Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kui sõnn vaikib ja ignoreerib
 
jaanica 17. aprill 2015, kl 16.30
Kuidas siis käituda?
Oli tüli ja vabandasin, ütles, et kõik korras ja kõik on hea. Ja tundus justkui kõik ongi korras.
Aga ikkagi nüüd miskit küsima lähen, siis on vaikus ja väldib.
Kaua neil see jonn kestab? Ilmselt seni, kuni tema ümber keerlen lepitust otsides ja küsimusi esitades palun? Võib olla hoopis kättemaksuks naudib seda
 
uhuu 17. aprill 2015, kl 17.49
Móistus tule koju.
 
rebane 17. aprill 2015, kl 19.07
Las vahutab natuke omaette, kui välja ei tee, siis hakkab ise kontakti otsima
 
no 17. aprill 2015, kl 19.07
on tegu mehe või naisega?
 
mull 17. aprill 2015, kl 19.19
tegu on mahajäetud naisega, kes seda uskuda ei suuda.
 
mis edasi 17. aprill 2015, kl 20.16
sõltub tülist, kes selle algatas?
 
jaanica 17. aprill 2015, kl 20.34
Naine olen ja teema on sõnn mehest. Tüli põhjustaja oli hoopis üks kolmas tegelane, aga ma võtsin tuld ja läks suuremat sorti raginaks.
Soovin leppida, aga ta vaikib ja väldib. Püüdsin küll mõistlikult ja rahulikult ja vältisin probleemist rääkimist. Et ei soovi tülis olla ja on endiselt mulle kallis.

Vaikus
 
mate 17. aprill 2015, kl 21.54
Karl Kindermacher 17. aprill 2015, kl 23.34
Ise tehtud, hästi tehtud. Vahel öeldakse "OK, kõik on korras" ka lihtsalt selleks, et vältida järgmist hüsteeriapuhangut.
 
Sõnnitar 18. aprill 2015, kl 00.18
Sõnn ei ole see, kellega kergekäeliselt tülitsetakse ja sõnu loobitakse, mõnikord ongi nii, et samasugune suhtumine ja vahekord ei taastugi või võtab väga palju aega. Ja sellel pole tegemist ei jonni ega kättemaksuga.
 
SõnnM 18. aprill 2015, kl 13.55
Kättemaksu või jonniga pole mingit pistmist. Vastan samaga või mõtlen juhtunu üle pikalt järele. Suurema nahaalitsemise peale unustan inimese alatiseks ära.
 
aus Sõnn 18. aprill 2015, kl 17.12
Sa oled ikka eriline lammas kui Sõnni rahu häirida julged. Sõnni loomus on olla RAHULIK ja rahus. Kui sa teda ilmaasjata torgid ja väljavihastad, siis hoiabki fuuriast eemale, et oma rahu taastada. Ära torgi teda, küll ta ise uuesti suhtlema hakkab (kui hakkab). Mida rohkem sa sama viga teinud oled, seda enam see aeg pikeneb kuni tal karikas täis saab ja su julmalt kompromissideta pikalt saadab.

Kõige rängem viga on süüdistada Sõnni alusetult või uskuda teisi rohkem kui teda. See võib teda nii rängalt haavata, et ta võib igasuguse suhtluse sinuga sekundipealt lõpetada.
 
jaanica 19. aprill 2015, kl 12.32
Sain ta eile rääkima. Oli pahane, et ei usaldatud ja ei usutud teda minu poolt. Ja et on otsuse teinud, ei soovi sellist elu. Selgitasin, et asi ei olnud ju selles. Pole temas kahelnud. Tema jälle luges mingist pisiasjast, et ei usutud. Rääkisime veel ja siis lubas mõelda. Samas oli ka nõus minuga järgmisel nädalal välja tulema. Vastab meie varasematele traditsioonilistele sõnumitele, küll konkreetselt, aga vastab.

Ehk on lootust?
Või mis te sõnnid arvate?
 
Arvab 19. aprill 2015, kl 15.05
Paistad mõistlik ja viisakas, arvan, et sobid selle sõnniga tegelikult hästi :) Erinevalt eelkõnelejatest arvan nii, nagu on üks ütlus - üks arusaamatus ei pea olema põhjuseks hea suhte lõpetamisele. Kui on eksitud, siis kahetsetakse ja vabandatakse ning mõistlik inimene võtab endale vajadusel rahunemisaega, kuid aktsepteerib teise inimese siirast vabandust. Me kõik oleme kõigest inimesed. Kättemaks, oma mina upitamine jmt ei ole tüüpilisele sõnnile omane, niisamuti ühest suhtest teise hüppamine, et leida seda eksimatut (keda pole tegelikult olemas). Nii et rahune, võta ka endale natuke aega ja küll kõik saab korda :)
 
jaanica 19. aprill 2015, kl 23.52
Ei ole kindel, kas saab korda, ta küll suhtleb, aga väga napilt. Täna siis küsisin, et kas näen asjatult vaeva või ma ei peaks meie traditsioone järgima ja talle õhtuti head ööd soovima.

