Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kirun ka sõnn meest
 
Kribu 24. veebruar 2015, kl 23.19
Oli mul mõnda aega üks selline k*kapea. Jah, mina olin ise ka süüdi, et kõik untsu läks. Olen kaljukits, ja ma olen tunnete osas kinnine. Purjuspeaga, ojaa, siis olen eriti aval tundeist rääkima. Kainena ei tule sõnagi suust, eriti kui mees mulle meeletult meeldib. Ja eks ma siis näisin talle lõppkokkuvõtteks ülimalt ülbe, ennast täis jõhkardina. Jah, ma lajatasin talle pubis piku kõrvu, sest see tõbras tantsis juba mitu tantsu järjest mingi blondi mutiga ja mind tantsima ei viinud.
Jah, julgen öelda selle sõnni kaitseks, et ehk oli tal isegi pikk kannatus.
Ent nüüd, nüüd jõuame välja tema endani. Esiteks tema ise ei olnud kunagi enda arvates milleski süüdi. Pole oluline, et alalõpmata mainis, kuidas üks või teine naine teda sebida üritas. Lisaks tema telefonile pidevalt tulevad sms piiksud, mis väidetavalt olid enamjaolt tööpakkumised. Kord oli ta mu vastu soe, siis jälle nii külm, et tundsin, et mind pole tema jaoks olemaski. Ja mainin ära, et see tõbras oli ise veel kinnisem, kui mina, aga ega tema seda ise teadnud.
Ei võinud teda tögada, kohe oli pill lahti. Jah, ütlesin talle vahest jobu, mis sest halba on??? Ise ta nähvas mulle küll alatasa, et küll oli küünelakk natuke küüne servast kulunud, küll olid juukseotsad veidi katki, ja küll olid küüned üldse valet värvi. Ahjaa, ja ise ma ju lubasin, et hakkan kohe aastaalgusest trenni tegema, aga näed lausa 3 nädalat möödas ja ikka ei mingit tulemust.
Ja lõppkokkuvõtteks see tõbras jalutas lihtsalt mu juurest minema mingi, ei mitte mingi, vaid selle sama 33-aastase kõrendist muti juurde, kellega ta seal pubis tantsis, mil ma talle lajatasin. Vihkan sõnn mehi, sest nad kõik on s*tapead!
Jajah, tulistage nüüd minu pihta, aga ma sain hingelt kõik ära ja tähistan lisaks Vabariigi aastapäevale ka seda, et sain lahti mehest, keda soovitan vaid surmavaenlasele!
Elagu vabadus!
 
irw 24. veebruar 2015, kl 23.28
tundub et sina oled see segane mitte mees :D
 
Kribu 24. veebruar 2015, kl 23.31
Ma ei ole segane. Olen lihtsalt temperamentne, rumal naine, kes lähtub vaid oma emotsioonidest. Aga nüüdseks, pärast seda pikka viimast kuud, olen õppinud end talitsema ja enam nii ei tee. Aga tema on ikkagi tõbras!!!
 
põhjused 24. veebruar 2015, kl 23.42
Palju teemaalgatajal endal odomeetril oli, 150?
 
Kribu 25. veebruar 2015, kl 00.01
Hetkel on odomeeter nullis. Head ööd!
 
maamees 25. veebruar 2015, kl 00.10
Huvitav kas oled praegu ka purjus et niipalju räägid.. :) heasmõttes küsin kuna ütlesid et kainena ei tule sõna suustki.. :)
 
noorusporr 25. veebruar 2015, kl 07.57
Suure läbisõiduga tulebki salaja kerimise puhul värskemale üle minna. Valetanud vähem, mees oleks uskuma jäänud.
 
