kuni 19.02 on Marss Kalades ja valgustab sinu 10. maja (karjäär, staatus, tunnustatus, tööalane ja ühiskondlik positsioon, distsipliin, vastutus, suhted kõrgemalseisvate isikutega). Võta sellest viimast.

19.02 läheb Marss Jäära ning 20.02 liitub temaga seal Veenus. Sinu seltsielu võtab tuurid üles ja hoiab seda joont kuni märtsini.

21.-22. veebruarile kleebi kalendris juurde suur kuldne täheke. See nädalavahetus sobib ideaalseks armastuseks, sõpruseks, romantikaks. Aasta parim nädalavahetus! Õhumärkide jaoks ideaalne!

23.-24.02 ära pea karjäärialaseid kõnelusi, kuna Saturn on sinu partnerluse majas ning kehvas seisus Kalades asuva Päikesega.

25.02 on suurepärane päev loominguliseks ajurünnakuks. Ideaalne päev ja endast foto tegemiseks ning teleesinemiseks.

Tõlgitud lehelt: http://www.astrologyzone.com/forecasts...
 
kaksik 02. veebruar 2015, kl 20.08
Aitähh, gemka.
 
ja nüüd tuleb siia terve virn tolasid ütlema 02. veebruar 2015, kl 20.09
aitäh gemka!
 
Mari 02. veebruar 2015, kl 21.12
Tänud, Gemka! :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!