Ütles, et suhtest ilmselt ei tule midagi välja, sest minu jaoks häirivad asjaolud jäävad.

See oli nagu noahoop südamesse.

Jälle pidin selgitama, et see oli ju ainult arusaamatus. Ja ma olen väga kurb, nutan päevad läbi, und ei ole isu pole...ta on ju mulle kallis inimene.
"Nutta pole ka mõtet" öeldi
Ta vist läks magama enne, kui ütlesin, et võiks kokku saada ja rääkida ikka enne, kui otsustab midagi, muidu lihtsalt see valu ja kurbus ei kao kusagile ja mul on väga vaja vestelda

Ma ei tea, mida ta sellega mõtles, või kas oli see üldse kindel otsus "Suhtest ei tule ilmselt midagi välja"
 
jaanica 20. aprill 2015, kl 00.02
Aga kui tal nüüd enne aega pole rääkida, siis laupäeval ikka üritusel näeme, sinna ta lubas tulla.
Kui jutt kurvaks kujuneb, siis ei soovikski minna või läheks pigem üksi.


Polnud ju midagi hullu põhjust, miks ta siis nii kiuslik on. Miks ta ei võiks öelda arusaadavalt, et ei soovi ja nüüd on kõik. Jätab justkui poolikult asjad õhku. Ei olnud konkreetsust.

Aga ütlesin talle täna kõik, mida tunnen ja enne laupäeva lihtsalt hoian eemale, kui ta mu teate peale varem kokku saada ei soovi (tavaliselt on tööpäevadel tal üsna kiire)
 
co 20. aprill 2015, kl 09.18
Sõnnid ongi endast heal arvamausel. Mida sa veel ootad ja loodad? Sulle öeldi ju otse, et suhtest ei tule midagi välja.
Ainus põhjus, milleks veel rääkida on see, et ei jääks viha ja vaenu pidama.
 
jaanica 20. aprill 2015, kl 10.52
Jah, ütlesingi hommikul talle, et lähen oma eluga edasi. Teen tutvumissaidile konto, saan mõne toreda noormehega tuttavaks, armun, saan õnnelikuks. Parem ikka kui tema ükskõiksust taluda. Suhtes on kaks poolt ja kui mina üksi soovin lahendusi, vestlemist ning olukorda parandada, siis pole tõesti mõtet.

Selle peale öeldi, et no kuhu mul kiiret on..
Paistab, et kui hakkab ilma jääma, siis ärkab
 
lase käia 20. aprill 2015, kl 12.12
Abiellu mõne vangiga.
 
totter 20. aprill 2015, kl 12.39
jäta see luuludega sónn kus seda ja teist
 
noh 20. aprill 2015, kl 18.06
Noh, mina ise olen küll keevaline Sõnn kuid samas rahulik. Mida sa tegid, et see mees nii kaua mõtleb? Midagi väga väga hullu pidid tegema, mis pidi riivama tema ego, tema usaldust sinu vastu. Kui usaldus kaob, kas seda saab üldse tagasi? Väga pingutades, aga see ka selline kiiga-kaaga.

Lase mehel mõelda ja olla, küll ta mõtleb oma peas asju ja korrigeerib vajadusel oma mõttemaailma, et sind uuesti ligi lasta. Küll aga ütlen üht, ära vii teda ääreni, kus vesi ajab üle. Siis tuleb Sõnni paha pool välja ja see pole ilus. See on küll tegelikult kihvt vaatepilt- rahulik inimene järsku kaotab kontrolli kuid mingi aja jooksul suudab end ise rahulikuks teha tagasi nagu poleks mitte midagi juhtunud. Aga kõik vajalik sai öeldud, mis sisse kogunenud. Ära teda selle piirini vii, sest kui keegi mind näiteks sellise piirini viib, siis ma ei viitsi enam. See võtab nii palju energiat rahulikult Sõnnilt, et see väsitab. Ja kui uuesti selline jama, siis oi oi.. mille jaoks.

Ei tea, kas sul asja saab. Eks pühapäeval kirjuta, kas mees reageeris. Kui ikka sõnn ütleb, et ei tule midagi, siis ega ei tule kahh. Ega nad kaalud ole.
 