kk naine 25. veebruar 2015, kl 09.41
Olen ise ka kk naine aga niisugust teksti ühe kaljukitse suust ei oskaks küll eeldada. Kui sa kogu suhte aeg samasugune hüsteeriline olid, siis ausalt öeldes üldse ei imesta, et mees hirmus minema jooksis. Sõnni koha pealt võin öelda, et küll ta sulle varsti ilmselt helistama hakkab kui sa ise ühendust ei võta. Sest pika peale unustab selle sinu hüsteerilise poole ja tulevad meelde vaid head mälestused.
 
sõnn mees 25. veebruar 2015, kl 09.44
Ei helista, ärge lootkegi.
Karl Kindermacher 25. veebruar 2015, kl 10.37
Muudkui pinnust ja pinnust. Otsi parem palk üles.
 
kui 25. veebruar 2015, kl 13.34
lihtne. kui pole armastust, siis ei tule ka austust teise vastu. ära kiru seda inimest, ta lihtsalt ei armastanud sind.
 
surmani unustatud 25. veebruar 2015, kl 15.47
sõnn mees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ei helista, ärge lootkegi.

Word!
 
Veemärk 25. veebruar 2015, kl 16.55
Issand kui labane tekst. Lisaks ütled mehele jobu ja annad vastu kõrvu? Mul on siiralt hea meel, et see mees sinu juurest minema jalutas. Ja pole imestada, et uue ja parema juurde läks. Kaljukits naised ongi silma jäänud erilise depressiivsusega, vinguvad ja käivad kõigile pinda. Just täpselt - teisi kritiseerivad, märkavad kõiki vigu ja oma tahtmist suruvad peale, aga seda, mida nad ise endast kujutavad, seda nad ei näe. Edu sulle!
 
Kribu 25. veebruar 2015, kl 19.46
Ma ei ole tegelikult ei hüsteeritseja ega vägivaldne. Sain väga valusad vitsad, õppisin tehtud vigadest, sh õppisin iseenda käitumist analüüsima jaseda ka kõrvalt nägema. Maailm ei keerle ainult minu ümber ja selleks, et suhtest asja saaks, peavad mõlemad võrdselt panustama.
Oleks ma ise algusest peale olnud rohkem avatud, hoolivam ja aktiivsem huvi ülesnäitamises suhtlemise koha pealt, oleks kõik teisiti olnud. Selle kõrvakiiluga keerasin muidugi lootusetult kõik pekki.
Alkohol ja keevalised emotsioonid ei käi ilmselgelt kokku.
Ka eilne postitus oli lihtsalt veinise peaga enda sisse kogunenud emotsioonide ja viha väljaelamine, mille pärast mul on muidugi häbi.
Lihtsalt kurb on, et kõik nii läks. Usun, et ta tuligi selleks mu ellu, et mulle korralik õppetund anda. Edaspidi olen targem.

Kõike head!
 
femini femini 25. veebruar 2015, kl 20.08
Näen ainsa põhjusena kellegi suurt ego.
 
Kribu 25. veebruar 2015, kl 20.31
Õigus, liigne enesekesksus viib lõpuks üksinduseni. Silmade avanemine annab võimaluse õppida parem inimene olema. :)
 
Sõnnitar 25. veebruar 2015, kl 22.24
Mina lihtsameelsena ei saa üldse aru, kuidas keegi endast lugupidav meesterahvas üldse sellise labase, hüsteerilise joodiknaisega suhtleb.
 
Kribu 25. veebruar 2015, kl 22.35
Kui aegajalt tarbida, siis minu meelest ei ole tegemist alkoholismiga, parandage, kui eksin.
Ja vigu teeje me kõik.
 
kluppi 26. veebruar 2015, kl 00.11
Kui vähemalt päev kaine olla enne järgmist pidu, on kõik ideaalne.
Karl Kindermacher 26. veebruar 2015, kl 23.24
Ahh, jätke tänitamine! Näete ju, et tuul pööras ja meel ka. Nüüd ta kahjatseb tehtut.
Ega's muud kui soovin teemaalgatajale kainet meelt (mõlemas mõttes) ja oskust oma vigadest õppida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!