Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksikute horoskoop aprill 2015
gemka 05. aprill 2015, kl 01.26
2. aprillil olid Päike ja Jupiter ideaalselt seotud. See tähendab, et võimas, võib-olla väga isikupärane ja loominguline sõber on sinu suhtes väga soosiv. Suhtlemine sõpradega või kõrgel positsioonil olevate inimestega mõne sõbra kaudu tõotab selle kuupäeva paiku osutuda sinu jaoks väga õnnetoovaks.

Kuu algust mõjutab aga suuresti 4. aprilli täiskuuvarjutus, mis on suure tõenäosusega kõigi jaoks närvesööv aeg. Sinu puhul ilmneb see 14 kraadi Kaaludes ning valgustab sinu 5. maja (armastus, loometegevus, armastusest sündinud vaimu- ja ihuviljad, vaba aja harrastused, sport, hasartmängud, börsitegevus). Kui käid kellegagi, on aeg küps otsuseks, millises suunas see suhe peaks edasi liikuma. Varjutused avavad sageli silmi, mistõttu saad suure tõenäosusega mingit infot (tõenäoliselt inimese kohta, keda armastad), mis on sinu jaoks paras pauk. Enamiku lugejate jaoks puudutab eelmainitud jutt armastusega seonduvat, kuid võib käia ka raseduse, laste, loominguliste projektide vmt kohta, mida 5. maja hõlmab.

See täiskuuvarjutus on murettekitav, kuna ootamatuste planeet Uraan on ühenduses Päikesega. Kuna Päike valitseb sinu
3. maja (ratsionaalne mõtlemine, suhtlemine, igasugune infovahetus, infokanalid, õppimine kuni kõrgkoolini, kohanemis-, muutumis- ja õppimisvõime, suhted naabrite, õdede-vendade ja koolikaaslastega ning käteosavus, liikumine/liiklusvahendid, lühireisid ja kaubandus), jõuab sinuni tõenäoliselt info, mida sa ei osanud kuidagi ette näha. On väga võimalik, et need uudised tulevad tuttava inimese käest. Ka Pluuto on selle seisuga keerulistes suhetes, mis tähendab, et vähemalt osa probleemist puudutab kas mingit raha (mida sul on kellegagi kahe peale või mida sa pead jagama kellegagi või otsustama, kuidas seda raha hankida) või lõikust, mille järele võib ootamatu vajadus tekkida.

Marss on kuni 11. maini sinu 12. majas (vaimne tervis, kloostrid ja kogu kirikusüsteem, vanglad, haiglad, hoolekandeasutused, laevad, eksootilised riigid ja komandeeringud - kohad, kus inimene on oma tavapärasest keskkonnast eraldatud või ühiskonna silma alt ära, aga ka saladused, varjatud tegevus ja salavaenlased). See võib tähendada, et sul tuleb tavapärasest enam puutuda selliste teemadega, kas seoses enda või kellegi teisega.

Samas ei saa jätta tähele panemata, et samal ajal sirutab hea õnne tooja Jupiter sinu kommunikatsioonisektoris tiibu, olles eelmainitud kuuvarjutusega täiuslikus seisus, mis tähendab, et sa ei jää abita ka kõige keerulisemas situatsioonis. Jupiter suudab anda sulle nii võimalusi kui abi.

Jupiter kuldab 3 planeeti, mis asuvad sinu 11. majas (inimese tegevus liitudes ja organisatsioonides, sõprade ja tuttavate ring, klientuur (juhul, kui ta töötab teiste inimestega), seos mingi konkreetse ideoloogiaga või poliitikaga, kollektiivne loomingut, unistused, plaanid, ühiskondlik vastutus). On tõenäoline, et mõni sõber, kolleeg või kaasteeline on valmis sinu abistamiseks nahast välja pugema. Jupiteri peetakse ka suureks tervendajaks ning isegi imetegijaks, nii et seekord tundub ta olevat sinu jaoks õigel ajal õiges kohas.

Ja see pole veel kõik. Pluuto on suurepärases seoses Veenusega ja Veenus valitseb Kaalusid ehk siis seda kohta, kus varjutus toimub. Pluutol on imeline võime heas positsioonis olles (nagu ta seda 4. aprillil ka on) muuta olukordi paremaks.

5. aprillil on jälle üks kehvem seis, nimelt on Päike ja Pluuto omavahel tülis, mis tähendab, et mõni boss võib sulle ülbelt teatada, et kui ei meeldi, astu minema.

Esmaspäeval, 6. aprillil on Päike ja Uraan käsikäes. Oodata on ootamatut, aga minu arvates positiivset. Su loovus on laes. Kui su sünnipäev jääb vahemikku 5.-7. juunini, on see päev eriliselt ilus ning su mõistus eriliselt heas vormis.