Arvab 20. aprill 2015, kl 19.15
Vabandust, aga... rääkida solvatud inimesele, et teed tutvumissaidile konto jne on väga rumal. Milleks? Oled siis sama kiuslik ja ebamõistlik. Kui sa tahad inimest endast tõsiselt hoolima panna ja käituma täiskasvanud inimese kombel, pead ise enne algust tegema. Vabandatud on, mitu korda selgitatud, ära nüüd vinti üle keera. Tõmbu eemale, anna teada, et omalt poolt siirast kahetsust näidanud ja kui ta arvab, et suhtest ei tule midagi, siis mis seal ikka, rohkem ei saa sa midagi teha. Võibolla on tegemist vaid temapoolse manipulatsiooniga või otsitud põhjusega juba varem mõlkunud lahkuminemismõtete teostamiseks. Kui ta hoolib, siis saab aru, et asi on hakanud tema poolt inetuks minema. Kui ei otsi ise üldse enam ühendust, siis pole tal tõsiseid tundeid ja hea, et see agoonia rutem läbi saab.

Ma mõistan, et kui on tunded, siis on raske. Kuid selleks, et saada enda kõrvale keegi hea ja mõistev, peab selgroogu olema. On õige kahetseda ja vabandada, kui oled eksinud, kuid ei ole õige ennast eksimuse pärast lõputult alandada lasta. Lased sellel juhtuda nüüd, hakkab see nii olema ka tulevikus.
 
jõuga suhet nõudma 20. aprill 2015, kl 20.56
Arvab Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Vabandust, aga... rääkida solvatud inimesele, et t
> eed tutvumissaidile konto jne on väga rumal. Mille
> ks? Oled siis sama kiuslik ja ebamõistlik.

Väljapressimine? Nägemist!
 
jaanica 20. aprill 2015, kl 22.02
Pole ju jõuga nõudnud suhet. Soovisin inimesega asjad selgeks rääkida. Ei suuda teisega pikalt tülis olla. Juba poolteist nädalat on möödas. Algul väldib, siis kui hakkan arvama, et võiksin omateed minna ja eluga edasi, kuna ta nii ükskõikne, siis annab mõista, et ei peaks ma seda tegema. Tänu sellele, et nii mainisin, sain teada vähemalt, et tal ehk läheb üle. Hoian eemale ja vaatan, kas tuleb ise vestlema.
Või laupäeval minuga kontsertile.
 
jaanica 21. aprill 2015, kl 09.46
Aga kui ta ütleb, et ei soovi sellist elu, kuna ma ei uskunud ja otsus on tehtud.Siis ilmselt pole tõesti miskit oodata.

Kas sõnnid on otsusekindlad?


Ütlesin, et kirja teel on halb asju ajada ja oleks viisakas, kui öeldakse otse, et on läbi.
 
süü 21. aprill 2015, kl 11.49
Liiga kiiresti oled tüli unustanud. Kes selle alustas?
 
ise sónn 21. aprill 2015, kl 12.28
Mitu korda peab sama asja kordama,et kohale läheks.Kui otsus on tehtud,siis on tehtud, lepi sellega.Mis sellest,et sulle see ei näi sobivat.Lópeta ahistamine ja enda alandamine, see ei muuda asja.Sónnidel on elevandi mälu.
 
jaanica 21. aprill 2015, kl 13.48
Tüli tekkis kolmanda isiku poolsest provatseerimisest, kes on üritanud meile kaikaid kodarasse loopida.
Ja kuna meil oli mehega kokkulepe, siis oli see hoop tundlikku kohta minu jaoks ja võtsin tuld.

Täna õhtul saame kokku ja vestleme, kuna ütlesin, et oleks tema poolt härrasmehelik käitumine, kui asju kirja teel ei ajaks ning austust ja lugupidamist inimese vastu, suhe väärib paremat lõppu. Kirja teel ei aeta asju ja mõnest asjast võib valesti aru saada.
Kui korra lihtsalt mainisin tutvumissaidile konto tegemisest, ütles kohe, et kus mul kiiret ja kõike on kohe vaja. Ei tea siis milliseks tänane õhtu kujuneb..
 
Sõnn 21. aprill 2015, kl 14.14
Ennegi tülitsemistega kogemusi. Vastaspool ei üritagi enda süüd tunnistada, vabandamine käib mokaotsast ning kuidagi vastumeelselt. Tehke asja tuum klaariks!
 
jaanica 21. aprill 2015, kl 14.28
Aitäh Sulle Sõnn!

Nõuanded kuluvad õhtuks ära. Me oleme küll päris pikalt koos olnud, ka tülitsenud, aga sellist seina pole varem ette tulnud tema poolt. Saan täna teada, mis teda vaevab
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!