7. aprillil on Merkuuril ütlemist Pluutoga. Sul võib olla soov öelda asju, mida hiljem kahetsed.

8. aprillil on Merkuur tülis Uraaniga ning sinu kirjutamis-, kõnelemis-, läbirääkimis- ning teised suhtlemisega seotud oskused eriti madalas seisus.

8. aprillil hakkab heade andide ja õnnetooja Jupiter uuesti otseteed käima pärast pikka retrograadset perioodi, mis algas juba 8. detsembril. See tähendab, et kogu selle aja oli Jupiter sisuliselt talveunes ega teinud sinu heaks midagi. Nüüd näed suurt muutust. Jupiter on Lõvis, mis on tulemärk ja sina oled õhumärgis. Sinu õhk puhub Jupiteris leegi suureks ning tulemuseks on tõeline tulevärk. Sinu kommunikatsioonialane andekus tuleb nüüd mängu ja see mäng saab olema suur! Jupiter läheb 11. augustil Lõvist edasi Neitsi märki. Kui sul on endiselt soov kirjutada raamat, megahea app, saada endale ajakirjas oma kolumn või mõnes veebilehes alaline kirjutaja koht, siis tegutse selles suunas enne, kui Jupiter Lõvist lahkub. Ega ta pärast sedagi sind toetuseta jäta, kuid just nüüd toetab ka kõige enam sinu sünnipäraseid andeid.

Marss on kogu aprilli Sõnnis, kuni 11. maini ning liigub siis edasi Kaksikutesse. Marss Kaksikutes märgib sinu jaoks väga kiiret ning õnnetoovat aega, aga valmistuma selleks võiksid hakata juba nüüd. Võta aprilli kui aega, mil teha eeltööd, panna paika strateegia ning valmistuda energiliseks perioodiks, mis kestab 11. maist kuni 24. juunini ja on sinu 2015. aasta kõige olulisem aeg. Sel perioodil on sul topeltroheline tuli, et külvata seemneid ja näidata maailmale, milleks sa tõeliselt suuteline oled.

Vahepeal aga, kui Marss on Sõnnis, võib sul tulla tegemist meditsiinilise personaliga, rohkem, kui sa tavaliselt igapäevaselt harjunud oled. Võib olla, et teed seda kellegi teise, näiteks oma vanema pärast või siis näiteks külastad regulaarselt mõnd terapeuti, et vabaneda mõnest halvast harjumusest. 12. maja, kus Marss paikneb, peetakse horoskoobi viimaseks majaks ja see valitseb ka alateadvust. See on suurepärane aeg ajada end vormi selleks ajaks, kui Marss 11. maist alates põnevat tulevärki tegema hakkab. Aeg mai keskpaigast kuni peaaegu juuni lõpuni meeldib sulle väga. Mitte ainult su karjäär ei lenda taevasse nagu rakett, vaid ka su armuelu säriseb.

Veenus läheb 11. aprillil Kaksikutesse, mis tähendab, et su sarm on silmnähtav ja seda kuni 7. maini. 11. maist kuni 11. juunini on Merkuur retrograadne, seepärast soe soovitus: osta endale uus garderoob pigem varem kui hiljem. Aeg, mil Veenus on Kaksikutes, on sinu jaoks ideaalne oma välimuse uuendamiseks.

Pluuto on retrograadne 16. aprillist kuni 24. septembrini, mis tähendab, et Pluuto sinu 8. majas (teiste inimestega ühine raha, maksud, kindlustus, pärandus, võlad, äriajamine, surm, kuriteod, katastroofid) muutub nõrgemaks. Kui sul on plaanis alustada äriga, siis tee seda enne 16. aprilli. Sama maja valitseb ka operatsioone. Retrograadne Pluuto mulle aga muret ei tee - nõrk Pluuto võib olla maailma parim asi! Kuni 4. aprillini püüab Pluuto hambaid näidata, pärast seda muutub juba nõrgemaks.

Võib juhtuda, et su on sel ajal keerulisem oma sissetulekuid suurendama hakata või pangalaenu saada, kuid muus osas ma ei usu, et retrograadne Pluuto sulle peavalu põhjustaks. Pealegi, see aeg saab otsa ja siis võid uuesti seda laenu küsida või oma äriplaani ellu viima asuda.

NB! Üks parimaid aspekte eelmainitu tegemiseks on aga 21. aprillil, kui Marss on Sõnnis ning ideaalses seoses Kaljukitses asuva Pluutoga. Kui pead lõikusele minema või mõne muud protseduuri läbima, on see sobiv päev. See on ka aprillikuu parim päev, et küsida pangast laenu või ülikoolist stipendiumi või päranduse saamiseks advokaadi poole pöörduda.

Ka 22. aprill on magus päev. Kaksikutes asuv Veenus flirdib õnnetoova Jupiteriga, mis asub nüüd Lõvis. Ideaalne päev lepingu allkirjastamiseks, tööreisiks, lõbureisiks, kõne pidamiseks, olulise ettepaneku tegemiseks või ettekande esitamiseks, keeruliste läbirääkimiste pidamiseks - see on hea päev väga paljudeks asjadeks. Kui soovid seda kasutada armastuseks, lase käia. Päev sobib ka suurepäraselt internetis leitud põneva tuttavaga esmakordseks silmast silma kohtumiseks.

Ka aprilli viimane nädal saab olema magus. Parim nädalavahetus on 25.-26., mil Veenus on heas tujus ja flirdib Uraaniga. Kuu Lõvis lisab sära ning lusti. Ideaalne aeg ajaveetmiseks sõpradega, peole minemiseks, peo korraldamiseks või spontaanseks lähireisiks mõnda kenasse kohta.

Veel tahaksin juhtida tähelepanu kuu viimasele aspektile. 29. aprill on ideaalne töiseks loominguliseks ajurünnakuks. See on päev, mis lisab su järjest kasvavale reputatsioonile originaalse ideegeneraatori imago. Päike ja Neptuun teevad sinu loomingulise edu nimel head koostööd. Aeg sobib ka suurepäraselt teleintervjuuks või muuks avalikuks ülesastumiseks.

Nagu näha, pole siin muud kunsti, kui elada üle 4. aprilli täiskuuvarjutus - ainus keeruline ajahetk sel kuul - ja sa näed, kuidas asjad järkjärgult normaliseeruvad, lisaks küllaga meeldivaid aspekte. Kuna Veenus on alates 11. aprillist sinu saatjaks, on sul nii palju sarmi, et inimesed on nõus sulle järgnema kasvõi maailma otsa.

Kanna rõivaid, milles tunned end imelisena. Soovitus: vaata ajas tagasi ja meenuta asju, mida ostsid 6-12 kuud tagasi. Millised ostetud asjadest on need, mida ikka ja jälle selga tahad panna? Mis sulle nende juures nii väga meeldib? Leia vastus ja osta edaspidi veel selliseid asju.


KOKKUVÕTE

4. aprilli täiskuuvarjutus võib viia rõhuasetuse armusuhtele. See tujukas varjutus võib avalikuks teha ootamatuid uudiseid ning kuna Uraan (üllatused) ja Pluuto (sund) on keerulises suhtes, võivad uudised sind šokeerida ja muretsema panna, et sul pole palju võimalusi, millega olukorda muuta. Sul on aga valikuid ning nädala edenedes näed seda ka ise, nii et hinga kohe kergemalt. Võid imestada selle üle, kuidas sa varem ei näinud sõbras või armsamas neid murettekitavaid jooni. Sinu kommunikatsioonimajas asuv Jupiter annab sulle õiged sõnad, mille abil kõnealuse isikuga asjad selgeks rääkida. Olukord on parandatav. Astu üks samm korraga ning ära langeta otsust enne, kui sulle on teada kõik faktid. Palju tolmu keerutatakse üles, mistõttu võib olla keeruline eristada õiget ja valet, kuid igal varjutusel on järeltõuge, mis toob kätte kogu informatsiooni.

Teine variant on, et sulle võib muret valmistada oma lapse heaolu või ootamatu rasedus. Probleemi lahendus on igal juhul sinu enda käes, tähed seda ei ennusta. Anna endale aega, ole objektiivne. Oota, kuni üleslöödud tolm alla vajub. Siis näed oma ees teed, mida mööda minema pead.

Ülejäänud kuu on lihtsam. 18. aprilli noorkuu toob su ellu uued inimesed ning mõned neist saavad su sõpradeks. Uued sõbrad on väga erinevad senistest. Nad on seikluslikumad ja ettevõtlikumad kui su senised lähikondlased. Samuti motiveerivad nad sind looma ning ellu viima su enda projekte.

Su uutel sõpradel näikse olevat head suhted kõrgemalseisvate isikutega ja seeläbi võidakse sindki tutvustada mõne mõjuka inimesega, kes aitab sul unistused tõelisuseks muuta. Kui vajad investorite või panga abi, pöördu nende poole 21. aprillil. Mida loomingulisemad, nägemuslikumad ja suurema kujutlusvõimega ideed sul on, seda kindlamalt saad näha oma plaane teostumas, kuna Neptuun on sinu au ja kuulsuse majas heal positsioonil. NB! Su plaanid olgu samaaegselt ka finantsilises mõttes kahe jalaga maa peal, kuna Pluuto on samal ajal ka Kaljukitses ja sinu ühisraha valitsevas majas. Kui oled uue ettevõtmisega juba alustanud, hoia seda praegu veel saladuses, kuna on ette näha, et mõningad detailid selle juures võivad veel muutuda. Enne mai keskpaika pole mõtet VIPidele oma tegevusest hingata.

Vajad ka romantikat ning puhkust. Kompu nimega Veenus jõuab 11. aprillil Kaksikutesse ning jääb sinna kuni 7. maini ja muudab sind neetult ahvatlevaks. Aeg on ideaalne ka uute riiete ostmiseks, mis näitavad sind sellisena nagu päriselt oled ning üldse igasuguseks välimuse ja sisemuse parendamiseks. Värskenda oma soengut ja meiki. Kaksikutes asuv Veenus aitab sul üles leida muutused, mida teha vaja on. Parim päev poodlemiseks ja ilueksperdiga konsulteerimiseks on 22. aprill, mil Veenust kuldab õnnetoov Jupiter.

22. aprill on ka ideaalne kuupäev väga romantilise õhtu veetmiseks.

Kuu parim nädalavahetus armastuseks ja lustimiseks on 25.-26. aprill, mil Kaksikutes ja sinu tõelise armastuse majas olev Veenus on soodsas ühenduses heas tujus oleva üllatusteplaneet Uraaniga.

Kui Marss 11. mail Kaksikutesse jõuab (esimest korda kahe aasta jooksul), liigud kohe kiiresti edasi. Nüüd on käes aeg näidata maailmale, mida oled salajas hoidnud. Esined võimsalt, tõmbad endale professionaalset tähelepanu ning armuasju tõmbad kõiki ligi nagu magnet. Kes suudaks sulle vastu seista?


OLULISED KUUPÄEVAD

02.04 Jupiter ja Päike teevad koostööd ning annavad tõuke koostööks kõrgemalseisvate isikutega.

04.04 Täiskuuvarjutus toob pingeid armuellu ja/või teemadesse, mis on seotud laste, raseduse või loomingulise projektiga.

08.04 Jupiter hakkab otseteed käima ning toob sulle seeläbi võimalusi reisimiseks ja kommunikatsiooniga seotud projektide edendamiseks.

11.04-07.05 Veenus on Kaksikutes. Kuluta veidi raha oma välimuse parandamiseks.

16.04-24.09 Pluuto on retrograadne. Keskendu pigem olemasolevatele finantskokkulepetele ja ära otsi nii väga uusi.

21.-22.04 on eelmainitu osas erandiks. Marss ja Pluuto on ideaalses suhtes ja toovad kõikvõimalikke häid finantsuudiseid.

18.04 Kuuloomine Jääras paneb su seltsielu kihama järgneva kahe nädala jooksul. Ole avatud uutele sõpradele.

22.04 Kaksikutes olev Veenus on kenas suhtes Jupiteriga. Ideaalne päev reisimiseks, kirjatöö esitamiseks ja kõne pidamiseks.

25.-26.04 Veenus ja Uraan panevad pead kokku ja tulemuseks on imetoredad ootamatused. Võid sattuda toredale reisile või saada põneva uudise.

Tõlgitud lehelt: http://www.astrologyzone.com/forecasts...



Toimetatud 1 kord(a). Viimati gemka 05.04.2015 22.23.
 
Mari 05. aprill 2015, kl 11.49
Tänud, Gemka! :)
 
Gemkale 05. aprill 2015, kl 11.51
Kui millalgi mahti, kas saaksid palun rääkida mida sõnnile aprilliks lubatakse?
 
lisaks 05. aprill 2015, kl 12.09
4. aprillil on oht liialdada alkoholiga ja muutuda liialt emotsionaalseks, mis tingib saatuslikke pööranguid elus. Võimalik, et otsuse olulisusest saadakse aru palju hiljem, mis jätab jälje kogu ülejäänud eluks. Suur võimalus teha elus kannapöördeid ha vabaneda kõigest ebaolulisest.
 
Livia 05. aprill 2015, kl 18.38
Mina tänan selle kaksikutele tehud tõlke eest Gemkat! Ole tänatud!
 
Kaksik 05. aprill 2015, kl 20.45
Suured tänud!
 
vanaema 09. aprill 2015, kl 19.04
Suured, suured tänud. Vahva!!!!
 
ka kaksik 14. aprill 2015, kl 11.20
Tänud Gemka
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!